- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.221
Ya haziran ya da eylül abla tam olarak belşrkeyemedik tarihi. Bazen amannn nisanda yapalım diyoruz bazende eylüle yapalım şıkıştırmayalım diyoruz. :) ama eninde sonunda o gelinliğe incecik girilceko kadar olmuşmu be yaa
Ben o zaman kaç kiloydum acaba
bende çok geri aldımda
ama kilo vermek bizim işimiz :))senide biliyoruz zaten bi başladınmı patır patır gidecek
Kız ayağımın biri sahada zaten :))menü yazıyom,gelebildiğim kadar geliyom
gözüm üstünüzde
Heee yendim dimi ikinizide
Kız adam salakmı hadi sen zayıfsın
Bizi görse aynı fikirde olmaz heralde
Ayça çok güzel spor yapardı
Hatta benim spor koçumdu
Aaaa süprize bak
Demekki sende sultanlıktan istifa edecen :))
Eee ne zaman düğün dernek
Ayyy bide incecik gelin olmak lazım dimi
Sağol ablam sen nasılsınKolay gelsin canom
Takımda ne güzel sporcularımız artıyor
Teşekkür ederim nigar gördüm baya azimlisiniz maşallah.Canım hoşgeldin ben Nigar bende geçen hafta geldim takıma motive bir şekilde ilerliyoruz bakalım
Kurallara uyuyoruz hele spor konusunda gayet azimli kızlar var takimda
Çok güzel olmuş bu abla. Bayıldım bunaTabiki tatlıcım
Haksızlık olmasın diye zorluk derecesine göre puanlar var
Yaptığın süreyle puanı çarpıp menüde öyle bildirim yapıyosunPnrrr-12 etiketliyosun
Spor yarışması var
Kesinlikle incecik olmalısın en özel unutulmaz anın yıllar sonra resimleri ne bakınca keşke değil iykide azmetmisim basarmisimda bu güzellik ortaya çıkmış demelisin bYa haziran ya da eylül abla tam olarak belşrkeyemedik tarihi. Bazen amannn nisanda yapalım diyoruz bazende eylüle yapalım şıkıştırmayalım diyoruz. :) ama eninde sonunda o gelinliğe incecik girilcek
Gidiyorum şimdi bakalım ne dicek. Ben de korkuyorum aslında ama belli etmemeye çalışıyorum. Ben zamanında çok düştüm , çocukken başıma gelmeyen kalmadı, işe ilk başladığım dönemde bir arkadaşım üzerime bayıldı yürüyen merdivende yuvarlandım. O an ayağa kalkınca iyiyim deyip doktora filan gitmedim, sanırım hep onların acısı çıkıyor şimdi.
Sporsuz yapamam, şu an tek terapim spor...
İyi olcak herşey
Benim kaçamaktan, yasaktan kastım hayatımızın %99 unu sağlıklı beslenme üzerine kurmak, ruh halimiz her zaman sağlıklıyı seçemiyor, yediğimiz zaman telafi etmek ki ilk sayfada yazıyor bu, şu bana yasak dediğimizde beyim sadece onu algılıyor. Ben çok yaşadım o durumu yiyene kadar içimi kemirirdi.
Aslında söylemek istediklerimi kelimeye dökemiyorum yaaAklım dağınık, menülerinize dikkat esin, sağlıklı seçimler yapın, bol hareket bol su hadi bakayım
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Ayça
Yaşı: 30
Evli/bekar: Bekar
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun:yok
Meslek:mühendis
Şu anda çalışıyomusun: son 3 hafta sonra özgürlük :)
Boy: 1.80
Kilo: 82.3
Hedef: 65
Daha önce başka takımda yarıştımı : daha önce de 9 takımdaydım. Kaptanım ve o zamanki arkadaşlarım sayesinde 1 yıl önce 67 leri görüp izne ayrıldım. şimdi tekrar kilo alıp geri geldim
Kilo alma nedeniniz : iş hayatı. Çok yoğun iş tempom var. Bazen sabahlamam gerekiyor bu durumda açıkıyorum ve gece gece bişiler atısştırıyorum. Ayrıca iş yeri birşey yemeğe çok müsait her gün tatlılar pastalar geliyor. Ycundanda olsa yenince gelsin kilolar oluyor. Ama en önemli kilo alma sebebim sporu bırakmak. Eskiler bilir beni ben çok fazla spor yapan ve bundan çok keyif alan biriyim ama iş yaşantım kendime ait zaman bırakmıyor bu yüzden spor otomatikman iptal oluyor. Yemek olaraktan aç kalma taraftarı olmadığım için biraz da kaçırınca kilolar geri geliyor.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: aslında hemen hemen herşeyi yukarda yazdım. Yıllardır kilolarla mücadele ediyorum. Benim en büyük sorunum iş ve sağlığımı bir arada yürütemiyorum iş yerim tam bir yeme içme yeri. Sürekli mesaiye kaldığım bir işim var bu da sürekli yemek siparişi demek. Çok yoğun olduğum için evde sağlıklı seyler hazırlamaya zamanım olmıyor. Sanırım bende biraz iş kolig bir insanım bu da beni sürekli çalışmaya 2 toplantı arasında sandiviç yemeğe yatkın yapıyor. Ama artık hayatımı tamamen değiştirmeye karar verdim. İşimden istifa ettim. Bu ayın sonundan itibaren özgürüm. Farklı alanlara yöneleceğim :) bu yüzden eğer beni aranıza kabul ederseniz 1 ay zorluğum kaldı. Bu zorluğu aşarken desteğinize ihtiyacım var. Yoksa 1 ayın sonunda 85 olmak istemiyorum. Bu yüzden beni şimdiden aranıza kabul edin nolur
Aranıza bende katılıcam bakım nasıl spor yapıyorsunuz :)
Ben spor salonu na gidiyorum biraz kardio biraz ağırlık süper bişey hedefe ulaşınca sıkı bir vücuda ulasacagimida dusunuyorum
Zayıflamadan olmaz zatenYa haziran ya da eylül abla tam olarak belşrkeyemedik tarihi. Bazen amannn nisanda yapalım diyoruz bazende eylüle yapalım şıkıştırmayalım diyoruz. :) ama eninde sonunda o gelinliğe incecik girilcek
Ayy evet . O resimler hep kalıcak saklancak yerlerde değil baktikca bakacağım yerlerde olması lazım. Sen evli misinKesinlikle incecik olmalısın en özel unutulmaz anın yıllar sonra resimleri ne bakınca keşke değil iykide azmetmisim basarmisimda bu güzellik ortaya çıkmış demelisin b
Helede listeye giriyim detoksa detoks sporsa spor en iyisini yapmaya çalisicam çok oyalandim ne zamandır biraz nefsimi adam etmem lazımTeşekkür ederim nigar gördüm baya azimlisiniz maşallah.
Bi orda Bi burdaSağol ablam sen nasılsın
Bildirim yaparken spor çeşitlerinide yazında bizde çatlıyalım :))[/QUOTE]Teşekkür ederim canım 1,saat 45 dk yaptım sporu
Daha iyi olucaksiniz Allah'ın izniyleBi orda Bi burda
Yerdemiyim göktemiyim
Vayyyy nigar ışık hızıyla listeye girecek heraldeHelede listeye giriyim detoksa detoks sporsa spor en iyisini yapmaya çalisicam çok oyalandim ne zamandır biraz nefsimi adam etmem lazım
Aaaa boş oturanımız mı varr . Belkim. Aslında beaz hareketin kilo vermeyi ne kadar hızlandırdığını anlasak hiç boş durmayızda. Bi de spora başlamak çok zor ama bi başlandı mu bırakamıyorsun. Biraz zorlaması gerekiyor insan kendini ilk başta. Sonrası geliyor zatenKizz baya bosvermissin aynen dedign gbi acisi smdi cikiyor demekki ay aman bundan sonra dikkat et gene gec sayilmaz cnm yaslilikta zor olur valla smdi gencsin vücüd cabuk yeniler kendini iyilesirsn :)
Aynen kacamak konusunda haklisin. Yasak diye dusununce insana daha zor geliyor yaramaz cocuk misali yasak cekiyo insani hahha
Hosgeldin cnm aramiza :) bende pinar m.oldm hadi yakinda dügünde varmis incecik bi gelin olursn insallah boyunda cok güzel zaten.
Spor konusu grcmis ilk sayfada puanlar var ona göre hesaplayp menü altina yazip beni etiketle cnm Spor listesini ben tutuyormsevindim valla bi sporcu daha oldu bu vesileyle bos oturanlarda spora baslar belkim
:))Bildirim yaparken spor çeşitlerinide yazında bizde çatlıyalım :))
Hadi bakalım sporları çarpıştırın birbirinizle kim kazanacakÇok güzel olmuş bu abla. Bayıldım buna
Baksın tabi fıstık gibi kız alicakKocam baksın abla. Yakında düğün dernek var :)
Eminiz abla bizde o yüzden erken yapalım diyoruz ama nisan çok erken mayısda ramazan var. Ben hiç yaz gelini olmak istemiyorum cav cav sıcakta. Eşimize eylül kalıyor bu durumda ama eylülde çok geç. Yazı birlikte geçiririz evlensek diyoruz. Öyle işte çok kararsız kaldık.Zayıflamadan olmaz zaten
1 kez giyiliyor o meret tabiki şişko şişko olmaz
En hayırlı zamanda olsun inş.cnm
Kendinizden eminseniz bi engel yoksa çokda oyalanmayın
Bende de öyle. Aldığım kilolardan dolayı vicdan azabı cekiyorum.Helede listeye giriyim detoksa detoks sporsa spor en iyisini yapmaya çalisicam çok oyalandim ne zamandır biraz nefsimi adam etmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?