Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mutlu pazarlar

Babası oğlanı çıkardı geldi hastaneden

Tabi iyileşme dönemi daha sürecek yaraları açık daha neyse bunada şükür

Sabah geçmiş okurken yarım kaldı
Kahvaltı yaptık
Abla çok geçmiş olsun. Soramadım noldu diye. Rabbim bi an önce iyleşmeyi nasip etsin

Vayyy 1 2 3 ü elinden su içmek lazım. Asıl azmetmişler resmen yarısını bırakmışlar

Pazar günlerdi ayrı bir yoğun anam:)
Kızla dışarı çıktık eşim çalışıyor bugün oglanida götürdü yanında
Bizde anakiz hava guzelikken biraz gezelim dedik
Eve geldim karnabahar yemeği yaptım bide sevabına ev halkına revani:)
Mutfakları topliy ödev ve ütü var daha ya

Sevmeyeni var ama ben bayılıyorum. Tabi nasıl pişirilir hiç denemedim sadece dısarda yedim. Ama sağlıklı yemek yapan bir yerde yiyorum sürekli kuru domatesle yapıyorlar çok güzel oluyor anlatamam
Buğdayı seviyorum ben onuda severim eminim

Senin meslek nedir? Paraya yaşamak için mı kazanıyoruz diyoruz ama para kazancaz diye yaşamıyoruz resmen

Bu ülke şartlarında böyle. Kaçımız kazandığımız parayla yaşayabiliyoruz ki? Çok şükür, Allah gördüğümüzden geri koymasın.

Bankacıyım ben paranın içinde yaşayıp cebinde 3 kuruşu olmayanlardan

Karabuğday şezetlide bişi. Verdiriyorsa yiyelim. Kuru domatesle bir güzel oluyor kiii

Aa kuru domatesle nasıl oluyor ki? Ben bir ara mantarla sotesini yapıyordum karabuğdayın. Tembelleşe tembelleşe haşlyıp yoğurtla karışırmasına kaldım

Sevmeyeni var ama ben bayılıyorum. Tabi nasıl pişirilir hiç denemedim sadece dısarda yedim. Ama sağlıklı yemek yapan bir yerde yiyorum sürekli kuru domatesle yapıyorlar çok güzel oluyor anlatamam

Karabuğdayı çok iyi yıkamanız gerekiyor, yoksa kendine has olan kokusu yemenize engel olabilir. Ben haşlamadan önce 3-4 saat suda ıslı bırakıyorum ve o suyu 4-5 kere değiştiriyorum. Son kez süzüp tekrar su ekiyorum ve haşlıyorum.

Mısır, havuç, turşu ve süzme yoğurtla da muhteşem oluyor ama besin değeri şaşıyor tabi.

Yoğurtla karıştırıyorum, üzerine bol nane ve pul biberi ile muhteşemmm oluyor

Allah affetsin bu hafta ev oturmalarina gidersem midem ağrıyor diycem:)

Ozel gercekten zor ozellikle cocuk filan olduktan sonra.evlenmeden 5 yil calistim bende biraz da iskoliklik vardi gece gunduz demeden calisiyordum. Hafta sonu bile olmuyor insanin evine ayiracak vakti kalmiyor. Insallah gonlune gore olur

Ayy aynı ben olan 2 kişi daha. Bende işte evlenemden 5 yıl çalıştım olcak. Demek özelin ömrü bu kadar oluyor. Bende artık kendi sektörümü istemiyorum. Sömürüyorlar resemen. Bide kadın olunca cocuk yapınca süt izni hamilelik izni konusunda sorun yapıyorlar. Eski iş yerim hafta sonlarımı tatil planlarımı iptal ederdim noldu hiç bir şey olan bize oluyor bıkıyoruz hayatı yaşamıyoruz.

Hamladığım zaman ‘ ay ne güzel acıyor öyle’ diyorum ben:))) Ruha en iyi gelen şey dolayısıyla da bedenimize de en iyi gelen şey... Hep spor yapalım, hep fit kalalım

Seninkide çok zormuş sağın solun para ama ceğte yok. Ufff canım karabuğday istedi.

Hamladığım zaman ‘ ay ne güzel acıyor öyle’ diyorum ben:))) Ruha en iyi gelen şey dolayısıyla da bedenimize de en iyi gelen şey... Hep spor yapalım, hep fit kalalım
Ayyy bende şu koşu bandında koşarsın koşarsın bacakların yanar ya kendini atmak istersin üstünden ama sonra durunca böyle acır bende ona bayılıyorum.

Ohh ana kız iyi yapmışsınız miss gibi :)))
Kadınların işi bitmez ayol, hele evliyse çocuğu varsa o işler 5 katına çıkar

Bende yemek yiyim artık. Normalde çalışıyorum bugün evden hiç yemek yapmdan atıştırırdım ama buraya girince insanın sorumluluğu değişiyor. Tavuk ve sebze yaptım fırında.

İnşallah ablam daha bişey yapmadım önümüzdeki 4 gün cabaliycam bakalım

Ohh ana kız iyi yapmışsınız miss gibi :)))
Kadınların işi bitmez ayol, hele evliyse çocuğu varsa o işler 5 katına çıkar
Sorma ya inan hayret ediyorum sabah erkenden de kalksam plan program da yapsam farketmiyo hep bir koşturma hep yarım kalan işler misal bu ütü bir haftadır yapılması lazım di ama degmediki elim hiç
Ama bu akşam biticek ve bir hafta ütü yqpmiycam:)

Seninkide çok zormuş sağın solun para ama ceğte yok. Ufff canım karabuğday istedi.

Allh can sağlığı versin napalım. Tonlarca para getirene tip tip bakıyorum ama Allah yedireceği kadar nasip etsin.
Kalk hadi karabuğday haşla :)))

Ayyy bende şu koşu bandında koşarsın koşarsın bacakların yanar ya kendini atmak istersin üstünden ama sonra durunca böyle acır bende ona bayılıyorum.

Fitness aletlerini hiç sevmiyorum. Bir ara spinninge takmıştım kafayı belimdeki fıtık sayısı 3 e çıktı. Ben açık alanda koşacam ciğerim yanacak böyle, bir de psikopat hocam hareketi her bıraktığımda başa sarıyor o an öleyim de kurtulayım diyorum işte o an bendeki keyif kimsede yok

Bende yemek yiyim artık. Normalde çalışıyorum bugün evden hiç yemek yapmdan atıştırırdım ama buraya girince insanın sorumluluğu değişiyor. Tavuk ve sebze yaptım fırında.
Sen ne iş yapıyordun? Muhteşem yemek yapmışsın canım eline sağlık

Ütü dünyanın en iğrenç şeyi ama el mecbur:) Plansız yaşayamam ama o plan bozulduğu zaman çok sinirlenirim. Koşturmaca bir şekilde hep var hayatımızda

Bu hafta kimler rakip olmak istiyor
Meydan okumaları görelim :))

Benim hedef koymam pek işe yaramıyor heralde
Hedefini tutturan çok az kişi oluyor
Herkes hedefini kendisimi belirlesin
Nasıl istersiniz
Haftaya hedefim 64.0 olsun abla yavaş kilo vermek istiyorum 60 a kadar ondan sonra kilomu korunak İçin yarışacam

Kızlar pazar günleri yoğunluk hiç bitmiyor menü yazıp kaçayom çok işim var daha
Menü emziren süt ve yumurta diyeti yapan anne
Menü
Sabah 10
Domatea biber patlıcan kavurması
6 zeytinç
2 dilim ekmek
1tk bal
15.00
1 küçük kurabiye
18.30
1 çupra
Bol salata
1 dilim ekmek
90 dk yürüyüş 90 p 2 lt su Pnrrr-12

Menüm:

9:30 1az sütlü kahve

12:00 2tb ekmek, 1kk peynir, 1yumurta, 5zeytin, domates, 1dilim kasar peyniri

15:00 2cigköfte bol marul

19:00 2köfte, 2incik tavuk kücük, bol salata, 2yk yogurt, 1ayran

20:30 yarim avuc kabak cekirdegi

Spor yok malesef
2,5lt Su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…