Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yazarken Öğünler arasında satır arası koyabilirsin :))
Bence güzel olmuş canom
Sen spora başlamayı düşünüyomusun
Bu 2.haftan heralde
Başlıyacam inşallah canım
Şu an adetliyim bakalım bu hafta kaç gidecek yoksa gitmeyecek mi

Benimde bu başladığımda -15 oldu
Ama 78 e düşmeden kendimi kilo vermiş olarak göremiyorum
En son ordan yukarı çıkmıştım
Sonrada gelsin 75

Son 10 kiloda zaten gider

Kizlar bende bugun hep girdm okudum ama bi firsat bulup yazamadm. Bugun temizlik yaptm dip bucak sonra sporumu yaptm, yemek o bu derken aksam olmus zaten :) smdide ödem cayimi kaynattim yarina hazir cumaya sabirsizlaniyorm insallah güzel eksi gelir :)

Sonrada gelsin 75

Abla ben memnuniyetle sana eslik edebilirim. Kilolarda yakin yaza fit hatunlar olarak girelim

Menüm:

10:30 1hurma, 1tk zeytinyag

11:00 1tb ekmek, 1kk peynir, domates salatalik biber

15:00 1/4 Ananas, 3yk yogurt, 1ck keten tohumu

17:45 1tabak bamye yemegi, 1tas cacik, salata

20:00 1ince dilim ayva

2fincan yesilcay
2fincan hibiskus
3lt Su
5 mil leslie + 100hoplama + 5dk karin egzersizi = 229puan

Odem cayi icin malzemem eksik ya taze zencefil ve karanfilim yok bu hafta yapamicam kardesimden istedim disaridaydi oda gec gelecekmis marketler kapanmis olacak. Baska yapabilecegim birsey varmi

Aynen cnm haklisin bidha oldugunda inip konusucam bakalim hayirlisi insallah anlarlar :)

Regl öncesi tatlı krizndeym yaaa

Canim cok zor dönem valla kakaolu muz tarcinli süt bi sekilde idare et :)

Olabillir abla öle yapiym bide

Sizlerde ne var yok kızlar

Çok şükür bi zeynebin güzel eksisi vardı
Bu hafta yıldız o olucak heralde :))
Ben geçen hafta sıramı savdım
Dermişimmm :)))

Ama genelde sporlar çok yetersiz

Canim ben döndüm gene sporumu yapicma insallah haftada 3-4 kez leslie düsünüyorm. Bakalm bu hafta nekadar eksi olcak cok olmicak gbi ama insallah sasirtir beni

Canim sen en iyisini yapiyorsn valla dedign gbi bi biraktimi insan gidiyor zaten bi süre koruma yapmak gerkiyor zaten insallah hem yavas yavas 60a da ulasirsin bakalm ama hemen 2 kilo almissin valla sasirdm iyiki verebilmissin cnm valla 70e dogru giderdi öyle

Ben hazir ettim bile :)

Menüm

07:16 2 dilim peynir, 4 zeytin, domates salatalık, 2 dilim çavdar ekmeği
10:20 sade türk kahvesi 5-6 tane çiğ badem, 2 tane çiğ fındık, 5-6 tane beyaz leblebi
12:35 6 yk barbunya ve 1 kase yoğurt
15:17 1 kivi, 1 çay bardağı tarçınlı süt
17:40 1 yk salata , 20-25 gr ızgara tavuk, 1 bardak kefir

2,5 litre su, dukan bira

40 dk n.t yürüyüş *1=40
60 dk jilliandan daha hızlı sporda istasyon adı veriliyor*4=240

280 puan Pnrrr-12

Üşüttü abla ya agzı burnu tıkandı nefes alırken bile zorlanıodu başını bekledik eşimle 3 gece uyku uyumadık meeme ememiodu burnu tıkalı diye başlıyodu aglamaya geçti inşallah
Neyseki geçmiş cnm
Böyle zamanda başına soğan kes koy, ıslak havlu koy
Sütünden de burnuna damlat

Bşde benim oğlan bi aparat almış onaylı tavsiye edilen
Ucu süpürgeye takılıyomuş
Tabi o kadar kuvvetli çekmiyor :))bi kağıdı bile kaldırmıyomuş
Ama çocuğun burnundaki bütün birikmişleri çıkarmış
Bizimkide hastaydı

3 litre rahat içiyorum canım
Şekerde içiriyor bana galiba
Şekermi var sende cnm

ohhh ev miss olmuş sporda yapılmış keyip pınarda şimdi :))

Abla ben memnuniyetle sana eslik edebilirim. Kilolarda yakin yaza fit hatunlar olarak girelim
Ayyy hadi olalım cnm yaaa
20 kilo var 4 ayda veririz inş.

Hepsi güzelllll

Odem cayi icin malzemem eksik ya taze zencefil ve karanfilim yok bu hafta yapamicam kardesimden istedim disaridaydi oda gec gelecekmis marketler kapanmis olacak. Baska yapabilecegim birsey varmi
olanlardan yap cnm
Zencefil toz olarakdamı yok
Y.elma limon falanda etkili

Canim ben döndüm gene sporumu yapicma insallah haftada 3-4 kez leslie düsünüyorm. Bakalm bu hafta nekadar eksi olcak cok olmicak gbi ama insallah sasirtir beni
olacak olacak :))
En az 700-800 gider

Tartıya yakın barbunya olmasaydı iyiydi
Yoksa güzel menü

Kız akşamki 1 yk.salata ne olaki
Çok zorlandınmı onu yerken :)))

Yok pek kullandigim birsey degildi o zaman eldekilerle yapayim oldugu kadar az cok etki eder illaki. 20 kg nedir ki haftada 1 kilo versek bile hedefe ulasmis sayiliriz buda zor degil biraz ozenle olabilecek seyler

Yazdim valla abla pazar günü bilirsin gecede olsa uğrarım
8tl aldım canım belki markette daha ucuzdur bimlerdede 8di yazın ama kışın daha uygun oluyor fiyatı gerçi dediğin gibi herşey pahalı eskiden kuzey için birikim koyarsın kenara kış girdi gireli yok valla gazdi zart zırt kalmıyor
Askeriyeydi. guzel gecti diye dusunuyorum bilgisayar uygulamali bir sinav vardi birde mulakat. Ordada word excel filan sordular. Bakalim sonuc ne olacak bekleyecegim artik
hadi hayırlısı canım

Kiz sana nasıl geliyor balkon araları çok mu kısa ki
Bu arada tombisime geçmiş olsun yemek yerken de acır ya biran önce geçer inşallah
Onceki haftaya gore abla regliydim bu cuma 108 cikmisti
Tatlim gelemesende kilo bildirirken mutlaka sistemimizi kullan yoksa havada kalıyor rakamlar
Seni takip ediyormuş ki orda bulmuş kendini
Regl öncesi bazen oluyor bazende çok rahat bu ay çok rahatımiki gün kaldı halbuki ama önceki ay adamı bogazlamafigim kalıyor bı hemen anlıyor yine senin vaktin gelmiş diye
Tamm abla dikkat edicem 6 gb internet yetmiyo tel cok harciyor galiba
Yuhh
Maşallah
Valla müstakil ev eskisi gibi yok hala villanın olsa iyimiydi yok yaw benim eşimin teyzesinin evi çok büyük bir site yapılır yani havuzu spor alanı vs ama evde otel gibi kullanılıyor birlikte sofraya oturmak bile yok yine halimize şükür valla çok parada iyi değil
Sonrada gelsin 75

o ekşi onbeşinci alabilirmiyim mezun olcamda ya ben niye bu kadar iradesiz oldum bı baslayamadim

Yok pek kullandigim birsey degildi o zaman eldekilerle yapayim oldugu kadar az cok etki eder illaki. 20 kg nedir ki haftada 1 kilo versek bile hedefe ulasmis sayiliriz buda zor degil biraz ozenle olabilecek seyler
Istersek tabiki olur cnm çok uçuk bi rakam değil
Bazı hafta az eksi bazen daha fazla olur ama 1 ayda 5 kilo verilebilecek bi rakam

Sen yap çayını illaki faydası olur

o ekşi onbeşinci alabilirmiyim mezun olcamda ya ben niye bu kadar iradesiz oldum bı baslayamadim
Heee bende çok varda sana vereyim :)))
Daha 20 kilo var gidecek
Kıyafetler halâ olmuyor
Anca 7 lere düşersem olur yavaş yavaş

Menülerin güzeldi ya cnm bozdunmu yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…