- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.261
2 miiO zaman oyalanmadan salonu ayarlayın cnm
Burdada öyle 1-2 sene öncesinde tutuluyor
Memnun oldum zeynep çol sağol yuvaya geri dönüş yaptım bendeOhh maşallah grup canlanmış.
tugcetugcem canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine emi .
melegimve ben cnm gözünaydın selam söyle annene. Bnmde 2 hafta sonra gelecekler inşallah
N Nilyyyaaannn aramıza hoşgeldin umarım inceceik bi gelin olursun. Ben zeynep 26 yaşındayım 1 buçuk senedir evliyim 7 aylık dünya tatlısı oğluşum vaar
Teşekkür ederim canımm
Teşekkür ederim. Ayak bileğimizde bulunan bir kemiği kırmışım bir travma sonucu oluşuyormuş. Dikkat edersem sorun olmazmış
Teşekkür ederim canım 1,saat 45 dk yaptım sporu
Mervecigim eşin yeni yaşı kutlu olsun ,Rabbim bir ömür seninle kizinla beraber sağlık huzur mutluluk nasip etsinHerkese selam bugün eşimin doğum günü ona mükellef bi kahvaltı sofrası hazırladim kızımla alışverişe gittik o uyudu öğlene kadar sonrası kahvaltı keyfi süper di. Benim sut diyeti yüzünden pasta almadım o çok öncesinde tembih etmişti zaten alırsan asla yemem diyeben Çilekli pasta hastasıyim bu ara da tatlı krizim var zaten. Şimdi kızımla dışarı çıktılar bende yarın gelecek misafirlerim için hazırlık yapicam yemeyecegim cısslar hazirlicam
Ne yemeği yapican yağ yakanindan olsun:)Bende evi temizledim oğlanı eşime bırakıp dışarı çıktım hem yürüyüş hem bi kaç eksiği aldım iyi oldu 2 saat yürüdüm hava mia gibi 3 gün önce kar yağmadı sanki. Yazdan kalma. Şimdi oğlumu uyuttum akşam yemeği hazırlıcam.
çok teşekkürler canım güzel dileklerin için. Diğer mevzu da ise tadına bile bakmicam zaten bir çoğunda tereyağı süt yoğurt benzeri şeyler var ben onları tuketemiyorum kızımın alerjisi var belki bi kaç kaşık patates salatası yerim onun dışında istesemde yiyemem:))Mervecigim eşin yeni yaşı kutlu olsun ,Rabbim bir ömür seninle kizinla beraber sağlık huzur mutluluk nasip etsin
Bu hafta sıfır kacamakli geçirelim ki kupayı kaldıralım dimi oyuzden mümkünse tatlarina bile bakma yapicaklarinin bacim
canım patates le başladık malesef süt ürünleri tuketemedigimiz için iki gün sorun olmadı 3. Gun acelecilik yaptım sanırım Havuçla karışık haşlayıp ezip vermiştim ama inanılmaz pisik oldu altı sadece popo bile değil
cok tesekkurler canım :)
Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin maşallah. İnş en kısa zamanda atarsın doğum sonrası kilolarını canımN Nilyyyaaannn canım hoş geldin merve ben 28 yaşındayim minik bi sincabim var 5.5 aylık doğum sonrası aldigim kiloları vermeye gayret ediyorum :))
Vavv menü gayet güzel olmuş. Diyetisyen menüsüne benziyorKızlar iyi aksamlar bende biraz önce mutfağı kapattım.sabah p9.00
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Ara 11.00
1 dilim ananas
Öğle 13.00
6 kaşık susuz barbunya yemeği
Lahana salatası
Ara 15.00
1 dilim ananas
Akşam 18.00
Lahana çorbası
Yogurt
2.5 lt su
50 sk yürüyüş @Pnrrr-20
Cnm havuç verme bnm oğlanı da havuç pişik yaptı ve tüm gece uyutmadı . genelde alerjisi olan bebeklerde havuç sıkıntı oluyorcanım patates le başladık malesef süt ürünleri tuketemedigimiz için iki gün sorun olmadı 3. Gun acelecilik yaptım sanırım Havuçla karışık haşlayıp ezip vermiştim ama inanılmaz pisik oldu altı sadece popo bile değilpure yapma ez sebzeleri bu bidiklar çok akıllı ağzına kalın bi parça gelmiş hemen geri tükürdu:) birde şu içmeyi sevmedi ben bırakmıştım elma yaliyor bayılıyor ona Dr bana elma yi tense yap tulbentten geçir ver dedi ama ben onu yapmadım
Fırında karnıyarık yapıcaktım lakin uyuya kalmışım eşim makarna yapmış kıymalı banada kıymasından ayırmış salata ilr yedimNe yemeği yapican yağ yakanindan olsun:)
Bizde 8 ay önceden tuttmuştuk haftaiçine yer bulabilmiştik karae verip harekete geçmek gerek :)2 miibizim gb yeni karar veren garibanlar napsın
Ben diğer kızlarında ellerinden geleni yapacağından eminimAblacığım an itibariyle kendi adıma söz veriyorum bu hafta takımı 1.lige taşımak için elimden gelinin fazlasını yapicam
Diğer kızlardan da söz aldık mı oldu bu iş
doğum gününüz kutlu olsun cnm sağlıkla mutlulukla inş.Herkese selam bugün eşimin doğum günü ona mükellef bi kahvaltı sofrası hazırladim kızımla alışverişe gittik o uyudu öğlene kadar sonrası kahvaltı keyfi süper di. Benim sut diyeti yüzünden pasta almadım o çok öncesinde tembih etmişti zaten alırsan asla yemem diyeben Çilekli pasta hastasıyim bu ara da tatlı krizim var zaten. Şimdi kızımla dışarı çıktılar bende yarın gelecek misafirlerim için hazırlık yapicam yemeyecegim cısslar hazirlicam
Yinede sorun soruşturun cnm2 miibizim gb yeni karar veren garibanlar napsın
Lahana sende şişkinlik yapmıyosa gayet güzel cnmKızlar iyi aksamlar bende biraz önce mutfağı kapattım.sabah p9.00
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Ara 11.00
1 dilim ananas
Öğle 13.00
6 kaşık susuz barbunya yemeği
Lahana salatası
Ara 15.00
1 dilim ananas
Akşam 18.00
Lahana çorbası
Yogurt
2.5 lt su
50 sk yürüyüş @Pnrrr-20
salatayı bol tut tatlımFırında karnıyarık yapıcaktım lakin uyuya kalmışım eşim makarna yapmış kıymalı banada kıymasından ayırmış salata ilr yedim
yeni yaşın kutlu olsun canım güzel günlerimiz olsunHerkese selam bugün eşimin doğum günü ona mükellef bi kahvaltı sofrası hazırladim kızımla alışverişe gittik o uyudu öğlene kadar sonrası kahvaltı keyfi süper di. Benim sut diyeti yüzünden pasta almadım o çok öncesinde tembih etmişti zaten alırsan asla yemem diyeben Çilekli pasta hastasıyim bu ara da tatlı krizim var zaten. Şimdi kızımla dışarı çıktılar bende yarın gelecek misafirlerim için hazırlık yapicam yemeyecegim cısslar hazirlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?