Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar ikingi öğünümü biraz ileri saate yiyip akşam yemeği yememeyi düşünüyorum bugün...sü içerim akşam..yarın için...bu arada wc ye çıkamıyorum..umarm bu yarın da devam etmez...

kızlar bne gideyim de hızlandırılmış bir şekild evi derleyip toparlayayım da sabah erkenden stres olmayayım..ev çok dagıldı bugün..evim ne zmana dagınık olsa misafirimin gelesi tutarrrr
sen bizim evin halini bir görsen...bir oda komple kaplanacak kitap, defter , bavul, kaplık , olmayan yazlık kıyafet dolu...mutfak turşu yapılacak malzeme dolu..çocukların odası almış başını gidiyor...en derli toplu yer yatak odam..şükret haline..

fadime dikkat et, çok zorlama kolunu bacım...çok acı falan varsa bi doktora görünseydin..ne olur ne olmaz..

yaptım sıkıntı yok ama polıkıstık over var ya bende yumurtalar zor catlıyor
ilaç kullanıyomusun..?

ayy biri bana minik mi dediiiii
evt , evet sana dedim....

slm cnm ben mınık kısmını almıyım kuş kısmını alıyım:)
hangisini beğenirsenn..

ben kaçtım öglen yemegi hazırlıcam eşim ikizler ben hepimize yemek yapıcam sonra gidip dişimi çektircem agzımda diş kalmadı 20 lik dişlerimi hep çektirdim bir işe yaramıyolar hemen çürüyorlar

kolay gelsin fadimecim...ben de bugün dipköşe yapim diyordum ama sular kesik en azından süpürüp..çamaşırlarımı felan katlayayım...

kızlar maalesef bende artılardayım..çok üzgünüm..bu hafta hem spor hemde bebek arabası ile yürüyüş yaptığım halde eksi rakam göremedim....

kızlar ikingi öğünümü biraz ileri saate yiyip akşam yemeği yememeyi düşünüyorum bugün...sü içerim akşam..yarın için...bu arada wc ye çıkamıyorum..umarm bu yarın da devam etmez...
canım bence hiiiç öğün atlama ...öğün atladığın vakit ben sanki kendimi aç geziyomuş gibi hissediyorum ve diğer öğünde yemediğim öğünüde yiyorum..ki o zaman daha fazla zarara giriyorum..

bencede nurkelebek akşam yemeği yeme. bende de her zaman wc sorunu var zaten. akşam 6 dan sonra bir şey yemeyip bols u içip yatınca daha iyi oluyro ama sindirim sistemim için bu günlerde bunu yapıyorum canım.

yaptım sıkıntı yok ama polıkıstık over var ya bende yumurtalar zor catlıyor

mervecim o benim kuzenimde de var her seferinde çok sancı çekiyor ve iğne yiyor gidip. inşallah iyi olursun tatlım.

selam minik kuşlarım.....

aleykümselam hoppidicik hoşgeldin =)

canım ben kartatay dieti yapıyorum ve bu diette acıkılmıyor desem yeridir..karbonhidrat ve şeker asla yok ve bu sayede acıkmam minimum..en azından deniycem bugünlük...

evet kızlar pazartesi hep beraber spora başlıyalım en az 40 dakika...

Evt kızlar hergun menulerde en az 40 dk sporu gorelım bencede bıseyler oldu bıze gıtmıyo kıloalr...Fırsatı olmayanlar haftada 3 gun zaman ayırsınlar lutfen...

kızlar maalesef bende artılardayım..çok üzgünüm..bu hafta hem spor hemde bebek arabası ile yürüyüş yaptığım halde eksi rakam göremedim....

Aynen yaa bende o kadar dıkkat edıyorum 79 da cakılı kaldım delı olucam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…