- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.541
Bundan sonra kilo alımın olabilir cnmCuma günü 80,5
Bugün 79,9
Fark 0,6
Ben bu rakamlarda gelip gidicem sanirim
Yaniii süpriz olmamışkilo bildirimim
cıma 76.3
bugün 76.8
+500
çocuk uyurken lesli mi yapsam bi iansımı deniyim
kızlar pazartesi de mi tartılıyoruz kilo bildirimi var mıTartıldım
Sabitim 73,5
Bence geceki uykusuzluk etkiledi çünkü dunde bu kilodayim bugün eksi bekliyordum ben ,neyse biz hedefimizi koyduk elimizden gelenide yaparız sonuç ne olursa kabulumuzdur yapacak bişey yok
Sen cumaya halledersin abla nasıl oldun iyimisin.Bende tartıldım artı çıktım ama ne yalan söyliyim sevindim
Çünkü cuma öncesinde kaç gün doğru dürüst bişey yememiştim çok artı olurum diye korkuyodum
Cuma 85.1
Bugün 85.3
Fark +200
Tabi bide normalden çok erken tartıldım
Maşallah canım sen bu gidişle çabuk mezun olursunVe Zeynep gururla kilo bildirimini sunar
Cuma 87.7
Bugun 86.4
Fark 1.3
Pazartesi ve cuma tartılıyorsunuz tatlımkızlar pazartesi de mi tartılıyoruz kilo bildirimi var mı
Haftasonu kacamaklarindan uzak durmak ve ne durumdayız diye görmek için tartiliyoruz canimkızlar pazartesi de mi tartılıyoruz kilo bildirimi var mı
Hayırdır canım halolmuycak bı sorun değildir inşallahkafam yerinde değil canım 3 gündür sıkıntılıyım
Bu artı atılır üstüne eksi bile gelirkilo bildirimim
cıma 76.3
bugün 76.8
+500
çocuk uyurken lesli mi yapsam bi iansımı deniyim
valla canım eşim ailesine çok düşkün en ufak şeyde üstüme geliyorHayırdır canım halolmuycak bı sorun değildir inşallah
bence hakim konuştuğu zaman sizle kimin ne olduğunu anlar eminimZaten beklediğimiz gibi iftiraları atmışlar cnm kulağımıza geldi
Yok benim oğlan bıçağı götürmüş belinden çıkarmış
Yok ben önce kızlara küfretmişim
Ki bide bana diyolar, ben yalnızken bile o kelimeleri kullanamam ağzım yamulur
Ama Allah büyük ne yaşadığımızı gördü biliyor
Oğlanda haliyle belli etmesede şokta cnm
Ama zamanla daha iyi anlıcaktır
Bu kadar olaydan sonra bi arama falan olacağını sanmıyorum
Zaten yemin ettim bana trilyonda verseler o kızı gelin diye evime sokmam
Canım benim şahsi fikrim şayet annesi olan ilgisi fedakarlıkları senin evini etkilemeyorsa karışma misal senin evin ihtiyacı varken anasına yagdiriyorsa ozaman elini masaya vurvalla canım eşim ailesine çok düşkün en ufak şeyde üstüme geliyor
annesi bu çocukken evlenmiş gitmiş bırakmış bunu yurtta büyümüş
ama bırakan o değilmiş gibi annesinden çok benim faydam oldu ama beni ikinci plana atıyor
annesini tercih ediyor
bende hoşlanmıyorum çok fazla haşır neşir olmak istemiyorum suçum bu
Maşallah tatlım hamile olduğun halde fazla kilo almadın bundan sonra ödem oluşur oda Doğumdan sonra çabuk giderCuma günü 80,5
Bugün 79,9
Fark 0,6
Ben bu rakamlarda gelip gidicem sanirim
Geçmiş olsun canım. Allan sizden razı olsun hepimiz yaşlanacağız onlar da bebek gibi aynen dediğin şekildeGünaydın kızlar benim hafta kötü başladı
Kv baya yaşlıdır benim 81 yaşında maşallah aklı başı yerinde yatalak değildir ama zamanla hareket etmesi kisitlaniyor tabiki buda gaz problemi oluşturmaya başladı dün gece acile gittik tahlil ler temiz serum iyi geldi geldik eve ,sabah gene oldu evde biraz hareket edince rahatladı ama cokda yıprandı
Rabbim beterinden korusun düşürmesin yataklara bebeğin hastalandiginda çaresizligi nasilsa yaşlı insanda aynı.
Spor yalan oldu benim oğlumda şimdi geldi kusmus ishal olmuş oda hasta
Evdeki hesap çarşıya uymuyir malesaf inşallah ikiside toplarlarda bukadar konsantre olmuşken spordan geri kalmam
Sağol kuzum , cümlemizden razı olsun RabbimGeçmiş olsun canım. Allan sizden razı olsun hepimiz yaşlanacağız onlar da bebek gibi aynen dediğin şekilde
Yakınmı oturuyosunuz cnm ilişkiniz nasılniye annesine 3 aydır gitmemişiz
niye ben gidelim demiyormuşum çok moralim bozuk valla
ailesi bir yana ben bir yana
Cuma kaçtıki tatlımTartıldım
Sabitim 73,5
Bence geceki uykusuzluk etkiledi çünkü dunde bu kilodayim bugün eksi bekliyordum ben ,neyse biz hedefimizi koyduk elimizden gelenide yaparız sonuç ne olursa kabulumuzdur yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?