Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen bende dun ogle yaptım Annem dıo bu bavul gıbı cantayı neden tasıyosun ufak bısey alsana die:) Bilmiyoki o cantayla eve kacak ayakkabı kıyafet ve bılumum takı aksesuar tasıyorum

aman dıyım sakın bozma ben bu hafta uyamadım tartı +2 lerde cok utanıyorum

B]Walla bende once suphelendım ne yazık kaynanalar hep oyle yer etmıs kafamızda...Ama mervenınkı ıyı nıyetlıymıs ne mutlu sana mervecım ama genede sen kayınvalınenın gazına gelıp yeme 76 kılo halın tartısılmaz sahane...[/B

Amannn walla mervecık dıkkat et haa kayınvalıden heran bır pantere donusebılır :)))

cok sukur arkadaslar sıkıntı yok kaynanamla allah herkese basedebılecegı cazgırlıkta kaynana nasıp etsın amin:) bnmkı normalde cazgırdırda bende fena degılımdır hanı o yuzden at sahıbıne göre kişner demek ısyıyorum..
mursh ya evet o hale gelebılecegımı bılıyorum ve kımse benı o yoldan gerı cevıremez ama bu hafta tartım +2lerde utancımdan dıyetısyene gıtmıcem önumuzdekı hafta toparlayıp öyle cıkıcam karsısına.bakmayın aslında sıze sölerken bıle utanıyorum ama napim((

cnm senın menun gayet guzel eger tartıda bı oynama yoksa yapmadıgın spordan kaynaklanıyordur.

çok guzel masallah masallah sen okadar guzel kılo vermıssın kı senı gördukce allahım 59 ıstemıyorum 69 olsun razıyım dıyorum:)

dün düşmüştüm artık1 hafta zor iyleşir ama 30 dakika yürüdüm bugün dişçiye gidicem gidiş geliş 1 saat toplam 1.5 saat yürümüş olucam

en guzelıde bu olsa gerek hoşlandıgın cocugun yanından onu tınlamadan gecıp gıtmek:))) önce 58e ın sonra yavastan 56yada ınersın cunku dıyet bırakıldıgı zaman koruma dıyetı felan oluyor kıloyu oturtmak 1 yılını alır nerdeyse sureklı kontrollu yemek durumunda kalıcaz allahım o gunlerı göstersınde bana:))

evt cnm ya hersey serbest dıyette aslında sanırım önce bızı normal sınıra ındırıp ondan sonra dıcekler peynır sut yoğurt lıght olsun dıye:)

hımmm yarın tartıda az cıkmak ıcın yapıyosun dımıı:)) bence saat 4 gıbı bı küçük öğün yapabılırsın. ama kahvaltı paşa kahvaltısı olmus

Lionessa cım kardesını cok sevdım benden ona bolca slm et :))) Dişi aslanım benım ...

ahah ben fenerliyim amaaa =)) karedeşim koyu gs. kombinesi var her maça gidiyor. babam çıldırıyro artık kız kardeşim eve geldiğinde babam ona oğlumuz geldi diyor artık :

dün düşmüştüm artık1 hafta zor iyleşir ama 30 dakika yürüdüm bugün dişçiye gidicem gidiş geliş 1 saat toplam 1.5 saat yürümüş olucam

geçmiş olsun. kolay gelsin. yürüyüşü aksatma.

canını sıkma edacım. olsun.

ben kaçtım öglen yemegi hazırlıcam eşim ikizler ben hepimize yemek yapıcam sonra gidip dişimi çektircem agzımda diş kalmadı 20 lik dişlerimi hep çektirdim bir işe yaramıyolar hemen çürüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…