- 8 Ekim 2008
- 2.093
- 1.377
- 698
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.681
Burdan bakalirsin canım ben yaptım güzel sonuç verdi bağırsaklarıda çalıştırıyor. Bir dene istersen internetten araştırdım ödemde attırıyormuş..Ananas diäti yapmistm ama biraz farkliydi sanki ben yogurt aksam tavukla yapmistm sen nasil yapiyorsn cnm listeyi atsana bakiyim olabillt aslinda :)
Cok sükür annem gitti valla terslik cikmadan :)
Tatlım neye stres yapıyorsunki evin var işin var ailen yanında bir sakin ol bir kahve yap kendine çalıştığın yerde kahve içebiliyorsan biraz yatıştırır seniŞu an stres hormonum tavan yaptı, mutluluk hormonum yokun yoku...
Salı günü sakin olan bir banka şubesine bu kadar sorunlu insan nasıl gelebilir de beni bulur?
09:30 da gerilmeye başladım, hala sinirden titriyorum. Kimseye de çatamıyorum, müşteriye zaten çatamam. Şu para denen şey gerçekten oğlanı babaya düşürür, yüzü soğukmuş yani...
Yarım günü kazasız geçirdim, darısı kalan diğer yarım güne.
Ben duydum ama hiç kullanmadım canım kullananlar memnunum diyor etrafımda kullanan çok kişi varhanımlar özellikle bebeği olanlar kehribar kolyesini duydunuzmu diş çıkartma dönemi için taşlara inananlar genelde alıp takıyor normalde inanmam ama arkadaşın yedi bitirdi benii çok emin benim küçük kızda dişten yana sorunlu alsammı tereddütteyim sizden kullanan yada inanan varmı ?
Hayır olsun tugcecim ne oldu?Şu an stres hormonum tavan yaptı, mutluluk hormonum yokun yoku...
Salı günü sakin olan bir banka şubesine bu kadar sorunlu insan nasıl gelebilir de beni bulur?
09:30 da gerilmeye başladım, hala sinirden titriyorum. Kimseye de çatamıyorum, müşteriye zaten çatamam. Şu para denen şey gerçekten oğlanı babaya düşürür, yüzü soğukmuş yani...
Ben pek inanmıyorum canım yahanımlar özellikle bebeği olanlar kehribar kolyesini duydunuzmu diş çıkartma dönemi için taşlara inananlar genelde alıp takıyor normalde inanmam ama arkadaşın yedi bitirdi benii çok emin benim küçük kızda dişten yana sorunlu alsammı tereddütteyim sizden kullanan yada inanan varmı ?
Mülakat öncesi güzel olmuş canım oh sefam olsunMerhaba arkadaslar. kas biyik icin kuafore gelmistim. Uzun zaman sonra boya yaptirmaya karar verdim. Saclarimi da kestirecegim arada beklerken buraya da bakayim dedim. Herkesin iyi dilekleri icin tek tek tesekkur ederim. Yarin icin dua edin bana hayirlisi ne ise o olsun.
Ay ya afiyet olsun biz de sabah sosyeteye gittik oğlum kardeşimle çok eğlenceli oluyor benceHava kötü ama bizde dışarı attik kendimizi kahve içmeye gidiyoruz kızımla:))
KK uygulamasini indirdim ordan girdim simdi tugce
hanımlar özellikle bebeği olanlar kehribar kolyesini duydunuzmu diş çıkartma dönemi için taşlara inananlar genelde alıp takıyor normalde inanmam ama arkadaşın yedi bitirdi benii çok emin benim küçük kızda dişten yana sorunlu alsammı tereddütteyim sizden kullanan yada inanan varmı ?
Tatlım neye stres yapıyorsunki evin var işin var ailen yanında bir sakin ol bir kahve yap kendine çalıştığın yerde kahve içebiliyorsan biraz yatıştırır seni
Ben duydum ama hiç kullanmadım canım kullananlar memnunum diyor etrafımda kullanan çok kişi var
Hayır olsun tugcecim ne oldu?
Çok güldüm ve dejavu yaşadım tatlım. Geçen sene çalışırken patron bana bu malzemeleri ne yapıyorsun alıp alıp demiştiIOS da çalışmıyor sanırım, olmadı bende ya da beceremedim
Tamamen inanmakla alakalı ama kehribar taşının doğal olduğundan emin ol. Ve doğal diye kandırıp çok paranı almasınlar. Doğal olduğunu taşı avucunun içinde tuttuğunda vücut ısını alıp taşın ısınması lazım. Öyle anlayabilirsin. Cümle çok devrik oldu ama toparlayamadım bir türlü kusura bakma. Ben de negatif enerji ve yine migren için ametist alacam tekrar.
E bu arada taş gümüşle çevrili olursa etkisi daha fazla oluyormuş. Dediğim gibi inançla alakalı ama zararı da yok.
Çalışma arkadaşlarım gerdi ya. Müşteri zaten nazlı, bir de çalışma arkadaşlarım işi yokuşa sürünce cinnet geçiresim geliyor. 1,5 saatim kaldı, sabır
Şubenin kasasındaki para sanki bizimmiş gibi, çalışma arkadaşım niye bu kadar ödeme yapıyorsun diye dik dik konuşuyor. Adamlar hesaplarındaki parayı çekmeye geliyorlar, canım istemiyor veremem mi diyeceğim?
Neyse iyiyim yaa, 1,5 saat daha kazasız belasız dayanabilirsem sorun yok :)
Himm bulgurdan olabilir silme ise üç kaşık dolu dolu izin vardı emzirirken banacanım pilav pirinç değil bulgurdu oyüzden silme 6 kaşık yedik doymamistim hiçbirgün önce de pek yiyememistim misafirim vardı. Bizim şu an süt ürünleri canım birde havuç patates ve muz pisik yaptı
abla bulgur olsa da çok mu yaben biraz bulgur olmasına güvendim hiç doymamistim ondan.
hala aç gibiydim tatlım ondan oldu birazBulgurla yapıliyor çok az Salça soğan sarımsakla kavurdym 1 tane biber domates doğradm biraz pisti üstüne bulgur ve tavuksuuu pisti demlendi
valla geldik geleli bekliyorum Ankara'ya sis çökmüş hala kurtlar inmedi ama:)Günaydın hanımlar kızım gözlerini erken açtı. Oyun oynadik kahvaltı faslım 1.5 saat sürdü malum çayım buz gibi oldu :) birazdan kizimi uyutcam belki birlikte uyuruz ankarada hava pek bi iç karartici burası da pek sessiz geldi bana
Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar memnundu canım çok sıkıntılı ise denenebilirhanımlar özellikle bebeği olanlar kehribar kolyesini duydunuzmu diş çıkartma dönemi için taşlara inananlar genelde alıp takıyor normalde inanmam ama arkadaşın yedi bitirdi benii çok emin benim küçük kızda dişten yana sorunlu alsammı tereddütteyim sizden kullanan yada inanan varmı ?
su yüklü miktarda bir gun önce haber verin diyen bankacılar mı arkadaşların bazilarida tak çıkarıyor öyle yaptıkları çok oldu banka mudurunu sıkıştırınca hopp veriyorlar ama çakallarIOS da çalışmıyor sanırım, olmadı bende ya da beceremedim
Tamamen inanmakla alakalı ama kehribar taşının doğal olduğundan emin ol. Ve doğal diye kandırıp çok paranı almasınlar. Doğal olduğunu taşı avucunun içinde tuttuğunda vücut ısını alıp taşın ısınması lazım. Öyle anlayabilirsin. Cümle çok devrik oldu ama toparlayamadım bir türlü kusura bakma. Ben de negatif enerji ve yine migren için ametist alacam tekrar.
E bu arada taş gümüşle çevrili olursa etkisi daha fazla oluyormuş. Dediğim gibi inançla alakalı ama zararı da yok.
Çalışma arkadaşlarım gerdi ya. Müşteri zaten nazlı, bir de çalışma arkadaşlarım işi yokuşa sürünce cinnet geçiresim geliyor. 1,5 saatim kaldı, sabır
Şubenin kasasındaki para sanki bizimmiş gibi, çalışma arkadaşım niye bu kadar ödeme yapıyorsun diye dik dik konuşuyor. Adamlar hesaplarındaki parayı çekmeye geliyorlar, canım istemiyor veremem mi diyeceğim?
Neyse iyiyim yaa, 1,5 saat daha kazasız belasız dayanabilirsem sorun yok :)
Heyyy yarabbimÇok güldüm ve dejavu yaşadım tatlım. Geçen sene çalışırken patron bana bu malzemeleri ne yapıyorsun alıp alıp demiştidökümü sacı eve götürüyorum duvara dekor yaptım demiştim
IOS da çalışmıyor sanırım, olmadı bende ya da beceremedim
olabilir benim ki android.
Çok güldüm ve dejavu yaşadım tatlım. Geçen sene çalışırken patron bana bu malzemeleri ne yapıyorsun alıp alıp demiştidökümü sacı eve götürüyorum duvara dekor yaptım demiştim
Himm bulgurdan olabilir silme ise üç kaşık dolu dolu izin vardı emzirirken bana
valla geldik geleli bekliyorum Ankara'ya sis çökmüş hala kurtlar inmedi ama:)
Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar memnundu canım çok sıkıntılı ise denenebilir
su yüklü miktarda bir gun önce haber verin diyen bankacılar mı arkadaşların bazilarida tak çıkarıyor öyle yaptıkları çok oldu banka mudurunu sıkıştırınca hopp veriyorlar ama çakallar
Kızlar 2 diş çektirdim yeni yeni uyuşukluğu geçiyor
Zor oldu bayağı
Akşama yazarım menümü çok ara öğün falan yapamadım çorbayla duruyorum daha
Sen elinden geleni yap gşttiği kadar gitsin cnmBilmiyorum abla aşırı yemedim ama ödem tuttum galiba. Regl oldum gece şimdi tartıldım hiç saati beklemeden 70.2 çıktı hepsi gider mi bilmiyorum. Kadın doğumu geçen geç kalan regl de gördüm. Tiroid bezin hiç çalışmadığı için dedi. Hatta bezime kızdı hiç zahmet etmemiş çalışmaya diyeödem içeceği yapıyorum arada abla yeşil çay olmayanı. Ama detoks yapınca vücut duruşa geçiyor onu gördüm
Tatlım dünde muz vardıDünkü menü
Kahvaltı 09:30
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Azıcık kahvaltılık sos
1 dilim tb ekmek
Ara 12:00
Yarım muz
Öğle 14:00
2 kaşık tavuk kavurma gibi yağsız
Yoğurt
Közlenmiş patlıcan
Akşam 18:30
1 kepçe kavrulmuş un çorbası
Yumurtalı ıspanak yemeği
Yoğurt
El ayasi kadar yufka
Ara 21:00
Bizimkiler yerken
3 tek dilim mandalina
15 kadar patlamış mısır
Su dün bayaaaa içtim 3 olmuştur
bazen ilaçsızda geçmiyoki cnmGünaydın herkese ne pis gripmis öksürük için birşey verdi ama kortizonlu kuzeyde vermişti kullanmadım kendimde kullanmiycam
Sizler nasılsınız bebekler iyilestimi
Ne yağmur var ne kar Hava mikrop dolu
Akşam pilav yerine salata olsa daha iyiydi cnmMenü emziren süt ve yumurta diyeti yapan anne
2 dilim ekmek
Yarım patates kızartması
Yeşillik
5 zeytin
Öğlen
3 kşk tavuk haşlama
1 dilim ekmek
Akşam
2 küçük karnıyarık
2 yk pirinç pilavı
2.5 lt su
Güzelim doymadım diyosun o zaman eti daha fazla yeseydinabla bulgur olsa da çok mu yaben biraz bulgur olmasına güvendim hiç doymamistim ondan.
Çok güzel olmuş tatlımgünaydın hanımlar dünkü menümü payşaıyım
sabah 9
2 dilim ekmk tost
peynir kk
7 zeytin
oğle 12
1 kase cvorba
1 tabak tavuklu sote
1 dilm ekmek
1 kase yoğurt
ara 17
1bardak sütlü nescafe
akşam 19
1 kase corba
1 tabak taze fasülye
salata
Eksi olman güzel cnmKızlar gunaydin bu hafta çok yoğun bir hafta malum haftaya okullar kapanıyor bizde sürekli yazılı yapıp okuyoruz. Dün akşam dersim 20.00 de bitti eve geldim hemen uyumuşum. Telden nete giremedim. Ilk önce bildirimle başlıyorum sonra menümü yazıp kaçıyorum
Cuma 94.100
P.tesi 93.700
Fark _400
Menü gayet güzel benceMenüm
Sabah 09.00
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim t b ekmek
Domates
Salatalık
Ara 10.30
1 elma
Öğle 12.00
5 kofte
Salata
Ara 15.30
2 hurma
Ara 17.00
Sütlü kahve
Akşam 19.00
Kabak yemeği susuz 7 kaşık
Yogurt
2 lt su
Spor yok
Neyse bunada şükür diyorum :))Kilo bildirimim pazartesi yerine bugn yapiyorm:
Cuma: 73.0
Bugun: 73.5
Fark: +500
Yolculuk siskinligide var ama sanki bu 3 günü iyi degerlendirip insallah güzel bi eksi yapicam abla persembe bi detoks yapiym ne yapsam bilemiyorm aynilari fazla eksi getirmiyo ama karbonlu detokslarda bana yaramaz diye korkuyormMefkurem bende netten biraz arasdiriym
Bankada bi oda da boks torbası oluyorya ondan koysalarŞu an stres hormonum tavan yaptı, mutluluk hormonum yokun yoku...
Bu konuda yardımcı olamıcam cnm :))hanımlar özellikle bebeği olanlar kehribar kolyesini duydunuzmu diş çıkartma dönemi için taşlara inananlar genelde alıp takıyor normalde inanmam ama arkadaşın yedi bitirdi benii çok emin benim küçük kızda dişten yana sorunlu alsammı tereddütteyim sizden kullanan yada inanan varmı ?
Allah yardımcın olsun hayırlısını versin cnmMerhaba arkadaslar. kas biyik icin kuafore gelmistim. Uzun zaman sonra boya yaptirmaya karar verdim. Saclarimi da kestirecegim arada beklerken buraya da bakayim dedim. Herkesin iyi dilekleri icin tek tek tesekkur ederim. Yarin icin dua edin bana hayirlisi ne ise o olsun.
Çok geçmiş olsun cnmKızlar 2 diş çektirdim yeni yeni uyuşukluğu geçiyor
Zor oldu bayağı
Akşama yazarım menümü çok ara öğün falan yapamadım çorbayla duruyorum daha
Daha neler ya anlatsam film olurHeyyy yarabbimkız ne zaman ise basliycan başlayınca haber Verde bize de getir :) takımın girişine kapı yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?