Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sizlerde ne var yok kızlar

Çok şükür bi zeynebin güzel eksisi vardı
Bu hafta yıldız o olucak heralde :))
Ben geçen hafta sıramı savdım
Dermişimmm :)))

Ama genelde sporlar çok yetersiz

Cuma bildirimini yaparken
Zaten 2 Cuma arasındaki farkı yazıcan cnm

Demekki listede olsaydın Cuma bildirim yapmamış olacaktın
Abla valla zar zor geciniyoruz esime dedim acil lazim diye maas bitti ustune birde eksiye dustuk ne yapacaksin 3 4gun sonra paketin yenilenecek ek yapmaya gerek yok deyince bende usteyelemedim beklemek zorunda kaldim buraya bagli oldugumdanda zaten haberi yok evdekilerdende istemem allah kimseye muhtac etmesin oyle iste abla benim liste icin baya bi kendimi toparlamam lazim insallah bidaha olmaz hele 100un altina dusuyum internet baglanacak o zaman listeye gireyim irtibati kesmemis olurum hemen hemen 2 3 haftadir adam akilli spor yapamadim kendimi 200 kilo gbi hissediyorum bugunden itibaret spora yuklenecem

Yine çok gerginim, regl im yakın ya ondan bu kadar geriliyorum ya da cidden gerilmem gerekiyor bu tavırlara
2 gündür tahammül edemiyorum çalışma arkadaşlarıma, olay çıkartmıyorum ama içim şişti yeminle...

ve daha kötüsü kollarımda ödem oluşmuş, kortizon yeni mi etki etmeye başladı, başka bir şey mi çözemedim

kendimi yarım dünya olarak görüyorum farkettiğimden beri

tmm cnm sen elinden geldiği kadar burdan kopmamaya çalış
Zaten şu ana kadarki kilo verimin menülerin liste için yetersiz
Senide free listeye alalım
Ne zamanki herşey tam oturur ana listeye o zaman alırız

Bide internetini takım harici başka yerlerde harcama

Tatlım niye cevaplarını vermiyosun
İçine atmasana

+90 üzeri gruba yazmışım yanlışlıkla baktım üyeler değişik ben neredeyim yaw dedim kız utandım ya
Mefkurem abla ordada yarışıyor ya abla doktor ilaç yazmadı ayakların İçin yazmıştım geri silemedim

@Pnrrr-20 tatlım ananas diyeti işe yarar inşallah güzel bir eksi alırsın burdan ayrılmadın yazmışın canım bura bağımlılık yaptı yazmasam bile bakıyorum sende mezun olursan sakın burdan kopma bide insan mezun oldum hedefime ulaştım diye diyeti salıyor ben geçen hafta 3 gün dikkat etmedim 2 kilo aldım sonra o kiloları vermek için 1 hafta uğraştım. 2 haftadır sabitim bu cuma biraz olsun eksiye gitmek istiyorum artık cuma tartım var diye en azından sabit kalmaya çalışıyorum eğer tamamen bırakmış olsam bu takımı İnan tekrar 70 e doğru giderim. Sende mezun olunca kopma burdan tatlım. İnşallah cuma günü hepimiz güzel eksiler görürüz.

Yok yazmadı cnm :)))kırık değil
Zamanla geçer heralde
Zaten küçük parmak, şiş morarmışdı
Topallamıyom artık ama zonkluyor ağrı var

Zamanla geçer heralde
İnşallah ağrısıda geçer abla tekrar geçmiş olsun

Az önce cırladım ‘ sizim vidalarınız gevşemiş ben yokken hayırdır’ diye de sakinleşmedim henüz

Tamm abla dikkat edicem 6 gb internet yetmiyo tel cok harciyor galiba

Sen yine yaz bebeğim
Başarmış birinin sözleri daha çok motive eder

Benimde hatam o oldu işte mezun olunca
Özellikle kilo bildirimi mutlaka yapılması lzım
Insan bi kopunca yarın başlarım diye diye kilolar ışık hızıyla geri geliyor
Ama yarınların sonu gelmiyor

İnşallah ağrısıda geçer abla tekrar geçmiş olsun
Sağol cnm
Bakalım birazdan bantta yürümeyi denicem

Az önce cırladım ‘ sizim vidalarınız gevşemiş ben yokken hayırdır’ diye de sakinleşmedim henüz
O kadarcıkmı :))
Sana bişey dediklerinde direk cevabını ver cnm
Susarsan, sustukça tepene binerler

Tamm abla dikkat edicem 6 gb internet yetmiyo tel cok harciyor galiba
videyo açıyosan o çok harcar

@Zey-has sen neler yapıyosun zeynepcim

Kilolara taktım beni çok rahatsız ediyor diyosun -ki bu iyi bişey
Ama vermek için çok iddalı göremiyorum son zamanlarda seni

tugcetugcem tatlım perş.sende ödem çayını yapsana

1.5 -2 lt suyun içine
2 y.elmanın kabuğu kalın doğranır
1 parça taze zencefil
3-4 tane karabiber
3-4 karanfil
1 ç.tarçın
Biraz saplarıyla maydonoz
1 limon dilimlenir
1-2 tane yaseminli y.çay deniyor ama hertürlüsü olur
5-10 dk kaynatılıp içilir
Akşamdan hazırlanırsa daha iyi

Ananas yediğim zaman ben onun kabuklarınıda koyuyorum

angelic2 sende sormuşun heralde cnm

Uzun tatil sendromu olabilir canım uzun tatillerden sonra bana genelde batardı iş arkadaşları pek uzun tatil yapamamış olsam da

Zamanla geçer heralde
Abla çatlamış olabilir mi ?? Annemle biz böyle durumlarda 7-8 zeytini çekirdekleri ile ezip gece yatarken sarıyoruz bence çok ise yarıyor beresini topluyor

Abla çatlamış olabilir mi ?? Annemle biz böyle durumlarda 7-8 zeytini çekirdekleri ile ezip gece yatarken sarıyoruz bence çok ise yarıyor beresini topluyor
O akşam rontgen çekildi cnm olsa gözükürdü heralde
Morluğu gitti biraz zaten ama şişliği ağrısı gitmedi daha

O akşam rontgen çekildi cnm olsa gözükürdü heralde
Morluğu gitti biraz zaten ama şişliği ağrısı gitmedi daha
Röntgen de görünmeyen çatlak oluyor iki sene önce babam topugunu kırdığı için biliyorum ama zaten alçı alınacak bir yer olmadığı için birsey yapamayacaklar zeytini dene istersen ablacım rahatlatıyor ödem bere için

Ayy abla hemen yapacam bunu, 1-2 gün içeyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…