Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın herkese
Sbah namazından sonra uykum kaçtı bnde çocukların gelişim raporlarını hazırlıyorum
Tartıldım cumaya göre 100 gr eksideym neden böyle oluyo anlamıyorm yazdığım listenin dışına çıkmıyorum. Kas yapıyorum ya da regl öncesi şişkinlik diyorm içim rahat ama tartıda da çok eksi görmek istiyorumm

Aynen ya bn bu konu yüzünden yaşlandığımı hissediyorum

Şeker içerikleri çok dikkatimi çekiyor, canım istese bile içindekilerde şekeri görünce alamıyorum bir türlü. Hazır kefirlerde şeker varmış mesela. Haftaya ablam kıbrıstan mayasını getirene kadar hazır alayım bu hafta kefir tüketeyim dedim. Şekeri görünce geri bıraktım, Ben bilmiyordum şeker olduğunu içinde. Şeker hayatımızın her alanındaymış :)))
Haftayı bekliyorum bakalım sporda nasılmışsın

Mantılı olduğu için erken kapatmak istedim ama hata yaptım. Kortizondan dolayı yemeklere önyargılıyım sanırım

Evet ablacım hata yaptım ya, kan şekerim ve tansiyonum düştü arayı çok uzatınca. Bilip de hata yapmak işte o benim :)))

Günaydınn fit takımın fit üyeleriiii

Geldik yine bir pazar gününe. Hafta için neler planlıyorsunuz. Gece Mefkurem ablamız öneri sormuş bize, herkes düşüncesini bir yazsın bakalım.

Bu hafta takım olarak pek bir motivasyonsuzduk. Aksilikler üst üste geldi ama bu bizim fit olmamıza engel değil, hele tartıda artı olmamıza hiç engel değil.

Ben bu hafta sabah kahvaltıma ekmek eklicem, geçen hafta meyve ve çiğ yemiş hiç tüketmedim , onları eklicem. Onun dışında kendimi kasmadan normal beslenmeyi düşünüyorum. Regl dönemim yaklaşıyor o yüzden kan şekerimi iyi ayarlamalıyım. Spora yine normal düzenimde devam edecem, belki koşularımı tempolu yürüyüşe çeviririm.

İyi pazarlar kızlar
Bugün spor salonu yok o yüzden bende evde biseyler yaptım güne bomba gibi hazirim
Kahvaltıyi hazirliyim şimdi bol proteinlisimden

İnşallah zaman içinde gıda alerjisi kalmaz kuzun ,zor bı durum gerçekten

Ablacığım bu hafta büyük oynuyorum ya kahvalti da tatlı tüketimiycem söz

Kızlar kahvaltılar yapıldı mı ? Ben bebişide kendimize de doyurdum oğluşu uyuttum şimdi kpss ye bismillah dicem. Eşimde yds ye çalışıyor ev öğrenci evi oldu :) akşama yemek derdim yok balık yicez çünkü

Bu hafta kahvalti daki 1 t.k tatlılari yemiycem
Akşam yemeği nde bana kabak çorbası ve haslanama tavuk göğsü iyi gelir onları tüketicem
Ve sporsuz gün geçirmiycem

Akşam yemeği nde bana kabak çorbası ve haslanama tavuk göğsü iyi gelir onları tüketicem

Oooo süpersin ve maşallah çok enerjiksin :)))

Takımı ateşlememiz lazım , ben 3 haftadır iyi eksideyim durmam an meselesi:) Karabuğday yapacam diyordum ama bir türlü konsantre olamadım, 1 günlük detoks da yapacaktım ben göya... Neyse ilaçlar bitince yapayım artık

2 subatta 77 olmam lazım minimumda. 2 yoğun dönemecim var carsambaya kadar baş kaşıcak varktim yok : çarşamba sonrası biraz rahatlarım sonra 30 ocak sonrası hepten rahatlarım. Şiödilik brni rakip yapmayın biriylede bi ortama balıyım dişime göre rakipler seçeyim :) ama subattan sonra karsıma cıkanı afeetmem diyim. Bide bende düğün gazı var. Bu beni bu sefer 65 e götürür genel hedef nisanda 65 olucam 4 ayda 17 kilo hedefim var.

Geçmiş olsun ablam hastane fln. Senin ayak parmağına nokdu. Takımda bazar mı var herkesin ayaklara bişi olmuş. Öenü tabiki güzel herzamanki gb.

Yarın lütfen daha çok dikkatli olalım

Pazrtesi artılar moralimizi bozmasın

Herkese iyi geceler
Pazartesi tartışıyoruz o zaman yine devam yani buna :))

Bende istiyorumam ama bu hafta bakıyım bi kim be yapıyor nasıl besleniyor tanıyayım insanları haftaya rakip kestireyim gözüme

En güzelini yapıyorsun canım. Şeker felaket bişi. Bende gene kavanozda kırmızı köz biber oluyor o turşu ona bile koymuslar dedim şekerin bunda ne işi var. Hazır olan herşeyde çok fazla var. Bizimki bşraz tembellik hızlı kahvaltı hayatım akışına yetişmeye çalışmak fln. Hiç guzel olmasada. Bende bgn sabah yumurtalı kahvaltımı yapma ım dahada yok musli fln fln

Benim hiç böyle şunu yemek bana iyi gelir diyebilcepim yiceklerim yok onca yıldır diyet yapıyorum oysa ki.

Günaydinlar kizlar uyanali oluyo ama yazamadm anca gecmis yaptim smdi kahvaltiya oturucaz bugun son gün karbona dikkat edicem insallah yarindan sonrada baya dikkat edicem insallah bu hafta -1 görmek istiyorm persembede bi detoks yapiym diyorm ne yapsam kizkar varmi güzel bisey

Azaltiyorm cnm bügünden itibaren daha dikkat edicem yarnda dönuyorm hadi hayirlisi diyorm :)

Haklisin cnm öyle oldu bugun daha dikkatli olucam

Bu hafta kimler rakip olmak istiyor
Meydan okumaları görelim :))

Benim hedef koymam pek işe yaramıyor heralde
Hedefini tutturan çok az kişi oluyor
Herkes hedefini kendisimi belirlesin
Nasıl istersiniz

Aynen canim öylede deniyelim bence herkez hedefini kendi koysun enazindan daha gercekci olur belki :)

Aynen cnm zor oluyor ama ben gene cok seye hayir diyorm aslinda.. senin kardesinde cok katiymis :)
Neyseki yarin dönuyorm insallah telafi edicem

Pnrrr-12
Canm dünkü puanım bnden kaynaklı yanlış olmş düzeltir misin

20 dk kondüsyon biskleti ×2=40p
10 dk bant×3=30
10 dk eliptik×4= 40
50 aletli jmns×3=150
Toplamda=260 puan
Tamam cnm düzeltiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…