- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.281
1 saat öncedenmi haber verilirmiş..
anlayışsız insanları sevmiyorum..
normalde misafiri çok severim ama insanın ev hali evi temiz olmayabilir dagınık olabilir ne biliyim herşey olabilir.. önceden haber verilmeli bence...
şimdi 1 saatte kız yiyecekmi haırlasın evinimi düzene soksun
aynen ya bnm kendı aılem antlyada ben ıstanbuldayım kayınvalıdemın ust katında oturuyorum huyumu bılıyrlar ama bozup atıverırım ben.kaynanam bıle habersız cıkmaz:) mesela ona cok mısafır gelır yegenlerı felan ben buyurun bugun bızde cay ıcelım demezsem hayatta getırmez yanı.tahammul edemıyorum öyle bencıl ınsanlara ev musaıtmı bakalım kadının bı ısı varmı dımı
mervecik gördüm seni bacım...ama hakkaten şaşırdım....kısa zamanda bu kadar kilo almanın muhakkak bir sebebi olmalı...kullandığın ilaç varmı?
mervecik gördüm seni bacım...ama hakkaten şaşırdım....kısa zamanda bu kadar kilo almanın muhakkak bir sebebi olmalı...kullandığın ilaç varmı?
cazgır gelin kaynanan cesaret edemiyodur kesin.. laf aramızda benim kaynanada uslupludur..öyle her daim pat, çat gelmez....gelince zile bile basmaz, kapıyı tıklatır...ne korkutmuşum kadını beeaaa..
inşallah bundan sonra hep beraber vericez kiloları...ama spora başla emii...spor yapmadan veremezsin..yok cnm ya ama ben sebebını zaten 93 kılodan ınmıstım bıde antalyada spor yapar evde oturmazdım ıstanbulda 4-5 ay hergun evdeydım yapck hıcbısı yoktu hareketsızlık 1.sebebı-2.sebebı öncedende bunye meyıllı zaten-3.sebebı yenı gelınsın ya yapyap ye yedır-4.sebebı 5 ay felan adet olamadım polıkıstık over yuzunden derken öyle ıste ilaç felan yoktu hıc o dönemde
:B][/B].60:göruyorum göruyorumm sende kendımı göruyorum cazgırr senıı
inşallah bundan sonra hep beraber vericez kiloları...ama spora başla emii...spor yapmadan veremezsin..
:B][/B].60:hahahaaa...cazgırım vallaa.. [..
cazgır gelin kaynanan cesaret edemiyodur kesin.. laf aramızda benim kaynanada uslupludur..öyle her daim pat, çat gelmez....gelince zile bile basmaz, kapıyı tıklatır...ne korkutmuşum kadını beeaaa..
teşekkürler murşcum bu arada mesaj klasörün dolmuş özel mesaj atılmıyor =)
Eki Görüntüle 261070
Oğle yemeğim ;
Peynırlı salata
Haşlama sebze
Yogurt
Ayrıca t şörte dikkat !!!! :))
ama sen hangısısın ya burakı nıcklerle facetekıler kel alaka kım kım bılemıyorum murshtan baska,:) heralde sıyah saclı uzun sacları olan eda
tamam cnm baslıcam bıde ben beden egıtımı ögretmenlıgı okudum bılıyomusunuz utancımdan söleyemıyorum bıle ömrum sporla gectı:)
ahah süpermiş çok anlamlı tişört =))
afiyet olsun canım. çok güzel gözüküyor yemeğin. ben bu gün öğlen üzüm yicem sabah iki dopdolu sandviç yedim ya
aaaaaatamam cnm baslıcam bıde ben beden egıtımı ögretmenlıgı okudum bılıyomusunuz utancımdan söleyemıyorum bıle ömrum sporla gectı:)
canım senin face yok mu?ayrıyeten söyledinmi bilmiyorum ama ben yine sorimm sen nişanlımısın?benim kafa her yere yetişemiyo..böyle birkaç kere tekrarlamak gerekiyo işteeahah merve hoppidick güldürdünüz beni ya ahah
bu kaynanaları ne yapıcaz bilmem iyi anlaşırım bende inşallah ya evlenince nişanlılık döneminden farklı olur çünkü durumlar tahminimce.
bu arada benim kız kardeşimin facesine ekledim sizi. galatasaray resimelriyle dolu olan =)))
uzun saçlı daha zayıf olan kardeşim bende koyu renk saçlı olanım profil resminde.
bebiş fotoya bakınca zaten yemekden önce tşörtün tikkatimi celbetti...anlamlı tşört ne diimm..bu arada menü süper...senle yarışa girmeyi düşünüyüdum ama biraz tırstım açıkcası..:18:Eki Görüntüle 261070
Oğle yemeğim ;
Peynırlı salata
Haşlama sebze
Yogurt
ahah merve hoppidick güldürdünüz beni ya ahah
bu kaynanaları ne yapıcaz bilmem iyi anlaşırım bende inşallah ya evlenince nişanlılık döneminden farklı olur çünkü durumlar tahminimce.
canım sen suan nasıl davranıyorsan evlenınce de aynı sekılde davranırsan eger kayınvalıdende sana ıyı davranmaya devam eder kaynanalara gerccek yuzumuzu göstermelıyız onlara oynamamalıyız kı sonradan gelın evlenınce degıstı demesınler
bu arada benim kız kardeşimin facesine ekledim sizi. galatasaray resimelriyle dolu olan =)))
uzun saçlı daha zayıf olan kardeşim bende koyu renk saçlı olanım profil resminde.
Eki Görüntüle 261070
Oğle yemeğim ;
Peynırlı salata
Haşlama sebze
Yogurt
Edda dogru tahmın cnm kedılı olan fadıme marul bı bebek far dunyalar tatlıs masallah oda hopıdık
ayy o hopdıkın bebegımı masallah öldum bıttım ben ona ya
Hakketten tuaf haa bedeb egıtımı haaa zayıflada gururla soyle okulunu
15 sene judo yaptım ben orda mıllı sporcuydum beden egıtımını okumam zor olmadı yanı:)
saol tatlımmm
aaaaaa..beni şaşırtmaya devam ediyosun merveeee... bende tereciye tere satıyorum yaa...o zaman kaldır popoyu bakalım ...hadiiiii
ah ah bı laf vardır bılırmısın dedımı yap yaptıgımı yapma dıe aynen o durumdayım
bende yazayım dün yaptığım menüde sadece saat 10 arasını yapmadım okulda yemek yiyemedim
yani tekrar yazayım
sabah
-tarçınlı süt
-3 ceviz
saat 1.30 da
-1 haşlanmış yumurta
-yarım kk peynir
-30 gram dil peyniri
-sade krep üstüne reçel
-şekersiz 1 büyük bardak çay
nasıl sizce
bebiş fotoya bakınca zaten yemekden önce tşörtün tikkatimi celbetti...anlamlı tşört ne diimm..bu arada menü süper...senle yarışa girmeyi düşünüyüdum ama biraz tırstım açıkcası..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?