- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.581
5. Gün
Uyanınca
1 bardak su
1 bardak kefir
Kahvaltı
1 kutu sade aktivia ile
4 yemek kaşığı yulaf ezmesi (sade)
6 adet büyük çilek (veya 10 adet kiraz veya yarım muz)
Ve 6 adet bademi karıştırın, afiyet olsun
( Bu karışımı kahvaltı saatinizden 15 dakika kadar önce hazırlayın ki yulaflar yumuşasın)
Öğle
3 köfte boyutunda derisiz tavuk eti içeren,
8 Yemek kaşığı Sebze Yemeği(susuz, suyunu iyice suzunuz)
1 kase Çoban Salata (yağsız)
4 İnce Dilim Çavdar Ekmeği
İkindi
1 fincan Yeşilçay
1 küçük boy elma veya 5-6 adet can erik
1 adet kepekli galeta
1 su bardağı Ayran
Akşam
2 kepçe çorba
Coban Salatası (yağsız) (1 tepeleme yemek kaşığı çökelek veya - lor peynirli)
2 Yemek Kaşığı Yoğurt (tercihen sarımsaklı)
3 İnce Dilim Çavdar Ekmeği
Gece
3 üçgen dilim karpuz
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
(Veya 2/3 kibrit kutusu kadar kaşar peyniri)
Güzelim ödem olduğu ortada bunun için bişeyler yapmalısınKilo bildirimi
Cuma 69
Bugün 71
Fark +2
Acaip sinirim bozuk bu kilo için birsey yemedim evet biraz erken tartıldım ama bu kadar değil. Hala regl Olmadım
Abla benim izin hakkım geldi ise izne ayrılmak istiyorum. Çok dağıldım elhamdulillah herşey yolunda ama ruhum daralıyor resmen böyle listeye fayda etmez benim bünyeancak artışa gidiyor kilolar düşeceği yere Mefkurem
Sen izindenmi dönmüştün mezun olupmu gelmiştin cnm hatırlıyamadım17 ocakta dolacak benim ikinci ayım abla. Nasıl olacak bilmiyorumyemesem de doymuyorum menü yetmiyor hep karbon istiyor canım. Bu da kilo verdirmiyor en büyük korkum takıma zarar vermek. Bugün sabah normal kahvaltı yaptım doymadikca peynir kopardım minik minik ama şimdi çok açım mesela
Kız iyimisin değilmisin anlamadım :))Günaydın herkese daha iyiyim yataktan bildiriyorum dmeek isterdim ama ne mümkün annelere lüks dimi
Kilo bildirimi 74.1
Ptesi:73.6
Fark:500 g
Bu gece işte hiç uyumadım zaten cnmMefkurem ablacım sen nasılsın? okudum yazdıklarını, insanlar çok kolay iftira edebiliyorlar, dilin kemiği yok diye boşuna dememiş atalarımız. Allah' a havale etmekten başka ne gelir ki elden. Günlerdir o kadar stresli düzensiz hayatın vardı. +200 bence gayet iyi
güzelim geçmişte yaşayarak sadece kendini yıpratırsınkendimi çok yıpratıyorum bu yüzden yapılanları ya unutacağım ya en baştan hatırlayıp tekrar tekrar canımı sıkacağım
dediğiniz gibi sihirli cümle anne ne olursa olsun ne yaparsa
ben kendimi yıpratmakla kalıyorum
aynı şehirde oturuyoruz
yapacak hiç birşey yok elimden gelende birşey yok
bunları kafaya taka taka şeker hastası olacağım bu gidişle stresten
kendimi sağlığıma kızıma ve işime vereceğim artık
Allah işlerini yoluna soksun inş.cnmTum alintilarim ucmus gitmis herkese tek tek tesekkur ettim insallah dediginiz gibi cumaya cok daha iyi bir sonuc gelecek. Gecen haftanin acisini cikaracagim. Benim isler sarpa sardi noterden onayli evrak lazim ikinci yere geldim onaylamiyorlar soguk damga isareti var ama okunmuyormus okula gotuedum bisey yapamayiz dediler duzeltmede 1 2 haftayi bulacakmis sinirlerim bozuldu nolcak bilmiyorum. Sabah beri kosturuyorum.
Tatlım menü başına diyetisyen listem yazarsan sorun olmazo zaman telefonuma indireyim uygulamayı zuhalcim..
bir de şoyle bir sıkıntım var.ben yazın gittiğim diyetisyenin verdiği 1600 kalorilik diyeti yapıyorum.bunu bir ay yaptım ben 6 kilo falan vermiştim.gittikçe ekmek miktarı azalıyor ama ilk haftalar ben gece atıştırmaları yapmayayım diye nerdeyse 10 dilim kadar oluyor.şimdi arkadaşlar buna çok diyecekler ama ben bu listeyi uyguladım.hergün farklı bir listem var.ve kilo verdim.nasıl olacak şimdi bu ekmeklere herkes tepki gösterirse..ben ilk haftadan mesela bugun uyguladığım listeyi paylaşayım mı bir görün..
Offf kötü olmuş cnm yaa inş.bi şekilde çözülürValla bizde denizliden geldk annem almanyaya devam etcekti Chek in yapmayi unutmusuz biz bilmiyodk dha dogrusu yapilmasi gerektigni esimde unutmus suan ucaga binip binemicegi belli degl. Fazladan bilet satisi yapmislar gelmiyenler olur diye. Binemezse biraz tazminat ve bidhaki ucusta bedava ucma hakki oluyormus. Annemde stress yapti baya insallah bi terslik olmazda gider. Bizde smdi 2 saat havalaninda bekliyoruz mecburen..
Kızlar bazen normal tempo yürüyüş yapılıyor mesela
Evet hareketli olmak güzel
Ama yağ yakıp kilo vermek için ciddi tempolu sporlar yapılması gerekiyor ve min.45 dk
Biliyosunuz yağ yakımı 30 dk sonra başlıyor
Siz 30 dk da sporu bırakırsanız vücüt tam ısınmış yağ yakacağı dönem hooop stop yapıyosunuz
Aynı hızlı giden bi araba tam hızlanmış giderken aniden frene basar gibi
o zaman telefonuma indireyim uygulamayı zuhalcim..
bir de şoyle bir sıkıntım var.ben yazın gittiğim diyetisyenin verdiği 1600 kalorilik diyeti yapıyorum.bunu bir ay yaptım ben 6 kilo falan vermiştim.gittikçe ekmek miktarı azalıyor ama ilk haftalar ben gece atıştırmaları yapmayayım diye nerdeyse 10 dilim kadar oluyor.şimdi arkadaşlar buna çok diyecekler ama ben bu listeyi uyguladım.hergün farklı bir listem var.ve kilo verdim.nasıl olacak şimdi bu ekmeklere herkes tepki gösterirse..ben ilk haftadan mesela bugun uyguladığım listeyi paylaşayım mı bir görün..
Ah canım izine çıktım hemencik kilo aldım bende birde üstüne hamile kaldım keşke almamış olabilseydimaskrhpozitif bıraktığımda 83 müşsün işte takımı bırakmamamnın faydaları sen 10 küsür vermişsin ben 10 küsür almışım
KK uygulamasini indirdim ordan girdim simdi tugceKK' nun telefon uygulaması var mıymış? Ben direkt safariden giriyordum, uygulama varsa eziyet etmeyeyim kendime, takibi daha kolay olur.
Diyetisyen listesi olduğunu belirt canım menülerini yazarkenİnşallah yine o eksileri görürsün listelerinde , büyük moral oluyor tartıda eksi görmek
Bu listeyi bu saate kadar olan kismini aynen uyguladim sadece ikindi de galeta yerine 3 sunta yedim.gece meyve ve peynir var ama cok tokum bilmiyorum yer miyim..5. Gün
Uyanınca
1 bardak su
1 bardak kefir
Kahvaltı
1 kutu sade aktivia ile
4 yemek kaşığı yulaf ezmesi (sade)
6 adet büyük çilek (veya 10 adet kiraz veya yarım muz)
Ve 6 adet bademi karıştırın, afiyet olsun
( Bu karışımı kahvaltı saatinizden 15 dakika kadar önce hazırlayın ki yulaflar yumuşasın)
Öğle
3 köfte boyutunda derisiz tavuk eti içeren,
8 Yemek kaşığı Sebze Yemeği(susuz, suyunu iyice suzunuz)
1 kase Çoban Salata (yağsız)
4 İnce Dilim Çavdar Ekmeği
İkindi
1 fincan Yeşilçay
1 küçük boy elma veya 5-6 adet can erik
1 adet kepekli galeta
1 su bardağı Ayran
Akşam
2 kepçe çorba
Coban Salatası (yağsız) (1 tepeleme yemek kaşığı çökelek veya - lor peynirli)
2 Yemek Kaşığı Yoğurt (tercihen sarımsaklı)
3 İnce Dilim Çavdar Ekmeği
Gece
3 üçgen dilim karpuz
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
(Veya 2/3 kibrit kutusu kadar kaşar peyniri)
Güle güle giy canım bedende küçülmek ne güzel bi duyguKizlar bu aralar kendime kaban bakiyordm kislik bugun bitane aldim L beden tam güzel oldu dedim dur M denicem valla oda oldu fermuarida kapadm ama böle tam yani ayaktayken iyi oturunca sıkcak gbi baya düsündm almasam icimde kalcak fiyatida biraz yüksekti. Bu kisida eski ceketle gecirmek istemiyorm e alsam L beden 1-2 aya bol gelcek bi cilginlik yaptm M beden aldm valla suanda giyiyorm hatta 1 ayda 4 kilo civari verirsem süper olur üzerime :)
Ay aşiri mutlu oldum ama yaa
Merve spor yapıyo musum canımCuma günü 80,5
Bugün 79,9
Fark 0,6
Ben bu rakamlarda gelip gidicem sanirim
Gülerek hayırsız evlatsın de insan 3 ayda gitmez mi annesine de sinirlenme hayat kısaaniye annesine 3 aydır gitmemişiz
niye ben gidelim demiyormuşum çok moralim bozuk valla
ailesi bir yana ben bir yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?