Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vayyyy nigar ışık hızıyla listeye girecek heralde
Bu hafta güzel menüler ve güzel bi eksi gelirse belki listeye girebilirsin

Bşreysel 1.likle açılış yapmaya ne dersin
Bak ya nasılda gaz veriyor :)
Bende gaza gelmeye hazırım zaten
Bu hafta gireceksem 3 kiloyu hedefliyorum

Ramazan bitsin bayramdan sonraki hafta yapın okadar sıcak olmaz daha haziran ortasi

Bak ya nasılda gaz veriyor :)
Bende gaza gelmeye hazırım zaten
Bu hafta gireceksem 3 kiloyu hedefliyorum
Amannn yarebbimmm 3 kilomu
Kız sen 3 kiloyu ver
Ben enayimiyimde böyle bi eksiyi almıcam

Hadi kızlar herkes elini taşın altına koysun
Hem takım hemde bireysel 1.liğimiz gelecek inş.

Amannn yarebbimmm 3 kilomu
Kız sen 3 kiloyu ver
Ben enayimiyimde böyle bi eksiyi almıcam

Hadi kızlar herkes elini taşın altına koysun
Hem takım hemde bireysel 1.liğimiz gelecek inş.
Ablacığım an itibariyle kendi adıma söz veriyorum bu hafta takımı 1.lige taşımak için elimden gelinin fazlasını yapicam
Diğer kızlardan da söz aldık mı oldu bu iş

Ohh maşallah grup canlanmış.
tugcetugcem canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine emi .
melegimve ben cnm gözünaydın selam söyle annene. Bnmde 2 hafta sonra gelecekler inşallah
N Nilyyyaaannn aramıza hoşgeldin umarım inceceik bi gelin olursun. Ben zeynep 26 yaşındayım 1 buçuk senedir evliyim 7 aylık dünya tatlısı oğluşum vaar

Alıntılar eklenmiyor sayfa hata veriyor değişik birşey hepinizin geçmiş olsun dileklerini alıntıladım sağolun bu defa değişik hepimiz hastayım diğeri bıraksın bu bakteriyel
Aycacım N Nilyyyaaannn hoşgeldin canım sen tıkır tıkır verirsin tatlım o kilolari
Tuğçe tekrar geçmiş olsun ama o doktor bizi görse bu kadar siskoyu nereden buldun der :)

Çok geçmiş olsun tuğçe ciğim

Teşekkür ederim canımm

Teşekkür ederim. Çok heçmiş olsun. Biraz geçmişe gittim ama neren kırıldı anlayamadım. Ayak mı?

Teşekkür ederim. Ayak bileğimizde bulunan bir kemiği kırmışım bir travma sonucu oluşuyormuş. Dikkat edersem sorun olmazmış

Teşekkür ederim rakibem :)
Teşekkür ederim canım 1,saat 45 dk yaptım sporu [/QUOTE]

Daha ben günün sporunu yapamadım, akşamı bekliyorum :)))

Adam salak mı bilmem ama bence kadın ruhundan anlasın ve hepimize zayıf desin

Ben açık hava koşu, yürüyüş yapıyorum. Bir tane manyak bir spor hocam var ortaya karışık birşeyler yaptırıyor jillian bana yavaş geliyor o derece birşeyler:) Ama dünyanın en mutlusu oluyorum o anlarda
Spor olarak takımı daha da hreketlendirmemiz lazım, herkes elinden geldiğince spor yapıyor ama

Şişko yok şişko yok, hafif balık etli var lütfen

canım çok geçmiş olsun bizim grubun bebisleri nazara geliyor sanırım sürekli bi hastalık durumu hepsine Allah şifa versin inşallah
Günaydın canlar bu gece oğlum daha iyiydi şükür. Havuçlu çorba yapmıştım havuca tepki verdi üstüne bide üşütme olunca zor geçti alerji mafedio evladımı
ben kızıma patates tattirdim canım Dr um söylemişti ama inanılmaz pisik oldu çok korktum ek gıda meselesi beni çok korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…