- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.501
Ilk bildirim gelmiş bileee :))Günaydın hanımlarrrr,
Pazartesi bildirimini yapıp işe kaçacağım, malum bugün pazartesi bir yoğun başladık
Geçen cuma 63,3
Bugün 63,2
Fark -0,1
Öğleni yemeyip 2 ara yapmışınakşam yazamadım kızlar dünkü menü
sabah 10.00
1 yumutra
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
maydanoz
4-5 yeşil zeytin
12,00 ara
1 bardak kefir
16.00 ara 1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf
19.30 akşam
1 kase çorba
1 tane enginar zeytinyağlı
garnitürü yemedim
1 tane karnıyarık(fırında kızartmıştım yazın )
21.00 ara
1 bardak süt
1 incir 1 ceviz
Hayırdır cnm ne oldugünaydın kızlar mutlu haftalar bol eksiler inşallah
kötü bir hafta sonu geçirdim
eşimle aram ailesi yüzünden bozuk ne yapacağımı da bilmiyorum açıkcası
Maşallah sık sık gelip gidiyosunuz annenlerelezuhal abla cumt annemler bizdeydi
sknra da toparlanıp ben annemlere geldim.telaşlıydım biraz 1hafta kalacğım.ama görsen tartımı getirdim yanıma.lwslie yapmak için notebook da aldım.wvden marulumu nile getirdim.gel gör biraz saçmaladım gene.olsun yine de yazıcaz tabi.el mahkum .vaktim olmamıştı .bugün pzt.vira Bismillah
kaşkınca 1 luru incir
sabah 1 yum.yeişillik 1 kk peynir 2 dlm ekmek
kakaolu kek hazır aburcubur
öğlen 4 çatak sucuk 1 dlm ekmek 2 kepe tarhana çorbası salata
akşam 1 kase mercimek çorbası
6 kaşık kuru fasulye
baklava .3 tane yedşm.nütğn haftam gitti şimdi aldıpımj vermeye çalışcam işim yok gibi.emeklwrim yine boşa gitti.
ne güzel kaçamak yapmqdığım hafta 1.100 gitmişti.ama kaçamakla 300 600 öyle gidiyor.aç bile yatsam
gece 11 gibi 2 millik leslie yapıyordum.çocuktan 10 dk kala bıraktım.
Tatlım kaç gün habersiz şekilde gelmediğin ve saatinde bildirim yapmadığın içinMefkurem günaydın kaptan bende cuma günü girdiğimde aday listesinden çıukartılmışım ismim yoktu free listede vardı ki haklısınız gerekn disiplini göstremedim sonra nanekekiğin yayınladığında free listede göremeyince kapı dışarı edilmişiz diye yazmadım hiç zaten zor bi hafta geçirdim evde olmak daha kötü oldu benim için karıkoca dipdibe bide maddi sıkıntılarımızda başladı artık patron benim haftalıkları kesince neyse varsa bi son şansım free listede yer almak için çabam olucaktır çünkü biliyorum takım olmadan motive çok zor oluyor
Pınarcım akşam sormuşunGünaydinlarr güzel bir hafta olur insallahh
daha gitmedin mi eve uykun geliyorsa hiç kaçmasına müsaade etmeden vur kafayı yat benceBu gece hiç uyumadım sayılır
Belki toplasam 1 saat etmez
Yat kalk Yat kalk başım ağrıdı zaten
Daha eve gitmedim
Gidince tartılıp kahvaltımı yaparım yoksa direk yatarmıyım bilmiyorum
Yok cnm bşrazdan çıkarımdaha gitmedin mi eve uykun geliyorsa hiç kaçmasına müsaade etmeden vur kafayı yat bence
eski çalışkan ekim olma yolun da koşturuyorum boyuna:)) cumartesi gece aynı senin gibi 1 saat bile uyumadım neredeyse midem bulanıp durdu en son 3 buçukta sonu levaboya yetişmekle bitti ama ben de hala uyku yok kalbim sert ve hızlı vuruşlarla uyutmadı pazar gündüz normale döndü kalbim şükür ilaç dozu yine sıkıntı yapıyor galibaHepimiz için inş.canommm
Ne yaptın Ne var Ne yok
ahh gülüm kahvaltını yap o zaman ama kahve içme bari sonrası rahat uykuya dalman içinYok cnm bşrazdan çıkarım
Ben yatsamda hemen uyuyamam
Karnım öyle aç ki belki kahvaltımı yaparım
bundan sonra streslendim mi iştahım da gidiyor acıktığımı bile fark etmiyorum de kendi kendine ben de işe yaradı 2 senedir çok yorulayım üzüleyim yada sıkıntım olsun iştah falan kalmıyor günlerce açlıktan midem bulanınca zorla yiyorumsorumsuzluk gibi bi durum kasıtlı olarak olmamalı herkes buraya vaktıni ayırıp giriyor kaptan yada yardımcıları emek sarf ediyor benim için mesaj alındı kendi adıma öle geniş davranmak gibi bi amacım yok kurallara tabiki uyacağım allahın izniyle bide zayıflasam verdiğim 10 kg 3 ünü geri aldım bile vazgeçmek yok her yere düşüşte pes etmekte yok ama ben malesefki yıllardır stresimi yiyerek bastırma gibi bahanelerim oldu hepp milletin iştahı kesilir ben yemeğe vuruyom kendimi he bozdun bari pata börek abur cuburmu yedim yokk yediğim ekmekkkkkkkkkkk ama çok ekmek çokk
Dönem dönem hepimiz yaşıyoruz zeynepcim aynı durumu inan. Kilo verme stresi çocuk ev hepsi üst işte geliyor ama bunların mükafatını alacağız inşallah ben ancak böyle bakınca biraz rahatlıyorum. Bir de havaların etkisi de yoruyor biziKızlar az önce sinir krizi geçirdim hiçbirşeye yetişemiyorum oğlum çok huysuz alerjisinden dolayı ona kıyamıyorum ama 3 gün oldj uyku uyumadım sinirlerim aşırı yıpranmış durumda . ailevi sorunlar ev işleri kpss bebek maddi sıkıntılar derken kalıbıma sığmıyorum . birde bende takıntı olmaya başladı bu kilo ve kk 1 gram fazla gelsem kendime hakaret eder oldum . oğlanı sallerken bi yandan kk ya girmek istiyorum kendimi burda buluyorum bi bakıyorum çocuk uyanmış bu yüzden. Eşim de şikayetçi telefonla olan ilişkimden hayatımda hiçbi işi yarım bırakmadım burayı da yarım bırakmak istemiyorum napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?