- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.741
belki küçük ilçede öyledir ama biz baya büyük bir ilcedeyiz canım birçok il nüfusu kadar var pislik olsun diye yapan cok hatrı sayılır tanıdık olunca hemen çıkıyor o paracıklarHayır yani bankanın kasasındaki şahsıma ait olmayan parayı napabilirim, sen malzemeleri napabilirsin? Çalışmayanın soracağı sorular işte bunlar. Ben 10 tane müşterinin işlemini yaparken, arkadaş 1 müşteri bakıp kahve sigara içerse böyle olur ne diyeyim artıkBana sorduğunda da çalışıyorum arkadaşım, müşterinin isteklerini yerine getirmeye çalışıyorum dedim.
piyasada nakit para dönmediği için, özellikle ilçedeki şubeler müşterilerine 20.000 tl üstü için bir gün önceden haber verilmesini talep eder, ya da ödemeyi öğleden sonraya bırakıyoruz mecburen. İlçeye nakit yönetiminden para geç gelir, çünkü ildeki şubelerden toplar getirir. müdür sıkıştırınca da atm sökülür içinden para çıkarılır, ayarlanır, bütün planlar bozulur hem müşteri hem müdüre sağlam küfürler edilir
ama işte kasaya bakan arkadaşın işlevi çok önemli burda, bizde para varken kasa dönebilecekken hayır denilince tuğçecik deliriyor
geçmiş olsun canım, sıvı yicen bugün mecburen, karnını da doyurmaz
Sen elinden geleni yap gşttiği kadar gitsin cnm
AA çok ayıp Zuhal abla geçmişi okumuyor musunAma artı olursan mecbur perş.özel bişey yapman lazım
Hele seninki ödem, anca detoksla atabilirsin
Zaten reglide gelmiş inş.gider
Tatlım dünde muz vardı
Bu 3 gün olmasın varsa y.elma ananas türü ödem atıcı meyveler olsun
Bana un çorbası çok lüzumsuz geliyor daha besleyici çor.olabilir
Yine spor yokkkkk
Rica ediyorum
şu 3 gün min.3 mil leslie bekliyorum
Yürüyüşe çıkamzsan
bazen ilaçsızda geçmiyoki cnm
Kullansamıydınız acaba
Kız eve döndünüzmü dedim :))
Akşam pilav yerine salata olsa daha iyiydi cnm
Suyu lütfen artır
Eşin oğlana baksada sporunu yapabilsen Akşam falan
Güzelim doymadım diyosun o zaman eti daha fazla yeseydin
Bulgurda olsa 6 kş.çok
En fazla 2-3 kş.olmalı
Çok güzel olmuş tatlım
Menülerin hep böyle olsa keşke
Suyunu yeterli içiyomusun
Eksi olman güzel cnm
Ama hedefe ulaşmak için birazdaha çaba gerekiyor
Menü gayet güzel bence
Neyse bunada şükür diyorum :))
Lütfen pınarım dikkat et
Bayadır ananas yapmadın sevilayın listesi olabilir
Y.elmada olur ama dayanabilirmisin bilmiyorum
Onda sabah normal kahvaltı
Gün içinde Y.elma yeniyor
Bankada bi oda da boks torbası oluyorya ondan koysalar
Millet arada gidip deşarj olsa :))
Bu konuda yardımcı olamıcam cnm :))
Sen cuma ve partesi bildirimini yaparak bana yardımcı olabilirsin :))
Allah yardımcın olsun hayırlısını versin cnm
Ne renge boyattın nasıl kestirdin saçını
Çok geçmiş olsun cnm
Keşke gitmeden karnını doyursaydın
Bugün fazla bişey yiyemezsin artık
Tatlım doktor ne diyor bu durumaYok kız ne sporu keşke yapabilsem evin normal işini yapınca bile hemen sol bacagimda ağrı oluyor ve kasiklarimda ağrı oluyor mümkün mertebe hareketsizim diyebilirim
Hey yarabbim ben olsam ararım polisi ablamın öyle bir komşusu vardı bı kere aradı polisi bı daha yapamadıHanımlar nasilsijiz bakalım ben kızımi ve kocisi yatirdim biraz daha spor yapıcam yarın Dr kontrolümuz var kızımın sıkıntıları ara ara devam ediyor bakalım yarın Dr muz ne diyecek. Bu arada üst kat komşumu Heran boğazlayabilirimbukadar saygısız terbiyesiz insan daha görmedim bebeğim uyuyor zaten zor yatiriyorum yaptığı gürültüyü duysaniz sinirden catlarsiniz. Daha önce uyardım geçen seneydi kusura bakma ama yarin misafirim gelecek sende herseyden rahatsız oluyorsun dedi bana üstelik hafta sonu akşam saat 9 a geliyor temizlik yapmaya devam ettiği için uyarmaya gitmiştim. GebeliğiM boyunca bana cinnet gecirtti halısı yok yatak odasında ve 6.30 da kalkar hergün kalın topuklu terliklerini giyer takır takir gezer uyardı eşim eşiyle konuştu adam biz farkında değiliz kusura bakmayi n dedi ama pislik kadın devam etti en sonunda bigün sopayla tık tık yaptım zıplamaya başladı dedim Allah im sana geliyorum Ben nasıl bağırıyorum avaz avaz yeter bıktım senden diye sonra sopayla nasıl girisiyorum duvara bıraktı lanet olaşı üstelik devam etti Allah gördu hergün nasıl hakkına girdiğini sabah a kadar ağrılarim için ağladım sabah a karşı da bu kadının topuk sesine uyandım. Ve bu insan 30 lu yaşlarda güya kamu da memur bi terbiyesiz
Beğendim benEmziren ve sut diyeti yapan anne menüsü
Saat 10.00 kahvaltı
1 yumurtalo kiymali yumurta
3 cerry
1 salatalık
4 zeytin
Bol yeşillik
1.5 tb ekmek
Saat 14.00 ara
1 kase Şehriye çorbası
Saat 18.00 aksam
1 hamburger köftesi
Bol salata
Su 2 litre
Spor 2 saat n.t yürüyüş ×1=120
3 mil leslie ×3=90 puan 30 dakka yapabildim sınırim bozuldu komşum yüzünden yatıyorum şimdi . Topla 210 puanPnrrr-12
Şifa olsunBen geldimmmm
Menümü yazıp gidecem ama
07:15 1 dilim peynir, 1 dilim tulum peyniri, 4 adet zeytin, domates salatalık yeşillik ve 2 silüm çavdar ekmeği
10:20 sade türk kahvesi
12:40 5 yk pırasa, 1,5 kepçe kemik suyu ( içinde 30-40 gr siyah et vardı), salata ( paça gibi
Birşeydi içtiğim ayağım kaynasın diye yapmış annem, neyseki tadı kötü değildi)
16:05 1 çay bardağı tarçınlı süt, 1 mandalina, 10 çiğ badem
19:00 6 yk barbunya, salata ve 1 bardak kefir
3 litre su içildi, dukan bira yapıldı
10 dk koşu, 55 dk tempolu yürüyüş*2= 130 puanPnrrr-12
Koşu verimsizdi bana göre bileğim zorlanınca yürüyüşe döndüm, nasılsa yarın full spor
çok geçmiş olsun canım ya yaşlılık zor rabbim hakkında hayırlısıni versinSelam kızlar dün uğrayamadim kv hastaneye yatirdik aşırı bir gaz bitiktisi ve enfeksiyon varmış idrar yollarında antibiyotik serum tedavi yapılıyor
Yarında bağırsağa mideye bakilicak kv yıllardır karın ağrısı var konoskopi korkusuna yaptirmiyodu
Bayıltıp yapicaktim sıkıntı olmiyacak inşaallah ..
Bu hafta gitti benim evdeki hesap çarşıya uymadı artık haftaya herşey yolunda giderse sahalara kaldığım yerden devam edirim öptüm sizi gorusuruz
fazla yorulmamaya bak dedi canım söylediğimdebelki küçük ilçede öyledir ama biz baya büyük bir ilcedeyiz canım birçok il nüfusu kadar var pislik olsun diye yapan cok hatrı sayılır tanıdık olunca hemen çıkıyor o paracıklar
AA çok ayıp Zuhal abla geçmişi okumuyor musundöndüm abla döndüm pazar akşam
Tatlım doktor ne diyor bu duruma
Hey yarabbim ben olsam ararım polisi ablamın öyle bir komşusu vardı bı kere aradı polisi bı daha yapamadı
Süpürge o saatte hani cam kırılır kırk yılda bir anlarım mecbur ama diğer türlü izin gününde yaparsın
Biz site değiliz ama saygıda kimse kimseyi kırmaz ya süpürge sabah 10dan önce açılmaz
Kurutma makinesi çamaşır makinesi bile açmam ben kaldı ki evde olduğum süreçte alt komşum çalışıyor diye hafta sonu yapmam temizliği uyumak isterler belki
Ama oğlum çok yaramaz onlarda kuzeye ses etmiyorlar
Ki ben eliptigin koşu bandinin sesi geliyor mu geliyorsa çözüm buluyum diye sormuş insanım
Doğum günü vs olacaksa önden bı tabak ikram götürüp çocuklar olacak ses olabilir kusura bakmayın derim
Çok mu zor insan olmak bazıları için üstte oturmak her b.kunu aşağı çırpma teoinme luksumu yani
Beğendim ben
Şifa olsun
Kız niye koşmayı demiyorsun yürü sıkıntı geçene kadar
çok geçmiş olsun canım ya yaşlılık zor rabbim hakkında hayırlısıni versin
Akşam görmedimİyi akşamlar kızlaar eksiniz bol olsun
Sizin takıma da bi selam atim dedim
Ek vitamin vs vermedi mi benim sağ kalçada son aylarda oldu ağrı ve kaldı o bende ne zaman çok yorulsam yada usutsem bıçak gibi orasıfazla yorulmamaya bak dedi canım söylediğimde
Hoşbulduk abla bu takım niye sessiz abla ceza mı verdinAkşam görmedim
Şimdi hoşgeldin diyim cnmmm :)))
Yok canım şuan zaten d vit , folik asit , demir ve multivitamin kullanıyorum ek bişey vermediEk vitamin vs vermedi mi benim sağ kalçada son aylarda oldu ağrı ve kaldı o bende ne zaman çok yorulsam yada usutsem bıçak gibi orası
Ya mesela benim bı firmam vardı hamileligi kemikleri kaldıramamis 6.ayda kalçası kırildi o şekilde yata yata bitirdi çok üzülmüştum kadina
Gerçekten zor bir durum anladığım kadarı ile laftan anlamayan insanlar çözüm zor gibiHanımlar nasilsijiz bakalım ben kızımi ve kocisi yatirdim biraz daha spor yapıcam yarın Dr kontrolümuz var kızımın sıkıntıları ara ara devam ediyor bakalım yarın Dr muz ne diyecek. Bu arada üst kat komşumu Heran boğazlayabilirimbukadar saygısız terbiyesiz insan daha görmedim bebeğim uyuyor zaten zor yatiriyorum yaptığı gürültüyü duysaniz sinirden catlarsiniz. Daha önce uyardım geçen seneydi kusura bakma ama yarin misafirim gelecek sende herseyden rahatsız oluyorsun dedi bana üstelik hafta sonu akşam saat 9 a geliyor temizlik yapmaya devam ettiği için uyarmaya gitmiştim. GebeliğiM boyunca bana cinnet gecirtti halısı yok yatak odasında ve 6.30 da kalkar hergün kalın topuklu terliklerini giyer takır takir gezer uyardı eşim eşiyle konuştu adam biz farkında değiliz kusura bakmayi n dedi ama pislik kadın devam etti en sonunda bigün sopayla tık tık yaptım zıplamaya başladı dedim Allah im sana geliyorum Ben nasıl bağırıyorum avaz avaz yeter bıktım senden diye sonra sopayla nasıl girisiyorum duvara bıraktı lanet olaşı üstelik devam etti Allah gördu hergün nasıl hakkına girdiğini sabah a kadar ağrılarim için ağladım sabah a karşı da bu kadının topuk sesine uyandım. Ve bu insan 30 lu yaşlarda güya kamu da memur bi terbiyesiz
Menü Çok kötü değil ama Çok iyide değil bana göreHerkese merhaba bu aralar yogunum oğlum tam iyileşmedi
Menü
2 dilim ekmek ile 1 dilim salamlı tost
Yeşillik
Öglen
4 adet bebe bisküvisi
1 dilim ananas
Akşam
Kıymalı karnıbahar
2 kşk meyhane pilavı
Su 2 lt
Muzu sık tüketmiyelim cnmSabah 8:30
2 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
Yeşillik
1 biber
Öğlen yok
Ara 16:00
1 kase tavuk çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği doğradım içine
Ara 17:00
1 muz
Akşam 19;00
Çok az salata
1 tane karnıyarık
Çok az yoğurt ara
Ara 20:45
1 bardak ayran
2 litre su
Sporada başlanmış Güzel olmuş tatlımMenüm
11:00 1yk zeytinyag, 1hurma
12:00 2tb ekmek, 1yumurta, 1kk peynir, 1zeytin, domates salatalik biber, az salca, 1ck kaymak
15:45 2yk yogurt, yarim Armut, 1ck keten tohumu
17:45 1 kepce mercimek corbasi, 1tabak bamya yemegi, 1büyük bardak ayran, salata
2fincan yesilcay
2fincan hibiskus cayi
3lt Su
3mil leslie + 100 hoplama + 35dk n.t.yürüyüs = 180 puan
Su ve spor olmadan olmuyor cnmSabah p9.00
1 yumurta
Domates salatalık
Öğle 12.00
2 kaşık bulgur pilavı
Haşlama brokoli
Salata
Akşam 18.00
Pırasa 6 yemek kaşığı
60 gr tavuk ızgara
Salata
1.5 lt su
Spor yok
okullar ne zaman tatil oluyorkiAncak yazılı kağıtlarını okumaktan vakit bulabildim. Ama her yanım ağrıyor. Gerginlik beni çok yoruyor. Dersim zaten geç bitiyor bu hafta sonra da sınav kağıtları hazırla oku zorlaniyorum. O yüzden çok giremiyorum
Karşıdaki insan değilse ne laftan anlıyor ne sözdenHanımlar nasilsijiz bakalım ben kızımi ve kocisi yatirdim biraz daha spor yapıcam yarın Dr kontrolümuz var kızımın sıkıntıları ara ara devam ediyor bakalım yarın Dr muz ne diyecek. Bu arada üst kat komşumu Heran boğazlayabilirimbukadar saygısız terbiyesiz insan daha görmedim bebeğim uyuyor zaten zor yatiriyorum yaptığı gürültüyü duysaniz sinirden catlarsiniz. Daha önce uyardım geçen seneydi kusura bakma ama yarin misafirim gelecek sende herseyden rahatsız oluyorsun dedi bana üstelik hafta sonu akşam saat 9 a geliyor temizlik yapmaya devam ettiği için uyarmaya gitmiştim. GebeliğiM boyunca bana cinnet gecirtti halısı yok yatak odasında ve 6.30 da kalkar hergün kalın topuklu terliklerini giyer takır takir gezer uyardı eşim eşiyle konuştu adam biz farkında değiliz kusura bakmayi n dedi ama pislik kadın devam etti en sonunda bigün sopayla tık tık yaptım zıplamaya başladı dedim Allah im sana geliyorum Ben nasıl bağırıyorum avaz avaz yeter bıktım senden diye sonra sopayla nasıl girisiyorum duvara bıraktı lanet olaşı üstelik devam etti Allah gördu hergün nasıl hakkına girdiğini sabah a kadar ağrılarim için ağladım sabah a karşı da bu kadının topuk sesine uyandım. Ve bu insan 30 lu yaşlarda güya kamu da memur bi terbiyesiz
Menüyü beğendim tatlımEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti : 12.00
2 2.5 adet kozlenmis kapya biber
1 dilim beyaz peynir
2 yk pekmez
1 dilim ekmek
Ara ogun. 16.30
1 kase naneli yogurt
Aksam yemegi:18.30
1 kepce yesil mercimek corbasi
5 yk susuz bamya yemegi
1 kase yogurt
Salata
Su2.5 lt
Spor: 40 dk n.t yuruyus 40 puan
Pnrrr-12
Hamburger köftesini evdemi yaptın dışardanmı cnmEmziren ve sut diyeti yapan anne menüsü
Saat 10.00 kahvaltı
1 yumurtalo kiymali yumurta
3 cerry
1 salatalık
4 zeytin
Bol yeşillik
1.5 tb ekmek
Saat 14.00 ara
1 kase Şehriye çorbası
Saat 18.00 aksam
1 hamburger köftesi
Bol salata
Su 2 litre
Spor 2 saat n.t yürüyüş ×1=120
3 mil leslie ×3=90 puan 30 dakka yapabildim sınırim bozuldu komşum yüzünden yatıyorum şimdi . Topla 210 puanPnrrr-12
Hepsi gayet güzel tuğçemBen geldimmmm
Menümü yazıp gidecem ama
07:15 1 dilim peynir, 1 dilim tulum peyniri, 4 adet zeytin, domates salatalık yeşillik ve 2 silüm çavdar ekmeği
10:20 sade türk kahvesi
12:40 5 yk pırasa, 1,5 kepçe kemik suyu ( içinde 30-40 gr siyah et vardı), salata ( paça gibi
Birşeydi içtiğim ayağım kaynasın diye yapmış annem, neyseki tadı kötü değildi)
16:05 1 çay bardağı tarçınlı süt, 1 mandalina, 10 çiğ badem
19:00 6 yk barbunya, salata ve 1 bardak kefir
3 litre su içildi, dukan bira yapıldı
10 dk koşu, 55 dk tempolu yürüyüş*2= 130 puanPnrrr-12
Koşu verimsizdi bana göre bileğim zorlanınca yürüyüşe döndüm, nasılsa yarın full spor
vücut aynı beslenmeye alışınca sporsuz gitmiyor artık gitmiyor cnmGünaydın kızlar bu sabah tartıldım. Hiç eksi yok. Ama diyetimi suyumu hiç aksatmadan uyguluyorum. Sanırım diyeti bırak başla vücudum bu kiloda kendini koruyor. Bu cuma günü mutlaka eksi olacak ama istediğim gibi olmayacak sanırım ben 2 ve üzeri düşünüyordum. Umarım ikiyi zorlarım. Ve diyetisyene başlama kararı aldım. Cuma günü için randevu aldım. Bakalim bir de öyle deneyeyim. Onbeş tatilde oğlum kampa eşim de memlekete gidiyor ben evde tek kalacağım. Böylece 15 günlük spora gidecek vakit bulacağım.
sporun bi çok faydası var ama kıymetini bilmiyoruzKızlar şimdi kendi kendine oynadı bende 2 mil leslie yaptım spor yapınca daha çok ekside oluyorum kendimi daha hafif hissediyorum.
Güzel olmuş cnmgünaydın hanımlar dünkü menümü payşaıyım
sabah 9
2 dilim ekmk tost
peynir kk
7 zeytin
oğle 12
1 kase cvorba
1 tabak ekşili köfte
1 dilm ekmek
1 kase yoğurt
akşam 19
1 kase corba
1 tabak kuru fasülye
salata yoğurt
çok geçmiş olsun cnm yaa inş.çabuk çıkarGünaydın kızlarr gece 2 de geldik eve kızımı acile götürdük ses tellerindeki enfeksiyon diş etlerine geçmiş tüm diş etlerinde enfeksiyon oluşmş 5 tane iğne yazdı bakalım iyi olacak inşaallah
Cuma günü bildirim yapmadın iremMerhab arkadaslar basta hepinizden ozur diliyorumm kacgundur yoktum kusura bakmayin lutfennkac gundur unternetim ol adgi ucin giremedim kayinbabamdan ve kaynimdan da istemek istemedim zate gunduz kaynimdalardi esimde paketin gunu dolmadigi icin tl yukletmedi gunlerimdehep mesgul gecti gecen gun perde diktirdik evde ufak bi tadilatlar yaoildi dun gunumuz vardi 2 3gundur misafirler icin kosturmacayla gecti Mefkurem abla +500 deyim 106.7 yim telefi ederim insallah
Çok geçmiş olsun tatlımSelam kızlar dün uğrayamadim kv hastaneye yatirdik aşırı bir gaz bitiktisi ve enfeksiyon varmış idrar yollarında antibiyotik serum tedavi yapılıyor
Yarında bağırsağa mideye bakilicak kv yıllardır karın ağrısı var konoskopi korkusuna yaptirmiyodu
Bu hafta gitti benim evdeki hesap çarşıya uymadı artık haftaya herşey yolunda giderse sahalara kaldığım yerden devam edirim öptüm sizi gorusuruz
sanki döndüm diye yazdı da :))AA çok ayıp Zuhal abla geçmişi okumuyor musundöndüm abla döndüm pazar akşam
Allah şifa versin canım geçmiş olsunSelam kızlar dün uğrayamadim kv hastaneye yatirdik aşırı bir gaz bitiktisi ve enfeksiyon varmış idrar yollarında antibiyotik serum tedavi yapılıyor
Abla firsatim olmuyor dun kuaforde cok vakit kaybettim eve geldim ders calistim yetismedi. Bugunde yapamam heralde gece hic uyumadi mulakattan geldim kahvalti bile yapamadan cikmistim birseyler atistirdim yattim yeni uyaniyorum. Tum kemiklerim agriyor hasta olacagim galibaMenü Çok kötü değil ama Çok iyide değil bana göre
Suyun kilona göre Çok az
Sporda yok
Muzu sık tüketmiyelim cnm
Güzel görünüyor
Kilo ve boy bilgilerini profilin altına yazarmısın
Sporada başlanmış Güzel olmuş tatlım
Yalnız senin menüde sık salça görüyorum
Farkında olmasakda Çok tuzlu oluyor onlar
Bu 2-3 gün karbona birazdaha dikkat et
Su ve spor olmadan olmuyor cnm
Eğer güzel eksi görmek istiyosan bulgur hiç olmasın
okullar ne zaman tatil oluyorki
Karşıdaki insan değilse ne laftan anlıyor ne sözden
Burda akşam 8 den sonra sabah 8 den önce gürültü yapılması yasak
Menüyü beğendim tatlım
Ama spor yetersiz
Hamburger köftesini evdemi yaptın dışardanmı cnm
Gerisi güzel görünüyor
Hepsi gayet güzel tuğçem
vücut aynı beslenmeye alışınca sporsuz gitmiyor artık gitmiyor cnm
sporun bi çok faydası var ama kıymetini bilmiyoruz
Güzel olmuş cnm
çok geçmiş olsun cnm yaa inş.çabuk çıkar
Cuma günü bildirim yapmadın irem
Ne zamana göre artısın
Çok geçmiş olsun tatlım
Ne olduğu çıkar inş.
sanki döndüm diye yazdı da :))
Slmmlarrrr tünaydınlar
Hemen geçmişe akıyorum :)))
HoşbuldumkiiAkşam görmedim
Şimdi hoşgeldin diyim cnmmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?