Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya haziran ya da eylül abla tam olarak belşrkeyemedik tarihi. Bazen amannn nisanda yapalım diyoruz bazende eylüle yapalım şıkıştırmayalım diyoruz. :) ama eninde sonunda o gelinliğe incecik girilcek

Ya haziran ya da eylül abla tam olarak belşrkeyemedik tarihi. Bazen amannn nisanda yapalım diyoruz bazende eylüle yapalım şıkıştırmayalım diyoruz. :) ama eninde sonunda o gelinliğe incecik girilcek
Kesinlikle incecik olmalısın en özel unutulmaz anın yıllar sonra resimleri ne bakınca keşke değil iykide azmetmisim basarmisimda bu güzellik ortaya çıkmış demelisin b

Kizz baya bosvermissin aynen dedign gbi acisi smdi cikiyor demekki ay aman bundan sonra dikkat et gene gec sayilmaz cnm yaslilikta zor olur valla smdi gencsin vücüd cabuk yeniler kendini iyilesirsn :)

Aynen kacamak konusunda haklisin. Yasak diye dusununce insana daha zor geliyor yaramaz cocuk misali yasak cekiyo insani hahha

Hosgeldin cnm aramiza :) bende pinar m.oldm hadi yakinda dügünde varmis incecik bi gelin olursn insallah boyunda cok güzel zaten.
Spor konusu grcmis ilk sayfada puanlar var ona göre hesaplayp menü altina yazip beni etiketle cnm Spor listesini ben tutuyorm sevindim valla bi sporcu daha oldu bu vesileyle bos oturanlarda spora baslar belkim

Aranıza bende katılıcam bakım nasıl spor yapıyorsunuz :)
Ben spor salonu na gidiyorum biraz kardio biraz ağırlık süper bişey hedefe ulaşınca sıkı bir vücuda ulasacagimida dusunuyorum

Kesinlikle çok iyi yapıyorsun. Ben mesela 15 kilo aldım sorsan millete o kadar almadın diyorlar eskiden yaptıgım sprun nimetinden faydalanıyorum hala

Zayıflamadan olmaz zaten
1 kez giyiliyor o meret tabiki şişko şişko olmaz
En hayırlı zamanda olsun inş.cnm
Kendinizden eminseniz bi engel yoksa çokda oyalanmayın

Kesinlikle incecik olmalısın en özel unutulmaz anın yıllar sonra resimleri ne bakınca keşke değil iykide azmetmisim basarmisimda bu güzellik ortaya çıkmış demelisin b
Ayy evet . O resimler hep kalıcak saklancak yerlerde değil baktikca bakacağım yerlerde olması lazım. Sen evli misin

Teşekkür ederim canım 1,saat 45 dk yaptım sporu
Bildirim yaparken spor çeşitlerinide yazında bizde çatlıyalım :))[/QUOTE]
:))
Ablam ağırlıkları tek tek yazmıyorum oradaki spor hocası bir aylık program verdi onu yapıyorum yazmama gerek varmı acep

Helede listeye giriyim detoksa detoks sporsa spor en iyisini yapmaya çalisicam çok oyalandim ne zamandır biraz nefsimi adam etmem lazım
Vayyyy nigar ışık hızıyla listeye girecek heralde
Bu hafta güzel menüler ve güzel bi eksi gelirse belki listeye girebilirsin

Bşreysel 1.likle açılış yapmaya ne dersin

Aaaa boş oturanımız mı varr . Belkim. Aslında beaz hareketin kilo vermeyi ne kadar hızlandırdığını anlasak hiç boş durmayızda. Bi de spora başlamak çok zor ama bi başlandı mu bırakamıyorsun. Biraz zorlaması gerekiyor insan kendini ilk başta. Sonrası geliyor zaten

Bildirim yaparken spor çeşitlerinide yazında bizde çatlıyalım :))
:))
Ablam ağırlıkları tek tek yazmıyorum oradaki spor hocası bir aylık program verdi onu yapıyorum yazmama gerek varmı acep[/QUOTE]
Yok cnm ağırlık çalışması demen yeterli

Zayıflamadan olmaz zaten
1 kez giyiliyor o meret tabiki şişko şişko olmaz
En hayırlı zamanda olsun inş.cnm
Kendinizden eminseniz bi engel yoksa çokda oyalanmayın
Eminiz abla bizde o yüzden erken yapalım diyoruz ama nisan çok erken mayısda ramazan var. Ben hiç yaz gelini olmak istemiyorum cav cav sıcakta. Eşimize eylül kalıyor bu durumda ama eylülde çok geç. Yazı birlikte geçiririz evlensek diyoruz. Öyle işte çok kararsız kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…