Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mutlu pazarlar

Babası oğlanı çıkardı geldi hastaneden

Tabi iyileşme dönemi daha sürecek yaraları açık daha neyse bunada şükür

Sabah geçmiş okurken yarım kaldı
Kahvaltı yaptık
Cok sukur evine gelmis abla. Bundan sonra sen ona gul gibi bakar en kisa zamanda iyilestirirsin.

2013 den beri uğraşıyorum cnm bende kaç kere mülakattan elendim yüksek puanlarım gitti hep Ankara yı yol belledim hep sınavlara gittim nasip olmadı ekonomi mezunuyum maliye bk sayıstay hakimlik gibi sınavlara çalıştım bu sene ilk defa b grubuna çalışcam 90 puanı nasıl aldın tüyo versenee

Afiyet olsun gülüm kolay gelsin bende bugun tarih ile start aldım bu süreçte destekleyelim birbirimizi

Benim hiç böyle şunu yemek bana iyi gelir diyebilcepim yiceklerim yok onca yıldır diyet yapıyorum oysa ki.
Kabak herkese iyi gelir cnm tabi ekmeksiz :))

Sen bi eve dönde cnm bakalım tartı ne diyecek

Bu hafta 3kilo vermeyi hedefledim
Önüme çıkan herkesi yenerim
Ben bunun havasínı alırım ondan daha iyi kilo verir spor yapar irademi konuştururum diyen bir babayiğit varmı bana rakip olacak bu hafta
Ben değilim :)))o kadar veremem
Bu hafta çok gelip giden olur
Sporda yapabilirmiyim bilmiyorum
Iddalı olan atsın ortaya kendini
eyledi sen ne dersin canom

teşekkür ederim canım hedefe ulaşana kadar enerjiyi motivasyonu düşürmek yok bize
Karabuğday karbonhidrat ya sanki kilo verdirmez gibi geliyor bana

Valla ben de karabugday aldım ama ne zaman yapsam bilmiyorum hoş nasıl yapacağımı da bilmiyorum ya

Bu karabugdayin tadi nasil gecen bende markette gordum ama 1 kgluk ambalajdaydi. Alip almama konusunda ikilem yasadim tadini sevmezsem cope gider diye
Ben önceki hafta 1 gün şeyda coşkunun karabuğday y.elma detoksunu yapmıştım iyi geldi

Aman Aman kuzum dikkat et nefsine yenilme

Bak bana yetişemicen yoksa :))

Kızlar spor yapanlara imreniyorum imkanım olsa bende yaparım çok seviyorum eski sporcuyum voleybol futbol masa tenisinde başarılarım kupalarım var
Zeynep bu kadar spor geçmişin varda oturmaya utanmıyonmu kızzz :))
Hadi bakayım en azından patlat 4 mil.leslieri

Cok sukur evine gelmis abla. Bundan sonra sen ona gul gibi bakar en kisa zamanda iyilestirirsin.
Çok şükür cnm
Bide şu polis avukat işleri hallolsa
Sonrasında beklicez

Burda tarih 30 ekim dio ama ben 21 kasımda başladım diyete memlekete gitmek zorunda kalmıştım şimdi bakınca 1 bçk ayda 8 kilo kendimi tebrik ettim inşallah böyle gider
Takıma ilk geliş tarhin o cnm
Listeye girerken ilk geldiğin tarih yazılır

Benim 80 falan 2016 puanım ben de düz memurluk yazacağım özelde üç yıldan sonra çalışmamı istemiyor eşim çocuk okula başlayınca özelikle

Nasiptan ote koy olmazmis hayirlisi boyleymis demekki a grubu zor birde insallah bu sene olur hem kuzucugun ugur getirsin sana. Ben evde calistim. Kasim ayinda basladim mayisa kadar. Video dersler var nette burda isim vermek oluyormu bilmiyorum ama mutlaka duymussundur youtube da istersen adini verebilirim. Onlari izledim ama hic birakmadim cocuk da olmayinca sabah baslayip aksama kadar calisiyordum. Temizlik filan da pek yapmadim :))) oyle oyle oldu cok sukur.
Sen arayi actin masallah abla yetismek zor gibi ama bakalim belki senin bir hafta duraklaman olur oyle yetisirim 86 lari ucundan yakaladim dun ama hededim cuma 85 leri gormek. Annemde diyor hicbisey yemiyorsun diye kahvaltida biraz alindi gibi oldu da. Bende dedim sadece kendim icin vermiyorum takimim etkileniyor veremezsem filan diye birsey demedi artik. Iradesiz gozukmemek icin daha ozen gosteriyorum o islerde yoluna girer insallah abla rabbim sizi korudu bisey olmadi ya

Benim 80 falan 2016 puanım ben de düz memurluk yazacağım özelde üç yıldan sonra çalışmamı istemiyor eşim çocuk okula başlayınca özelikle
Ozel gercekten zor ozellikle cocuk filan olduktan sonra.evlenmeden 5 yil calistim bende biraz da iskoliklik vardi gece gunduz demeden calisiyordum. Hafta sonu bile olmuyor insanin evine ayiracak vakti kalmiyor. Insallah gonlune gore olur

Ozel gercekten zor ozellikle cocuk filan olduktan sonra.evlenmeden 5 yil calistim bende biraz da iskoliklik vardi gece gunduz demeden calisiyordum. Hafta sonu bile olmuyor insanin evine ayiracak vakti kalmiyor. Insallah gonlune gore olur
Aynen canım ya ilk iş yerinde deli gibiydik gece 10-11 arası gelirdim eve elime ne geçti koca bir hiç sonra bıraktım orayı ve hep kısa süreli çalıştım ama bezdim özelden. Ne maddi ne manevi tatmin yok iyi olunca standart kötü olunca suçlusun. Ki ben isimde çok iddialıyım benden 10-20 sene deneyimlilere rahatlıkla nal toplatirim ama özellikle kadın olunca kıymetin yok konyada hoş erkeklerin de pek değeri olduğu söylenemez de

Dur kızzz ağzını hayra aç ne o duraklama falan :))
Ikimizde güzel verelim
Bu hafta benden fazla verebilirsin
Ben geçen hafta çok dengesiz beslendiğim için Bu hafta normal yiyince ne olur bilemiyorum
Daha tartılmadım
Yarın kocaman bi artı görmem inş.

Dün akşam benim eltimde şunu ye bunu ye dedi durdu
Ama yooook yemezler :)))

Gözün aydın ablacım
Sağolasın bitanem

Aynen valla harcadigin caba ile kaliyorsun nen sozde baskentte oturuyorum ama burda da ayni seyler. Onerdikleri rakamlar komik sartlar kotu bazi yerlerde meslegini bile yaptirmiyorlar o yuzden issiz kaldim 2 sene :)) hakkimizda hayirlisi olsun ne diyim

Mutlu pazarlar

Babası oğlanı çıkardı geldi hastaneden

Tabi iyileşme dönemi daha sürecek yaraları açık daha neyse bunada şükür

Sabah geçmiş okurken yarım kaldı
Kahvaltı yaptık

Gözünaydın ablacım, çok şükür... Bir an önce eski sağlıklarınoza kavuşun inşallah

Bana herşeyi de seni geçerim deme :)
Spor olarak da geçerim kondisyonum iyidir

Gaza geliyorsun demek, bilseydim ben sana hep seni geçerim derdim

Eyyy takımmm bu hafta sporcular çoğaldık, daha da kimse tutamaz bizi

Kızlar spor yapanlara imreniyorum imkanım olsa bende yaparım çok seviyorum eski sporcuyum voleybol futbol masa tenisinde başarılarım kupalarım var

Kendime ayırabildiğim tek özel zaman spor yaptığım dakikalar... Dünyanın en güzel şeyi

Senin meslek nedir? Paraya yaşamak için mı kazanıyoruz diyoruz ama para kazancaz diye yaşamıyoruz resmen

Karabuğday şezetlide bişi. Verdiriyorsa yiyelim. Kuru domatesle bir güzel oluyor kiii

Bu karabugdayin tadi nasil gecen bende markette gordum ama 1 kgluk ambalajdaydi. Alip almama konusunda ikilem yasadim tadini sevmezsem cope gider diye
Sevmeyeni var ama ben bayılıyorum. Tabi nasıl pişirilir hiç denemedim sadece dısarda yedim. Ama sağlıklı yemek yapan bir yerde yiyorum sürekli kuru domatesle yapıyorlar çok güzel oluyor anlatamam

Tuğcecigim kesinlikle sana katılıyorum spor yapmak tarif edilmeyen yaşanması gereken bir mutluluk huzur
İnsanın acı çekerken keyif aldığı tek alan
Ben ömrü billah sağlıklı beslenirim diyemem ama ben ömrü billah spor yapabilirim ve bu şekilde kilomu korumayi ogrenebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…