Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar.

Ay valla delirecem ev savaş alanı gibibekime hiç iş sürmedim. Gece ikide uyudu oğlan sabah uyandık kahvaltı yaptık kardeşimle. Emirin 7 ay çekimini yaptık oğlanın herseyi kirlenmiş ama uyumaya hiç ağzı yok. Ev kirlendi en azından makineye tutsam

Kilo bildirimi

Cuma 69
Bugün 71
Fark +2

Acaip sinirim bozuk bu kilo için birsey yemedim evet biraz erken tartıldım ama bu kadar değil. Hala regl Olmadım

Abla benim izin hakkım geldi ise izne ayrılmak istiyorum. Çok dağıldım elhamdulillah herşey yolunda ama ruhum daralıyor resmen böyle listeye fayda etmez benim bünye ancak artışa gidiyor kilolar düşeceği yere Mefkurem

Öyle bi ihtimal yok zaten cnm
O da onun pisliğini gördü

17 ocakta dolacak benim ikinci ayım abla. Nasıl olacak bilmiyorum yemesem de doymuyorum menü yetmiyor hep karbon istiyor canım. Bu da kilo verdirmiyor en büyük korkum takıma zarar vermek. Bugün sabah normal kahvaltı yaptım doymadikca peynir kopardım minik minik ama şimdi çok açım mesela

suyumu azalttın sende benim gibi benim iştahımı çok etkiliyor susuzluk

Ve Zeynep gururla kilo bildirimini sunar
Cuma 87.7
Bugun 86.4
Fark 1.3
zeynep maşallah canım cuma ya daha da bomba sonuç olur :)

Canim geçmiş olsun.rabbim şifa versin

kilo bildirimim
cıma 76.3
bugün 76.8
+500

çocuk uyurken lesli mi yapsam bi iansımı deniyim
cuma ya eksi olur canim inşallah sen dikkat et .

Sabah paylaşım yapıp iğneye gittik sanıyordum paylasmamisim ya :)
GIRGIRINA evet canım seni free listeye aldım çünkü bı hafta hiç ugramamissin önceki msj sayılarında yetersiz olunca bence durumunu toparalyana kadar free olmalısın çünkü uzun süredir aday listedesindesin ama yol katedemedik olumsuz degerlenmedi

Bütün alıntılarım gitmiş Yeniden alıntılayamayacağım, zaman buldukça tek tek dönüş yapacağım inşallah...

Herkes nasıl?

nurse51 canım doğru hatırlıyorsam ailesinden ötürü senin mi aran bozuk eşinle? Şu erkekler neden kendi ailesi dururken artık annesi babasını ön planda tutmaya devam eder acaba? Canını sıkma diyeceğim ama, boşa konuşmuş olacam. En kısa zamanda çözüme ulaşır inşallah.

melegimve ben -1,3 süpersin canımmm, maşallah. Cumaya -2 gelecek o zaman

askrhpozitif bundan sonra bebişimiz için kilo alacaksın sanırım. Önemli olan sağlıklı kilo almak, senin ve bebeğin sağlıklı olması

Mefkurem ablacım sen nasılsın? okudum yazdıklarını, insanlar çok kolay iftira edebiliyorlar, dilin kemiği yok diye boşuna dememiş atalarımız. Allah' a havale etmekten başka ne gelir ki elden. Günlerdir o kadar stresli düzensiz hayatın vardı. +200 bence gayet iyi.

kendimi çok yıpratıyorum bu yüzden yapılanları ya unutacağım ya en baştan hatırlayıp tekrar tekrar canımı sıkacağım
dediğiniz gibi sihirli cümle anne ne olursa olsun ne yaparsa
ben kendimi yıpratmakla kalıyorum
aynı şehirde oturuyoruz
yapacak hiç birşey yok elimden gelende birşey yok
bunları kafaya taka taka şeker hastası olacağım bu gidişle stresten
kendimi sağlığıma kızıma ve işime vereceğim artık

Canım biliyorum bu dediğimi yapmak çok zor nefsine ağır gelecek ama sen de gidelim diye bir iki gider sonra o istemez zaten. Ben şimdi öyle yapıyorum zaten biz görüşmüyoruz ama eşime annene git diyorum gitmiyor :)

Tum alintilarim ucmus gitmis herkese tek tek tesekkur ettim insallah dediginiz gibi cumaya cok daha iyi bir sonuc gelecek. Gecen haftanin acisini cikaracagim. Benim isler sarpa sardi noterden onayli evrak lazim ikinci yere geldim onaylamiyorlar soguk damga isareti var ama okunmuyormus okula gotuedum bisey yapamayiz dediler duzeltmede 1 2 haftayi bulacakmis sinirlerim bozuldu nolcak bilmiyorum. Sabah beri kosturuyorum.

Çoğumuz telden giriyoruz cnm
Yatınca bile biraz okuyup paylaşım yapabilsen
Gündüzleri fırsat bulduğunda arada gelsen kendini daha çok takıma dahil hşssedersin
Insan gelmeyince kaynaşmada olmuyor
o zaman telefonuma indireyim uygulamayı zuhalcim..
bir de şoyle bir sıkıntım var.ben yazın gittiğim diyetisyenin verdiği 1600 kalorilik diyeti yapıyorum.bunu bir ay yaptım ben 6 kilo falan vermiştim.gittikçe ekmek miktarı azalıyor ama ilk haftalar ben gece atıştırmaları yapmayayım diye nerdeyse 10 dilim kadar oluyor.şimdi arkadaşlar buna çok diyecekler ama ben bu listeyi uyguladım.hergün farklı bir listem var.ve kilo verdim.nasıl olacak şimdi bu ekmeklere herkes tepki gösterirse..ben ilk haftadan mesela bugun uyguladığım listeyi paylaşayım mı bir görün..

5. Gün

Uyanınca

1 bardak su

1 bardak kefir

Kahvaltı

1 kutu sade aktivia ile

4 yemek kaşığı yulaf ezmesi (sade)

6 adet büyük çilek (veya 10 adet kiraz veya yarım muz)

Ve 6 adet bademi karıştırın, afiyet olsun

( Bu karışımı kahvaltı saatinizden 15 dakika kadar önce hazırlayın ki yulaflar yumuşasın)

Öğle

3 köfte boyutunda derisiz tavuk eti içeren,

8 Yemek kaşığı Sebze Yemeği(susuz, suyunu iyice suzunuz)

1 kase Çoban Salata (yağsız)

4 İnce Dilim Çavdar Ekmeği

İkindi

1 fincan Yeşilçay

1 küçük boy elma veya 5-6 adet can erik

1 adet kepekli galeta

1 su bardağı Ayran

Akşam

2 kepçe çorba

Coban Salatası (yağsız) (1 tepeleme yemek kaşığı çökelek veya - lor peynirli)

2 Yemek Kaşığı Yoğurt (tercihen sarımsaklı)

3 İnce Dilim Çavdar Ekmeği

Gece

3 üçgen dilim karpuz

1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir

(Veya 2/3 kibrit kutusu kadar kaşar peyniri)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…