- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.241
reglı haftam gecen haftaydı ama olamadımkı.hem ödem bıle olsa +2 tartı demıokı bu ödem dıe bıde karnım böyle davul gıbı cok sert wc sorunumda oluyor malesef.
Walla banada oyle gelıo mervecık edda ben herkes + larda((
Bencede cnm haftaya baslıycammmmm inş :))
test yaptınmı hamile olmayasın
kahvaltıdan önce 1tatlı kaşık zeytinyagı iç bide yatmadan hemen üstüne su iç bak nasıl düzelcen
selam minik kuşlarım.....
sen bizim evin halini bir görsen...bir oda komple kaplanacak kitap, defter , bavul, kaplık , olmayan yazlık kıyafet dolu...mutfak turşu yapılacak malzeme dolu..çocukların odası almış başını gidiyor...en derli toplu yer yatak odam..şükret haline..kızlar bne gideyim de hızlandırılmış bir şekild evi derleyip toparlayayım da sabah erkenden stres olmayayım..ev çok dagıldı bugün..evim ne zmana dagınık olsa misafirimin gelesi tutarrrr
fadime dikkat et, çok zorlama kolunu bacım...çok acı falan varsa bi doktora görünseydin..ne olur ne olmaz..günaydın arkadaşlar uyanın tek kolumla pc başındayım gece yanlışlıkla kolumun üstüne yatmışım nasıl uyandım yanık olmuş gibi sürekli acıyo şimdiye kadar diyetimde tek kaçamak yok bugün köyden incir gelcek belki birkaç tane fazla yerim ama başka şeyden kısıp yerim.günde 4 meyvem var zaten listem çok güzel bakalım 1 haftada nekadar veririm
ilaç kullanıyomusun..?yaptım sıkıntı yok ama polıkıstık over var ya bende yumurtalar zor catlıyor
evt , evet sana dedim....ayy biri bana minik mi dediiiii
hangisini beğenirsenn..slm cnm ben mınık kısmını almıyım kuş kısmını alıyım:)
Walla banada oyle gelıo mervecık edda ben herkes + larda((
Bencede cnm haftaya baslıycammmmm inş :))
ben kaçtım öglen yemegi hazırlıcam eşim ikizler ben hepimize yemek yapıcam sonra gidip dişimi çektircem agzımda diş kalmadı 20 lik dişlerimi hep çektirdim bir işe yaramıyolar hemen çürüyorlar
canım bence hiiiç öğün atlama ...öğün atladığın vakit ben sanki kendimi aç geziyomuş gibi hissediyorum ve diğer öğünde yemediğim öğünüde yiyorum..ki o zaman daha fazla zarara giriyorum..kızlar ikingi öğünümü biraz ileri saate yiyip akşam yemeği yememeyi düşünüyorum bugün...sü içerim akşam..yarın için...bu arada wc ye çıkamıyorum..umarm bu yarın da devam etmez...
kızlar ikingi öğünümü biraz ileri saate yiyip akşam yemeği yememeyi düşünüyorum bugün...sü içerim akşam..yarın için...bu arada wc ye çıkamıyorum..umarm bu yarın da devam etmez...
yaptım sıkıntı yok ama polıkıstık over var ya bende yumurtalar zor catlıyor
selam minik kuşlarım.....
mervecik ayrıyeten "at sahibine göre kişner" kelimesi hakkaten iyiydi...cazgır geliiinnn..
canım bence hiiiç öğün atlama ...öğün atladığın vakit ben sanki kendimi aç geziyomuş gibi hissediyorum ve diğer öğünde yemediğim öğünüde yiyorum..ki o zaman daha fazla zarara giriyorum..
evet kızlar pazartesi hep beraber spora başlıyalım en az 40 dakika...
kızlar maalesef bende artılardayım..çok üzgünüm..bu hafta hem spor hemde bebek arabası ile yürüyüş yaptığım halde eksi rakam göremedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?