Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhab arkadaslar basta hepinizden ozur diliyorumm kacgundur yoktum kusura bakmayin lutfenn kac gundur unternetim ol adgi ucin giremedim kayinbabamdan ve kaynimdan da istemek istemedim zate gunduz kaynimdalardi esimde paketin gunu dolmadigi icin tl yukletmedi gunlerimdehep mesgul gecti gecen gun perde diktirdik evde ufak bi tadilatlar yaoildi dun gunumuz vardi 2 3gundur misafirler icin kosturmacayla gecti Mefkurem abla +500 deyim 106.7 yim telefi ederim insallah

Selam kızlar dün uğrayamadim kv hastaneye yatirdik aşırı bir gaz bitiktisi ve enfeksiyon varmış idrar yollarında antibiyotik serum tedavi yapılıyor
Yarında bağırsağa mideye bakilicak kv yıllardır karın ağrısı var konoskopi korkusuna yaptirmiyodu
Bayıltıp yapicaktim sıkıntı olmiyacak inşaallah ..
Bu hafta gitti benim evdeki hesap çarşıya uymadı artık haftaya herşey yolunda giderse sahalara kaldığım yerden devam edirim öptüm sizi gorusuruz

belki küçük ilçede öyledir ama biz baya büyük bir ilcedeyiz canım birçok il nüfusu kadar var pislik olsun diye yapan cok hatrı sayılır tanıdık olunca hemen çıkıyor o paracıklar

Sen elinden geleni yap gşttiği kadar gitsin cnm
AA çok ayıp Zuhal abla geçmişi okumuyor musun döndüm abla döndüm pazar akşam
Yok kız ne sporu keşke yapabilsem evin normal işini yapınca bile hemen sol bacagimda ağrı oluyor ve kasiklarimda ağrı oluyor mümkün mertebe hareketsizim diyebilirim
Tatlım doktor ne diyor bu duruma
Hey yarabbim ben olsam ararım polisi ablamın öyle bir komşusu vardı bı kere aradı polisi bı daha yapamadı
Süpürge o saatte hani cam kırılır kırk yılda bir anlarım mecbur ama diğer türlü izin gününde yaparsın
Biz site değiliz ama saygıda kimse kimseyi kırmaz ya süpürge sabah 10dan önce açılmaz
Kurutma makinesi çamaşır makinesi bile açmam ben kaldı ki evde olduğum süreçte alt komşum çalışıyor diye hafta sonu yapmam temizliği uyumak isterler belki
Ama oğlum çok yaramaz onlarda kuzeye ses etmiyorlar
Ki ben eliptigin koşu bandinin sesi geliyor mu geliyorsa çözüm buluyum diye sormuş insanım
Doğum günü vs olacaksa önden bı tabak ikram götürüp çocuklar olacak ses olabilir kusura bakmayın derim
Çok mu zor insan olmak bazıları için üstte oturmak her b.kunu aşağı çırpma teoinme luksumu yani
Beğendim ben
Şifa olsun
Kız niye koşmayı demiyorsun yürü sıkıntı geçene kadar
çok geçmiş olsun canım ya yaşlılık zor rabbim hakkında hayırlısıni versin

fazla yorulmamaya bak dedi canım söylediğimde

fazla yorulmamaya bak dedi canım söylediğimde
Ek vitamin vs vermedi mi benim sağ kalçada son aylarda oldu ağrı ve kaldı o bende ne zaman çok yorulsam yada usutsem bıçak gibi orası
Ya mesela benim bı firmam vardı hamileligi kemikleri kaldıramamis 6.ayda kalçası kırildi o şekilde yata yata bitirdi çok üzülmüştum kadina

Yok canım şuan zaten d vit , folik asit , demir ve multivitamin kullanıyorum ek bişey vermedi

Herkese merhaba yoldayım kızımı hastaneye götürüyoruz randevu saatini sasirmisim geciktik biraz kızım bugün kalktığı saatte duruyor uyumadi onla uğraşırken kafam dalmış eşimi aldık is yerinden kızım uyudu arabada bakalım ne durumdayız

Gerçekten zor bir durum anladığım kadarı ile laftan anlamayan insanlar çözüm zor gibi Allah yardımcınız olsun

Herkese merhaba bu aralar yogunum oğlum tam iyileşmedi
Menü
2 dilim ekmek ile 1 dilim salamlı tost
Yeşillik
Öglen
4 adet bebe bisküvisi
1 dilim ananas
Akşam
Kıymalı karnıbahar
2 kşk meyhane pilavı
Su 2 lt
Menü Çok kötü değil ama Çok iyide değil bana göre
Suyun kilona göre Çok az
Sporda yok

Muzu sık tüketmiyelim cnm
Güzel görünüyor

Kilo ve boy bilgilerini profilin altına yazarmısın

Sporada başlanmış Güzel olmuş tatlım
Yalnız senin menüde sık salça görüyorum
Farkında olmasakda Çok tuzlu oluyor onlar
Bu 2-3 gün karbona birazdaha dikkat et

Sabah p9.00
1 yumurta
Domates salatalık
Öğle 12.00
2 kaşık bulgur pilavı
Haşlama brokoli
Salata
Akşam 18.00
Pırasa 6 yemek kaşığı
60 gr tavuk ızgara
Salata
1.5 lt su
Spor yok
Su ve spor olmadan olmuyor cnm
Eğer güzel eksi görmek istiyosan bulgur hiç olmasın

okullar ne zaman tatil oluyorki

Karşıdaki insan değilse ne laftan anlıyor ne sözden
Burda akşam 8 den sonra sabah 8 den önce gürültü yapılması yasak

Menüyü beğendim tatlım
Ama spor yetersiz

Hamburger köftesini evdemi yaptın dışardanmı cnm
Gerisi güzel görünüyor

Hepsi gayet güzel tuğçem

vücut aynı beslenmeye alışınca sporsuz gitmiyor artık gitmiyor cnm

Kızlar şimdi kendi kendine oynadı bende 2 mil leslie yaptım spor yapınca daha çok ekside oluyorum kendimi daha hafif hissediyorum.
sporun bi çok faydası var ama kıymetini bilmiyoruz

Güzel olmuş cnm

Günaydın kızlarr gece 2 de geldik eve kızımı acile götürdük ses tellerindeki enfeksiyon diş etlerine geçmiş tüm diş etlerinde enfeksiyon oluşmş 5 tane iğne yazdı bakalım iyi olacak inşaallah
çok geçmiş olsun cnm yaa inş.çabuk çıkar

Cuma günü bildirim yapmadın irem
Ne zamana göre artısın
Çok geçmiş olsun tatlım
Ne olduğu çıkar inş.

AA çok ayıp Zuhal abla geçmişi okumuyor musun döndüm abla döndüm pazar akşam
sanki döndüm diye yazdı da :))

Allah şifa versin canım geçmiş olsun

Abla firsatim olmuyor dun kuaforde cok vakit kaybettim eve geldim ders calistim yetismedi. Bugunde yapamam heralde gece hic uyumadi mulakattan geldim kahvalti bile yapamadan cikmistim birseyler atistirdim yattim yeni uyaniyorum. Tum kemiklerim agriyor hasta olacagim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…