- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.841
Kaynadiktan sonra suzup yarina beletiyim dimi birde limonu kabuklariyla mi dograyip atayim icineIstersek tabiki olur cnm çok uçuk bi rakam değil
Bazı hafta az eksi bazen daha fazla olur ama 1 ayda 5 kilo verilebilecek bi rakam
Sen yap çayını illaki faydası olur
Limonu kabuklarıyla dilimle cnmKaynadiktan sonra suzup yarina beletiyim dimi birde limonu kabuklariyla mi dograyip atayim icine
Ok. Tamamdir sagol abla basliyorum bende simdi yapmayaLimonu kabuklarıyla dilimle cnm
Ben süzmüyorum öyle bekletiyorum
Baktım şimdi, 82 demişim aylık hedefe
Ama bu hafta fazla eksi olmıcakinşallah sabitte olmam
Haftaya mutlaka atak yapmam lazım
Tartıya yakın barbunya olmasaydı iyiydi
Yoksa güzel menü
Kız akşamki 1 yk.salata ne olaki
Çok zorlandınmı onu yerken :)))
Ayyyy kötü olmuş cnm yaaaYaaa inanmiyorum suan kendime yaptiklarima bi guzel odem cayimi kaynattim biraz beklettim icine ekstradan ayva ve 2 hibiskus de koymustum bi hevesle yapmistim herneyse dedim surahime koyayimda sicak sicakta iciyim dedim tam hepsini bosaltmistim kiii cat diyee patladi cook korktum valla artik cope gitti hepsi cok kotu oldum yaa
Hissedilen şişkinlik yada gaz falan değilde cnm tartıda şişlik yapıyor :)))Gaz yapmıyor bana abla, şişkinlik filan da yapmıyor. O yüzde karnıbahar, barbunya, kru fasulyeyi rahat tüketiyorum :)))
Ya akşam yemeği yerken çok zorlandım valla, bi canım yemek yemek istemedi, yemeseydim şu an kendimi tutamayıp abartıyor olurdum. Adet yerini buldu, yemek yedin mi yedim
Anaaaa sende atarlanmaya sebep arıyon kızzz :)))Alıntı yapamıyorum ya, birkaç tane denedim olmadı, bir tane denedim olmadı. Zaten atarlıyım iyice atarlandım he
Simit tabiki olmaz cnm heleki tüm olarak 4 dil.ekm yemiş oldunBugunku menum
Sabah demir ilacim bitmis yazdiriyimda iciyim diye kahvalti yapmadim ilaci yazdiriyim iiiyi diyene kadar oglen oldu cok acikmistim 1 tane simit yedim 1 kase yogurt corbasi ictim
Oglen 14.00
Acili 1 yumurtali menemen
2 dilim domates
4 5 catal kuru patlican kavurmasi
2 dilim tb ekmek
3 br cay
1 minik az sekerli kurabiye
Aksam 20.00
5 tane lahana sarmasi
1 kase mercimek corbasi
1 tabak salata
1 ufak haslanmis patates
2 lt su
1 saat nt yuruyus 60pPnrrr-12
Uyumadam once leslie yapicam 3 mil insallah
Annengile alışmadımı cnmselam
annemde oldığum için tel i elime alamadım kızlar.kusuruma bakmayın.
dünkü ve bugünkü menülerimü yazıcam şimdi.bugün erjen yattı çocuklar.3 gündür feleğim şaştı.
annemle babam da çocuk gibi .sürekli ilgi istiyor. benim ufak oğluş da iyice akıllandı.hep bemi istiyor.odadan çıkınca ağlıyor.sanki kimseye yetmiyorum.
Başladık canım 2.yi oldu bugün. Larenjit olmştu işte ilaçlar etki etmedi diş etlerinde de enf oluşmuş zaten bünye dirençsizdi bugün daha iyi çok şükür@Warriorinside canim kv rahatsizlanmis galiba cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin.
Poni Bon canim seninde kizin nasil oldu basladiniz mi igneleri yaptirmaya. Cok gecmis olsun insallah fayda eder de hemencecik toparlar kuzucuk. Peki nasil kapmis bu enfeksiyonu pek duydugum birsey degil de merak ettim
Inş.bikaç güne düzelir cnmBaşladık canım 2.yi oldu bugün. Larenjit olmştu işte ilaçlar etki etmesi diş etlerinde de enf oluşmuş zaten bünye dirençsizdi bugün daha iyi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?