Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haklısın vücut beslenmeye alışınca ancak sporla gidiyor. Okullar haftaya kapanacak ondan sonra spor yapabilirim ancak bu iki hafta nefes bile alacak vaktim yok ama şu ve beslenme için diyetisyen gideceğim cuma günü

Nasıl geçti zeynepcim neler sordular cevap vermek zorunda değilsin ama hangi kurumdu

Ben menü yazmayı yine unuttum galiba dün valla bu aralar benim kafa bir milyon

Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates
2 dilim ekmek
2 kuru kayısı

Ara 16:00
1 mandalina

Akşam 18:30
Haşlanmış et
Salata

Su 2.5 geçti
1 saat normal tempo yürüyüş 60 puan

Oo sende baya iyi gitmis cnm valla hadi bakalm benm nasil olcak ben yarn yapicma tek gün detoks 2 gün yaparsam smdi cumaya etki etmezde arti cikarm diye öle düsündm ama bugunde ögle arayi ananasla yaptm.
Seninki birza karisik olmus cigköfteli falan ama iyi gene ugrasiyorsn birakmiyorsn mezun oldm diye hadi hayirlisi baklm aci da dedign gbi metoya iyi gelr bence sakincasi olmaz :)

Günaydın kızlarr gece 2 de geldik eve kızımı acile götürdük ses tellerindeki enfeksiyon diş etlerine geçmiş tüm diş etlerinde enfeksiyon oluşmş 5 tane iğne yazdı bakalım iyi olacak inşaallah

Cok gecmis olsun canim

Cok gecmis olsun canim hadi hayirlisi haberler alirsiniz insallah sonuclardan..
Bazen böle durumlar oluyor sen gene elibden geldignce yediklwrine dikkat etmeye calis artik disarda olsakta saglikli seyler secip yiyebiliyoruz

Valla senin gbi komsuyu öper basima koyarm cnm bizde cok cekiyoruz komsulardna üstte tek yasiyan bi kadin var ve gece 1-2 takirti yapiyor o saate napiyor bilmiyorm valla. Esim iste oldugnda geceleri hep korkardm acaba biri camimi zorluyo falan diye zorla uyurdm smdi azaldi biraz ama gene bazen yapiyor ve süpürgeyi temizligi genelde gec yapar dipbucak yapiyo bide valla. Altimizdaki komsuda haftasonu bangir bangur sarki acar esim bazen haftasonuda calisiyor uyaniyor sayesinde ben namaz kilarken sarkiyla kiliyorm mecburen valla bazen dolup tasiyorm ama bsi sölemedim hic tutuyorm kendmi iyimi yapiyorm kötümü bilmiyorm. Ben 6 da süpürge tutcak olsam esim isini öglen yap aksama birakma der bana kizar bazileri gercktn cok saygisiz

Huhuuuu buralar neden bu kadar sessiz bakalım
Ben araçta beyleri bekliyorum tras oluyorlar hava soğuk bugün hemen eve dönüp keyfi yapmak istiyorum yemeklerim hazır eşim evde bugün yatış günü yani

Ohh keyif senin hadi bakalm iyi dinlenmeler size ozaman bugun

Biraz önce burayı okuyunca Manava uğradım ananas aldım baya 6aya yakın detox yapmadim bı ananas yumurta yapiyim demi ama :)

Ananasi nekadara aldin cnm biz dün 9 lira verdik 1 ananasa cok pahali geldi bana valla herseyn civisi cikti patlican kilisu 5 lira
Detox iyi düsünmüssün yap tabi bende yarn ananas yapcm ama biraz farkli yumurtasiz olcak

Nasıl geçti zeynepcim neler sordular cevap vermek zorunda değilsin ama hangi kurumdu
Askeriyeydi. guzel gecti diye dusunuyorum bilgisayar uygulamali bir sinav vardi birde mulakat. Ordada word excel filan sordular. Bakalim sonuc ne olacak bekleyecegim artik

Kesinlikle söyle canım.müstakil evde değiller sonuçta. Bnm üst katta oturan yeni taşındı sayılır her Allahın günü mutfak balkonuna yatak çarşafı asıyordu balkona çıktıkça karşımda çarşam mutfk karanlık filan tiksindim rahatsız oldum apt grubundan numarasına mesaj attım güzel bi dille bi daha yapmadı iletişim kurmalı yoksa bşka yollat denemeli canım

Geldimmm

Valla son alıntı cevapları bile aceleyle yazdıydım
Eşim aradı yoldaymış geliyorum çayı koy diye
Görümcemde geldi
Kahvaltı, kahve faslı
Yeni ev boşaldı

Hoşbulduk abla bu takım niye sessiz abla ceza mı verdin
Ben dışarda olmadığım ve misafir olmadığı sürece gelmeye çalışıyorum ama hepimiz bi bahane buluyoruz heralde :))
Ayağım sakat diye terliği çıkaramıcamı düşünüyolar acaba

Biraz önce burayı okuyunca Manava uğradım ananas aldım baya 6aya yakın detox yapmadim bı ananas yumurta yapiyim demi ama :)
Benim listeyi yapsana kesin eksi gelir hem çok azda değil

Geçen gün ümraniye cinayetini gördüm nette
Bizim toplumda insanlık diye bişey kalmamış

Mülakatın iyi geçmesine sevindim cnm
Amann zeynepcim dikkat et bide hastalık çıkmasın

Haklısın vücut beslenmeye alışınca ancak sporla gidiyor. Okullar haftaya kapanacak ondan sonra spor yapabilirim ancak bu iki hafta nefes bile alacak vaktim yok ama şu ve beslenme için diyetisyen gideceğim cuma günü
Diyetisyen özelmi devletemi gidecen cnm
Inş.eline hazır liste verenlerden değildir

Meyvenin yanına yoğurt da ihmal etme cnm
Yoğurt yağ yakmak için önemli
Normalde kah.güzel ama artıyken sıfır ekmek 2 yumurta olsa daha güzel olurdu
Bide şu yürüyüşler tempolu olsa

Bence iyilikle söyle cnm belki size o kadar ses geldiğinin farkında değildir

Regl öncesi tatlı krizndeym yaaa
olabilirrrr :))ama bu yemek için bahane değil

Hanımlar merhabalarrr

Bugün sessiz kalmışız , herkes yoğun sanırım ...
ben şimdi boşa çıktım :))

Mefkurem abla yanlış yere yazmışım bende şaşırdım geri silemedim
Kız senin +90 da ne işin var :))
Sen artık çıtırık oldun :))

Benimde heralde spor olmadığı için bide stressden bugün baya artıydım

Bugün tek ananas yapıcam inş.artılar gider o zaman
Yarınıda düşünürüm artık ya yumurta ya lapa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…