Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.241
Bak ya nasılda gaz veriyor :)Vayyyy nigar ışık hızıyla listeye girecek heralde
Bu hafta güzel menüler ve güzel bi eksi gelirse belki listeye girebilirsin
Bşreysel 1.likle açılış yapmaya ne dersin
Dimi yaaaaBaksın tabi fıstık gibi kız alicak
Çok şükür başlangıç yaptık en azından zararın neresinden dönersek kar diyip önümüze bakıyoruz artıkBende de öyle. Aldığım kilolardan dolayı vicdan azabı cekiyorum.
Geçmişi, azabı bırakıp önümüze bakıyoruz canikomBende de öyle. Aldığım kilolardan dolayı vicdan azabı cekiyorum.
3 mü helal. Menülerini takibe alıyorum. Yaş kaç bu arada. Gecsın sanırım hızlı gidiyor kilolar.Bak ya nasılda gaz veriyor :)
Bende gaza gelmeye hazırım zaten
Bu hafta gireceksem 3 kiloyu hedefliyorum
Ramazan bitsin bayramdan sonraki hafta yapın okadar sıcak olmaz daha haziran ortasiEminiz abla bizde o yüzden erken yapalım diyoruz ama nisan çok erken mayısda ramazan var. Ben hiç yaz gelini olmak istemiyorum cav cav sıcakta. Eşimize eylül kalıyor bu durumda ama eylülde çok geç. Yazı birlikte geçiririz evlensek diyoruz. Öyle işte çok kararsız kaldık.
Kesinlikle haklısın . Vereceklerime odaklanmalıyım.Geçmişi, azabı bırakıp önümüze bakıyoruz canikom
Artık aldıklarımıza değil
Vereceklerimize odaklanacaz
Bu hafta sporda 1.ligi hedefliyorum puanı yüksek sporlar yapiyim en güzeli:)Hadi bakalım sporları çarpıştırın birbirinizle kim kazanacak
Düğün salonları kapılmıştır bile millet 1 yıl öncesinden tutuyormusRamazan bitsin bayramdan sonraki hafta yapın okadar sıcak olmaz daha haziran ortasi
Amannn yarebbimmm 3 kilomuBak ya nasılda gaz veriyor :)
Bende gaza gelmeye hazırım zaten
Bu hafta gireceksem 3 kiloyu hedefliyorum
34,35 diyelim .çok genç değilim ama meto iyiydi en son biraktigimda aynıysa birazda zorlasam olur yani3 mü helal. Menülerini takibe alıyorum. Yaş kaç bu arada. Gecsın sanırım hızlı gidiyor kilolar.
O zaman oyalanmadan salonu ayarlayın cnmDüğün salonları kapılmıştır bile millet 1 yıl öncesinden tutuyormus
Ablacığım an itibariyle kendi adıma söz veriyorum bu hafta takımı 1.lige taşımak için elimden gelinin fazlasını yapicamAmannn yarebbimmm 3 kilomu
Kız sen 3 kiloyu ver
Ben enayimiyimde böyle bi eksiyi almıcam
Hadi kızlar herkes elini taşın altına koysun
Hem takım hemde bireysel 1.liğimiz gelecek inş.
Çok geçmiş olsun tuğçe ciğim
Teşekkür ederim. Çok heçmiş olsun. Biraz geçmişe gittim ama neren kırıldı anlayamadım. Ayak mı?
Teşekkür ederim canım 1,saat 45 dk yaptım sporuTeşekkür ederim rakibem :)
o kadar olmuşmu be yaa
Ben o zaman kaç kiloydum acaba
bende çok geri aldımda
ama kilo vermek bizim işimiz :))senide biliyoruz zaten bi başladınmı patır patır gidecek
Kız ayağımın biri sahada zaten :))menü yazıyom,gelebildiğim kadar geliyom
gözüm üstünüzde
Heee yendim dimi ikinizide
Kız adam salakmı hadi sen zayıfsın
Bizi görse aynı fikirde olmaz heralde
Ayça çok güzel spor yapardı
Hatta benim spor koçumdu
Aaaa süprize bak
Demekki sende sultanlıktan istifa edecen :))
Eee ne zaman düğün dernek
Ayyy bide incecik gelin olmak lazım dimi
Vavvv sevindim dişli rakiplerim olmasına. Ben genelde eliptik koşu bandı saatlerce açık havada yürüyüş yapıyorum bazen leslie yada insanty. Ama eakibime yenilmemek için yataktan cıkıp zıplayıp sonra uyumuşluğumda var. Bende puanlar fln gördüm grubun ilk başında çok güzel olmuş. Uyuyormuyuz takımca buna.
Alıntılar eklenmiyor sayfa hata veriyor değişik birşey hepinizin geçmiş olsun dileklerini alıntıladım sağolun bu defa değişik hepimiz hastayım diğeri bıraksın bu bakteriyel
Aycacım N Nilyyyaaannn hoşgeldin canım sen tıkır tıkır verirsin tatlım o kilolari
Tuğçe tekrar geçmiş olsun ama o doktor bizi görse bu kadar siskoyu nereden buldun der :)
canım çok geçmiş olsun bizim grubun bebisleri nazara geliyor sanırım sürekli bi hastalık durumu hepsine Allah şifa versin inşallahDoktordan yeni geldik aldık iğneleri tıpış tıpış vuruldu ilaç içmeyen bir çocuk yapmışım sabrım nirvanaya ulaştı gece hiç uyumadım sürekli ateş takip ettim işte durum bu şimdi kahvalti yapacağım
ben kızıma patates tattirdim canım Dr um söylemişti ama inanılmaz pisik oldu çok korktum ek gıda meselesi beni çok korkutuyorGünaydın canlar bu gece oğlum daha iyiydi şükür. Havuçlu çorba yapmıştım havuca tepki verdi üstüne bide üşütme olunca zor geçti alerji mafedio evladımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?