- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.521
Ooo pinarcim hayırlı olsun üstünde eskisine bebeğimKizlar bu aralar kendime kaban bakiyordm kislik bugun bitane aldim L beden tam güzel oldu dedim dur M denicem valla oda oldu fermuarida kapadm ama böle tam yani ayaktayken iyi oturunca sıkcak gbi baya düsündm almasam icimde kalcak fiyatida biraz yüksekti. Bu kisida eski ceketle gecirmek istemiyorm e alsam L beden 1-2 aya bol gelcek bi cilginlik yaptm M beden aldm valla suanda giyiyorm hatta 1 ayda 4 kilo civari verirsem süper olur üzerime :)
Ay aşiri mutlu oldum ama yaa
haklısın abla.niyetim o yönee ama nefsime yeniliyorum.ama vazgeçmiyorum.normalde annemde artı olup da giderim hep.bunu aşmam lazım.bu sefer eksi olucam şnş.biraz önce kahvaltı yaptık.babam senin tabi ki sütün olmaz nöyle yersen dedi.bizinkiler hapur hupur seviyor.kendileri de tombil tombiş.Maşallah sık sık gelip gidiyosunuz annenlerele
Bu güzelde senin diyet açısından sıkıntı :))
Canancım bu senin seçimin cnm
Ister kaçamaklarla 300-500 gider 6-8 ay uğraşırsın
Tabi bu dönemde sıkılıp bırakmanda muhtemel. Süre uzadıkça insanın sabrı tükenir
Ya da tertemiz menüler yapar bşran önce verir kurtulursun
Korumada zaten seninki gibi kaçamaklar olabilir
Kaçamak olmaması güzel canomson 3 günün menüsü
kahvaltı ya 1 ya 2 haşlanmış yumurta ile tipik kahvaltıydı 1 yada 2 dilim ekmekle
cuma akşam iç baklayla kendime salata yaptım 1 bardak da ayaran
cumartesi akşam bol yeşillikle kısır ayran 2 -3 fasulye turşusu
pazar akşam :
yarım tabaktan biraz fazla haş. karnıbahar üstüne sarımsaklı yoğurt
5 köfte 2 parça lahana turşusu
bu ara suyu içiyorum içiyorum bana mısın demiyor çok susuyorum sudan yana sıkıntı yok yani:)
Tatlım sorunu ve çözümü biliyosunsorumsuzluk gibi bi durum kasıtlı olarak olmamalı herkes buraya vaktıni ayırıp giriyor kaptan yada yardımcıları emek sarf ediyor benim için mesaj alındı kendi adıma öle geniş davranmak gibi bi amacım yok kurallara tabiki uyacağım allahın izniyle bide zayıflasam verdiğim 10 kg 3 ünü geri aldım bile vazgeçmek yok her yere düşüşte pes etmekte yok ama ben malesefki yıllardır stresimi yiyerek bastırma gibi bahanelerim oldu hepp milletin iştahı kesilir ben yemeğe vuruyom kendimi he bozdun bari pata börek abur cuburmu yedim yokk yediğim ekmekkkkkkkkkkk ama çok ekmek çokk
Vayyyyy anam bu neeeeVe Zeynep gururla kilo bildirimini sunar
Cuma 87.7
Bugun 86.4
Fark 1.3
Güzelim sende iyiyilikle tatlı hamurişi vs.süt yapmadığını güzelce anlathaklısın abla.niyetim o yönee ama nefsime yeniliyorum.ama vazgeçmiyorum.normalde annemde artı olup da giderim hep.bunu aşmam lazım.bu sefer eksi olucam şnş.biraz önce kahvaltı yaptık.babam senin tabi ki sütün olmaz nöyle yersen dedi.bizinkiler hapur hupur seviyor.kendileri de tombil tombiş.benim oğlanın gece uyanmalarına teşhisi koydular.açmş
çocuk açççç.
2.dönem başlıyorum okula .ücretsiz iznim bitiyor.o zaman çaloşacağım içşn gelemem diye şu aralar çok geldik gittik.normalde böyle olmuyordu.biraz çocuklar sayesinde artık.1.ye annem bakmıştı.
Belkide senin kilo vermeni bu uyku düznsizliği de etkiliyodur cnmeski çalışkan ekim olma yolun da koşturuyorum boyuna:)) cumartesi gece aynı senin gibi 1 saat bile uyumadım neredeyse midem bulanıp durdu en son 3 buçukta sonu levaboya yetişmekle bitti ama ben de hala uyku yok kalbim sert ve hızlı vuruşlarla uyutmadı pazar gündüz normale döndü kalbim şükür ilaç dozu yine sıkıntı yapıyor galiba
gündüz de uyumadım yemek kurabiye poğaça benimkiler semizlensin diye bol bol koşturdum :))
sen nasılsın moralin canın nasıl gülüm
Çok geçmiş olsun bştanemGünaydın kızlar benim hafta kötü başladı
Kv baya yaşlıdır benim 81 yaşında maşallah aklı başı yerinde yatalak değildir ama zamanla hareket etmesi kisitlaniyor tabiki buda gaz problemi oluşturmaya başladı dün gece acile gittik tahlil ler temiz serum iyi geldi geldik eve ,sabah gene oldu evde biraz hareket edince rahatladı ama cokda yıprandı
Rabbim beterinden korusun düşürmesin yataklara bebeğin hastalandiginda çaresizligi nasilsa yaşlı insanda aynı.
Spor yalan oldu benim oğlumda şimdi geldi kusmus ishal olmuş oda hasta
Evdeki hesap çarşıya uymuyir malesaf inşallah ikiside toplarlarda bukadar konsantre olmuşken spordan geri kalmam
İnsan olanla tartisabilirsin bunlar hayvanmis dinlerler mi seniBelkide senin kilo vermeni bu uyku düznsizliği de etkiliyodur cnm
Normal insanlar gibi 12-1 gibi yatıp sabahtan kahvaltını yapsan
Tabi bu benim içinde geçerli :))
Nasıl olsun cnm
Her an kafamda kurup duruyom
Keşke şunuda deseydim bunuda deseydim diye
Ama ne bişey demeye fırsat nede karşıda anlıcak adam vardı
Eve girdiğimiz ilk anda ablaları laf atmaya başladı 2.dk da saldırdılar zaten
Allah razı olsun ablamÇok geçmiş olsun bştanem
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin şifa versin inş.
Sağlık olsunda sen yine yaparsın
Himm nasilda güzel olmuş afiyet olsun canımBende yemek yiyim artık. Normalde çalışıyorum bugün evden hiç yemek yapmdan atıştırırdım ama buraya girince insanın sorumluluğu değişiyor. Tavuk ve sebze yaptım fırında.
Erken tartilmanin etkisi vardır bendede 300,400 Gr fark ediyorBende tartıldım artı çıktım ama ne yalan söyliyim sevindim
Çünkü cuma öncesinde kaç gün doğru dürüst bişey yememiştim çok artı olurum diye korkuyodum
Cuma 85.1
Bugün 85.3
Fark +200
Tabi bide normalden çok erken tartıldım
kafam yerinde değil canım 3 gündür sıkıntılıyımÖğleni yemeyip 2 ara yapmışın
Öğünler güzel olmuş cnm
Suyu yine yazmamışın
niye annesine 3 aydır gitmemişizHayırdır cnm ne oldu
Yaa zaten milletin kendi derdi kendine yetiyor niye ailelerle huzursuzluk çıkıyoki
Herkes üstüne düşeni yapıp gerisine bulaşmasa
Bide beklenti içinde olmasak
maşallah canım sevindimVe Zeynep gururla kilo bildirimini sunar
Cuma 87.7
Bugun 86.4
Fark 1.3
Zaten beklediğimiz gibi iftiraları atmışlar cnm kulağımıza geldiİnsan olanla tartisabilirsin bunlar hayvanmis dinlerler mi seni
Oğlunun pisikolejisi nasıl kıza karşı bı hissiyat kaldimiki acaba kız da arama sorma varmiki acaba ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?