- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.721
Sen elinden geleni yap gşttiği kadar gitsin cnm
Ama artı olursan mecbur perş.özel bişey yapman lazım
Hele seninki ödem, anca detoksla atabilirsin
Zaten reglide gelmiş inş.gider
Tatlım dünde muz vardı
Bu 3 gün olmasın varsa y.elma ananas türü ödem atıcı meyveler olsun
Bana un çorbası çok lüzumsuz geliyor daha besleyici çor.olabilir
Yine spor yokkkkk
Rica ediyorum
şu 3 gün min.3 mil leslie bekliyorum
Yürüyüşe çıkamzsan
bazen ilaçsızda geçmiyoki cnm
Kullansamıydınız acaba
Kız eve döndünüzmü dedim :))
Akşam pilav yerine salata olsa daha iyiydi cnm
Suyu lütfen artır
Eşin oğlana baksada sporunu yapabilsen Akşam falan
Güzelim doymadım diyosun o zaman eti daha fazla yeseydin
Bulgurda olsa 6 kş.çok
En fazla 2-3 kş.olmalı
Çok güzel olmuş tatlım
Menülerin hep böyle olsa keşke
Suyunu yeterli içiyomusun
Eksi olman güzel cnm
Ama hedefe ulaşmak için birazdaha çaba gerekiyor
Menü gayet güzel bence
Neyse bunada şükür diyorum :))
Lütfen pınarım dikkat et
Bayadır ananas yapmadın sevilayın listesi olabilir
Y.elmada olur ama dayanabilirmisin bilmiyorum
Onda sabah normal kahvaltı
Gün içinde Y.elma yeniyor
Bankada bi oda da boks torbası oluyorya ondan koysalar
Millet arada gidip deşarj olsa :))
Bu konuda yardımcı olamıcam cnm :))
Sen cuma ve partesi bildirimini yaparak bana yardımcı olabilirsin :))
Allah yardımcın olsun hayırlısını versin cnm
Ne renge boyattın nasıl kestirdin saçını
Çok geçmiş olsun cnm
Keşke gitmeden karnını doyursaydın
Bugün fazla bişey yiyemezsin artık
Bende de var ondan geçen gece 11 de ev süpürüodu resmen sinir krizi geçirdimHanımlar nasilsijiz bakalım ben kızımi ve kocisi yatirdim biraz daha spor yapıcam yarın Dr kontrolümuz var kızımın sıkıntıları ara ara devam ediyor bakalım yarın Dr muz ne diyecek. Bu arada üst kat komşumu Heran boğazlayabilirimbukadar saygısız terbiyesiz insan daha görmedim bebeğim uyuyor zaten zor yatiriyorum yaptığı gürültüyü duysaniz sinirden catlarsiniz. Daha önce uyardım geçen seneydi kusura bakma ama yarin misafirim gelecek sende herseyden rahatsız oluyorsun dedi bana üstelik hafta sonu akşam saat 9 a geliyor temizlik yapmaya devam ettiği için uyarmaya gitmiştim. GebeliğiM boyunca bana cinnet gecirtti halısı yok yatak odasında ve 6.30 da kalkar hergün kalın topuklu terliklerini giyer takır takir gezer uyardı eşim eşiyle konuştu adam biz farkında değiliz kusura bakmayi n dedi ama pislik kadın devam etti en sonunda bigün sopayla tık tık yaptım zıplamaya başladı dedim Allah im sana geliyorum Ben nasıl bağırıyorum avaz avaz yeter bıktım senden diye sonra sopayla nasıl girisiyorum duvara bıraktı lanet olaşı üstelik devam etti Allah gördu hergün nasıl hakkına girdiğini sabah a kadar ağrılarim için ağladım sabah a karşı da bu kadının topuk sesine uyandım. Ve bu insan 30 lu yaşlarda güya kamu da memur bi terbiyesiz
Bu insanlar cinayet sebebi bütün sinirlerimi alt üst ediyorlar yönetim tarafından defalarca uyarildilar ama zerre değişiklik yok. Bıktım onlara sinir olmaktanBende de var ondan geçen gece 11 de ev süpürüodu resmen sinir krizi geçirdimmesaj attım eşim eve geç gelio temizliği bu saatte yapıyorum yazmış gelde çıldırma
Sende sağol canım Ben mezun olduğum hafta tartıya son 1 buçuk gün kala yapmıştım o güne kadar bir artı bir sabit gittim son 1 buçuk günde ananas diyetiyle 1.3 gr vermiştim amabugün yaptığım ananas diyeti biraz karıştı :) Eşim marketten etsiz çiğ köfte almış onu tabağa sıkarken bir kaç tane ekmeksiz marulla yedim diyet biraz şaştı :) inşallah yarına çiğ köftenin etkisi olmaz ama çok acıydı acıya hiç dayanamıyorum :) acı metobolizmayıda hızlandırıyor galiba bugün hiç ekmek yemedim. Bütün gün ananas yoğurt, yoğurtlu brokoli ve haşlanmış tavuk yedim Yarına ananasım az kaldı biraz haşlanmış brokolim ve tavuğum var öğünlere bölerek hepsini tüketecem yine ekmek yememeye çalışacam. Sana verdiğim ananas diyetinde ton balık yazıyor ama eğer istersen haşlanmış tavukta tercih edebilirsin canım inşallah etkisini görürsün ananas gerçekten çok doyurucu açlık fazla hissetmiyorsun o yüzden 2 günde yapabilirsin..@Sweetyy83 sagol cnm liste icin ananasimi aldim bile :)) insallah iyi gelir ama ben tek gün yapicam sen 2 günmü yapiyorsn
İnsana cinnet geçirtir valla ya insan değil demek kiHanımlar nasilsijiz bakalım ben kızımi ve kocisi yatirdim biraz daha spor yapıcam yarın Dr kontrolümuz var kızımın sıkıntıları ara ara devam ediyor bakalım yarın Dr muz ne diyecek. Bu arada üst kat komşumu Heran boğazlayabilirimbukadar saygısız terbiyesiz insan daha görmedim bebeğim uyuyor zaten zor yatiriyorum yaptığı gürültüyü duysaniz sinirden catlarsiniz. Daha önce uyardım geçen seneydi kusura bakma ama yarin misafirim gelecek sende herseyden rahatsız oluyorsun dedi bana üstelik hafta sonu akşam saat 9 a geliyor temizlik yapmaya devam ettiği için uyarmaya gitmiştim. GebeliğiM boyunca bana cinnet gecirtti halısı yok yatak odasında ve 6.30 da kalkar hergün kalın topuklu terliklerini giyer takır takir gezer uyardı eşim eşiyle konuştu adam biz farkında değiliz kusura bakmayi n dedi ama pislik kadın devam etti en sonunda bigün sopayla tık tık yaptım zıplamaya başladı dedim Allah im sana geliyorum Ben nasıl bağırıyorum avaz avaz yeter bıktım senden diye sonra sopayla nasıl girisiyorum duvara bıraktı lanet olaşı üstelik devam etti Allah gördu hergün nasıl hakkına girdiğini sabah a kadar ağrılarim için ağladım sabah a karşı da bu kadının topuk sesine uyandım. Ve bu insan 30 lu yaşlarda güya kamu da memur bi terbiyesiz
geçmiş olsun canım allah şifa versinGünaydın kızlarr gece 2 de geldik eve kızımı acile götürdük ses tellerindeki enfeksiyon diş etlerine geçmiş tüm diş etlerinde enfeksiyon oluşmş 5 tane iğne yazdı bakalım iyi olacak inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?