Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Poni Bon Ponimmm geçmiş olsun, aile boyu hasta olmuşsunuz
Mefkurem Ablacım niyetim 1 dilim ekmek yemekti ama nedense bir anda 2. dilimi de hüplettim. Bugün sabah ve öğlen ekmeğe yer verip, akşamı normal geçirecem.
angelic2 canım geçmişi hala kontrol ediyorum, menüne denk gelmedim. Nasıl gece yemelerini biraz da olsa engelledi mi uyguladığın liste? Umarım daha iyisindir.
M mer_4260 afiyet olsun canım, 2 yk et sote, 6 yk meyhane pilavı hiç olmamış, dayanamamışsın ama unutma iradesine hakim olan bu yarışı kazanıyor. Bu meyhane pilavı nasıl bir şey ya, hep duyuyorum ama bizde hiç yapılmıyor sanırım

Kuzum başarılar mülakatında. Allah yardımcın olsun.

Günaydın herkese ne pis gripmis öksürük için birşey verdi ama kortizonlu kuzeyde vermişti kullanmadım kendimde kullanmiycam
Sizler nasılsınız bebekler iyilestimi
Ne yağmur var ne kar Hava mikrop dolu

Tatlım sen hani herşeyimi götürmüştün annenler yabanci değil ki yeme diyetteyim de bu menü hiç olmamış
100g abla kemikli bir kanat yaklaşık 14g geliyor

Menü emziren süt ve yumurta diyeti yapan anne
2 dilim ekmek
Yarım patates kızartması
Yeşillik
5 zeytin
Öğlen
3 kşk tavuk haşlama
1 dilim ekmek
Akşam
2 küçük karnıyarık
2 yk pirinç pilavı
2.5 lt su

Ahh canım ya keşke eti çok yeyip pilavdan iki kasıkta kalsaydın
Birde sadece süt ürünlerine mı alerjisi var havuç bal domates yumurts gibi gıdalar çıkmadı dimi
canım pilav pirinç değil bulgurdu oyüzden silme 6 kaşık yedik doymamistim hiç birgün önce de pek yiyememistim misafirim vardı. Bizim şu an süt ürünleri canım birde havuç patates ve muz pisik yaptı

abla bulgur olsa da çok mu ya ben biraz bulgur olmasına güvendim hiç doymamistim ondan.

hala aç gibiydim tatlım ondan oldu biraz Bulgurla yapıliyor çok az Salça soğan sarımsakla kavurdym 1 tane biber domates doğradm biraz pisti üstüne bulgur ve tavuksuuu pisti demlendi

günaydın hanımlar dünkü menümü payşaıyım
sabah 9
2 dilim ekmk tost
peynir kk
7 zeytin

oğle 12
1 kase cvorba
1 tabak tavuklu sote
1 dilm ekmek
1 kase yoğurt

ara 17
1bardak sütlü nescafe

akşam 19
1 kase corba
1 tabak taze fasülye
salata

Kızlar gunaydin bu hafta çok yoğun bir hafta malum haftaya okullar kapanıyor bizde sürekli yazılı yapıp okuyoruz. Dün akşam dersim 20.00 de bitti eve geldim hemen uyumuşum. Telden nete giremedim. Ilk önce bildirimle başlıyorum sonra menümü yazıp kaçıyorum
Cuma 94.100
P.tesi 93.700
Fark _400

Menüm
Sabah 09.00
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim t b ekmek
Domates
Salatalık
Ara 10.30
1 elma
Öğle 12.00
5 kofte
Salata
Ara 15.30
2 hurma
Ara 17.00
Sütlü kahve
Akşam 19.00
Kabak yemeği susuz 7 kaşık
Yogurt
2 lt su
Spor yok

Günaydın hanımlar kızım gözlerini erken açtı. Oyun oynadik kahvaltı faslım 1.5 saat sürdü malum çayım buz gibi oldu :) birazdan kizimi uyutcam belki birlikte uyuruz ankarada hava pek bi iç karartici burası da pek sessiz geldi bana

Canim insallah iyi gecer mulakatin hayirlisi olsun senin icin :)

Annemin ucagn saatni beklerken biyere oturdk orda esim aldi ondan 2 kasik aldim :)) Ödem cayinida orda ictm degisikdi tadi güzeldi

Kilo bildirimim pazartesi yerine bugn yapiyorm:

Cuma: 73.0
Bugun: 73.5
Fark: +500

Yolculuk siskinligide var ama sanki bu 3 günü iyi degerlendirip insallah güzel bi eksi yapicam abla persembe bi detoks yapiym ne yapsam bilemiyorm aynilari fazla eksi getirmiyo ama karbonlu detokslarda bana yaramaz diye korkuyorm Mefkurem bende netten biraz arasdiriym

Ananas diyeti tavsiye ederim tatlım hem doyurucu aç kalmıyorsun hem ananas şişkinliğine alıyor istersen diyet listesini verebilirim bende bugün başladım. İnşallah faydası olur daha önce yaptığımda çok iyi sonuç aldım. Bu arada hava alanındaki problemi hallettinizmi annen gittimi Almanayaya canım

Ayy tarifi güzelmiş, hafta sonu yapalım da yiyelim valla. Şu an tam yemek saatinde olduğum için deli acıktım

Günaydın tatlım...

Şu an stres hormonum tavan yaptı, mutluluk hormonum yokun yoku...

Salı günü sakin olan bir banka şubesine bu kadar sorunlu insan nasıl gelebilir de beni bulur?

09:30 da gerilmeye başladım, hala sinirden titriyorum. Kimseye de çatamıyorum, müşteriye zaten çatamam. Şu para denen şey gerçekten oğlanı babaya düşürür, yüzü soğukmuş yani...

Yarım günü kazasız geçirdim, darısı kalan diğer yarım güne.

Ananas diäti yapmistm ama biraz farkliydi sanki ben yogurt aksam tavukla yapmistm sen nasil yapiyorsn cnm listeyi atsana bakiyim olabillt aslinda :)
Cok sükür annem gitti valla terslik cikmadan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…