Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol ablam bal kopugu yaptirdim cok sekil verdirmedim ucundan azicik kesti onlere de kat atti o kadar sac konusunda pintiyim dd biraz

Aslında spor regli ağrılarını hafifletiyor

Bide suya ve tuza dikkat et cnm

Sagol ablam bal kopugu yaptirdim cok sekil verdirmedim ucundan azicik kesti onlere de kat atti o kadar sac konusunda pintiyim dd biraz
Olsun değişiklik iyidir

Benimde diplerim çıktı gitmem lazım da
Bide kırıkları aldırcam
Bikaç hafta sonra anca giderim

ayyy çok mantıklı, ama benden kimseye sıra gelmez ki
artık tüm kemiklerimi kırarım ben, çok sağlamlar ya

Ben aldm canım takar takmaz salyası kesildi. Nazara karşı koruyucı bi etkisi yok diş çıkarma sürecince biraz faydasını gördüğümü düşünüyorum ama azılarda değil tabi. Bnce al çok fazla beklentin olmasın ama

Daha neler yaa arkadaşında sana laf söylemek için fırsat mı arıyo ne

Yok kız ne sporu keşke yapabilsem evin normal işini yapınca bile hemen sol bacagimda ağrı oluyor ve kasiklarimda ağrı oluyor mümkün mertebe hareketsizim diyebilirim
Hamilelik platesi yoga falan yapsan bu ağrılarına belki faydası olur cnm

Bugün herkes yoğun heralde

Benim menüm

Sabah baya erken saatte
1 dil.tb ekm
1 dil.kaşar

12.00 civarı
1 h.yumurta
Bikaç küp kaşar (evde beyaz peynir kalmamış)
Domates
Domates kurusu

18 00
5-6 kş.zeytinyağlı pırasa (havuç pirinç yok)
Yoğurt

Su 2 lt den fazla olur
Spor yok
Ayak parmağım geçmedi halâ şiş ve zonkluyor

Sabah 8:30
2 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
Yeşillik
1 biber
Öğlen yok
Ara 16:00
1 kase tavuk çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği doğradım içine
Ara 17:00
1 muz
Akşam 19;00
Çok az salata
1 tane karnıyarık
Çok az yoğurt ara
Ara 20:45
1 bardak ayran
2 litre su

Menüm

11:00 1yk zeytinyag, 1hurma

12:00 2tb ekmek, 1yumurta, 1kk peynir, 1zeytin, domates salatalik biber, az salca, 1ck kaymak

15:45 2yk yogurt, yarim Armut, 1ck keten tohumu

17:45 1 kepce mercimek corbasi, 1tabak bamya yemegi, 1büyük bardak ayran, salata

2fincan yesilcay
2fincan hibiskus cayi
3lt Su
3mil leslie + 100 hoplama + 35dk n.t.yürüyüs = 180 puan

Ancak yazılı kağıtlarını okumaktan vakit bulabildim. Ama her yanım ağrıyor. Gerginlik beni çok yoruyor. Dersim zaten geç bitiyor bu hafta sonra da sınav kağıtları hazırla oku zorlaniyorum. O yüzden çok giremiyorum

Hanımlar nasilsijiz bakalım ben kızımi ve kocisi yatirdim biraz daha spor yapıcam yarın Dr kontrolümuz var kızımın sıkıntıları ara ara devam ediyor bakalım yarın Dr muz ne diyecek. Bu arada üst kat komşumu Heran boğazlayabilirim bukadar saygısız terbiyesiz insan daha görmedim bebeğim uyuyor zaten zor yatiriyorum yaptığı gürültüyü duysaniz sinirden catlarsiniz. Daha önce uyardım geçen seneydi kusura bakma ama yarin misafirim gelecek sende herseyden rahatsız oluyorsun dedi bana üstelik hafta sonu akşam saat 9 a geliyor temizlik yapmaya devam ettiği için uyarmaya gitmiştim. GebeliğiM boyunca bana cinnet gecirtti halısı yok yatak odasında ve 6.30 da kalkar hergün kalın topuklu terliklerini giyer takır takir gezer uyardı eşim eşiyle konuştu adam biz farkında değiliz kusura bakmayi n dedi ama pislik kadın devam etti en sonunda bigün sopayla tık tık yaptım zıplamaya başladı dedim Allah im sana geliyorum Ben nasıl bağırıyorum avaz avaz yeter bıktım senden diye sonra sopayla nasıl girisiyorum duvara bıraktı lanet olaşı üstelik devam etti Allah gördu hergün nasıl hakkına girdiğini sabah a kadar ağrılarim için ağladım sabah a karşı da bu kadının topuk sesine uyandım. Ve bu insan 30 lu yaşlarda güya kamu da memur bi terbiyesiz

Güzel menü afiyet olsun tatlım
Güzel menü afiyet olsun abla kısa zamanda toparlanırsınız inşallah

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti : 12.00
2 2.5 adet kozlenmis kapya biber
1 dilim beyaz peynir
2 yk pekmez
1 dilim ekmek

Ara ogun. 16.30
1 kase naneli yogurt

Aksam yemegi:18.30
1 kepce yesil mercimek corbasi
5 yk susuz bamya yemegi
1 kase yogurt
Salata

Su2.5 lt

Spor: 40 dk n.t yuruyus 40 puan
Pnrrr-12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…