Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bnde mısafırı cok severım ama kendı cagırdıgım mısafırı:))) önceden haberlı olucak onlara bıseyler hazırlıcam evımı toparlıcam onlar geldıkten snra yesınler ıcsınler döksunler hıc esırgemem ama benım herseyım 4*4luk onların gelısıde haberlı olcak

cazgır gelin kaynanan cesaret edemiyodur kesin..laf aramızda benim kaynanada uslupludur..öyle her daim pat, çat gelmez....gelince zile bile basmaz, kapıyı tıklatır...ne korkutmuşum kadını beeaaa..

mervecik gördüm seni bacım...ama hakkaten şaşırdım....kısa zamanda bu kadar kilo almanın muhakkak bir sebebi olmalı...kullandığın ilaç varmı?

yok cnm ya ama ben sebebını zaten 93 kılodan ınmıstım bıde antalyada spor yapar evde oturmazdım ıstanbulda 4-5 ay hergun evdeydım yapck hıcbısı yoktu hareketsızlık 1.sebebı-2.sebebı öncedende bunye meyıllı zaten-3.sebebı yenı gelınsın ya yapyap ye yedır-4.sebebı 5 ay felan adet olamadım polıkıstık over yuzunden derken öyle ıste ilaç felan yoktu hıc o dönemde

mervecik gördüm seni bacım...ama hakkaten şaşırdım....kısa zamanda bu kadar kilo almanın muhakkak bir sebebi olmalı...kullandığın ilaç varmı?

ama sen hangısısın ya burakı nıcklerle facetekıler kel alaka kım kım bılemıyorum murshtan baska,:) heralde sıyah saclı uzun sacları olan eda

inşallah bundan sonra hep beraber vericez kiloları...ama spora başla emii...spor yapmadan veremezsin..

göruyorum göruyorumm sende kendımı göruyorum cazgırr senıı
:B][/B].60:hahahaaa...cazgırım vallaa..[..

Son düzenleyen: Moderatör:
cazgır gelin kaynanan cesaret edemiyodur kesin..laf aramızda benim kaynanada uslupludur..öyle her daim pat, çat gelmez....gelince zile bile basmaz, kapıyı tıklatır...ne korkutmuşum kadını beeaaa..

ahah merve hoppidick güldürdünüz beni ya ahah
bu kaynanaları ne yapıcaz bilmem iyi anlaşırım bende inşallah ya evlenince nişanlılık döneminden farklı olur çünkü durumlar tahminimce.

bu arada benim kız kardeşimin facesine ekledim sizi. galatasaray resimelriyle dolu olan =)))
uzun saçlı daha zayıf olan kardeşim bende koyu renk saçlı olanım profil resminde.

Eki Görüntüle 261000

resim çok kırmızı çıkmış :) bunlar ayakkabılar

teşekkürler murşcum bu arada mesaj klasörün dolmuş özel mesaj atılmıyor =)

Ayakkabıların gercekten supermıs cnm cokta uyguna geldı sana gule gule gıy

Misafır konusunda ne dedıysenız katılıyorum..Onların kendılerıne yapsanız bı suru laf ederler anlayıssız ınsan cok

Lıonessacım bosalttım kutumu tekrar gonderebılırsın ıstersen

ama sen hangısısın ya burakı nıcklerle facetekıler kel alaka kım kım bılemıyorum murshtan baska,:) heralde sıyah saclı uzun sacları olan eda

Edda dogru tahmın cnm kedılı olan fadıme marul bı bebek far dunyalar tatlıs masallah oda hopıdık

tamam cnm baslıcam bıde ben beden egıtımı ögretmenlıgı okudum bılıyomusunuz utancımdan söleyemıyorum bıle ömrum sporla gectı:)

Hakketten tuaf haa bedeb egıtımı haaa zayıflada gururla soyle okulunu

ahah süpermiş çok anlamlı tişört =))
afiyet olsun canım. çok güzel gözüküyor yemeğin. ben bu gün öğlen üzüm yicem sabah iki dopdolu sandviç yedim ya

saol tatlımmm

tamam cnm baslıcam bıde ben beden egıtımı ögretmenlıgı okudum bılıyomusunuz utancımdan söleyemıyorum bıle ömrum sporla gectı:)
aaaaaa..beni şaşırtmaya devam ediyosun merveeee...bende tereciye tere satıyorum yaa...o zaman kaldır popoyu bakalım ...hadiiiii

canım senin face yok mu?ayrıyeten söyledinmi bilmiyorum ama ben yine sorimm sen nişanlımısın?benim kafa her yere yetişemiyo..böyle birkaç kere tekrarlamak gerekiyo iştee

bende yazayım dün yaptığım menüde sadece saat 10 arasını yapmadım okulda yemek yiyemedim
yani tekrar yazayım
sabah
-tarçınlı süt
-3 ceviz

saat 1.30 da
-1 haşlanmış yumurta
-yarım kk peynir
-30 gram dil peyniri
-sade krep üstüne reçel
-şekersiz 1 büyük bardak çay
nasıl sizce

evt gördum cnm galatasaraylıı
Eki Görüntüle 261070

Oğle yemeğim ;

Peynırlı salata
Haşlama sebze
Yogurt

Ayrıca t şörte dikkat !!!! :))

futbolu svıyosun yanı:) bu arada afıyet olsun

guzel tatlım o sabahı hıc ıhmal etme hatta arada bır dılım recellı ekmek ve sut bıle yapabılırsın onu aksama ne var bakalım menude

bebiş fotoya bakınca zaten yemekden önce tşörtün tikkatimi celbetti...anlamlı tşört ne diimm..bu arada menü süper...senle yarışa girmeyi düşünüyüdum ama biraz tırstım açıkcası..:18:

Ahh cnm benım gırceksen gır 2 haftadır boyle bı hafta sonları bıraz kacırıyorum ama tık yok hala 79 da cakılı kaldım ...Sımdı pzt sonra sporuda eklıyorum bakalım ıns ıyı gelır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…