- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.861
Biz yeni geldik abla eşim gelince spora gittim ordn gelip akraba kaza geçirmşti onun ziyaretine gittik dönüşte de kızımın iğnesini yaptırdık. İkramların hiç birisini yemedim, spora gitmeseydm yerdm herhalde dur kendimi bi tebrik ediyimHadi kızlar menüler gelsin artık
Ne yapıyor Ne ediyosunuz
Gelin iki çene çalalım :))
eşim yok abla.eşime baktırıyordum çocukları . bana yardımı oluyormuş meğer. :) burda koşturıyorum resmen.bir de kendime göre bi düzen vardı bura küçük yer konu komşu geliyor çat kapı yani.e onlarla oturup ilgilenmek gerekAnnengile alışmadımı cnm
Eşin ordamı sen yalnızmı gittin
Dün börek olmasa baya güzelmiş cnm onun yerine 2 dil.tb ekm.olsaydı daha çok doyardındünkğ menü
sabah 10.00
kaşkınca 1 kuru incir
kahvaltı
2 sigara böreği
yeşillik 1 haşlama yum.
öğlen 1 tabak ebegümeci kavurması yoğurt
ara 10 fıstık
akşam
4 kaşığ musalka yoğurt 1 dlm ekmek
spor yok
su 1.5 lt falan
bugün
sabah
1btatlı k.labne 1 /8 simit yeşillik 1 dlm cevizli ekmek
ara 1 manfalin 1 elma
akşam
1 baget 1 kanat tavuk bol salata
ara 21.30 1 /4elma 1/4armut 5 fıstık
su 1.5 lt
spor yok
normalde bunların 2 katını falan yerdim herhalde.yani buraya yazıcam diye azalttlm ama bu kadar oldu kızlar.kendimi haklı çıkarıyor dwğülim ama elimden bu kadar geliyor.üzgünüm.
Kesmiyor kesmiyor kakaolu muz tarçınlı süt bni kesmiyorAynen cnm haklisin bidha oldugunda inip konusucam bakalim hayirlisi insallah anlarlar :)
Canim cok zor dönem valla kakaolu muz tarcinli süt bi sekilde idare et :)
Olabillir abla öle yapiym bide
Canim ben döndüm gene sporumu yapicma insallah haftada 3-4 kez leslie düsünüyorm. Bakalm bu hafta nekadar eksi olcak cok olmicak gbi ama insallah sasirtir beni
Canim sen en iyisini yapiyorsn valla dedign gbi bi biraktimi insan gidiyor zaten bi süre koruma yapmak gerkiyor zaten insallah hem yavas yavas 60a da ulasirsin bakalm ama hemen 2 kilo almissin valla sasirdm iyiki verebilmissin cnm valla 70e dogru giderdi öyle
Ben hazir ettim bile :)
Yani dinlenmeyemi gittin iş yapmayamı belli değileşim yok abla.eşime baktırıyordum çocukları . bana yardımı oluyormuş meğer. :) burda koşturıyorum resmen.bir de kendime göre bi düzen vardı bura küçük yer konu komşu geliyor çat kapı yani.e onlarla oturup ilgilenmek gerek
Ne kesmiyor neyi kesmiyorKesmiyor kesmiyor kakaolu muz tarçınlı süt bni kesmiyor
Yazdim valla abla pazar günü bilirsin gecede olsa uğrarım
8tl aldım canım belki markette daha ucuzdur bimlerdede 8di yazın ama kışın daha uygun oluyor fiyatı gerçi dediğin gibi herşey pahalı eskiden kuzey için birikim koyarsın kenara kış girdi gireli yok valla gazdi zart zırt kalmıyor
hadi hayırlısı canım
Kiz sana nasıl geliyor balkon araları çok mu kısa ki
Bu arada tombisime geçmiş olsun yemek yerken de acır ya biran önce geçer inşallah
Tatlim gelemesende kilo bildirirken mutlaka sistemimizi kullan yoksa havada kalıyor rakamlar
Seni takip ediyormuş ki orda bulmuş kendini
Regl öncesi bazen oluyor bazende çok rahat bu ay çok rahatımiki gün kaldı halbuki ama önceki ay adamı bogazlamafigim kalıyor bı hemen anlıyor yine senin vaktin gelmiş diye
Yuhh
Maşallah
Valla müstakil ev eskisi gibi yok hala villanın olsa iyimiydi yok yaw benim eşimin teyzesinin evi çok büyük bir site yapılır yani havuzu spor alanı vs ama evde otel gibi kullanılıyor birlikte sofraya oturmak bile yok yine halimize şükür valla çok parada iyi değil
o ekşi onbeşinci alabilirmiyim mezun olcamda ya ben niye bu kadar iradesiz oldum bı baslayamadim
Hissedilen şişkinlik yada gaz falan değilde cnm tartıda şişlik yapıyor :)))
Öyle değilse sorun yok
Anaaaa sende atarlanmaya sebep arıyon kızzz :)))
ya burayı ciddiye almıyor gibi bir izlenim vermekten korktuğum için Üzgünüm.herkes bir yorum yapıyor sağolsun iyi kötü falan diye ama ısrarla aynı şeylwri yapıyor gübüyim.bu halimden dolayı yani.ufff anlatamadım .Dün börek olmasa baya güzelmiş cnm onun yerine 2 dil.tb ekm.olsaydı daha çok doyardın
Bugünde güzel sayılır
Akşam sonrası meyveyi abartmaman iyi olmuş
Bizden özür dilemene gerek yok kuzum sonuçta herkes kendine kilo veriyor :)))
Sağol canım. Valla çift kişlk çarşaf büyük malum balkon demirlerine ip bağlamış ordan sarkıtıyo önceki de sürekli yolluk yıkayıp sarkıtırmışYazdim valla abla pazar günü bilirsin gecede olsa uğrarım
8tl aldım canım belki markette daha ucuzdur bimlerdede 8di yazın ama kışın daha uygun oluyor fiyatı gerçi dediğin gibi herşey pahalı eskiden kuzey için birikim koyarsın kenara kış girdi gireli yok valla gazdi zart zırt kalmıyor
hadi hayırlısı canım
Kiz sana nasıl geliyor balkon araları çok mu kısa ki
Bu arada tombisime geçmiş olsun yemek yerken de acır ya biran önce geçer inşallah
Tatlim gelemesende kilo bildirirken mutlaka sistemimizi kullan yoksa havada kalıyor rakamlar
Seni takip ediyormuş ki orda bulmuş kendini
Regl öncesi bazen oluyor bazende çok rahat bu ay çok rahatımiki gün kaldı halbuki ama önceki ay adamı bogazlamafigim kalıyor bı hemen anlıyor yine senin vaktin gelmiş diye
Yuhh
Maşallah
Valla müstakil ev eskisi gibi yok hala villanın olsa iyimiydi yok yaw benim eşimin teyzesinin evi çok büyük bir site yapılır yani havuzu spor alanı vs ama evde otel gibi kullanılıyor birlikte sofraya oturmak bile yok yine halimize şükür valla çok parada iyi değil
o ekşi onbeşinci alabilirmiyim mezun olcamda ya ben niye bu kadar iradesiz oldum bı baslayamadim
sana da hoşgeldin bile diyememiştim arkadaşım.Ayy okurken geçmişi içim geçip duruyor o kadar yoruldunum ki. 24269 da kaldım . Burdan drvam edeyim ben yarın sabah. Öpüyorum cokkk iti geceşet
Geçmiş olan canm cana glmesinYaaa inanmiyorum suan kendime yaptiklarima bi guzel odem cayimi kaynattim biraz beklettim icine ekstradan ayva ve 2 hibiskus de koymustum bi hevesle yapmistim herneyse dedim surahime koyayimda sicak sicakta iciyim dedim tam hepsini bosaltmistim kiii cat diyee patladi cook korktum valla artik cope gitti hepsi cok kotu oldum yaa
Ahahaa cok guldum valla ayni beeenAyy olsam da rahatlasam, gerçi daha 2 günüm var da öncesi ve sonrası atarlı halime ben dayanamıyorum
Sabah bi tartılayım hele aklıma düşürdün:))) Karnımı seviyom şimdi nolur şişme diye, ben iyice tırşattım herhal
Ayy aynen öyle, biri bana baksa da ‘ ne bakıyon’ deyip girişsem diye bekliyorum. Çocukluğuma inmem lazım benim, bugün şubeden bir arkadaş da ruhani şeyleri araştırmış, onunla ortal eklem ağrılarımız filan var alternatif tıpta çare arıyoruz. İu anki çektiğin acıların sebebi önceki yaşamlarında başına gelenlerdir filan diye anlattı okuduklarını. Reenkarnasyona da inanan biri değiş aöa o da atarlı ben gibi:) ayy bunun üzerine iyice sıyırdım kafayı müşteri arasında paraların Atatürk kafalarını üst üste getirdim gıcırdan eskiye doğru dizdim kasanın içinde, müşteri gelip işime engel oluyor diye triplendimNeyseki spor tüm gazımı aldı
Neyseki geçmiş cnm
Böyle zamanda başına soğan kes koy, ıslak havlu koy
Sütünden de burnuna damlat
Bşde benim oğlan bi aparat almış onaylı tavsiye edilen
Ucu süpürgeye takılıyomuş
Tabi o kadar kuvvetli çekmiyor :))bi kağıdı bile kaldırmıyomuş
Ama çocuğun burnundaki bütün birikmişleri çıkarmış
Bizimkide hastaydı
Şekermi var sende cnm
ohhh ev miss olmuş sporda yapılmış keyip pınarda şimdi :))
Ayyy hadi olalım cnm yaaa
20 kilo var 4 ayda veririz inş.
Hepsi güzelllll
olanlardan yap cnm
Zencefil toz olarakdamı yok
Y.elma limon falanda etkili
olacak olacak :))
En az 700-800 gider
Benim menüm
Ananas
Ananas
Ananas :)))
Şimdide kabuklarıyla beraber öbür şeyleri koyup çayımı hazır edecem yarın için
Gelsinnnn şubat hedefleri
2 ŞUBAT HEDEF LİSTESİ ____
mefkurem ___ 87 / 82 / -5
nanekekik ___75 / 70/ -5
Zey-has____ 111.1/105/-6.1
Melegimve ben ___ 88/ 83 / -5
Eyledi____ 95.2/90.5/ -4.7
Kocasınınnar tanesi ___106/101/-5
Nurse51____108/100/-8
Poni Bon ____79.5/74/5.5
askrhpozitif_____79,6/78/1,6
Warriorinside__75,6/68/7,6
Pnrrr-20____73.3/68.8/-4.5
tugcekrblt ____64,2/60/-4,2
mer_4260 ____ 67.6/63.6/ -4
asfarovski ____69.3/66/3.3
canan456_____76.6/73/3.6
angelic2______88/85/-5
Sweetyy83______64.6/63.6/-1
Kesmiyor kesmiyor kakaolu muz tarçınlı süt bni kesmiyor
Ayy olsam da rahatlasam, gerçi daha 2 günüm var da öncesi ve sonrası atarlı halime ben dayanamıyorum
yani tuğçe resmen parayla oynuyon kız
bankacılara karşı farklı bakış açıları geliştiriyorum sayende :)
Sabah bi tartılayım hele aklıma düşürdün:))) Karnımı seviyom şimdi nolur şişme diye, ben iyice tırşattım herhal
Ayy aynen öyle, biri bana baksa da ‘ ne bakıyon’ deyip girişsem diye bekliyorum. Çocukluğuma inmem lazım benim, bugün şubeden bir arkadaş da ruhani şeyleri araştırmış, onunla ortal eklem ağrılarımız filan var alternatif tıpta çare arıyoruz. İu anki çektiğin acıların sebebi önceki yaşamlarında başına gelenlerdir filan diye anlattı okuduklarını. Reenkarnasyona da inanan biri değiş aöa o da atarlı ben gibi:) ayy bunun üzerine iyice sıyırdım kafayı müşteri arasında paraların Atatürk kafalarını üst üste getirdim gıcırdan eskiye doğru dizdim kasanın içinde, müşteri gelip işime engel oluyor diye triplendimNeyseki spor tüm gazımı aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?