Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fırında karnıyarık yapıcaktım lakin uyuya kalmışım eşim makarna yapmış kıymalı banada kıymasından ayırmış salata ilr yedim
Afiyet olsun canım
Enişteye de helal olsun seni düşünüp unandirmamis hemide diyetine saygı duyup kıyma ayırmış

Lahana sende şişkinlik yapmıyosa gayet güzel cnm
Ohh yürüyüşde yapılmış
Ama tempolumu, normalmi onu belirtmen lazım
Lahana bende çok şişkinlik yapmıyor ayrıca rus bir bayandan almıştım çorba tarifini yağ yakıcı bir çorba ayrıca yürüyüş tempolu yürüyüş ama çok tempolu sayılmaz normalin üzerinde bir tempoda

Bugün hiç sağlıklı beslenme modunda değilim yaaa
Kaçamak yapmadım ama her an birşeylere kayabilirmişim gibi geliyor, tutun beni
Amanın en tehlikeli durum açlık krizinin ilk sinyalleri sonrada hunharca yeme sonrası pişman
Canım ya emeğini düşün 1kiloyy vermek için 1 hafta aç kaldigin zamanları düşün şimdi yesen yarına artisin sonra bir hafta çöpe o artiyi atmaya çalışmakla ugrasicakasin illa tirtiklamak istiyorsan azcik kuruyemiş havuç felan ye ama sakın hunharca yeme:)

Bendede yediğim günler artı çıksa da sonrası eksiye çeviriyordu lahana iyi bir tercih diyette lahsna

Oy kuzum ya ilerde bu alerjik durum gecermiymis peki fistiktan

Bendede yediğim günler artı çıksa da sonrası eksiye çeviriyordu lahana iyi bir tercih diyette lahsna
Zaten amaç kısa süreli eksiler değil uzun soluklu olsun ama benim olsun:) mesela benim kendime göre bir hayat tarzım var. Şimdi bunların hepsini kenara bırakıp zayıflayabilirim ama sonra tekrar kilo alacağım. O yüzden her istediğimden azar azar ve öğünlü yemek daha mantıklı geliyor. Tabi bu hafta artışta olduğum için kasacağım. Vermem gereken 2 kiloyu verip normal duruma döneceğim. Böyle daha iyi kilo veriyorum.

Cnm menünde gördümde dukan birası işe yarıyormu bende yapmayı düşünüyorum malzemeler hazır yarın başlıycamda
Ne kadar süredir yapıyorsun faydası oldumu

İkinci 15 günü yapıyorum canım. 15 gün yapıp 5 gün ara vermiştim, şimdi diğer 15 günün 8. Günündeyim... Bu kürü geçen sene yaptığımda süper faydalıydı, şimdi o kadar faydalı değil bence. Ama herkes müthiş faydasını görüyor.

Hipoglisemiye girdim canım sebebi belli oldu, tarçınlı süt içiyorum şimdi. Kan şekerim çok düşünce aklım yemeğe kayıyor aç olmasam bile tansiyonum da düşünce anlıyorum yapmam gerekeni. Bu saatte riske atabilir miyiz onca emeğimizi :))) Sağol desteğin için

Denemeye değer ozaman
Teşekkürler canım

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti : 11.00
6 adet kucuk anne koftesi
1 dilim peynir
1 adet salatalik
2 yk pekmez
1 dilim tb ekmegi

Ara ogun:14.00
1 adet mandalina
1 kucuk kase yogurt

Ara ogun. 16.00
1 adet sutlu kahve
1 avuc findik badem

Aksam yemegi:19.00
1 kepce yogurt corbasi
6 yk kuru fasulye
1/2 kase yogurt
salata

Su.2.5 lt

Spor : 30 dk eliptik 30*4=120 puan
Pnrrr-12

O zaman ben çarşambaya kadar çok spor yapayım

Müslilerde genelde şeker eklentisi oluyor, yediğinin içeriğini biliyor musun?

Selammm herkese

Menüm-karatay
09.00
1 elma

12.00
1 çb ceviz
Kıymalı 2 yumurta
Lor peyniri
1 tk keçiboynuzu pekmezi
Domates

17.30
2 çorba kasesi kuru fasulye
Salata

Su 2.5
Spor 90 dk kardiyo
90×3.5= 315 Pnrrr-12

10 dk bisiklet
10 dk bant
3×20mekik
3×30yarım mekik çarpı kol
3x30 aletle bacak açma 3 kgla
3x30 kacak kapama 3kg
2 kg dambılla 3×30 yan
Dambılla 3x30 adım yürüme
Sopayla 3×30 yanlara çevirme
Sopayla 3×30 öne arkaya
3×30 kol aletiyle çalışma
3×30 sırt üstü yatıp beli yukarı kaldırma
10 dk eliptik
Kapanışta 10 dk daha bisiklet sürme
Mefkurem

Menüm

9:30 1 az sütlü Kahve

12:00 ceyrek simit, 1,5 tb dilim, 1kk peynir, 5zeytin, domates, 1yumurta

15:30 1kepce nohut yemegi, 3mercimek köftesi, bol marul

19:00 1lahmacun, 2kepce mantar corbasi, Ayran

20:30 1kurabiye

2,5 lt Su
60dk n.t.yürüyüs = 60puan

Kizlar cok mutluyum dügünde beni gören akrabalar hep nekadar cok zayiflamissin baya incecik olmussun artk falan dediler valla bi kadin icin bunu duymak herseyi yiyip icmekten daha degerliymis bunu bikez daha anladim

Güzel motive oldu bu tatil bana eve gidince diätime daha iyi sarilcam daha cabuk hedefe ulasirim insallah

Konulara katilamiyorm kizlar gezmekten valla anca takip ediyorm ama pazartesi aksamindan sonra bomba gbi dönuyorm insallah

______ SPOR LİSTESİ ______

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Zey-has -- + 120 + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy83 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Pnrr-20 100 + 60 + -- + -- + -- + -- + --
K-Nartanesi -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eyledi 30 + 50 + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik 60 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mer_4260 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
MelegimveBen -- + 120 + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ponibon 210 + 315 + -- + -- + --+ -- + --
Asfarovski 60 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt 440 + 150 + -- + -- + -- + -- + --
Canan456 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Warriorinside -- + 330 + -- + -- + -- + -- + --

Hadinnn kizlarr Spor yapmadan zayiflamakmi olurmus, oturmayami geldik

Bn yanlş mı hesaplıyorum ya Pnrrr-12 ve Mefkurem topluca süreyi kardiyo puanyla çrpıyorum

Gaz alınmış anlaşılan bkle 65 pınar geliyo

Afiyet olsun canım
Enişteye de helal olsun seni düşünüp unandirmamis hemide diyetine saygı duyup kıyma ayırmış
Cnm eşim zayıflamamı çok istiyor ben çok istediğim için elhamdülillah yüzüme vurup beni inciterek değil bana destek olarak gösteriyor bu isteğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…