Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim biraz ferah tutmaya calis kendini. Cocukla herseye yetismek mumkun olmuyor malesef hele birde senin bebisin hassas bir bebis. Birak ev isleri dursun. Haftada bir evi temizlesem luks sayiyorum ben artik.kpss calisirken cocugum yoktu o zaman bile nerdeyse 2 haftada bir yapiyordum ondada esim yardim ediyordu. Birseylerden fedakarlik etmek gerekiyor malesef hersey dort dortluk olmuyor. Kilo konusuna gelince takmak gerekiyorki azimle burda diyetimize devam edelim ama hakaret boyutunda degil sen zaten guzel bi basari elde ettin 10 kg civari vermissin bak. Kolay verilecek bir rakam degil bu kadar daha versen zaten 2 hanelilere dusuyorsun. Ve emin ol yaza kadar hedefine ulasirsin.

Valla ben de karabugday aldım ama ne zaman yapsam bilmiyorum hoş nasıl yapacağımı da bilmiyorum ya

Hmm karabugday bizim @Sweetyy83 yapmisti cnm sana söliyebillir. Bana karbon tarzi detoks iyi gelmez gbi geliyor o yüzden ona yanasamadm yoksa benimde aklimda aslinda ama yarn bi eve gidiym bakalm kac kilo gelicem

Mutlu pazarlar

Babası oğlanı çıkardı geldi hastaneden

Tabi iyileşme dönemi daha sürecek yaraları açık daha neyse bunada şükür

Sabah geçmiş okurken yarım kaldı
Kahvaltı yaptık

Cok gecmis olsun abla tekrar, valla cok sükür daha kötu olmadi

Ay cok güzel yapmislar valla 33cü müsüm aslinda 3bucuk ayda 8.6 kilo az vermisim valla insallah bundan sonrasi daha hizli olur. Ama bu kilolar öle dogum kilosu veyatta 1-2 senede alinan kilolar degl ondanda inatci sanirim. Yerlesmis hep

Aynen cnm ben yarn tartilmasam olrmu burda, sali sabah evde tartiliym. Zaten tartiya güvenemezde oldm ilk geldigmde eslestirdiydm o yerde dogru cekiyodu ama cocuklar oynadi durma bugun
Bide sabah 6 da yola cikcaz kesin fazla ceker beni

Selam kızlar eve geldik ama çok fena hastayım hemen yatacağım

Cok gecmis olsun canim gripmi buldu senide

Canim ben evimde deglm 5 gündür annem geldi almanyadan denizliye anneannemlere gectik o yüzden ayak uyduruyorm mecburen yoksa sabah kahve icmek önce falan huyum diildir aslinda. Evde en gec 11 kadar yaparm kahvaltmi biraz uykucuym da ondan
Ay meto yavaslamasin aman zaten bu aralar kabizlik da var

Kizlar bu aralar kendime kaban bakiyordm kislik bugun bitane aldim L beden tam güzel oldu dedim dur M denicem valla oda oldu fermuarida kapadm ama böle tam yani ayaktayken iyi oturunca sıkcak gbi baya düsündm almasam icimde kalcak fiyatida biraz yüksekti. Bu kisida eski ceketle gecirmek istemiyorm e alsam L beden 1-2 aya bol gelcek bi cilginlik yaptm M beden aldm valla suanda giyiyorm hatta 1 ayda 4 kilo civari verirsem süper olur üzerime :)
Ay aşiri mutlu oldum ama yaa

Canim zor bi durum senin bebis cok hassas insallah daha iyi olur Rabbim sifa versin..
Ama cocugu sallarken kkya girmende nasil bi sorun olabillrki cnm zaten ayaklar calisiyo eller bos dahada rahatlarsin enazindan durma sallarken sıkılmamis olursn.. kilo konusunda okadar hassas olmamaya calis canim bende baslarda öleydm ama biz kadiniz hormonlarimiz ödem tutmalarimiz yok regl sisligimiz diätte olan kabizliklar tartida hep fazla gösterebiliyor önemli olan bu zamana kadar verdigin kilolari görmek ve sen cok güzel yol katettin, bence burayi sakin birakma yanliz kilo vermek cok zor hatta benim icin imkansiz gbi bisey :/

Bu hafta 3kilo vermeyi hedefledim
Önüme çıkan herkesi yenerim
Ben bunun havasínı alırım ondan daha iyi kilo verir spor yapar irademi konuştururum diyen bir babayiğit varmı bana rakip olacak bu hafta
Ayy ben hiç öyle bi rakip olamam :)

Valla ben de karabugday aldım ama ne zaman yapsam bilmiyorum hoş nasıl yapacağımı da bilmiyorum ya
bende aldım bir aydan önce eşim dalga geçti paketin acilmadigini görünce aşkım karabugday in bitmiş yenisini alalım mi diye :)

Mutlu pazarlar

Babası oğlanı çıkardı geldi hastaneden

Tabi iyileşme dönemi daha sürecek yaraları açık daha neyse bunada şükür

Sabah geçmiş okurken yarım kaldı
Kahvaltı yaptık
gözün aydın abla inşallah tez zamanda eski sağlığına da kavuşur

abla burda yanlış var ben 21 ocak 2017 de girmedim takıma Kasım sonu olmasi lazim ben o zamanlar hamistim

Kızlar spor yapanlara imreniyorum imkanım olsa bende yaparım çok seviyorum eski sporcuyum voleybol futbol masa tenisinde başarılarım kupalarım var
Bende eski sporcuyum bende de masatenisi ve atletizim dereceleri var ama şimdi tirt
oh ana kız gezmişsiniz bende kızım la ilerde kol kola gezicem inşallah

afiyet olsun canım güzel menu

bugün çok güzel pınarcim afiyet olsun

afiyet olsun canım güzel menu

Selam kızlar eve geldik ama çok fena hastayım hemen yatacağım
gecmis olsun baharcim.

canim sakin ol ve la havle çek bizde uyumayan lardaniz kızım bugün bile öyle çok ağladı ki sastim kaldım uykusu var uyuyamadigi için ağladı durdu ama geçecek gece bi nebze erken yatıyor artık bazen degisiyor da. Bazen insan sanki son nokta gibi geliyor ama inan gece nasıl ki sabah oluyor sıkıntılar da öyle hepsi bitecek. Seni çok iyi anlıyorum buraya oglunun uykusu düzene girene kadar menu yazarsin nacizene. Sonucta şu an kendin için yapabildigin tek şey zayıflayip forma girmek kendini mutlu etmek .bi çoğumuz şu an kendimiz için sadece bunu yapabiliyoruz. Benim eşimde söyleniyor bazen benimle ilgilenmiyor sun tel elinde sürekli diye. Dua gruplarımda var takip ettiğim ama o ne derse desin az da olsa girip kafa dağıtıyorum ce gerçekten burasi sayesinde kontrollü oluyorum ev işi inan ben doğru düzgün yapmıyorum napayım kızım daha kıymetli ev temizliğinden. Sıkma kendini

çok güzel menu canım afiyet olsun

Abla ben kocamın ütüsüne yetişemiyorum bırak 4 mil yapmayı oğlum aşırı huzursuz sıfır uyku uyuyan bi bebek tüm gün ayagımda sallıyorum
Canim kucağına al 3sinle aksamlari kovalamaca oynayın hem çok mutlu oluyor hemde yorulup uykuya kolay geçiyor lar
menu çok güzel canım çok beğendim afiyet olsun

EmzirEn ve sut diyeti yapan anne menüsü
Saat 12.00 kahvaltı
1.5 yum. Mantarlı omlet
4 zeytin
1 salatalık
3 cerry
Yeşillik
1.5 dilim tb ekmek
Saat 15.30 ara
2 kaşık kozlenms kapya biber
Yarım tatlı kaşığı çilek reçeli ( canım çok çekti )
Çeyrek dilim tb
Saat 18.00 akşam
3 kaşık tavuk döner
Salata
Çeyrek dilim tb
Su 2 litreden fazla spor yok

Spor öncesi filtre kahve

11,30
1dili. T.b ekmek
1dilim beyaz peynir 3 zeytin
Domates, yeşillik
1 parça tulum
Birazcık örgü peyniri
1yumurta Veysi 1 tam yumurta omlet

3:00
1elma

5:00
10 tane kuruyemiş
Kahve

8:00
1tabak karnabahar yemeği
Yoğurt
1kepce mercimek çorbası
Salata

2,5 lt su
1bardak beyaz çay
35 dk kardio
5 dk kol çalıştım
Puan 137.5
Pnrrr-12

Çok güzel afiyet olsun canım

Zaman çabuk geçiyor bı bakmışsın prensesin sana anne dışarı çıkıp hava alalım diyeceği günler gelivermis

Ne tatilleri iptal ettim ah ahhhh

Iyi geceler kızlar

En son buraya yazdıktan sonra misafirler geldi
Posta Posta :))
Çocuklarda vardı
Daha onlar gitmeden işe geldim

Geldiğim kadın geçenlerde düşmüştü yataktan
Kalçası bacağı ağrıyor, uyumuyor
Tabiki bende

Geçmişi okudum alıntılara sabah cevap vereyim
Zaten geçmiş fazla değilmiş

Menüm

11.00
2 incir

12.15
1 yumurtadan omlet
Mozeralla
3 çeri

19.30
2 wasa
1 dil kaşar

Ne yemek yapmaya nede yemeye vaktim yoktu
Görümcemin biri poğaça türü diğeri baklava getirmiş
Bende çayla yazdıklarımı yedim hiç doymadım
Sabah adam gibi kahvaltı hayalim var :)

Su 3 lt olmuştur çok içtim
Spor yok

Bu arada güzel dilekler için hepinize teşekkür ederim

Sabah güzel bildirimler gelsin inş.

Mefkurem günaydın kaptan bende cuma günü girdiğimde aday listesinden çıukartılmışım ismim yoktu free listede vardı ki haklısınız gerekn disiplini göstremedim sonra nanekekiğin yayınladığında free listede göremeyince kapı dışarı edilmişiz diye yazmadım hiç zaten zor bi hafta geçirdim evde olmak daha kötü oldu benim için karıkoca dipdibe bide maddi sıkıntılarımızda başladı artık patron benim haftalıkları kesince neyse varsa bi son şansım free listede yer almak için çabam olucaktır çünkü biliyorum takım olmadan motive çok zor oluyor

badem000 senin menüyü göremedim canom
zuhal abla cumt annemler bizdeydi
sknra da toparlanıp ben annemlere geldim.telaşlıydım biraz 1hafta kalacğım.ama görsen tartımı getirdim yanıma.lwslie yapmak için notebook da aldım.wvden marulumu nile getirdim.gel gör biraz saçmaladım gene.olsun yine de yazıcaz tabi.el mahkum .vaktim olmamıştı .bugün pzt.vira Bismillah

kaşkınca 1 luru incir

sabah 1 yum.yeişillik 1 kk peynir 2 dlm ekmek

kakaolu kek hazır aburcubur

öğlen 4 çatak sucuk 1 dlm ekmek 2 kepe tarhana çorbası salata

akşam 1 kase mercimek çorbası
6 kaşık kuru fasulye
baklava .3 tane yedşm.nütğn haftam gitti şimdi aldıpımj vermeye çalışcam işim yok gibi.emeklwrim yine boşa gitti.
ne güzel kaçamak yapmqdığım hafta 1.100 gitmişti.ama kaçamakla 300 600 öyle gidiyor.aç bile yatsam
gece 11 gibi 2 millik leslie yapıyordum.çocuktan 10 dk kala bıraktım.

akşam yazamadım kızlar dünkü menü
sabah 10.00
1 yumutra
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
maydanoz
4-5 yeşil zeytin

12,00 ara
1 bardak kefir

16.00 ara 1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf

19.30 akşam
1 kase çorba
1 tane enginar zeytinyağlı
garnitürü yemedim
1 tane karnıyarık(fırında kızartmıştım yazın )

21.00 ara
1 bardak süt
1 incir 1 ceviz

günaydın kızlar mutlu haftalar bol eksiler inşallah
kötü bir hafta sonu geçirdim
eşimle aram ailesi yüzünden bozuk ne yapacağımı da bilmiyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…