- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.401
En güzelini yapıyorsun canım. Şeker felaket bişi. Bende gene kavanozda kırmızı köz biber oluyor o turşu ona bile koymuslar dedim şekerin bunda ne işi var. Hazır olan herşeyde çok fazla var. Bizimki bşraz tembellik hızlı kahvaltı hayatım akışına yetişmeye çalışmak fln. Hiç guzel olmasada. Bende bgn sabah yumurtalı kahvaltımı yapma ım dahada yok musli fln fln
Bence vardirda sen kendini gözlememissindirBenim hiç böyle şunu yemek bana iyi gelir diyebilcepim yiceklerim yokonca yıldır diyet yapıyorum oysa ki.
Bana hazirlarda hep gelirdi şeker tadı salatalık turşusu nda bile vardır belkiKözlenmiş kırmızı biberdeki şekeri de dün farkettim. Hem de bilindik markalardan. Kahvaltıda yemeyi seviyorum, normalde haftalık kendim közlerim. Ayağımdan dolayı üşendim üstüne çok basmayayım alırım ne olacak dedim. Bir baktım ki şeker, dediğin gibi turşu bu ya şekerin ne işi var. Almadım tabi kendim yapacam artık.
İşte bizim beslenmeye zamanımız yok, çalışma saatlerimiz çok fazla. Ne kadar pratik birşeyler olsa o kadar kar... hedef55 eninde sonunda olcak ya
teşekkür ederim canım hedefe ulaşana kadar enerjiyi motivasyonu düşürmek yok bizeOooo süpersin ve maşallah çok enerjiksin :)))
Takımı ateşlememiz lazım , ben 3 haftadır iyi eksideyim durmam an meselesi:) Karabuğday yapacam diyordum ama bir türlü konsantre olamadım, 1 günlük detoks da yapacaktım ben göya... Neyse ilaçlar bitince yapayım artık
Valla ben sekizde çorba içtim canim şimdi de eşimle kahvaltı yaptık. Kardeşim gelecek bugün bir hafta kalacak sabah okulu yokmuş sadece öğleden sonra staja gidecek. Tatil haftası olacak yaniKızlar kahvaltılar yapıldı mı ? Ben bebişide kendimize de doyurdum oğluşu uyuttum şimdi kpss ye bismillah dicem. Eşimde yds ye çalışıyor ev öğrenci evi oldu :) akşama yemek derdim yok balık yicez çünkü
Bana hazirlarda hep gelirdi şeker tadı salatalık turşusu nda bile vardır belki
Bende kendim yapıyorum hazır sevmiyorum
Bu hafta 3kilo vermeyi hedefledim
Önüme çıkan herkesi yenerim
Ben bunun havasínı alırım ondan daha iyi kilo verir spor yapar irademi konuştururum diyen bir babayiğit varmı bana rakip olacak bu hafta
teşekkür ederim canım hedefe ulaşana kadar enerjiyi motivasyonu düşürmek yok bize
Karabuğday karbonhidrat ya sanki kilo verdirmez gibi geliyor bana
Valla ben de karabugday aldım ama ne zaman yapsam bilmiyorum hoş nasıl yapacağımı da bilmiyorum yaGünaydinlar kizlar uyanali oluyo ama yazamadm anca gecmis yaptim smdi kahvaltiya oturucaz bugun son gün karbona dikkat edicem insallah yarindan sonrada baya dikkat edicem insallah bu hafta -1 görmek istiyorm persembede bi detoks yapiym diyorm ne yapsam kizkar varmi güzel bisey
Ben iki sene önce de girdim ama hem iş hem kurs pek çalışmadım doğrusu. Endüstri mühendisiyim ben ama pek alim da yok eşim de kimyadan çıkmaz bakalım hayırlısı evdeyken deneyeyim bir daha dedim canımT Toprakliyagmurasfarovski kizlar ders calismada basarilar diliyorum sizlere. 2 sene once bende bu donemecten gecmistim simdi cocuklarla da zor olacaktir ama birakmayin. Insallah istediginiz puanlari alirsiniz. Bu arada sizlerin meslek neydi
A101 de yarım kiloluk var canım ben de yarım kilo diye aldım senin hhesapBu karabugdayin tadi nasil gecen bende markette gordum ama 1 kgluk ambalajdaydi. Alip almama konusunda ikilem yasadim tadini sevmezsem cope gider diye
2014 de bende ayni sekilde calisirken hazirlandim ama olmadi. Alim sizin bolumde de az diye biliyorum hedefin yuksek olmasi lazim. Bende kimya muhendisiyim. 2016 kpss ile toplasan 10 11 kisi anca almistir. Bu yuzden normal memurlukta deneyecegim sansimi cunku temmuz son sansim. 90 puanim var atanamazsam daha da calismam. Bu carsamba benim mulakat bakalim artik nasipte varsa olur diyorum.Ben iki sene önce de girdim ama hem iş hem kurs pek çalışmadım doğrusu. Endüstri mühendisiyim ben ama pek alim da yok eşim de kimyadan çıkmaz bakalım hayırlısı evdeyken deneyeyim bir daha dedim canım
Senin mülakat ne oldu meslek neydi
Hmm onu gormediydim yarin cikicam disari ugrayip alayim persembe bende karabugday yapayim o zamanA101 de yarım kiloluk var canım ben de yarım kilo diye aldım senin hhesap
Yaşlanmak ne demek çöktüm çöktümAynen ya bn bu konu yüzünden yaşlandığımı hissediyorum
Bana herşeyi de seni geçerim deme :)Hazır tüketmiyorum hiç hep annem yapıyor sağolsun. Dün alayım dedim ama şeker yazılarından dolayı alamadım işte. Herşeyimiz sağlıksız olmuş
Vaaayyy hedef bakSpor olarak seni geçerim ondan şüphem yok ama kilo verme olarak yarışamam
Karabuğday güzel kilo verdiriyor canım, sağlıklı karbonhidrat
Hepimiz enerjik olalım, takımın geri kalanı uyuyor mu acaba hala
Menü çok güzel cnmcımEmziren ve süt diyeti yapan anne menüsü
Saat 11.00
2 kuru kayısı
Saat 12.30 kahvaltı
1.5 yumurtalı Pastırmalı yumurta
5 zeytin
3 cerry
1 salatalık
1 dilim tb
Yesilik
2 kaşık kozlenmis zeytinyağlı kapya biber
Eşime bir sürü css ama ben bunları yedim :)
Saat 16.00 ara
1 dilim yeşil elma ( hiç acikmadim )
Saat 19.00 akşam
1 tabak yumurtalı kiymali ıspanak
Su 2 litreden fazla
Spor yok
Tatlım vücudun spora daha yeni yeni alışıyorGünaydın herkese
Sbah namazından sonra uykum kaçtı bnde çocukların gelişim raporlarını hazırlıyorum
Tartıldım cumaya göre 100 gr eksideym neden böyle oluyo anlamıyorm yazdığım listenin dışına çıkmıyorum. Kas yapıyorum ya da regl öncesi şişkinlik diyorm içim rahat ama tartıda da çok eksi görmek istiyorumm
Bende bişey alırken hep şeker yağ kalori oranlarına bakarımeker içerikleri çok dikkatimi çekiyor, canım istese bile içindekilerde şekeri görünce alamıyorum bir türlü. Hazır kefirlerde şeker varmış mesela. Haftaya ablam kıbrıstan mayasını getirene kadar hazır alayım bu hafta kefir tüketeyim dedim. Şekeri görünce geri bıraktım, Ben bilmiyordum şeker olduğunu içinde. Şeker hayatımızın her alanındaymış :)))
Haftayı bekliyorum bakalım sporda nasılmışs
Bu emeklerinin karşılığını alacağından eminim TatlımBu hafta kahvalti daki 1 t.k tatlılari yemiycem
Akşam yemeği nde bana kabak çorbası ve haslanama tavuk göğsü iyi gelir onları tüketicem
Ve sporsuz gün geçirmiycem
detoks yapıcaksan perş.1 gün yap cnmOooo süpersin ve maşallah çok enerjiksin :)))
Takımı ateşlememiz lazım , ben 3 haftadır iyi eksideyim durmam an meselesi:) Karabuğday yapacam diyordum ama bir türlü konsantre olamadım, 1 günlük detoks da yapacaktım ben göya... Neyse ilaçlar bitince yapayım artık
Bence sen istersen daha da iyisini yaparsın ayçam2 subatta 77 olmam lazım minimumda. 2 yoğun dönemecim var carsambaya kadar baş kaşıcak varktim yok : çarşamba sonrası biraz rahatlarım sonra 30 ocak sonrası hepten rahatlarım. Şiödilik brni rakip yapmayın biriylede bi ortama balıyım dişime göre rakipler seçeyim :) ama subattan sonra karsıma cıkanı afeetmem diyim. Bide bende düğün gazı var. Bu beni bu sefer 65 e götürür genel hedef nisanda
Geçen hafta bi talihsizlik yaşadık tatlımGeçmiş olsun ablam hastane fln. Senin ayak parmağına nokdu. Takımda bazar mı var herkesin ayaklara bişi olmuş. Öenü tabiki güzel herzamanki
Sen kuralları bidaha oku istersen :))Pazartesi tartışıyoruz o zaman yine devam yani bun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?