Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@Sweetyy83 sagol cnm liste icin ananasimi aldim bile :)) insallah iyi gelir ama ben tek gün yapicam sen 2 günmü yapiyorsn

Ananas yapiym abla persmbe bakalm elma zor ollabillr aslinda dayanirm gbi geliyo ama ananasi aldim bile :)

Bende de var ondan geçen gece 11 de ev süpürüodu resmen sinir krizi geçirdim mesaj attım eşim eve geç gelio temizliği bu saatte yapıyorum yazmış gelde çıldırma

Bende de var ondan geçen gece 11 de ev süpürüodu resmen sinir krizi geçirdim mesaj attım eşim eve geç gelio temizliği bu saatte yapıyorum yazmış gelde çıldırma
Bu insanlar cinayet sebebi bütün sinirlerimi alt üst ediyorlar yönetim tarafından defalarca uyarildilar ama zerre değişiklik yok. Bıktım onlara sinir olmaktan

Emziren ve sut diyeti yapan anne menüsü
Saat 10.00 kahvaltı
1 yumurtalo kiymali yumurta
3 cerry
1 salatalık
4 zeytin
Bol yeşillik
1.5 tb ekmek
Saat 14.00 ara
1 kase Şehriye çorbası
Saat 18.00 aksam
1 hamburger köftesi
Bol salata
Su 2 litre
Spor 2 saat n.t yürüyüş ×1=120
3 mil leslie ×3=90 puan 30 dakka yapabildim sınırim bozuldu komşum yüzünden yatıyorum şimdi . Topla 210 puan Pnrrr-12

Ben geldimmmm

Menümü yazıp gidecem ama

07:15 1 dilim peynir, 1 dilim tulum peyniri, 4 adet zeytin, domates salatalık yeşillik ve 2 silüm çavdar ekmeği
10:20 sade türk kahvesi
12:40 5 yk pırasa, 1,5 kepçe kemik suyu ( içinde 30-40 gr siyah et vardı), salata ( paça gibi
Birşeydi içtiğim ayağım kaynasın diye yapmış annem, neyseki tadı kötü değildi)
16:05 1 çay bardağı tarçınlı süt, 1 mandalina, 10 çiğ badem
19:00 6 yk barbunya, salata ve 1 bardak kefir

3 litre su içildi, dukan bira yapıldı

10 dk koşu, 55 dk tempolu yürüyüş*2= 130 puan Pnrrr-12

Koşu verimsizdi bana göre bileğim zorlanınca yürüyüşe döndüm, nasılsa yarın full spor

@Sweetyy83 sagol cnm liste icin ananasimi aldim bile :)) insallah iyi gelir ama ben tek gün yapicam sen 2 günmü yapiyorsn
Sende sağol canım Ben mezun olduğum hafta tartıya son 1 buçuk gün kala yapmıştım o güne kadar bir artı bir sabit gittim son 1 buçuk günde ananas diyetiyle 1.3 gr vermiştim amabugün yaptığım ananas diyeti biraz karıştı :) Eşim marketten etsiz çiğ köfte almış onu tabağa sıkarken bir kaç tane ekmeksiz marulla yedim diyet biraz şaştı :) inşallah yarına çiğ köftenin etkisi olmaz ama çok acıydı acıya hiç dayanamıyorum :) acı metobolizmayıda hızlandırıyor galiba bugün hiç ekmek yemedim. Bütün gün ananas yoğurt, yoğurtlu brokoli ve haşlanmış tavuk yedim Yarına ananasım az kaldı biraz haşlanmış brokolim ve tavuğum var öğünlere bölerek hepsini tüketecem yine ekmek yememeye çalışacam. Sana verdiğim ananas diyetinde ton balık yazıyor ama eğer istersen haşlanmış tavukta tercih edebilirsin canım inşallah etkisini görürsün ananas gerçekten çok doyurucu açlık fazla hissetmiyorsun o yüzden 2 günde yapabilirsin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar bu sabah tartıldım. Hiç eksi yok. Ama diyetimi suyumu hiç aksatmadan uyguluyorum. Sanırım diyeti bırak başla vücudum bu kiloda kendini koruyor. Bu cuma günü mutlaka eksi olacak ama istediğim gibi olmayacak sanırım ben 2 ve üzeri düşünüyordum. Umarım ikiyi zorlarım. Ve diyetisyene başlama kararı aldım. Cuma günü için randevu aldım. Bakalim bir de öyle deneyeyim. Onbeş tatilde oğlum kampa eşim de memlekete gidiyor ben evde tek kalacağım. Böylece 15 günlük spora gidecek vakit bulacağım.

İnsana cinnet geçirtir valla ya insan değil demek ki

Günaydın kızlarr gece 2 de geldik eve kızımı acile götürdük ses tellerindeki enfeksiyon diş etlerine geçmiş tüm diş etlerinde enfeksiyon oluşmş 5 tane iğne yazdı bakalım iyi olacak inşaallah
geçmiş olsun canım allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…