- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.801
Uzun tatil sendromu olabilir canım uzun tatillerden sonra bana genelde batardı iş arkadaşları pek uzun tatil yapamamış olsam da
Doğru söylüyorsun abla geçen hafta 3 gün bıraktım 2 kilo aldım tekrar verdim çok şükür oda cuma bildirim yapacam diye biraz azmettim. bu takımda olmak her zaman güzel en azından kilomu koruyorum. Ama cumaya biraz daha eksi görmek istiyorum inşallahSen yine yaz bebeğim
Başarmış birinin sözleri daha çok motive eder
Benimde hatam o oldu işte mezun olunca
Özellikle kilo bildirimi mutlaka yapılması lzım
Insan bi kopunca yarın başlarım diye diye kilolar ışık hızıyla geri geliyor
Ama yarınların sonu gelmiyor
Sağol cnm
Bakalım birazdan bantta yürümeyi denicem
O kadarcıkmı :))
Sana bişey dediklerinde direk cevabını ver cnm
Susarsan, sustukça tepene binerler
videyo açıyosan o çok harcar
Yesil cay koymadan bende deneyim diyorum abla gun icinde yayarak iciyoruz dimi bunutugcetugcem tatlım perş.sende ödem çayını yapsana
1.5 -2 lt suyun içine
2 y.elmanın kabuğu kalın doğranır
1 parça taze zencefil
3-4 tane karabiber
3-4 karanfil
1 ç.tarçın
Biraz saplarıyla maydonoz
1 limon dilimlenir
1-2 tane yaseminli y.çay deniyor ama hertürlüsü olur
5-10 dk kaynatılıp içilir
Akşamdan hazırlanırsa daha iyi
Ananas yediğim zaman ben onun kabuklarınıda koyuyorum
@angelic2 sende sormuşun heralde cnm
zaten kırıkda olsa bişey yapılmıyomuş cnmRöntgen de görünmeyen çatlak oluyor iki sene önce babam topugunu kırdığı için biliyorum ama zaten alçı alınacak bir yer olmadığı için birsey yapamayacaklarzeytini dene istersen ablacım rahatlatıyor ödem bere için
bundan sonrası için az azda versen farketmez cnmDoğru söylüyorsun abla geçen hafta 3 gün bıraktım 2 kilo aldım tekrar verdim çok şükür oda cuma bildirim yapacam diye biraz azmettim. bu takımda olmak her zaman güzel en azından kilomu koruyorum. Ama cumaya biraz daha eksi görmek istiyorum inşallah
tabi cnmYesil cay koymadan bende deneyim diyorum abla gun icinde yayarak iciyoruz dimi bunu
Mezun üye bile neler yapmışş :))maşallah tatlımArtık listede değilim ama tartıya bir gün kala Benide heyecan sardı menümü yazıyım bende
Sabah 9:30
2 dilim ananas, 1 kase yoğurt, 4 badem
Öğlen 13:30
4 yk şehriye çorbası, avuç içi kadar 2 haşlanmış tavuk
Akşam 17:30
1 kase sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış brokoli
2 lt limonlu su
Yatmadan önce soda ayran kürü yaparım
Çocuklar oluncada zor cnmKomsulardan konusulmus bende ayni dertten muzdaribim ama Allahtan sizinkiler kadar degil. 2 tane erkek cocuk var bazen oyle bir kapiyi carpiyorlarki birakin bebegi ben bile yerimden sicriyorum. Allah iyi insanlarla karsilastirsin bu devirde apartmanda yasamak da gercekten zor bi cins mutlaka cikiyor
Sabah da sıfır ekmek 2 yumurta peynir olabilir canomPazartesiden sonra tekrar tartilma firsatim olmadi ne durundayim hic bilmiyorum uykusuzluk yorgunluk insallah odem olarak geri donmez bana o yuzden bende yarin odem cayi deneyecegim emzirme donemi icin sakincali birsey goremedim icinde. Yarinda cok hafif gecirecegim aksama haslama tavuk yogurt gunduz de haslanmis yumurta yemeyi dusunuyorum. Insallah guzel eksiler gorup bu hafta birinciligi tekrar aliriz.
Bugün için güzel cnmMenumu yazip kaciyorum. Annemler yarin donecekler biraz onlarla vakit gecireyim.
EMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti : 11.00
1.5 adet sahan yumurta
3 catal havuc tarator mayonez yoktu.
1 dilim beyaz peynir
2 yk pekmez
1 dilim ekmek
Ara ogun. 15.00
Sutlu kahve
Ara ogun. 16.30
1 bardak sut
7 8 adet cig fistik
Aksam yemegi:19.00
1 kepce yesil mercimek corbasi
6 yk susuz bamya yemegi
1 kase cacik
Su2 lt olur yatana kadar
Spor: yok
Aynen abla sporda yapabilirim yarin. Kafamda rahat biraz daha kizimda bugun uyursa hersey cok guzel olacak.yarin zaten muhtemelen 2 ana ogun yaparim uyuma planim var. Dedigin sekilde ilerlerim o zamanzaten kırıkda olsa bişey yapılmıyomuş cnm
Heralde haftaya daha iyi olur
bundan sonrası için az azda versen farketmez cnm
Yeterki tartı yukarı çıkmasın
tabi cnm
Akşamdan hazırla yarın gün içinde iç
Mezun üye bile neler yapmışş :))maşallah tatlım
Spor yapıyomusun bıraktınmı
Çocuklar oluncada zor cnm
Şimdikiler zaten canavar gibi :))
Sabah da sıfır ekmek 2 yumurta peynir olabilir canom
Bugün için güzel cnm
Artık telaşende bitiyor yarın daha güzel olur :))
Abla giremiyorum pek bazende giriyorum kimse yazmamış oluyor ne yazcam bilmiyorum diyet devam tam gaz suyu az içiyorum bugun sporda yaptım oğlum hasta olunca tüm dengem alt üst oldu bide bende üşütmüşüm galiba 2 3 gün kusar gibi oldum hamileyim diye strese girdim şiştimde şiştim neyse test yaptık değilmişim. Hiç adet olmadım doğumdan sonra ama her ay bi şişkinlik halim oluyorT Toprakliyagmur sen neler yapıyosun zeynepcim
Kilolara taktım beni çok rahatsız ediyor diyosun -ki bu iyi bişey
Ama vermek için çok iddalı göremiyorum son zamanlarda seni
Maydonozu da az koy cnm iyi olmuo emzirirkenYesil cay koymadan bende deneyim diyorum abla gun icinde yayarak iciyoruz dimi bunu
alerjiden başka hastalığımı var cnmAbla giremiyorum pek bazende giriyorum kimse yazmamış oluyor ne yazcam bilmiyorum diyet devam tam gaz suyu az içiyorum bugun sporda yaptım oğlum hasta olunca tüm dengem alt üst oldu bide bende üşütmüşüm galiba 2 3 gün kusar gibi oldum hamileyim diye strese girdim şiştimde şiştim neyse test yaptık değilmişim. Hiç adet olmadım doğumdan sonra ama her ay bi şişkinlik halim oluyor
Yumurta yiyemediğin için salam türü olabilir ama salam yerine füme al cnmMenü emziren süt ve yumurta diyeti yapan anne
Sabah 10
2 ince dilim salam
6 zeytin
Bol yeşillik
2 dilim ekmek
13.00
2 yk kaşığı pilav
4 yk kıymalı karnıbahar
Ara 15.00
Yarı elma
1/4 cennet hurmasi
Akşam
Koca kase salata
3 lt su leslie 2 =90 p @Pnrrr-20
Canım denedim ama yazamadım bulamadım nerden yapacağımıAllah şifa versin canım geçmiş olsun
Ne sorduğunu anladım heralde :)))Canım denedim ama yazamadım bulamadım nerden yapacağımı
Yazarken Öğünler arasında satır arası koyabilirsin :))Sabah 8:30
Yarım yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk kaşar peyniri
Bol yeşillik
1 biber
Ara 11:00
1 kase yoğurt
1 portakal
Öğlen 12:30
1 tane fırında tavuk baget
2dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran
Salata
Ara 15:30
1 kase yoğurt
Akşam 19:30
Salata
1 kase mercimek çorbası
Yoğurtlu kereviz salatası 1 tabak
Ara 21:00
1 bardak ayran
3 litre su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?