- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.761
Haklısın vücut beslenmeye alışınca ancak sporla gidiyor. Okullar haftaya kapanacak ondan sonra spor yapabilirim ancak bu iki hafta nefes bile alacak vaktim yok ama şu ve beslenme için diyetisyen gideceğim cuma günüMenü Çok kötü değil ama Çok iyide değil bana göre
Suyun kilona göre Çok az
Sporda yok
Muzu sık tüketmiyelim cnm
Güzel görünüyor
Kilo ve boy bilgilerini profilin altına yazarmısın
Sporada başlanmış Güzel olmuş tatlım
Yalnız senin menüde sık salça görüyorum
Farkında olmasakda Çok tuzlu oluyor onlar
Bu 2-3 gün karbona birazdaha dikkat et
Su ve spor olmadan olmuyor cnm
Eğer güzel eksi görmek istiyosan bulgur hiç olmasın
okullar ne zaman tatil oluyorki
Karşıdaki insan değilse ne laftan anlıyor ne sözden
Burda akşam 8 den sonra sabah 8 den önce gürültü yapılması yasak
Menüyü beğendim tatlım
Ama spor yetersiz
Hamburger köftesini evdemi yaptın dışardanmı cnm
Gerisi güzel görünüyor
Hepsi gayet güzel tuğçem
vücut aynı beslenmeye alışınca sporsuz gitmiyor artık gitmiyor cnm
sporun bi çok faydası var ama kıymetini bilmiyoruz
Güzel olmuş cnm
çok geçmiş olsun cnm yaa inş.çabuk çıkar
Cuma günü bildirim yapmadın irem
Ne zamana göre artısın
Çok geçmiş olsun tatlım
Ne olduğu çıkar inş.
sanki döndüm diye yazdı da :))
Nasıl geçti zeynepcim neler sordular cevap vermek zorunda değilsin ama hangi kurumduAbla firsatim olmuyor dun kuaforde cok vakit kaybettim eve geldim ders calistim yetismedi. Bugunde yapamam heralde gece hic uyumadi mulakattan geldim kahvalti bile yapamadan cikmistim birseyler atistirdim yattim yeni uyaniyorum. Tum kemiklerim agriyor hasta olacagim galiba
Sende sağol canım Ben mezun olduğum hafta tartıya son 1 buçuk gün kala yapmıştım o güne kadar bir artı bir sabit gittim son 1 buçuk günde ananas diyetiyle 1.3 gr vermiştim amabugün yaptığım ananas diyeti biraz karıştı :) Eşim marketten etsiz çiğ köfte almış onu tabağa sıkarken bir kaç tane ekmeksiz marulla yedim diyet biraz şaştı :) inşallah yarına çiğ köftenin etkisi olmaz ama çok acıydı acıya hiç dayanamıyorum :) acı metobolizmayıda hızlandırıyor galiba bugün hiç ekmek yemedim. Bütün gün ananas yoğurt, yoğurtlu brokoli ve haşlanmış tavuk yedim Yarına ananasım az kaldı biraz haşlanmış brokolim ve tavuğum var öğünlere bölerek hepsini tüketecem yine ekmek yememeye çalışacam. Sana verdiğim ananas diyetinde ton balık yazıyor ama eğer istersen haşlanmış tavukta tercih edebilirsin canım inşallah etkisini görürsün ananas gerçekten çok doyurucu açlık fazla hissetmiyorsun o yüzden 2 günde yapabilirsin..
Günaydın kızlarr gece 2 de geldik eve kızımı acile götürdük ses tellerindeki enfeksiyon diş etlerine geçmiş tüm diş etlerinde enfeksiyon oluşmş 5 tane iğne yazdı bakalım iyi olacak inşaallah
Selam kızlar dün uğrayamadim kv hastaneye yatirdik aşırı bir gaz bitiktisi ve enfeksiyon varmış idrar yollarında antibiyotik serum tedavi yapılıyor
Yarında bağırsağa mideye bakilicak kv yıllardır karın ağrısı var konoskopi korkusuna yaptirmiyodu
Bayıltıp yapicaktim sıkıntı olmiyacak inşaallah ..
Bu hafta gitti benim evdeki hesap çarşıya uymadı artık haftaya herşey yolunda giderse sahalara kaldığım yerden devam edirim öptüm sizi gorusuruz
belki küçük ilçede öyledir ama biz baya büyük bir ilcedeyiz canım birçok il nüfusu kadar var pislik olsun diye yapan cok hatrı sayılır tanıdık olunca hemen çıkıyor o paracıklar
AA çok ayıp Zuhal abla geçmişi okumuyor musundöndüm abla döndüm pazar akşam
Tatlım doktor ne diyor bu duruma
Hey yarabbim ben olsam ararım polisi ablamın öyle bir komşusu vardı bı kere aradı polisi bı daha yapamadı
Süpürge o saatte hani cam kırılır kırk yılda bir anlarım mecbur ama diğer türlü izin gününde yaparsın
Biz site değiliz ama saygıda kimse kimseyi kırmaz ya süpürge sabah 10dan önce açılmaz
Kurutma makinesi çamaşır makinesi bile açmam ben kaldı ki evde olduğum süreçte alt komşum çalışıyor diye hafta sonu yapmam temizliği uyumak isterler belki
Ama oğlum çok yaramaz onlarda kuzeye ses etmiyorlar
Ki ben eliptigin koşu bandinin sesi geliyor mu geliyorsa çözüm buluyum diye sormuş insanım
Doğum günü vs olacaksa önden bı tabak ikram götürüp çocuklar olacak ses olabilir kusura bakmayın derim
Çok mu zor insan olmak bazıları için üstte oturmak her b.kunu aşağı çırpma teoinme luksumu yani
Beğendim ben
Şifa olsun
Kız niye koşmayı demiyorsun yürü sıkıntı geçene kadar
çok geçmiş olsun canım ya yaşlılık zor rabbim hakkında hayırlısıni versin
Huhuuuu buralar neden bu kadar sessiz bakalım
Ben araçta beyleri bekliyorum tras oluyorlar hava soğuk bugün hemen eve dönüp keyfi yapmak istiyorum yemeklerim hazır eşim evde bugün yatış günü yani
Biraz önce burayı okuyunca Manava uğradım ananas aldım baya 6aya yakın detox yapmadim bı ananas yumurta yapiyim demi ama :)
Askeriyeydi. guzel gecti diye dusunuyorum bilgisayar uygulamali bir sinav vardi birde mulakat. Ordada word excel filan sordular. Bakalim sonuc ne olacak bekleyecegim artikNasıl geçti zeynepcim neler sordular cevap vermek zorunda değilsin ama hangi kurumdu
Kesinlikle söyle canım.müstakil evde değiller sonuçta. Bnm üst katta oturan yeni taşındı sayılır her Allahın günü mutfak balkonuna yatak çarşafı asıyordu balkona çıktıkça karşımda çarşam mutfk karanlık filan tiksindim rahatsız oldum apt grubundan numarasına mesaj attım güzel bi dille bi daha yapmadı iletişim kurmalı yoksa bşka yollat denemeli canımOo sende baya iyi gitmis cnm valla hadi bakalm benm nasil olcak ben yarn yapicma tek gün detoks 2 gün yaparsam smdi cumaya etki etmezde arti cikarm diye öle düsündm ama bugunde ögle arayi ananasla yaptm.
Seninki birza karisik olmus cigköfteli falan ama iyi gene ugrasiyorsn birakmiyorsn mezun oldm diye hadi hayirlisi baklm aci da dedign gbi metoya iyi gelr bence sakincasi olmaz :)
Cok gecmis olsun canim
Cok gecmis olsun canim hadi hayirlisi haberler alirsiniz insallah sonuclardan..
Bazen böle durumlar oluyor sen gene elibden geldignce yediklwrine dikkat etmeye calis artik disarda olsakta saglikli seyler secip yiyebiliyoruz
Valla senin gbi komsuyu öper basima koyarm cnm bizde cok cekiyoruz komsulardna üstte tek yasiyan bi kadin var ve gece 1-2 takirti yapiyor o saate napiyor bilmiyorm valla. Esim iste oldugnda geceleri hep korkardm acaba biri camimi zorluyo falan diye zorla uyurdm smdi azaldi biraz ama gene bazen yapiyor ve süpürgeyi temizligi genelde gec yapar dipbucak yapiyo bide valla. Altimizdaki komsuda haftasonu bangir bangur sarki acar esim bazen haftasonuda calisiyor uyaniyor sayesinde ben namaz kilarken sarkiyla kiliyorm mecburen valla bazen dolup tasiyorm ama bsi sölemedim hic tutuyorm kendmi iyimi yapiyorm kötümü bilmiyorm. Ben 6 da süpürge tutcak olsam esim isini öglen yap aksama birakma der bana kizar bazileri gercktn cok saygisiz
Ohh keyif senin hadi bakalm iyi dinlenmeler size ozaman bugun
Ananasi nekadara aldin cnm biz dün 9 lira verdik 1 ananasa cok pahali geldi bana valla herseyn civisi cikti patlican kilisu 5 lira
Detox iyi düsünmüssün yap tabi bende yarn ananas yapcm ama biraz farkli yumurtasiz olcak
Güzeş geçmesine sevindim canımAskeriyeydi. guzel gecti diye dusunuyorum bilgisayar uygulamali bir sinav vardi birde mulakat. Ordada word excel filan sordular. Bakalim sonuc ne olacak bekleyecegim artik
Regl öncesi tatlı krizndeym yaaa
Askeriye nasıl oldu canım kafam karıştı benim ya sivil memur falan miAskeriyeydi. guzel gecti diye dusunuyorum bilgisayar uygulamali bir sinav vardi birde mulakat. Ordada word excel filan sordular. Bakalim sonuc ne olacak bekleyecegim artik
Valla yoğun güzelim ne yaptığımı sorarsan koca bir hiç ama hiç oturmadım sayılırBen de ben de, kan şekerimi dengede tutamıyorum bir türlü, çıldırıyoring
Nereye yazdın
Aynen oyle canim sivil memur olarak basvurdumAskeriye nasıl oldu canım kafam karıştı benim ya sivil memur falan mi
Ben dışarda olmadığım ve misafir olmadığı sürece gelmeye çalışıyorum ama hepimiz bi bahane buluyoruz heralde :))Hoşbulduk abla bu takım niye sessiz abla ceza mı verdin
Benim listeyi yapsana kesin eksi gelir hem çok azda değilBiraz önce burayı okuyunca Manava uğradım ananas aldım baya 6aya yakın detox yapmadim bı ananas yumurta yapiyim demi ama :)
Geçen gün ümraniye cinayetini gördüm nettebu komşunu rahatsız eden bide özrü kabahtınden buyuk olup pişkince kendini savunanlar karşı komşusu çığlık atsa yardım edin kurtarın dese kapılarını kapatır otururlar ne komşuluk kaldı nede utanma
Mülakatın iyi geçmesine sevindim cnmAbla firsatim olmuyor dun kuaforde cok vakit kaybettim eve geldim ders calistim yetismedi. Bugunde yapamam heralde gece hic uyumadi mulakattan geldim kahvalti bile yapamadan cikmistim birseyler atistirdim yattim yeni uyaniyorum. Tum kemiklerim agriyor hasta olacagim galiba
Diyetisyen özelmi devletemi gidecen cnmHaklısın vücut beslenmeye alışınca ancak sporla gidiyor. Okullar haftaya kapanacak ondan sonra spor yapabilirim ancak bu iki hafta nefes bile alacak vaktim yok ama şu ve beslenme için diyetisyen gideceğim cuma günü
Meyvenin yanına yoğurt da ihmal etme cnmBen menü yazmayı yine unuttum galiba dünvalla bu aralar benim kafa bir milyon
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates
2 dilim ekmek
2 kuru kayısı
Ara 16:00
1 mandalina
Akşam 18:30
Haşlanmış et
Salata
Su 2.5 geçti
1 saat normal tempo yürüyüş 60 puan
Bence iyilikle söyle cnm belki size o kadar ses geldiğinin farkında değildirValla senin gbi komsuyu öper basima koyarm cnm bizde cok cekiyoruz komsulardna üstte tek yasiyan bi kadin var ve gece 1-2 takirti yapiyor o saate napiyor bilmiyorm valla. Esim iste oldugnda geceleri hep korkardm acaba biri camimi zorluyo falan diye zorla uyurdm smdi azaldi biraz ama gene bazen yapiyor ve süpürgeyi temizligi genelde gec yapar dipbucak yapiyo bide valla. Altimizdaki komsuda haftasonu bangir bangur sarki acar esim bazen haftasonuda calisiyor uyaniyor sayesinde ben namaz kilarken sarkiyla kiliyorm mecburen valla bazen dolup tasiyorm ama bsi sölemedim hic tutuyorm kendmi iyimi yapiyorm kötümü bilmiyorm. Ben 6 da süpürge tutcak olsam esim isini öglen yap aksama birakma der bana kizar bazileri gercktn cok saygisiz
olabilirrrr :))ama bu yemek için bahane değilRegl öncesi tatlı krizndeym yaaa
ben şimdi boşa çıktım :))Hanımlar merhabalarrr
Bugün sessiz kalmışız , herkes yoğun sanırım ...
Kız senin +90 da ne işin var :))
Cuma bildirimini yaparkenOnceki haftaya gore abla regliydim bu cuma 108 cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?