- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.461
Karabuğdayımda var ama haşalamaya zaman yok. Onu haftaya cuma deniyeyim. Ben bilgisyaar mühendisim. Ama şuan kariyerimin son demlerindeyim. Bittim ve bıktım.Allh can sağlığı versin napalım. Tonlarca para getirene tip tip bakıyorum ama Allah yedireceği kadar nasip etsin.
Kalk hadi karabuğday haşla :)))
Fitness aletlerini hiç sevmiyorum. Bir ara spinninge takmıştım kafayı belimdeki fıtık sayısı 3 e çıktı. Ben açık alanda koşacam ciğerim yanacak böyle, bir de psikopat hocam hareketi her bıraktığımda başa sarıyor o an öleyim de kurtulayım diyorum işte o an bendeki keyif kimsede yok
Sen ne iş yapıyordun? Muhteşem yemek yapmışsın canım eline sağlık
Ütü dünyanın en iğrenç şeyi ama el mecbur:) Plansız yaşayamam ama o plan bozulduğu zaman çok sinirlenirim. Koşturmaca bir şekilde hep var hayatımızda
Bende bilmiyorum ki kendim yapmadım hep dışarda yedim. Ama deniyicem en yakın zamanda o zaman paylaşırım canım. Aldım bende karabuğdayıTarif versene canım
Hoşbuşdukkkk :))N Nilyyyaaannn hoş geldin canım
Hem sağlıklı hem güzel.Kızlar pazar günleri yoğunluk hiç bitmiyor menü yazıp kaçayom çok işim var daha
Menü emziren süt ve yumurta diyeti yapan anne
Menü
Sabah 10
Domatea biber patlıcan kavurması
6 zeytinç
2 dilim ekmek
1tk bal
15.00
1 küçük kurabiye
18.30
1 çupra
Bol salata
1 dilim ekmek
90 dk yürüyüş 90 p 2 lt su @Pnrrr-20
Menüm:
9:30 1az sütlü kahve
12:00 2tb ekmek, 1kk peynir, 1yumurta, 5zeytin, domates, 1dilim kasar peyniri
15:00 2cigköfte bol marul
19:00 2köfte, 2incik tavuk kücük, bol salata, 2yk yogurt, 1ayran
20:30 yarim avuc kabak cekirdegi
Spor yok malesef
2,5lt Su
Geçmiş olsun baharcımSelam kızlar eve geldik ama çok fena hastayım hemen yatacağım
Gecmis olsun canim dinlen guzelce iyi uykularSelam kızlar eve geldik ama çok fena hastayım hemen yatacağım
Tebrikler canım. O kadar şey varken yememek. Maşallah. Bu kadar koşuşturmaya gitmiştir kilolarda inş :) kaç yaşında kızın?Ben geldim hanımlar misafirlerim saolsun erken gitti yarım saat oldu bende hemen ortadaki tabakları topladım kızım da uyudu şaşırtıcı ama uyudu inşallah 1 saat sonra uyanıp gece 2 3 r kadar oturmaz genelde tarzı bu :) o kadar şey hazırladım Hicbirsey yemedim Azmime hayran kaldım hersey güzel olmuş tabak tabak yediler helali hoş olsun :) çok yoruldum kızım bütün gün viyakladi dünya kadar ütü yaptım ama bitti şükür hele kızımın dünya utusu vardı minik minik ütüle ütüle bitmiyor. Hemen geçmişi okuyup menümu yazayım
Teşekkürler canım inşallah girmiştir valla akşam yemeği de doğru düzgün yiyemedim kızım 5.5 aylık teyzesi:)Tebrikler canım. O kadar şey varken yememek. Maşallah. Bu kadar koşuşturmaya gitmiştir kilolarda inş :) kaç yaşında kızın?
Afiyet olsun canım menu güzel yanlız kahvaltı biraz fazla gibi hem 2.5 yumurta hem de 2 dilim ekmekMenüm
Sabah 9.30
2.5 yumurtadan 4 dilim kuru domatesli omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir
2 dilim yulaf ekmeği
Öğlen 14.00
1 avuç çiğ karnıbahar
6 çiğ badem
2 ceviz
1 incir
Akşam(19.45)
.Fırında tavuk göğsü
.Fırında kabak,biber,brokoli,karnıbahar dan toplam 1.5 kepçedir ortalama
.yoğurt
Su 2.5 lt
Spor yok
Ben iddialıyım ama 3 kilo veremem ömrümde veremedim haftada 3 kilo benden bu hafta 2 kiloBen değilim :)))o kadar veremem
Bu hafta çok gelip giden olur
Sporda yapabilirmiyim bilmiyorum
Iddalı olan atsın ortaya kendini
eyledi sen ne dersin canom
Abla ben kocamın ütüsüne yetişemiyorum bırak 4 mil yapmayıZeynep bu kadar spor geçmişin varda oturmaya utanmıyonmu kızzz :))
Hadi bakayım en azından patlat 4 mil.leslieri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?