- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.601
İyi ki düğün olmamış abla bi yönden verilmiş sadakanızda varmışZaten beklediğimiz gibi iftiraları atmışlar cnm kulağımıza geldi
Yok benim oğlan bıçağı götürmüş belinden çıkarmış
Yok ben önce kızlara küfretmişim
Ki bide bana diyolar, ben yalnızken bile o kelimeleri kullanamam ağzım yamulur
Ama Allah büyük ne yaşadığımızı gördü biliyor
Oğlanda haliyle belli etmesede şokta cnm
Ama zamanla daha iyi anlıcaktır
Bu kadar olaydan sonra bi arama falan olacağını sanmıyorum
Zaten yemin ettim bana trilyonda verseler o kızı gelin diye evime sokmam
Mezun olmuştum abla sonra altı ay koruyup belki daha fazla hamile kalmıştım. Kahve içiyorum ama sütlü kahve hiç sevmem hatta süt içemem acaip şişirir gazdan duramamGüzelim ödem olduğu ortada bunun için bişeyler yapmalısın
Şişlik yapıcak bişeylermi yedin acaba
Uykusuzluk yorgunlukta çok etkiler
Bide spor yap cnm yaa
Sen izindenmi dönmüştün mezun olupmu gelmiştin cnm hatırlıyamadım
En önemlisi unutma bu iş beyinde başlayıp beyinde bitiyor
Sen sürekli açım açım dersen ne kadar yesende doymazsın
Öğünlerin doyurucu doğru olsun yavaş yavaş ye
Yemekten sonrada hemen 1-2 bar.su iç
Ben su içmeden doyduğumu anlamıyorum mesela
Heralde günde 1 kahveye izin var
Ara olarak sütlü bi kahve iç
Allahım aksiliğe bak ne oşacak şimdiTum alintilarim ucmus gitmis herkese tek tek tesekkur ettim insallah dediginiz gibi cumaya cok daha iyi bir sonuc gelecek. Gecen haftanin acisini cikaracagim. Benim isler sarpa sardi noterden onayli evrak lazim ikinci yere geldim onaylamiyorlar soguk damga isareti var ama okunmuyormus okula gotuedum bisey yapamayiz dediler duzeltmede 1 2 haftayi bulacakmis sinirlerim bozuldu nolcak bilmiyorum. Sabah beri kosturuyorum.
Yazdım biliyordum ablam kusura bakma gitmemiş demekki
Hadi geçmiş olsun canımSonunda eve geldim cok sukur nasil yorulmusum anlatamam. Neyseki islerim halloldu. Kizimda uslu uslu anneannesiyle durmus sizler ne yapiyorsunuz. Bugun herkes bildirim yapmadi galiba benim mi dikkatimden kacti acaba
Hadi geçmiş olsun canım hallolmus Allah kavuştursun canımCok sükür Annem gidebildi sorunsuz bizde eve gelmeden bisiler yedik bsya gec olmusdu ckü evi toparladm ettim smdi bi cay yapcm menümüde yazarm :)
Evimi özlemisim yaa
Yarinda bi güzel uyurm insallah
Başına gelenler pişmiş tavuğu geçmiş canımHerkese merhaba yazamadm bugun kk şifremi dün değiştim değiştiğim gibide unuttum iyi mi sonra maile yolladılar hangi mail oldugunu unuttum sonra eski mailmiş onun şifresini unutmuşum onu kurtardım filan fistan baya uğraştım. Geçmiş çok birikmiş ama işlerim var gece okurum inşallah
Cok sukur hallettim uzakta baska bi noter buldum oraya gittim Allahtan insan evladi bir kisi vardi da yardimci oldu. Okulu telefonla aradik mudur ile gorustuler tasdik aldilar ama git gel git gel cok yordu.Allahım aksiliğe bak ne oşacak şimdi
ay yavrum benim ya bebisler keske hic hasta olmasa. Cok gecmis olsun. Artiya da canini sikma bak venim cuma kilosu sabitti cumartesi -800 du bugun -1300 e geldi bende cok canimi sikmistim ama birden gitti kilolar seninde oyle olabilir birakmaGeçmiş baya birikmiş şaşı olmadan bitti nihayet
Geceden çok uykusuzum kızımn larenjttn dolayı enfksiyon kulağa da geçti sanırım kulak etrafı ateşliydi kulağm diye ağladı gece yarım saatte bir zaten 2.5ta uyudu. Bugün biraz daha iyi. Eşimde bnde fena gribiz. Komşm geldi öğleden sonra akşamda kızımı uyutup babasına bırakıp spora gittim
Ay çocuklar dökülüyor ya çok geçmiş olsun ponicimGeçmiş baya birikmiş şaşı olmadan bitti nihayet
Geceden çok uykusuzum kızımn larenjttn dolayı enfksiyon kulağa da geçti sanırım kulak etrafı ateşliydi kulağm diye ağladı gece yarım saatte bir zaten 2.5ta uyudu. Bugün biraz daha iyi. Eşimde bnde fena gribiz. Komşm geldi öğleden sonra akşamda kızımı uyutup babasına bırakıp spora gittim
Pınarcım akşam sormuşun
Sen yarın evinde tartıl sorun değil
Ve Zeynep gururla kilo bildirimini sunar
Cuma 87.7
Bugun 86.4
Fark 1.3
Ooo pinarcim hayırlı olsun üstünde eskisine bebeğim
17 ocakta dolacak benim ikinci ayım abla. Nasıl olacak bilmiyorumyemesem de doymuyorum menü yetmiyor hep karbon istiyor canım. Bu da kilo verdirmiyor en büyük korkum takıma zarar vermek. Bugün sabah normal kahvaltı yaptım doymadikca peynir kopardım minik minik ama şimdi çok açım mesela
En güzel yağ yakımı... Tempolu yürüyüş yaparken 2-3 dk koşmak, sonra n.t. yürüyüş yapıp tekrar tempolu yürüyüşe dönmek ve bunu en az 45 dk boyunca tekrarlamakmış.
Bence takım olarak hafta 1-2 denenmeli diye düşünüyorum. Spor olarak biraz pasifiz.
KK' nun telefon uygulaması var mıymış? Ben direkt safariden giriyordum, uygulama varsa eziyet etmeyeyim kendime, takibi daha kolay olur.
Diyetisyen listesi olduğunu belirt canım menülerini yazarkenİnşallah yine o eksileri görürsün listelerinde , büyük moral oluyor tartıda eksi görmek
Sonunda eve geldim cok sukur nasil yorulmusum anlatamam. Neyseki islerim halloldu. Kizimda uslu uslu anneannesiyle durmus sizler ne yapiyorsunuz. Bugun herkes bildirim yapmadi galiba benim mi dikkatimden kacti acaba
Güle güle giy canım bedende küçülmek ne güzel bi duygu
Hadi geçmiş olsun canım hallolmus Allah kavuştursun canım
Akşam yemeği biraz dolu olmuş ama emziren anneye olur benceEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti : 10.00
1 kase tavuksulu sehriye corbasi
Oglen:12.30
3 yumurta ile peynirli ispanakli omlet (annemle yedik)
1 kk peynir
2 yk pekmez
1 dilim t.b ekmegi
Ara ogun. 14.30
Yarim paket altinbasak form biskuvi (disardaydim en uygun bunu bulabildim.)
Ara ogun. 16.30
Ceyrek ayva
Aksam yemegi:18.30
1 kepce sulu kofte 7 8 kucuk top kofte vardi
3 kasik bulgur pilavi
3 yk susuz kurufasulye
2 catal ucuyla kabak tatlisi
1 kase yogurt
Salata
Su.sayamadim ama 2 -2.5 lt olmustur.
Spor: 80 dk tempolu yuruyus 80*2=160 puan
Pnrrr-12
Çok çok geçmiş olsunGeçmiş baya birikmiş şaşı olmadan bitti nihayet
Allah razı olsun canımzeynep maşallah canım cuma ya daha da bomba sonuç olur :)
Canim geçmiş olsun.rabbim şifa versin
cuma ya eksi olur canim inşallah sen dikkat et .
Angelic senin kilon kaç ben daha yeni geldim bilmiyorumda. Gece karpuz şekerini yükseltir ama diyetisyenin bunu verdiyse muhtemelen senin yumuşak geçiş yapman içindir tahmin ediyorum ki ilerleyen diyetlerde gece meyve yavaş yavaş kalkmıştır. Ayrıca diyetisyen menülerinde 10 dilim ekmek çok normal biz sadece az yemeye alışmışız o yüzdem cok geliyor gözümüze ama doğrusu bu bücüda düzgün gıdalar vermek.bence ıygula canım diyetini sonuçta diyetisyen menüsü.5. Gün
Uyanınca
1 bardak su
1 bardak kefir
Kahvaltı
1 kutu sade aktivia ile
4 yemek kaşığı yulaf ezmesi (sade)
6 adet büyük çilek (veya 10 adet kiraz veya yarım muz)
Ve 6 adet bademi karıştırın, afiyet olsun
( Bu karışımı kahvaltı saatinizden 15 dakika kadar önce hazırlayın ki yulaflar yumuşasın)
Öğle
3 köfte boyutunda derisiz tavuk eti içeren,
8 Yemek kaşığı Sebze Yemeği(susuz, suyunu iyice suzunuz)
1 kase Çoban Salata (yağsız)
4 İnce Dilim Çavdar Ekmeği
İkindi
1 fincan Yeşilçay
1 küçük boy elma veya 5-6 adet can erik
1 adet kepekli galeta
1 su bardağı Ayran
Akşam
2 kepçe çorba
Coban Salatası (yağsız) (1 tepeleme yemek kaşığı çökelek veya - lor peynirli)
2 Yemek Kaşığı Yoğurt (tercihen sarımsaklı)
3 İnce Dilim Çavdar Ekmeği
Gece
3 üçgen dilim karpuz
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
(Veya 2/3 kibrit kutusu kadar kaşar peyniri)
Kesinlikle desteskliıyorum ablam. En önemli şey süre sporda.Kızlar bazen normal tempo yürüyüş yapılıyor mesela
Evet hareketli olmak güzel
Ama yağ yakıp kilo vermek için ciddi tempolu sporlar yapılması gerekiyor ve min.45 dk
Biliyosunuz yağ yakımı 30 dk sonra başlıyor
Siz 30 dk da sporu bırakırsanız vücüt tam ısınmış yağ yakacağı dönem hooop stop yapıyosunuz
Aynı hızlı giden bi araba tam hızlanmış giderken aniden frene basar gibi
Tatlım bugüne aldanıp bu kararı verme sakın bak listeye girmek için de belenip duruyorumMezun olmuştum abla sonra altı ay koruyup belki daha fazla hamile kalmıştım. Kahve içiyorum ama sütlü kahve hiç sevmem hatta süt içemem acaip şişirir gazdan duramamabla ne kadar istediğimi biliyorsun kilo vermeyi ama bende bi haller var çözemedim. Hala regl olmadım ama test negatif. Inan işin içinden çıkamadım. Yürüyüş yapamıyorum aşırı sis var hava çok kötü evde de yapamıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?