Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kilo bildirimim
cıma 76.3
bugün 76.8
+500

çocuk uyurken lesli mi yapsam bi iansımı deniyim
Yaniii süpriz olmamış

Gün içinde planını güzel yapki cnm sporunuda yapabilesin
Tabi bide spor yapınca onun boşa gitmemesi içinde çabala :))

Tartıldım
Sabitim 73,5
Bence geceki uykusuzluk etkiledi çünkü dunde bu kilodayim bugün eksi bekliyordum ben ,neyse biz hedefimizi koyduk elimizden gelenide yaparız sonuç ne olursa kabulumuzdur yapacak bişey yok

Tartıldım
Sabitim 73,5
Bence geceki uykusuzluk etkiledi çünkü dunde bu kilodayim bugün eksi bekliyordum ben ,neyse biz hedefimizi koyduk elimizden gelenide yaparız sonuç ne olursa kabulumuzdur yapacak bişey yok
kızlar pazartesi de mi tartılıyoruz kilo bildirimi var mı

Sen cumaya halledersin abla nasıl oldun iyimisin.
Ve Zeynep gururla kilo bildirimini sunar
Cuma 87.7
Bugun 86.4
Fark 1.3
Maşallah canım sen bu gidişle çabuk mezun olursun

Hayırdır canım halolmuycak bı sorun değildir inşallah
valla canım eşim ailesine çok düşkün en ufak şeyde üstüme geliyor
annesi bu çocukken evlenmiş gitmiş bırakmış bunu yurtta büyümüş
ama bırakan o değilmiş gibi annesinden çok benim faydam oldu ama beni ikinci plana atıyor
annesini tercih ediyor
bende hoşlanmıyorum çok fazla haşır neşir olmak istemiyorum suçum bu

bence hakim konuştuğu zaman sizle kimin ne olduğunu anlar eminim
Aman yapmasın bı salaklık akıllı olsun valla teyzemin oğlu cirkefin birine düştü uğraşıp duruyorlar mal tek bildiği seviyorum da seviyorum
RABBİM hayirlilarla katsilastirsin

Canım benim şahsi fikrim şayet annesi olan ilgisi fedakarlıkları senin evini etkilemeyorsa karışma misal senin evin ihtiyacı varken anasına yagdiriyorsa ozaman elini masaya vur
Öbür türlü saygı duymak lazım
Ah Nursen anne denen meret öyle bişey ki vazgeçilmiyor ,küçükken annen canını yakar gider ona sarılarak ağlarsın
Boşver içini karartma kendini yiprattiginla kalırsın

Cuma günü 80,5
Bugün 79,9
Fark 0,6
Ben bu rakamlarda gelip gidicem sanirim
Maşallah tatlım hamile olduğun halde fazla kilo almadın bundan sonra ödem oluşur oda Doğumdan sonra çabuk gider

@ nurse51 benim kayınpederin ilk eşi 3 çocuklu en küçüğü daha 1,5 yaşındayken yan komşusuna kaçmış dusenebiliyormusun nasıl yapar bunu bir anne ,bu çocukların yaşadığı pisikolejiyi kim anliyabilur erkek çocuğu 8 yaşındaymış oldurecem annemi diyip dolanmış ortalıkta
Ama ne oldu yıllar sonra annelerini affettiler akıl işi gibi gelmiyor sana neler yaşatmış bir insanı nasıl affedebilirsin seni bırakıp gitmiş ,işte orda aklın ermediği sihirli sözcük anne
Eşin için empati yaparsan belki onu anliyabilursin

Geçmiş olsun canım. Allan sizden razı olsun hepimiz yaşlanacağız onlar da bebek gibi aynen dediğin şekilde

niye annesine 3 aydır gitmemişiz
niye ben gidelim demiyormuşum çok moralim bozuk valla
ailesi bir yana ben bir yana
Yakınmı oturuyosunuz cnm ilişkiniz nasıl
Böyle şeyler inatlaşma zorlamayla değil içten gelerek olması lazım

Tartıldım
Sabitim 73,5
Cuma kaçtıki tatlım
Artımı eksimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…