Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hanımlar özellikle bebeği olanlar kehribar kolyesini duydunuzmu diş çıkartma dönemi için taşlara inananlar genelde alıp takıyor normalde inanmam ama arkadaşın yedi bitirdi benii çok emin benim küçük kızda dişten yana sorunlu alsammı tereddütteyim sizden kullanan yada inanan varmı ?

Tatlım neye stres yapıyorsunki evin var işin var ailen yanında bir sakin ol bir kahve yap kendine çalıştığın yerde kahve içebiliyorsan biraz yatıştırır seni
Ben duydum ama hiç kullanmadım canım kullananlar memnunum diyor etrafımda kullanan çok kişi var

Merhaba arkadaslar. kas biyik icin kuafore gelmistim. Uzun zaman sonra boya yaptirmaya karar verdim. Saclarimi da kestirecegim arada beklerken buraya da bakayim dedim. Herkesin iyi dilekleri icin tek tek tesekkur ederim. Yarin icin dua edin bana hayirlisi ne ise o olsun.

Hayır olsun tugcecim ne oldu?

Ben pek inanmıyorum canım ya

Mülakat öncesi güzel olmuş canım oh sefam olsun

KK uygulamasini indirdim ordan girdim simdi tugce

IOS da çalışmıyor sanırım, olmadı bende ya da beceremedim

Tamamen inanmakla alakalı ama kehribar taşının doğal olduğundan emin ol. Ve doğal diye kandırıp çok paranı almasınlar. Doğal olduğunu taşı avucunun içinde tuttuğunda vücut ısını alıp taşın ısınması lazım. Öyle anlayabilirsin. Cümle çok devrik oldu ama toparlayamadım bir türlü kusura bakma. Ben de negatif enerji ve yine migren için ametist alacam tekrar.
E bu arada taş gümüşle çevrili olursa etkisi daha fazla oluyormuş. Dediğim gibi inançla alakalı ama zararı da yok.

Çalışma arkadaşlarım gerdi ya. Müşteri zaten nazlı, bir de çalışma arkadaşlarım işi yokuşa sürünce cinnet geçiresim geliyor. 1,5 saatim kaldı, sabır

Hayır olsun tugcecim ne oldu?

Şubenin kasasındaki para sanki bizimmiş gibi, çalışma arkadaşım niye bu kadar ödeme yapıyorsun diye dik dik konuşuyor. Adamlar hesaplarındaki parayı çekmeye geliyorlar, canım istemiyor veremem mi diyeceğim?
Neyse iyiyim yaa, 1,5 saat daha kazasız belasız dayanabilirsem sorun yok :)

Çok güldüm ve dejavu yaşadım tatlım. Geçen sene çalışırken patron bana bu malzemeleri ne yapıyorsun alıp alıp demişti dökümü sacı eve götürüyorum duvara dekor yaptım demiştim

Himm bulgurdan olabilir silme ise üç kaşık dolu dolu izin vardı emzirirken bana
valla geldik geleli bekliyorum Ankara'ya sis çökmüş hala kurtlar inmedi ama:)

Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar memnundu canım çok sıkıntılı ise denenebilir
su yüklü miktarda bir gun önce haber verin diyen bankacılar mı arkadaşların bazilarida tak çıkarıyor öyle yaptıkları çok oldu banka mudurunu sıkıştırınca hopp veriyorlar ama çakallar

Çok güldüm ve dejavu yaşadım tatlım. Geçen sene çalışırken patron bana bu malzemeleri ne yapıyorsun alıp alıp demişti dökümü sacı eve götürüyorum duvara dekor yaptım demiştim
Heyyy yarabbim kız ne zaman ise basliycan başlayınca haber Verde bize de getir :) takımın girişine kapı yaparız

Hayır yani bankanın kasasındaki şahsıma ait olmayan parayı napabilirim, sen malzemeleri napabilirsin? Çalışmayanın soracağı sorular işte bunlar. Ben 10 tane müşterinin işlemini yaparken, arkadaş 1 müşteri bakıp kahve sigara içerse böyle olur ne diyeyim artık Bana sorduğunda da çalışıyorum arkadaşım, müşterinin isteklerini yerine getirmeye çalışıyorum dedim.

piyasada nakit para dönmediği için, özellikle ilçedeki şubeler müşterilerine 20.000 tl üstü için bir gün önceden haber verilmesini talep eder, ya da ödemeyi öğleden sonraya bırakıyoruz mecburen. İlçeye nakit yönetiminden para geç gelir, çünkü ildeki şubelerden toplar getirir. müdür sıkıştırınca da atm sökülür içinden para çıkarılır, ayarlanır, bütün planlar bozulur hem müşteri hem müdüre sağlam küfürler edilir
ama işte kasaya bakan arkadaşın işlevi çok önemli burda, bizde para varken kasa dönebilecekken hayır denilince tuğçecik deliriyor

Kızlar 2 diş çektirdim yeni yeni uyuşukluğu geçiyor
Zor oldu bayağı
Akşama yazarım menümü çok ara öğün falan yapamadım çorbayla duruyorum daha

geçmiş olsun canım, sıvı yicen bugün mecburen, karnını da doyurmaz

Sen elinden geleni yap gşttiği kadar gitsin cnm
Ama artı olursan mecbur perş.özel bişey yapman lazım
Hele seninki ödem, anca detoksla atabilirsin
Zaten reglide gelmiş inş.gider

Tatlım dünde muz vardı
Bu 3 gün olmasın varsa y.elma ananas türü ödem atıcı meyveler olsun

Bana un çorbası çok lüzumsuz geliyor daha besleyici çor.olabilir

Yine spor yokkkkk
Rica ediyorum
şu 3 gün min.3 mil leslie bekliyorum
Yürüyüşe çıkamzsan

Günaydın herkese ne pis gripmis öksürük için birşey verdi ama kortizonlu kuzeyde vermişti kullanmadım kendimde kullanmiycam
Sizler nasılsınız bebekler iyilestimi
Ne yağmur var ne kar Hava mikrop dolu
bazen ilaçsızda geçmiyoki cnm
Kullansamıydınız acaba

Kız eve döndünüzmü dedim :))

Menü emziren süt ve yumurta diyeti yapan anne
2 dilim ekmek
Yarım patates kızartması
Yeşillik
5 zeytin
Öğlen
3 kşk tavuk haşlama
1 dilim ekmek
Akşam
2 küçük karnıyarık
2 yk pirinç pilavı
2.5 lt su
Akşam pilav yerine salata olsa daha iyiydi cnm
Suyu lütfen artır
Eşin oğlana baksada sporunu yapabilsen Akşam falan

abla bulgur olsa da çok mu ya ben biraz bulgur olmasına güvendim hiç doymamistim ondan.
Güzelim doymadım diyosun o zaman eti daha fazla yeseydin
Bulgurda olsa 6 kş.çok
En fazla 2-3 kş.olmalı

Çok güzel olmuş tatlım
Menülerin hep böyle olsa keşke
Suyunu yeterli içiyomusun

Eksi olman güzel cnm
Ama hedefe ulaşmak için birazdaha çaba gerekiyor

Menü gayet güzel bence

Neyse bunada şükür diyorum :))
Lütfen pınarım dikkat et
Bayadır ananas yapmadın sevilayın listesi olabilir
Y.elmada olur ama dayanabilirmisin bilmiyorum
Onda sabah normal kahvaltı
Gün içinde Y.elma yeniyor

Bankada bi oda da boks torbası oluyorya ondan koysalar
Millet arada gidip deşarj olsa :))

Bu konuda yardımcı olamıcam cnm :))

Sen cuma ve partesi bildirimini yaparak bana yardımcı olabilirsin :))

Allah yardımcın olsun hayırlısını versin cnm

Ne renge boyattın nasıl kestirdin saçını

Kızlar 2 diş çektirdim yeni yeni uyuşukluğu geçiyor
Zor oldu bayağı
Akşama yazarım menümü çok ara öğün falan yapamadım çorbayla duruyorum daha
Çok geçmiş olsun cnm
Keşke gitmeden karnını doyursaydın
Bugün fazla bişey yiyemezsin artık

Mefkurem abla un çorbası belki yıllardır yemedim annem Emir için kavurup gönderdi kardeşim isteyince ben de içtim ama ekmek yemedim. Çorba beni tutar genelde

Bugün 1 saat normal tempo yürüdüm ama ağrım çok fazla geç olduğu için de baya zor oluyor yarına inşallah yaparım leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…