- 30 Aralık 2012
- 655
- 1.719
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.821
Başlıyacam inşallah canımYazarken Öğünler arasında satır arası koyabilirsin :))
Bence güzel olmuş canom
Sen spora başlamayı düşünüyomusun
Bu 2.haftan heralde
Artık regliye takılmıyoz cnm zaten her ay oluyoruzBaşlıyacam inşallah canım
Şu an adetliyim bakalım bu hafta kaç gidecek yoksa gitmeyecek mi
Üşüttü abla ya agzı burnu tıkandı nefes alırken bile zorlanıodu başını bekledik eşimle 3 gece uyku uyumadık meeme ememiodu burnu tıkalı diye başlıyodu aglamaya geçti inşallahalerjiden başka hastalığımı var cnm
3 litre rahat içiyorum canımArtık regliye takılmıyoz cnm zaten her ay oluyoruz
Bu dönemde suya ve tuza dikkat edelim ki şişlik fazla olmasın
Abla ben memnuniyetle sana eslik edebilirim. Kilolarda yakin yaza fit hatunlar olarak girelimBenimde bu başladığımda -15 oldu
Ama 78 e düşmeden kendimi kilo vermiş olarak göremiyorum
En son ordan yukarı çıkmıştım
Sonrada gelsin 75
Son 10 kiloda zaten gider
Kesinlikle söyle canım.müstakil evde değiller sonuçta. Bnm üst katta oturan yeni taşındı sayılır her Allahın günü mutfak balkonuna yatak çarşafı asıyordu balkona çıktıkça karşımda çarşam mutfk karanlık filan tiksindim rahatsız oldum apt grubundan numarasına mesaj attım güzel bi dille bi daha yapmadı iletişim kurmalı yoksa bşka yollat denemeli canım
Regl öncesi tatlı krizndeym yaaa
Ben dışarda olmadığım ve misafir olmadığı sürece gelmeye çalışıyorum ama hepimiz bi bahane buluyoruz heralde :))
Ayağım sakat diye terliği çıkaramıcamı düşünüyolar acaba
Benim listeyi yapsana kesin eksi gelir hem çok azda değil
Geçen gün ümraniye cinayetini gördüm nette
Bizim toplumda insanlık diye bişey kalmamış
Mülakatın iyi geçmesine sevindim cnm
Amann zeynepcim dikkat et bide hastalık çıkmasın
Diyetisyen özelmi devletemi gidecen cnm
Inş.eline hazır liste verenlerden değildir
Meyvenin yanına yoğurt da ihmal etme cnm
Yoğurt yağ yakmak için önemli
Normalde kah.güzel ama artıyken sıfır ekmek 2 yumurta olsa daha güzel olurdu
Bide şu yürüyüşler tempolu olsa
Bence iyilikle söyle cnm belki size o kadar ses geldiğinin farkında değildir
olabilirrrr :))ama bu yemek için bahane değil
ben şimdi boşa çıktım :))
Kız senin +90 da ne işin var :))
Sen artık çıtırık oldun :))
Sizlerde ne var yok kızlar
Çok şükür bi zeynebin güzel eksisi vardı
Bu hafta yıldız o olucak heralde :))
Ben geçen hafta sıramı savdım
Dermişimmm :)))
Ama genelde sporlar çok yetersiz
Pnrrr-12 tatlım ananas diyeti işe yarar inşallah güzel bir eksi alırsın burdan ayrılmadın yazmışın canım bura bağımlılık yaptı yazmasam bile bakıyorum sende mezun olursan sakın burdan kopma bide insan mezun oldum hedefime ulaştım diye diyeti salıyor ben geçen hafta 3 gün dikkat etmedim 2 kilo aldım sonra o kiloları vermek için 1 hafta uğraştım. 2 haftadır sabitim bu cuma biraz olsun eksiye gitmek istiyorum artık cuma tartım var diye en azından sabit kalmaya çalışıyorum eğer tamamen bırakmış olsam bu takımı İnan tekrar 70 e doğru giderim. Sende mezun olunca kopma burdan tatlım. İnşallah cuma günü hepimiz güzel eksiler görürüz.
tugcetugcem tatlım perş.sende ödem çayını yapsana
1.5 -2 lt suyun içine
2 y.elmanın kabuğu kalın doğranır
1 parça taze zencefil
3-4 tane karabiber
3-4 karanfil
1 ç.tarçın
Biraz saplarıyla maydonoz
1 limon dilimlenir
1-2 tane yaseminli y.çay deniyor ama hertürlüsü olur
5-10 dk kaynatılıp içilir
Akşamdan hazırlanırsa daha iyi
Ananas yediğim zaman ben onun kabuklarınıda koyuyorum
@angelic2 sende sormuşun heralde cnm
Neyseki geçmiş cnmÜşüttü abla ya agzı burnu tıkandı nefes alırken bile zorlanıodu başını bekledik eşimle 3 gece uyku uyumadık meeme ememiodu burnu tıkalı diye başlıyodu aglamaya geçti inşallah
Şekermi var sende cnm3 litre rahat içiyorum canım
Şekerde içiriyor bana galiba
ohhh ev miss olmuş sporda yapılmış keyip pınarda şimdi :))Kizlar bende bugun hep girdm okudum ama bi firsat bulup yazamadm. Bugun temizlik yaptm dip bucak sonra sporumu yaptm, yemek o bu derken aksam olmus zaten :) smdide ödem cayimi kaynattim yarina hazir cumaya sabirsizlaniyorm insallah güzel eksi gelir :)
Ayyy hadi olalım cnm yaaaAbla ben memnuniyetle sana eslik edebilirim. Kilolarda yakin yaza fit hatunlar olarak girelim
Hepsi güzelllllMenüm:
10:30 1hurma, 1tk zeytinyag
11:00 1tb ekmek, 1kk peynir, domates salatalik biber
15:00 1/4 Ananas, 3yk yogurt, 1ck keten tohumu
17:45 1tabak bamye yemegi, 1tas cacik, salata
20:00 1ince dilim ayva
2fincan yesilcay
2fincan hibiskus
3lt Su
5 mil leslie + 100hoplama + 5dk karin egzersizi = 229puan
olanlardan yap cnmOdem cayi icin malzemem eksik ya taze zencefil ve karanfilim yokbu hafta yapamicam kardesimden istedim disaridaydi oda gec gelecekmis marketler kapanmis olacak. Baska yapabilecegim birsey varmi
olacak olacak :))Canim ben döndüm gene sporumu yapicma insallah haftada 3-4 kez leslie düsünüyorm. Bakalm bu hafta nekadar eksi olcak cok olmicak gbi ama insallah sasirtir beni
Tartıya yakın barbunya olmasaydı iyiydiMenüm
07:16 2 dilim peynir, 4 zeytin, domates salatalık, 2 dilim çavdar ekmeği
10:20 sade türk kahvesi 5-6 tane çiğ badem, 2 tane çiğ fındık, 5-6 tane beyaz leblebi
12:35 6 yk barbunya ve 1 kase yoğurt
15:17 1 kivi, 1 çay bardağı tarçınlı süt
17:40 1 yk salata , 20-25 gr ızgara tavuk, 1 bardak kefir
2,5 litre su, dukan bira
40 dk n.t yürüyüş *1=40
60 dk jilliandan daha hızlı sporda istasyon adı veriliyor*4=240
280 puanPnrrr-12
Yok pek kullandigim birsey degildi o zaman eldekilerle yapayim oldugu kadar az cok etki eder illaki. 20 kg nedir ki haftada 1 kilo versek bile hedefe ulasmis sayiliriz buda zor degil biraz ozenle olabilecek seylerNeyseki geçmiş cnm
Böyle zamanda başına soğan kes koy, ıslak havlu koy
Sütünden de burnuna damlat
Bşde benim oğlan bi aparat almış onaylı tavsiye edilen
Ucu süpürgeye takılıyomuş
Tabi o kadar kuvvetli çekmiyor :))bi kağıdı bile kaldırmıyomuş
Ama çocuğun burnundaki bütün birikmişleri çıkarmış
Bizimkide hastaydı
Şekermi var sende cnm
ohhh ev miss olmuş sporda yapılmış keyip pınarda şimdi :))
Ayyy hadi olalım cnm yaaa
20 kilo var 4 ayda veririz inş.
Hepsi güzelllll
olanlardan yap cnm
Zencefil toz olarakdamı yok
Y.elma limon falanda etkili
olacak olacak :))
En az 700-800 gider
Yazdim valla abla pazar günü bilirsin gecede olsa uğrarımMenü Çok kötü değil ama Çok iyide değil bana göre
Suyun kilona göre Çok az
Sporda yok
Muzu sık tüketmiyelim cnm
Güzel görünüyor
Kilo ve boy bilgilerini profilin altına yazarmısın
Sporada başlanmış Güzel olmuş tatlım
Yalnız senin menüde sık salça görüyorum
Farkında olmasakda Çok tuzlu oluyor onlar
Bu 2-3 gün karbona birazdaha dikkat et
Su ve spor olmadan olmuyor cnm
Eğer güzel eksi görmek istiyosan bulgur hiç olmasın
okullar ne zaman tatil oluyorki
Karşıdaki insan değilse ne laftan anlıyor ne sözden
Burda akşam 8 den sonra sabah 8 den önce gürültü yapılması yasak
Menüyü beğendim tatlım
Ama spor yetersiz
Hamburger köftesini evdemi yaptın dışardanmı cnm
Gerisi güzel görünüyor
Hepsi gayet güzel tuğçem
vücut aynı beslenmeye alışınca sporsuz gitmiyor artık gitmiyor cnm
sporun bi çok faydası var ama kıymetini bilmiyoruz
Güzel olmuş cnm
çok geçmiş olsun cnm yaa inş.çabuk çıkar
Cuma günü bildirim yapmadın irem
Ne zamana göre artısın
Çok geçmiş olsun tatlım
Ne olduğu çıkar inş.
sanki döndüm diye yazdı da :))
8tl aldım canım belki markette daha ucuzdur bimlerdede 8di yazın ama kışın daha uygun oluyor fiyatı gerçi dediğin gibi herşey pahalı eskiden kuzey için birikim koyarsın kenara kış girdi gireli yok valla gazdi zart zırt kalmıyorOo sende baya iyi gitmis cnm valla hadi bakalm benm nasil olcak ben yarn yapicma tek gün detoks 2 gün yaparsam smdi cumaya etki etmezde arti cikarm diye öle düsündm ama bugunde ögle arayi ananasla yaptm.
Seninki birza karisik olmus cigköfteli falan ama iyi gene ugrasiyorsn birakmiyorsn mezun oldm diye hadi hayirlisi baklm aci da dedign gbi metoya iyi gelr bence sakincasi olmaz :)
Cok gecmis olsun canim
Cok gecmis olsun canim hadi hayirlisi haberler alirsiniz insallah sonuclardan..
Bazen böle durumlar oluyor sen gene elibden geldignce yediklwrine dikkat etmeye calis artik disarda olsakta saglikli seyler secip yiyebiliyoruz
Valla senin gbi komsuyu öper basima koyarm cnm bizde cok cekiyoruz komsulardna üstte tek yasiyan bi kadin var ve gece 1-2 takirti yapiyor o saate napiyor bilmiyorm valla. Esim iste oldugnda geceleri hep korkardm acaba biri camimi zorluyo falan diye zorla uyurdm smdi azaldi biraz ama gene bazen yapiyor ve süpürgeyi temizligi genelde gec yapar dipbucak yapiyo bide valla. Altimizdaki komsuda haftasonu bangir bangur sarki acar esim bazen haftasonuda calisiyor uyaniyor sayesinde ben namaz kilarken sarkiyla kiliyorm mecburen valla bazen dolup tasiyorm ama bsi sölemedim hic tutuyorm kendmi iyimi yapiyorm kötümü bilmiyorm. Ben 6 da süpürge tutcak olsam esim isini öglen yap aksama birakma der bana kizar bazileri gercktn cok saygisiz
Ohh keyif senin hadi bakalm iyi dinlenmeler size ozaman bugun
Ananasi nekadara aldin cnm biz dün 9 lira verdik 1 ananasa cok pahali geldi bana valla herseyn civisi cikti patlican kilisu 5 lira
Detox iyi düsünmüssün yap tabi bende yarn ananas yapcm ama biraz farkli yumurtasiz olcak
hadi hayırlısı canımAskeriyeydi. guzel gecti diye dusunuyorum bilgisayar uygulamali bir sinav vardi birde mulakat. Ordada word excel filan sordular. Bakalim sonuc ne olacak bekleyecegim artik
Kiz sana nasıl geliyor balkon araları çok mu kısa kiKesinlikle söyle canım.müstakil evde değiller sonuçta. Bnm üst katta oturan yeni taşındı sayılır her Allahın günü mutfak balkonuna yatak çarşafı asıyordu balkona çıktıkça karşımda çarşam mutfk karanlık filan tiksindim rahatsız oldum apt grubundan numarasına mesaj attım güzel bi dille bi daha yapmadı iletişim kurmalı yoksa bşka yollat denemeli canım
Tatlim gelemesende kilo bildirirken mutlaka sistemimizi kullan yoksa havada kalıyor rakamlarOnceki haftaya gore abla regliydim bu cuma 108 cikmisti
Seni takip ediyormuş ki orda bulmuş kendiniBen dışarda olmadığım ve misafir olmadığı sürece gelmeye çalışıyorum ama hepimiz bi bahane buluyoruz heralde :))
Ayağım sakat diye terliği çıkaramıcamı düşünüyolar acaba
Benim listeyi yapsana kesin eksi gelir hem çok azda değil
Geçen gün ümraniye cinayetini gördüm nette
Bizim toplumda insanlık diye bişey kalmamış
Mülakatın iyi geçmesine sevindim cnm
Amann zeynepcim dikkat et bide hastalık çıkmasın
Diyetisyen özelmi devletemi gidecen cnm
Inş.eline hazır liste verenlerden değildir
Meyvenin yanına yoğurt da ihmal etme cnm
Yoğurt yağ yakmak için önemli
Normalde kah.güzel ama artıyken sıfır ekmek 2 yumurta olsa daha güzel olurdu
Bide şu yürüyüşler tempolu olsa
Bence iyilikle söyle cnm belki size o kadar ses geldiğinin farkında değildir
olabilirrrr :))ama bu yemek için bahane değil
ben şimdi boşa çıktım :))
Kız senin +90 da ne işin var :))
Sen artık çıtırık oldun :))
Regl öncesi bazen oluyor bazende çok rahat bu ay çok rahatımiki gün kaldı halbuki ama önceki ay adamı bogazlamafigim kalıyor bı hemen anlıyor yine senin vaktin gelmiş diyeYine çok gerginim, regl im yakın ya ondan bu kadar geriliyorum ya da cidden gerilmem gerekiyor bu tavırlara
2 gündür tahammül edemiyorum çalışma arkadaşlarıma, olay çıkartmıyorum ama içim şişti yeminle...
ve daha kötüsü kollarımda ödem oluşmuş, kortizon yeni mi etki etmeye başladı, başka bir şey mi çözemedim
kendimi yarım dünya olarak görüyorum farkettiğimden beri
YuhhTamm abla dikkat edicem 6 gb internet yetmiyo tel cok harciyor galiba
MaşallahArtık listede değilim ama tartıya bir gün kala Benide heyecan sardı menümü yazıyım bende
Sabah 9:30
2 dilim ananas, 1 kase yoğurt, 4 badem
Öğlen 13:30
4 yk şehriye çorbası, avuç içi kadar 2 haşlanmış tavuk
Akşam 17:30
1 kase sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış brokoli
2 lt limonlu su
Yatmadan önce soda ayran kürü yaparım
Valla müstakil ev eskisi gibi yok hala villanın olsa iyimiydi yok yaw benim eşimin teyzesinin evi çok büyük bir site yapılır yani havuzu spor alanı vs ama evde otel gibi kullanılıyor birlikte sofraya oturmak bile yok yine halimize şükür valla çok parada iyi değilKomsulardan konusulmus bende ayni dertten muzdaribim ama Allahtan sizinkiler kadar degil. 2 tane erkek cocuk var bazen oyle bir kapiyi carpiyorlarki birakin bebegi ben bile yerimden sicriyorum. Allah iyi insanlarla karsilastirsin bu devirde apartmanda yasamak da gercekten zor bi cins mutlaka cikiyor
o ekşi onbeşinci alabilirmiyim mezun olcamda ya ben niye bu kadar iradesiz oldum bı baslayamadimBenimde bu başladığımda -15 oldu
Ama 78 e düşmeden kendimi kilo vermiş olarak göremiyorum
En son ordan yukarı çıkmıştım
Sonrada gelsin 75
Son 10 kiloda zaten gider
Istersek tabiki olur cnm çok uçuk bi rakam değilYok pek kullandigim birsey degildi o zaman eldekilerle yapayim oldugu kadar az cok etki eder illaki. 20 kg nedir ki haftada 1 kilo versek bile hedefe ulasmis sayiliriz buda zor degil biraz ozenle olabilecek seyler
Heee bende çok varda sana vereyim :)))o ekşi onbeşinci alabilirmiyim mezun olcamda ya ben niye bu kadar iradesiz oldum bı baslayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?