- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.621
Ne uygulaması . Kadınlar kulubu uygulaması mı. Bn kendim giremiyorum. İos sürümü çalışmıyor. Aaa kazene söylesem mi ?Hahaa kız Ayça bu uygulamadan çoğumuzun haberi yokmuş ya hay Allah razı olsun N Nilyyyaaannn
Canim benim kilom 90.5Angelic senin kilon kaç ben daha yeni geldim bilmiyorumda. Gece karpuz şekerini yükseltir ama diyetisyenin bunu verdiyse muhtemelen senin yumuşak geçiş yapman içindir tahmin ediyorum ki ilerleyen diyetlerde gece meyve yavaş yavaş kalkmıştır. Ayrıca diyetisyen menülerinde 10 dilim ekmek çok normal biz sadece az yemeye alışmışız o yüzdem cok geliyor gözümüze ama doğrusu bu bücüda düzgün gıdalar vermek.bence ıygula canım diyetini sonuçta diyetisyen menüsü.
Evet canım kk uygulaması şöyle aslında yorumlar pek iyi değil ama bence şuan iyiNe uygulaması . Kadınlar kulubu uygulaması mı. Bn kendim giremiyorum. İos sürümü çalışmıyor. Aaa kazene söylesem mi ?
nanekekik uygulamayi nilyan degil ben indirdim ve yazdim karistirdin sanirim canimHahaa kız Ayça bu uygulamadan çoğumuzun haberi yokmuş ya hay Allah razı olsun N Nilyyyaaannn
Yok canım karistirmadim Ayça daha önce demişti bana uygulamayı indirin diye biz eskiden tanisigiz ozeldende görüşüyoruz bugün geçmiş yapamadım pek görmedim paylaşımını kusura bakmananekekik uygulamayi nilyan degil ben indirdim ve yazdim karistirdin sanirim canim
Ahh canım ya keşke eti çok yeyip pilavdan iki kasıkta kalsaydınEmziren ve sut diyeti yapan anne menüsü
Saat 11.30 kahvaltı
1.5 yumurtalı 1 domatesli menemen
3 zeytin
Yeşillik
1.5 dilim tb
Saat 17.00 çeyrek dilim yeşil elma
5 çiğ badem
Saat 19.00 akşam
2 kaşık et sote
6 kaşık meyhane pilavı ( çok güzeldi tencereyı bile yiyebilirdim)
Salata
Su 2.5 litre
45 dakika tempolu yürüyüş ×2=90 puan @Pnrrr-20
Ohooo dedim vallaVe Zeynep gururla kilo bildirimini sunar
Cuma 87.7
Bugun 86.4
Fark 1.3
Evet bende acayip sevindim demekki birakmamak gerekiyormus bir kez daha anladim. Operim tabi tatlim zaten opmelere doyamiyorum :))Tamam abla yarn tartilcam bakalm kac cikcak meraktaym bende
Süpersin cnm tbrkler bak gitmiyo diye uzuluyodn sonradan ne güzel toptan gitmis :)
Sagol canim benimm insallah :)
Kizz regl olmamissin ondandir bu ataklar kizlar olarak cok etkileniyoruz bu dönemlerde biliyorsun canim bence gecicek biraz daha dayan canim
Aynen haklisin cnm bende evime geldm insallah leslielere basliycam gene 5mil iyi geliyor bana :)
Aynen var cnm bende uygulamasni indirdm ordna giriyorm cok daha rahat
Cok sükür cnm islerni haletmissik sevindm bebiside öp yerime masallah uslu durmus :))
Ben tartilmadm cnm yarn bildircem evde olmadigmdan
Sagol canimm, evet cok süper bir duygu vallah herkez yasasin insallah :)
Sagol canim aminn insallah
Baharcim bu hafta olmuyor zaten takıma gireli 2 ay gelecek hafta dolacak hayırlısı bakalımTatlım bugüne aldanıp bu kararı verme sakın bak listeye girmek için de belenip duruyorum
Biliyorum canım yirmisinde başladın haftaya kadar senin moral düzelir benceBaharcim bu hafta olmuyor zaten takıma gireli 2 ay gelecek hafta dolacak hayırlısı bakalım
Hayırlısı olur inşallahMefkurem abla benim carsamba is icin mulakatim var sabahtan orda olacam ne zaman biter belli degil. Yarinda biraz hazirlanmam lazim tarihle ilgili seyleri hatirlamam icin. Su iki gun pek aktif olamayabilirim. Menulerimi yine yazarim ihmal etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?