Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

3 saat mesafedeler canim yakin sayilir
Dun de vardi abla oyle cok yapmisim ki aslinda yarina bile artti ama yarin sadece bamya yiyecegim bu ara acayip canim cekiyir sanki aseriyorum

Dun de vardi abla oyle cok yapmisim ki aslinda yarina bile artti ama yarin sadece bamya yiyecegim bu ara acayip canim cekiyir sanki aseriyorum
Nohut fasülye bende çok severim cnm hele yanında pilav turşu bide gevrek ekmek Ama bana hiç yaramıyor o yüzden yemiyorum

Yarın lütfen daha çok dikkatli olalım

Pazrtesi artılar moralimizi bozmasın

Herkese iyi geceler
Bugun wc isini cozunce eksiye gecmistim insallah pzrtesi de eksi olacak sonra tum hafta toparlanmiyor. Birde evde bireleri olunca daha dikkat ediyorum sanada iyi geceler abla . Benim kiz sonunda tekrar uyudu bende yatiyorum

Nohut fasülye bende çok severim cnm hele yanında pilav turşu bide gevrek ekmek Ama bana hiç yaramıyor o yüzden yemiyorum
Bende bayadir yapmiyordum bakliyati hafta ici olmadan yapayim dedim. O konuda sansliyim pek etki etmiyor bana dogumdan sonra bile yedim yani

Bugun wc isini cozunce eksiye gecmistim insallah pzrtesi de eksi olacak sonra tum hafta toparlanmiyor. Birde evde bireleri olunca daha dikkat ediyorum sanada iyi geceler abla . Benim kiz sonunda tekrar uyudu bende yatiyorum
Ohh iyi bari
Demekki sen misafir var deyip ipin ucunu kaçıranlardan değilsin
Insan yeterki istesin
Her ortamda bi çaresini bulur

Sanada iyi geceler kuzum

Bu hafta kimler rakip olmak istiyor
Meydan okumaları görelim :))

Benim hedef koymam pek işe yaramıyor heralde
Hedefini tutturan çok az kişi oluyor
Herkes hedefini kendisimi belirlesin
Nasıl istersiniz

GIRGIRINA tstlım bi süredir görünmüyosun cuma bildirimde yapmadın eğer pazarteside sesin çıkmazsa listeden çıkarıyorum

@KocasininNarTanesi
Sende cuma bildirim yapmadın cnm
Aynı şey senin içinde geçerli pazrtesiye kadar beklicem

neyse ki hafta sonu canım telafi edersin cuma ya vaktimiz var misafirlikte genel anlamda karbon olayı pek takılmiypr ya ben diyetteym yiyemivem demekte zor gerçekten. Kardeşim in yanında başladım diyete git diyetini kendi evinde yap burda diyet falan yok diye kestirip atti

Iyi geceler Kizlarrr
iyi geceler canım

Canim büyük ihtimal havuç zaten ayrıca muz yalamisti geçen gün ondada kaka da kan lekesi oldu yine canım çok sıkıldı 3 4 gün sürdü sonra normale döndü. Tez zamanda geçsin şu alerjiler ya
Ah ah muza da tepki verdi bnm oğlan inşallah tez zamanda geçeer çok zor .

Emziren ve süt diyeti yapan anne menüsü
Saat 11.00
2 kuru kayısı
Saat 12.30 kahvaltı
1.5 yumurtalı Pastırmalı yumurta
5 zeytin
3 cerry
1 salatalık
1 dilim tb
Yesilik
2 kaşık kozlenmis zeytinyağlı kapya biber
Eşime bir sürü css ama ben bunları yedim :)

Saat 16.00 ara
1 dilim yeşil elma ( hiç acikmadim )
Saat 19.00 akşam
1 tabak yumurtalı kiymali ıspanak
Su 2 litreden fazla
Spor yok

Abla biter mi daha da gelecek tonla arkadaş var birde bizim burda akraba yok sen düşün gerisi n i hafta ici de misafirim var oda eşimin taraf kızım 7 günlüktu bebis görme sezonu açıldı :)
ablam çok geçmiş olsun inşallah bu ağrı sizin da biter oğlun da tez zamanda iyileşir afiyet olsun güzel menu

Cnm güzel menü kapya bibere de dikkat et aklında bulunsun oda alerjen ben yemiyorum oğlana dokundu

Ben de hastayken doymak bilmeden yiyenlerdenim kuzum ya

Aynen öyle yemek dökemiyorum eşim yer kalanları benimle ama bazı yemekleri bir defa çok güzel yerse diğer sefer yemiyor bir de bazen dışarıda olunca ihale bana kalıyor.

Insallaj abla dikkat ediyorum baya güzel gitsin bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…