Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.301
Afiyet olsun canımFırında karnıyarık yapıcaktım lakin uyuya kalmışım eşim makarna yapmış kıymalı banada kıymasından ayırmış salata ilr yedim
Sende mi hasta oldun çok geçmiş olsun oglandan mi geçti enfeksiyon acabaMenü
Öğle,(13:00)
1/2 simit
Bir yumurta
1kk peynir
Akşama kadar su su su boğazım çok kötü hicbirsey yiyesim yok
Lahana bende çok şişkinlik yapmıyor ayrıca rus bir bayandan almıştım çorba tarifini yağ yakıcı bir çorba ayrıca yürüyüş tempolu yürüyüş ama çok tempolu sayılmaz normalin üzerinde bir tempodaLahana sende şişkinlik yapmıyosa gayet güzel cnm
Ohh yürüyüşde yapılmış
Ama tempolumu, normalmi onu belirtmen lazım
Amanın en tehlikeli durum açlık krizinin ilk sinyalleri sonrada hunharca yeme sonrası pişmanBugün hiç sağlıklı beslenme modunda değilim yaaa
Kaçamak yapmadım ama her an birşeylere kayabilirmişim gibi geliyor, tutun beni
Bendede yediğim günler artı çıksa da sonrası eksiye çeviriyordu lahana iyi bir tercih diyette lahsnaLahana bende çok şişkinlik yapmıyor ayrıca rus bir bayandan almıştım çorba tarifini yağ yakıcı bir çorba ayrıca yürüyüş tempolu yürüyüş ama çok tempolu sayılmaz normalin üzerinde bir tempoda
Oy kuzum ya ilerde bu alerjik durum gecermiymis peki fistiktançok teşekkürler canım güzel dileklerin için. Diğer mevzu da ise tadına bile bakmicam zaten bir çoğunda tereyağı süt yoğurt benzeri şeyler var ben onları tuketemiyorum kızımın alerjisi var belki bi kaç kaşık patates salatası yerim onun dışında istesemde yiyemem:))
canım patates le başladık malesef süt ürünleri tuketemedigimiz için iki gün sorun olmadı 3. Gun acelecilik yaptım sanırım Havuçla karışık haşlayıp ezip vermiştim ama inanılmaz pisik oldu altı sadece popo bile değilpure yapma ez sebzeleri bu bidiklar çok akıllı ağzına kalın bi parça gelmiş hemen geri tükürdu:) birde şu içmeyi sevmedi ben bırakmıştım elma yaliyor bayılıyor ona Dr bana elma yi tense yap tulbentten geçir ver dedi ama ben onu yapmadım
cok tesekkurler canım :)
Zaten amaç kısa süreli eksiler değil uzun soluklu olsun ama benim olsun:) mesela benim kendime göre bir hayat tarzım var. Şimdi bunların hepsini kenara bırakıp zayıflayabilirim ama sonra tekrar kilo alacağım. O yüzden her istediğimden azar azar ve öğünlü yemek daha mantıklı geliyor. Tabi bu hafta artışta olduğum için kasacağım. Vermem gereken 2 kiloyu verip normal duruma döneceğim. Böyle daha iyi kilo veriyorum.Bendede yediğim günler artı çıksa da sonrası eksiye çeviriyordu lahana iyi bir tercih diyette lahsna
Cnm menünde gördümde dukan birası işe yarıyormu bende yapmayı düşünüyorum malzemeler hazır yarın başlıycamda
Ne kadar süredir yapıyorsun faydası oldumu
Amanın en tehlikeli durum açlık krizinin ilk sinyalleri sonrada hunharca yeme sonrası pişman
Canım ya emeğini düşün 1kiloyy vermek için 1 hafta aç kaldigin zamanları düşün şimdi yesen yarına artisin sonra bir hafta çöpe o artiyi atmaya çalışmakla ugrasicakasin illa tirtiklamak istiyorsan azcik kuruyemiş havuç felan ye ama sakın hunharca yeme:)
Denemeye değer ozamanİkinci 15 günü yapıyorum canım. 15 gün yapıp 5 gün ara vermiştim, şimdi diğer 15 günün 8. Günündeyim... Bu kürü geçen sene yaptığımda süper faydalıydı, şimdi o kadar faydalı değil bence. Ama herkes müthiş faydasını görüyor.
Hipoglisemiye girdim canım sebebi belli oldu, tarçınlı süt içiyorum şimdi. Kan şekerim çok düşünce aklım yemeğe kayıyor aç olmasam bile tansiyonum da düşünce anlıyorum yapmam gerekeni. Bu saatte riske atabilir miyiz onca emeğimizi :))) Sağol desteğin için
Ehhh bende işk menü ile başlıyayım. Çarşambaya kadar spor yapamıcam ama çarşamba sonrası eser gürlerim :)
Sabah 10.00
Musli bar
8 badem
8 fındık
1 ceviz
1 bardak süt
12.00
1 kepçe müsli
1 kase yoğurt
Akşam (17.00)
1 tabak prokoli haşlaması ( gruba girince düzgün yemek yiyim dedim :) )
1 kase yoğurt
19.00
1 bardak sade neskafe
Su 1 lt anca oldu. Su düzenimi oturtamadım daha ama oturcak inş
Denemeye değer ozaman
Teşekkürler canım
Bn yanlş mı hesaplıyorum ya______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Zey-has -- + 120 + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy83 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Pnrr-20 100 + 60 + -- + -- + -- + -- + --
K-Nartanesi -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eyledi 30 + 50 + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik 60 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mer_4260 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
MelegimveBen -- + 120 + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ponibon 210 + 315 + -- + -- + --+ -- + --
Asfarovski 60 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt 440 + 150 + -- + -- + -- + -- + --
Canan456 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Warriorinside -- + 330 + -- + -- + -- + -- + --
Hadinnn kizlarr Spor yapmadan zayiflamakmi olurmus, oturmayami geldik
Gaz alınmış anlaşılan bkle 65 pınar geliyoKizlar cok mutluyum dügünde beni gören akrabalar hep nekadar cok zayiflamissin baya incecik olmussun artk falan dediler valla bi kadin icin bunu duymak herseyi yiyip icmekten daha degerliymis bunu bikez daha anladim
Güzel motive oldu bu tatil bana eve gidince diätime daha iyi sarilcam daha cabuk hedefe ulasirim insallah
Konulara katilamiyorm kizlar gezmekten valla anca takip ediyorm ama pazartesi aksamindan sonra bomba gbi dönuyorm insallah
Cnm eşim zayıflamamı çok istiyor ben çok istediğim için elhamdülillah yüzüme vurup beni inciterek değil bana destek olarak gösteriyor bu isteğiniAfiyet olsun canım
Enişteye de helal olsun seni düşünüp unandirmamis hemide diyetine saygı duyup kıyma ayırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?