Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi ki düğün olmamış abla bi yönden verilmiş sadakanızda varmış

Mezun olmuştum abla sonra altı ay koruyup belki daha fazla hamile kalmıştım. Kahve içiyorum ama sütlü kahve hiç sevmem hatta süt içemem acaip şişirir gazdan duramam abla ne kadar istediğimi biliyorsun kilo vermeyi ama bende bi haller var çözemedim. Hala regl olmadım ama test negatif. Inan işin içinden çıkamadım. Yürüyüş yapamıyorum aşırı sis var hava çok kötü evde de yapamıyorum ben

Allahım aksiliğe bak ne oşacak şimdi

asfarovski
Dünkü menünü yazarmısın cnm
Yazdım biliyordum ablam kusura bakma gitmemiş demekki

Kahvaltı 08:15
2 kepçe mercimek çorbası unsuz

Öğle
2 dilim tb ekmek
Közlenmiş patlıcan ezmesi az tahinli
Peynir zeytin

Öğlen eşimle yemek için sabah çorba içtim

Ara 17:00
Yarım muz

Akşam 19:30
3 kepçe kabak çorbası unsuz
1 tavuk but ızgara

Su 2 den fazladır

Geçmiş baya birikmiş şaşı olmadan bitti nihayet
Geceden çok uykusuzum kızımn larenjttn dolayı enfksiyon kulağa da geçti sanırım kulak etrafı ateşliydi kulağm diye ağladı gece yarım saatte bir zaten 2.5ta uyudu. Bugün biraz daha iyi. Eşimde bnde fena gribiz. Komşm geldi öğleden sonra akşamda kızımı uyutup babasına bırakıp spora gittim

Kilo bildirimim
Cuma 79.3
Bugün 80.3
Fark +1 kızlar moralim çok bozuldu ya sabah çokta erkendi. Saçma ama sporu bırakmayı bile düşündüm komşum bnle gelmiyo olsaydı (bnm arabayla gidiyoruz bana güvenerek o da üye oldu)
Sonra nolcak dedim bıraksam blki regl sonrası çok eksilirm diye hayal edip gittm salona

Menüm karatay

10.00
2 rafadan yumurta
Lor peyniri
2 yeşil biber
4 ceviz

16.00
1 kase sebze tarhanası
5 lahana sarması
Yoğurt

Su 1.5
Spor
20 dk kondisyn bisklti ×2=40
10 eliptkx4=40
10 dk bant×3=30
30 dk aletli jimns×3=90
Toplam 200 p Pnrrr-12

Başına gelenler pişmiş tavuğu geçmiş canım geçmiş olsun

Allahım aksiliğe bak ne oşacak şimdi
Cok sukur hallettim uzakta baska bi noter buldum oraya gittim Allahtan insan evladi bir kisi vardi da yardimci oldu. Okulu telefonla aradik mudur ile gorustuler tasdik aldilar ama git gel git gel cok yordu.
ay yavrum benim ya bebisler keske hic hasta olmasa. Cok gecmis olsun. Artiya da canini sikma bak venim cuma kilosu sabitti cumartesi -800 du bugun -1300 e geldi bende cok canimi sikmistim ama birden gitti kilolar seninde oyle olabilir birakma

Ay çocuklar dökülüyor ya çok geçmiş olsun ponicim

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti : 10.00
1 kase tavuksulu sehriye corbasi

Oglen:12.30
3 yumurta ile peynirli ispanakli omlet (annemle yedik)
1 kk peynir
2 yk pekmez
1 dilim t.b ekmegi

Ara ogun. 14.30
Yarim paket altinbasak form biskuvi (disardaydim en uygun bunu bulabildim.)

Ara ogun. 16.30
Ceyrek ayva

Aksam yemegi:18.30
1 kepce sulu kofte 7 8 kucuk top kofte vardi
3 kasik bulgur pilavi
3 yk susuz kurufasulye
2 catal ucuyla kabak tatlisi
1 kase yogurt
Salata

Su.sayamadim ama 2 -2.5 lt olmustur.

Spor: 80 dk tempolu yuruyus 80*2=160 puan
Pnrrr-12

Pınarcım akşam sormuşun
Sen yarın evinde tartıl sorun değil

Tamam abla yarn tartilcam bakalm kac cikcak meraktaym bende

Ve Zeynep gururla kilo bildirimini sunar
Cuma 87.7
Bugun 86.4
Fark 1.3

Süpersin cnm tbrkler bak gitmiyo diye uzuluyodn sonradan ne güzel toptan gitmis :)

Ooo pinarcim hayırlı olsun üstünde eskisine bebeğim

Sagol canim benimm insallah :)

Kizz regl olmamissin ondandir bu ataklar kizlar olarak cok etkileniyoruz bu dönemlerde biliyorsun canim bence gecicek biraz daha dayan canim

Aynen haklisin cnm bende evime geldm insallah leslielere basliycam gene 5mil iyi geliyor bana :)

Aynen var cnm bende uygulamasni indirdm ordna giriyorm cok daha rahat

Sonunda eve geldim cok sukur nasil yorulmusum anlatamam. Neyseki islerim halloldu. Kizimda uslu uslu anneannesiyle durmus sizler ne yapiyorsunuz. Bugun herkes bildirim yapmadi galiba benim mi dikkatimden kacti acaba

Cok sükür cnm islerni haletmissik sevindm bebiside öp yerime masallah uslu durmus :))
Ben tartilmadm cnm yarn bildircem evde olmadigmdan

Güle güle giy canım bedende küçülmek ne güzel bi duygu

Sagol canimm, evet cok süper bir duygu vallah herkez yasasin insallah :)

Hadi geçmiş olsun canım hallolmus Allah kavuştursun canım

Sagol canim aminn insallah

Bizim tadimiz yok bugün pek giremedim kv acile götürdük biseyde çıkmadı kuru sancı var yarın genel cerrahi gidecez bakalım
Menüm
Kahvalti
1dilim tam buğday ekmeği
Biraz peynir
Bir kase menemen
Domates
Yeşillik
3zeytin

Arada 1 muz

Akşam yoğurt
1tabak karnabahar yemeği

Bol su bitki çayı
Spor yok

Akşam yemeği biraz dolu olmuş ama emziren anneye olur bence

Çok çok geçmiş olsun
Hasta olmana rağmen spora gitmene helal olsun diyorum

Angelic senin kilon kaç ben daha yeni geldim bilmiyorumda. Gece karpuz şekerini yükseltir ama diyetisyenin bunu verdiyse muhtemelen senin yumuşak geçiş yapman içindir tahmin ediyorum ki ilerleyen diyetlerde gece meyve yavaş yavaş kalkmıştır. Ayrıca diyetisyen menülerinde 10 dilim ekmek çok normal biz sadece az yemeye alışmışız o yüzdem cok geliyor gözümüze ama doğrusu bu bücüda düzgün gıdalar vermek.bence ıygula canım diyetini sonuçta diyetisyen menüsü.

Kesinlikle desteskliıyorum ablam. En önemli şey süre sporda.

Tatlım bugüne aldanıp bu kararı verme sakın bak listeye girmek için de belenip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…