Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti : 11.00
2 adet haslanmis yumurta
1 dilim peynir
2 yk pekmez
1 dilim tb ekmegi

Ara ogun:14.00
1 bardak sut
4 5 adet cig badem

Ara ogun. 16.00
1 adet turk kahvesi

Aksam yemegi:18.00
6 yk susuz bamya yemegi
4 yk ispanak yemegi
1/2 kase yogurt

Su.2.5 lt

Spor yok malesef

Karabuğdayımda var ama haşalamaya zaman yok. Onu haftaya cuma deniyeyim. Ben bilgisyaar mühendisim. Ama şuan kariyerimin son demlerindeyim. Bittim ve bıktım.
Ütü hakket en iğrenç seyi. Ben peşin peşin dedim nişanlıma ütü yapmam hayatta. Kendi kıyafetlerim bile ütü istemeyen kumaşlardan alıyorum ben. Yoksa çekilir gb değil.

Hem sağlıklı hem güzel.

Senin kahvaltı olmuş öğle yemeği pazar keyfi mi :) Ben kahvaltı öğünlerinin geçiştirilmesini doğru bulmuyorum tabi ara sıradan birşey olmaz fakat hep olursa metabolizma çok yavaşlıyor vermek çok zor oluyor ilk zamanlar olmasada diyet ilerledikce.

Ben geldim hanımlar misafirlerim saolsun erken gitti yarım saat oldu bende hemen ortadaki tabakları topladım kızım da uyudu şaşırtıcı ama uyudu inşallah 1 saat sonra uyanıp gece 2 3 r kadar oturmaz genelde tarzı bu :) o kadar şey hazırladım Hicbirsey yemedim Azmime hayran kaldım hersey güzel olmuş tabak tabak yediler helali hoş olsun :) çok yoruldum kızım bütün gün viyakladi dünya kadar ütü yaptım ama bitti şükür hele kızımın dünya utusu vardı minik minik ütüle ütüle bitmiyor. Hemen geçmişi okuyup menümu yazayım

Menüm

Sabah 9.30

2.5 yumurtadan 4 dilim kuru domatesli omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir
2 dilim yulaf ekmeği

Öğlen 14.00
1 avuç çiğ karnıbahar
6 çiğ badem
2 ceviz
1 incir

Akşam(19.45)
.Fırında tavuk göğsü
.Fırında kabak,biber,brokoli,karnıbahar dan toplam 1.5 kepçedir ortalama
.yoğurt

Su 2.5 lt
Spor yok

Tebrikler canım. O kadar şey varken yememek. Maşallah. Bu kadar koşuşturmaya gitmiştir kilolarda inş :) kaç yaşında kızın?

Afiyet olsun canım menu güzel yanlız kahvaltı biraz fazla gibi hem 2.5 yumurta hem de 2 dilim ekmek

Kızlar az önce sinir krizi geçirdim hiçbirşeye yetişemiyorum oğlum çok huysuz alerjisinden dolayı ona kıyamıyorum ama 3 gün oldj uyku uyumadım sinirlerim aşırı yıpranmış durumda . ailevi sorunlar ev işleri kpss bebek maddi sıkıntılar derken kalıbıma sığmıyorum . birde bende takıntı olmaya başladı bu kilo ve kk 1 gram fazla gelsem kendime hakaret eder oldum . oğlanı sallerken bi yandan kk ya girmek istiyorum kendimi burda buluyorum bi bakıyorum çocuk uyanmış bu yüzden. Eşim de şikayetçi telefonla olan ilişkimden hayatımda hiçbi işi yarım bırakmadım burayı da yarım bırakmak istemiyorum napcam bilmiyorum

Menümü yazıp , yarına hazırlanmaya başlayacağım. Malum iş başı

09:20 1 yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, 3 ince halka sucuk, 1 dilim çavdar ekmeği, domates salatalık
14:00 yarım muz ve 6 adet çiğ kabak çekirdeği
17:35 et kavurma (adağım vardı bugün onu yaptım, yağsız etten yapıldı) ve bol salata ile 1 dilim çavdar ekmeği

2 litre su içildi, dukan bira yapıldı
Spor olarak off günü verdim kendime

Kizlar bugün hiç giremedim nete 11 de uyandim ve hemen derse başladım. 7 de bitti dersim yürüyüş yaptım yemek derken şimdi oturdum ama yoruldum şimdi uyuyacağım. Ama menümü yazmadan uyumak istemesim

Zeynep bu kadar spor geçmişin varda oturmaya utanmıyonmu kızzz :))
Hadi bakayım en azından patlat 4 mil.leslieri
Abla ben kocamın ütüsüne yetişemiyorum bırak 4 mil yapmayı oğlum aşırı huzursuz sıfır uyku uyuyan bi bebek tüm gün ayagımda sallıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…