Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar ben murshu kız kardeşimin face adresine ekledim. sizde eklermisiniz murshun arkadaş listesi kapalı ekleyemedim.

Cnm duvarında etıketlıyım ıstersen sen ıstek gonder ?

ayakkabılarım geldi murchh
çok güzeller ama ben daha cart nar çiçeği kırmızısı olur bekliyodum kan kırmızı geldiii

Aaa hadı bakalım ayagında eskısın cnm resım koyabılırsen cek merak ettım ...

canım ben kartatay dieti yapıyorum ve bu diette acıkılmıyor desem yeridir..karbonhidrat ve şeker asla yok ve bu sayede acıkmam minimum..en azından deniycem bugünlük...
canım ben dukan yaptım, az kaldı wc de ölüyodum ki normalde hergün wc ye giderim..karatay hakkında bir bilgim yok..olmazsa birde onu deneyelim...dukandada hiç acıkmamıştım, 5 gün ekmek ağzıma sürmedim ama ne hikmetse acıkmamıştım..

kızlar ben murshu kız kardeşimin face adresine ekledim. sizde eklermisiniz murshun arkadaş listesi kapalı ekleyemedim.
canım ben adımı yazıyorum sana sen eklersin..

Canlar ben markete gıdıyorum alısverıse oglen ıcın ufak tefek eksıklerım var tamamlayıp gelıorum :)
hadi bakalım git-gel...

arkadaşlar buraya resim eklemek çok zor mu..ben de foto makinemin hafıza kartı sorununu çzöünce bildirimlerimi fotllu yapmak istiyorum..
canım tavsiye ederim...kilo vermede süper yöntem...mucidi benim sölemesi ayıp..:78:

arkadaşlar buraya resim eklemek çok zor mu..ben de foto makinemin hafıza kartı sorununu çzöünce bildirimlerimi fotllu yapmak istiyorum..

Cnmm bu konuya cevap ver dedıgınde cıkan pencere var ya orda ust tarafta butonlar var A farfının yanında atac ısaretı var onu tıkla bı pencere acılıyor en ustte sag tarafta dosya ekle dıe bısey var onu tıklayıp gelen pencereden dosyaları secı tıkla masa ustunden resmını yukle ve upload files ortadakı butonu tıkla altta eklentıler kısmına atıcak resmı içeriği ekle dedıgınde yazdıgın kutucuga atıyor resmı.Yanlız senı yanıltmasın resım gorunmuyor [aldfldşidfkşde] şu şekilde görünüyor sen cvp ver dedıgınde resım gorunuyor.

Umarım anlatabılmısımdır...

Ayyy uzak markete gıttım domates bulmaya sucuk gıbı terledım sporda yapmıs oldum boylelıkle:)))

Anlatayım derken resım eklemısım yanlıslıkla soryyy :)))

Eklentiler

• $Resim 065.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
kızlarrr çok sinirliyim..misafirlerim geliyor 1 saate kadar..evimde sular kesik ev toplu ama tozlu...yaaa ne insanlar var..3 aylık çocuklu kadının eve gelirken haber verilmez miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....ölcem sinirden ve toplu kalabalıklar byaaaaa

Hadı gecmıs olsun cnmmm annem her ıhtımale karsı 5 6 tane 5 lt sısede su bulundurur ....Neyse mısafır umdu deıl buldugu yere otururmus :)))

kabul etmeseydin keşke...ben olsam kesinlikle kabul etmem..annem ve kızkardeşim dışında..

1 saat öncedenmi haber verilirmiş..
anlayışsız insanları sevmiyorum..
normalde misafiri çok severim ama insanın ev hali evi temiz olmayabilir dagınık olabilir ne biliyim herşey olabilir.. önceden haber verilmeli bence...

şimdi 1 saatte kız yiyecekmi haırlasın evinimi düzene soksun

ya en kızdıgım sey mısafır baskını öyle ınsanlar ıcın evının tozuydu duzenıydı hıc dert etme cunku o tıpler her halukarda takılcak lafını etck bısı bulurlar.

mervecik gördüm seni bacım...ama hakkaten şaşırdım....kısa zamanda bu kadar kilo almanın muhakkak bir sebebi olmalı...kullandığın ilaç varmı?

kabul etmeseydin keşke...ben olsam kesinlikle kabul etmem..annem ve kızkardeşim dışında..

aynen ya bnm kendı aılem antlyada ben ıstanbuldayım kayınvalıdemın ust katında oturuyorum huyumu bılıyrlar ama bozup atıverırım ben.kaynanam bıle habersız cıkmaz:) mesela ona cok mısafır gelır yegenlerı felan ben buyurun bugun bızde cay ıcelım demezsem hayatta getırmez yanı.tahammul edemıyorum öyle bencıl ınsanlara ev musaıtmı bakalım kadının bı ısı varmı dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…