Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.561
73,5di ablaCuma kaçtıki tatlım
Artımı eksimi
Artı olduğunu sanmıyorum zaten cnm normal saatimden çok önce tartıldım bide işde su falan içmiştimSen cumaya halledersin abla nasıl oldun iyimisin.
Maşallah canım sen bu gidişle çabuk mezun olursun
Öyle bi ihtimal yok zaten cnmbence hakim konuştuğu zaman sizle kimin ne olduğunu anlar eminim
Aman yapmasın bı salaklık akıllı olsun valla teyzemin oğlu cirkefin birine düştü uğraşıp duruyorlar mal tek bildiği seviyorum da seviyorum
RABBİM hayirlilarla katsilastirsin
Pazartesi için çok güzel cnmHerkese Günaydın geç kalktık kizimla tartildim hemen ama eksi görmeyince bekledim şükür değdi
Cuma 66.6
Bugün 66.4
Fark -200
Eksidir o eksi :))73,5di abla
17 ocakta dolacak benim ikinci ayım abla. Nasıl olacak bilmiyorumKilo bildirimi
Cuma 69
Bugün 71
Fark +2
Acaip sinirim bozuk bu kilo için birsey yemedim evet biraz erken tartıldım ama bu kadar değil. Hala regl Olmadım
Abla benim izin hakkım geldi ise izne ayrılmak istiyorum. Çok dağıldım elhamdulillah herşey yolunda ama ruhum daralıyor resmen böyle listeye fayda etmez benim bünyeancak artışa gidiyor kilolar düşeceği yere Mefkurem
17 ocakta dolacak benim ikinci ayım abla. Nasıl olacak bilmiyorumyemesem de doymuyorum menü yetmiyor hep karbon istiyor canım. Bu da kilo verdirmiyor en büyük korkum takıma zarar vermek. Bugün sabah normal kahvaltı yaptım doymadikca peynir kopardım minik minik ama şimdi çok açım mesela
zeynep maşallah canım cuma ya daha da bomba sonuç olur :)Ve Zeynep gururla kilo bildirimini sunar
Cuma 87.7
Bugun 86.4
Fark 1.3
Canim geçmiş olsun.rabbim şifa versinGünaydın kızlar benim hafta kötü başladı
Kv baya yaşlıdır benim 81 yaşında maşallah aklı başı yerinde yatalak değildir ama zamanla hareket etmesi kisitlaniyor tabiki buda gaz problemi oluşturmaya başladı dün gece acile gittik tahlil ler temiz serum iyi geldi geldik eve ,sabah gene oldu evde biraz hareket edince rahatladı ama cokda yıprandı
Rabbim beterinden korusun düşürmesin yataklara bebeğin hastalandiginda çaresizligi nasilsa yaşlı insanda aynı.
Spor yalan oldu benim oğlumda şimdi geldi kusmus ishal olmuş oda hasta
Evdeki hesap çarşıya uymuyir malesaf inşallah ikiside toplarlarda bukadar konsantre olmuşken spordan geri kalmam
cuma ya eksi olur canim inşallah sen dikkat et .kilo bildirimim
cıma 76.3
bugün 76.8
+500
çocuk uyurken lesli mi yapsam bi iansımı deniyim
Evet abla gelir cuma ya -1 sorun yok :)Pazartesi için çok güzel cnm
Inş.yine en az -1 yakalıcaz
Onu biliyorum canım o yüzden sürekli şu içiyorum ama maalesef o değilsuyumu azalttın sende benim gibi benim iştahımı çok etkiliyor susuzluk
Canım biliyorum bu dediğimi yapmak çok zor nefsine ağır gelecek ama sen de gidelim diye bir iki gider sonra o istemez zaten. Ben şimdi öyle yapıyorum zaten biz görüşmüyoruz ama eşime annene git diyorum gitmiyor :)kendimi çok yıpratıyorum bu yüzden yapılanları ya unutacağım ya en baştan hatırlayıp tekrar tekrar canımı sıkacağım
dediğiniz gibi sihirli cümle anne ne olursa olsun ne yaparsa
ben kendimi yıpratmakla kalıyorum
aynı şehirde oturuyoruz
yapacak hiç birşey yok elimden gelende birşey yok
bunları kafaya taka taka şeker hastası olacağım bu gidişle stresten
kendimi sağlığıma kızıma ve işime vereceğim artık
o zaman telefonuma indireyim uygulamayı zuhalcim..Çoğumuz telden giriyoruz cnm
Yatınca bile biraz okuyup paylaşım yapabilsen
Gündüzleri fırsat bulduğunda arada gelsen kendini daha çok takıma dahil hşssedersin
Insan gelmeyince kaynaşmada olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?