Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese selam bugün eşimin doğum günü ona mükellef bi kahvaltı sofrası hazırladim kızımla alışverişe gittik o uyudu öğlene kadar sonrası kahvaltı keyfi süper di. Benim sut diyeti yüzünden pasta almadım o çok öncesinde tembih etmişti zaten alırsan asla yemem diye ben Çilekli pasta hastasıyim bu ara da tatlı krizim var zaten. Şimdi kızımla dışarı çıktılar bende yarın gelecek misafirlerim için hazırlık yapicam yemeyecegim cısslar hazirlicam

Memnun oldum zeynep çol sağol yuvaya geri dönüş yaptım bende

Daha ben günün sporunu yapamadım, akşamı bekliyorum :)))

Adam salak mı bilmem ama bence kadın ruhundan anlasın ve hepimize zayıf desin

Ben açık hava koşu, yürüyüş yapıyorum. Bir tane manyak bir spor hocam var ortaya karışık birşeyler yaptırıyor jillian bana yavaş geliyor o derece birşeyler:) Ama dünyanın en mutlusu oluyorum o anlarda
Spor olarak takımı daha da hreketlendirmemiz lazım, herkes elinden geldiğince spor yapıyor ama[/QUOTE]
Bende akşam bı leslie yada jillan paylatiyim diyorum büyük oynuyoruz bu hafta madem asılmak lazım

Mervecigim eşin yeni yaşı kutlu olsun ,Rabbim bir ömür seninle kizinla beraber sağlık huzur mutluluk nasip etsin
Bu hafta sıfır kacamakli geçirelim ki kupayı kaldıralım dimi oyuzden mümkünse tatlarina bile bakma yapicaklarinin bacim

M mer_4260 canim patatesten baska birsey tattirdinmi ? Annem gelirken koy yogurdu getirmis bende bugun yogurtla Bismillah diyip basladim. Parmaklarini soka soka nasil guzel yedi gormen lazim. 3 gun sonra bende sebzelere gecicem bakalim. Senin ilk gunden mi pisik yapti birde pure yapip mi verdin

Ne yemeği yapican yağ yakanindan olsun:)

Kızlar iyi aksamlar bende biraz önce mutfağı kapattım.sabah p9.00
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Ara 11.00
1 dilim ananas
Öğle 13.00
6 kaşık susuz barbunya yemeği
Lahana salatası
Ara 15.00
1 dilim ananas
Akşam 18.00
Lahana çorbası
Yogurt
2.5 lt su
50 sk yürüyüş @Pnrrr-20

çok teşekkürler canım güzel dileklerin için. Diğer mevzu da ise tadına bile bakmicam zaten bir çoğunda tereyağı süt yoğurt benzeri şeyler var ben onları tuketemiyorum kızımın alerjisi var belki bi kaç kaşık patates salatası yerim onun dışında istesemde yiyemem:))

canım patates le başladık malesef süt ürünleri tuketemedigimiz için iki gün sorun olmadı 3. Gun acelecilik yaptım sanırım Havuçla karışık haşlayıp ezip vermiştim ama inanılmaz pisik oldu altı sadece popo bile değil pure yapma ez sebzeleri bu bidiklar çok akıllı ağzına kalın bi parça gelmiş hemen geri tükürdu:) birde şu içmeyi sevmedi ben bırakmıştım elma yaliyor bayılıyor ona Dr bana elma yi tense yap tulbentten geçir ver dedi ama ben onu yapmadım

M mer_4260 bu arada esinin dogum gunu kutlu olsun. Beraber kuzucugunla birlikte nice guzel senelere
cok tesekkurler canım :)

N Nilyyyaaannn canım hoş geldin merve ben 28 yaşındayim minik bi sincabim var 5.5 aylık doğum sonrası aldigim kiloları vermeye gayret ediyorum :))
Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin maşallah. İnş en kısa zamanda atarsın doğum sonrası kilolarını canım
Vavv menü gayet güzel olmuş. Diyetisyen menüsüne benziyor

Cnm havuç verme bnm oğlanı da havuç pişik yaptı ve tüm gece uyutmadı . genelde alerjisi olan bebeklerde havuç sıkıntı oluyor

Ablacığım an itibariyle kendi adıma söz veriyorum bu hafta takımı 1.lige taşımak için elimden gelinin fazlasını yapicam
Diğer kızlardan da söz aldık mı oldu bu iş
Ben diğer kızlarında ellerinden geleni yapacağından eminim
Hadi bakalım bismillah diyelim
Belki pazrtesiden sonra bende yavaş yavaş spora bakalım

doğum gününüz kutlu olsun cnm sağlıkla mutlulukla inş.

Menü konusunda sana güveniyorum
Yarın kimler gelecekki

2 mii bizim gb yeni karar veren garibanlar napsın
Yinede sorun soruşturun cnm
Bazen iptal edenler olabiliyor

Lahana sende şişkinlik yapmıyosa gayet güzel cnm
Ohh yürüyüşde yapılmış
Ama tempolumu, normalmi onu belirtmen lazım

Fırında karnıyarık yapıcaktım lakin uyuya kalmışım eşim makarna yapmış kıymalı banada kıymasından ayırmış salata ilr yedim
salatayı bol tut tatlım

Bugün hiç sağlıklı beslenme modunda değilim yaaa
Kaçamak yapmadım ama her an birşeylere kayabilirmişim gibi geliyor, tutun beni

yeni yaşın kutlu olsun canım güzel günlerimiz olsun

Çocuklara file şeklinde aparat var ben onun degisigini almıştım ebeekten hem dış kasıyıcı hemde meyveyi dilimi şeklinde koyuyorsun o eze eze suyunu yiyor sertouresi kalıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…