- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.261
kızlar ben murshu kız kardeşimin face adresine ekledim. sizde eklermisiniz murshun arkadaş listesi kapalı ekleyemedim.
ayakkabılarım geldi murchh
çok güzeller ama ben daha cart nar çiçeği kırmızısı olur bekliyodum kan kırmızı geldiii
canım ben dukan yaptım, az kaldı wc de ölüyodum ki normalde hergün wc ye giderim..karatay hakkında bir bilgim yok..olmazsa birde onu deneyelim...dukandada hiç acıkmamıştım, 5 gün ekmek ağzıma sürmedim ama ne hikmetse acıkmamıştım..canım ben kartatay dieti yapıyorum ve bu diette acıkılmıyor desem yeridir..karbonhidrat ve şeker asla yok ve bu sayede acıkmam minimum..en azından deniycem bugünlük...
canım ben adımı yazıyorum sana sen eklersin..kızlar ben murshu kız kardeşimin face adresine ekledim. sizde eklermisiniz murshun arkadaş listesi kapalı ekleyemedim.
hadi bakalım git-gel...Canlar ben markete gıdıyorum alısverıse oglen ıcın ufak tefek eksıklerım var tamamlayıp gelıorum :)
canım tavsiye ederim...kilo vermede süper yöntem...mucidi benim sölemesi ayıp..:78:arkadaşlar buraya resim eklemek çok zor mu..ben de foto makinemin hafıza kartı sorununu çzöünce bildirimlerimi fotllu yapmak istiyorum..
arkadaşlar buraya resim eklemek çok zor mu..ben de foto makinemin hafıza kartı sorununu çzöünce bildirimlerimi fotllu yapmak istiyorum..
kızlarrr çok sinirliyim..misafirlerim geliyor 1 saate kadar..evimde sular kesik ev toplu ama tozlu...yaaa ne insanlar var..3 aylık çocuklu kadının eve gelirken haber verilmez miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....ölcem sinirden ve toplu kalabalıklar byaaaaa
kabul etmeseydin keşke...ben olsam kesinlikle kabul etmem..annem ve kızkardeşim dışında..kızlarrr çok sinirliyim..misafirlerim geliyor 1 saate kadar..evimde sular kesik ev toplu ama tozlu...yaaa ne insanlar var..3 aylık çocuklu kadının eve gelirken haber verilmez miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....ölcem sinirden ve toplu kalabalıklar byaaaaa
harika papuçlar...güle güle kullan...
Cnm duvarında etıketlıyım ıstersen sen ıstek gonder ?...
kızlarrr çok sinirliyim..misafirlerim geliyor 1 saate kadar..evimde sular kesik ev toplu ama tozlu...yaaa ne insanlar var..3 aylık çocuklu kadının eve gelirken haber verilmez miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....ölcem sinirden ve toplu kalabalıklar byaaaaa
mervecik ayrıyeten "at sahibine göre kişner" kelimesi hakkaten iyiydi...cazgır geliiinnn..
bencede nurkelebek akşam yemeği yeme. bende de her zaman wc sorunu var zaten. akşam 6 dan sonra bir şey yemeyip bols u içip yatınca daha iyi oluyro ama sindirim sistemim için bu günlerde bunu yapıyorum canım.
mervecim o benim kuzenimde de var her seferinde çok sancı çekiyor ve iğne yiyor gidip. inşallah iyi olursun tatlım.
ınsallah kılonun 1.sebebı o demıyorum ama bukdr hızlı kılo alıp yavas verebılmemde katkısı var saolsun
kızlar ben murshu kız kardeşimin face adresine ekledim. sizde eklermisiniz murshun arkadaş listesi kapalı ekleyemedim.
kabul etmeseydin keşke...ben olsam kesinlikle kabul etmem..annem ve kızkardeşim dışında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?