Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende koydum çayımı kaynıyor

Listeden fazla olarak
Ananas kabukları
Kiraz sapı
Bikaç kuru erik koydum

Yeşil çayı altını kapatıp bşraz bekleyince koyacam çünkü o kaynatılmaz normalde

dünkğ menü

sabah 10.00

kaşkınca 1 kuru incir

kahvaltı
2 sigara böreği
yeşillik 1 haşlama yum.

öğlen 1 tabak ebegümeci kavurması yoğurt

ara 10 fıstık

akşam
4 kaşığ musalka yoğurt 1 dlm ekmek

spor yok
su 1.5 lt falan

bugün

sabah

1btatlı k.labne 1 /8 simit yeşillik 1 dlm cevizli ekmek
ara 1 manfalin 1 elma

akşam
1 baget 1 kanat tavuk bol salata

ara 21.30 1 /4elma 1/4armut 5 fıstık

su 1.5 lt
spor yok

normalde bunların 2 katını falan yerdim herhalde.yani buraya yazıcam diye azalttlm ama bu kadar oldu kızlar.kendimi haklı çıkarıyor dwğülim ama elimden bu kadar geliyor.üzgünüm.

Hadi kızlar menüler gelsin artık

Ne yapıyor Ne ediyosunuz
Gelin iki çene çalalım :))
Biz yeni geldik abla eşim gelince spora gittim ordn gelip akraba kaza geçirmşti onun ziyaretine gittik dönüşte de kızımın iğnesini yaptırdık. İkramların hiç birisini yemedim, spora gitmeseydm yerdm herhalde dur kendimi bi tebrik ediyim

İyi geceler herkese
Şükürler olsun ilk dönemeci döndüm artık dahada bu kadar yoğun olmama zaten haftaya kaldı 2 - 3 hafta işimde sonra son :) dün akşam elim giremedim o kadar yoğundu ki menümü bile paylaşamadım. Ama artık olmaz böyle şeyler inş. Hep buralardayım.

Menüme gelinde

Sabah: (6.40)
2 yumurta
4 kuru domates
1 dilim peynir

Öğlen: (12.00)
4 uzun galete
1 dilim peynir

Akşam( 17.00)
Vasa kreker çıkolatı olanından
Sıvı 1.5 lt su

Bgn korkunç bir menü oldu hiç vaktim yoktu wc ye gitmeye bile vaktim olmadı. daha şimdi girdim eve uykusuzluktan ölcem.

Annengile alışmadımı cnm
Eşin ordamı sen yalnızmı gittin
eşim yok abla.eşime baktırıyordum çocukları . bana yardımı oluyormuş meğer. :) burda koşturıyorum resmen.bir de kendime göre bi düzen vardı bura küçük yer konu komşu geliyor çat kapı yani.e onlarla oturup ilgilenmek gerek

Dün börek olmasa baya güzelmiş cnm onun yerine 2 dil.tb ekm.olsaydı daha çok doyardın

Bugünde güzel sayılır
Akşam sonrası meyveyi abartmaman iyi olmuş

Bizden özür dilemene gerek yok kuzum sonuçta herkes kendine kilo veriyor :)))

Kesmiyor kesmiyor kakaolu muz tarçınlı süt bni kesmiyor

Yani dinlenmeyemi gittin iş yapmayamı belli değil
Sen biran önce dön en iyisi :))

Ayy olsam da rahatlasam, gerçi daha 2 günüm var da öncesi ve sonrası atarlı halime ben dayanamıyorum

Hissedilen şişkinlik yada gaz falan değilde cnm tartıda şişlik yapıyor :)))
Öyle değilse sorun yok

Sabah bi tartılayım hele aklıma düşürdün:))) Karnımı seviyom şimdi nolur şişme diye, ben iyice tırşattım herhal

Anaaaa sende atarlanmaya sebep arıyon kızzz :)))

Ayy aynen öyle, biri bana baksa da ‘ ne bakıyon’ deyip girişsem diye bekliyorum. Çocukluğuma inmem lazım benim, bugün şubeden bir arkadaş da ruhani şeyleri araştırmış, onunla ortal eklem ağrılarımız filan var alternatif tıpta çare arıyoruz. İu anki çektiğin acıların sebebi önceki yaşamlarında başına gelenlerdir filan diye anlattı okuduklarını. Reenkarnasyona da inanan biri değiş aöa o da atarlı ben gibi:) ayy bunun üzerine iyice sıyırdım kafayı müşteri arasında paraların Atatürk kafalarını üst üste getirdim gıcırdan eskiye doğru dizdim kasanın içinde, müşteri gelip işime engel oluyor diye triplendim Neyseki spor tüm gazımı aldı

Ayy okurken geçmişi içim geçip duruyor o kadar yoruldunum ki. 24269 da kaldım . Burdan drvam edeyim ben yarın sabah. Öpüyorum cokkk iti geceşet

ya burayı ciddiye almıyor gibi bir izlenim vermekten korktuğum için Üzgünüm.herkes bir yorum yapıyor sağolsun iyi kötü falan diye ama ısrarla aynı şeylwri yapıyor gübüyim.bu halimden dolayı yani.ufff anlatamadım .

Sağol canım. Valla çift kişlk çarşaf büyük malum balkon demirlerine ip bağlamış ordan sarkıtıyo önceki de sürekli yolluk yıkayıp sarkıtırmış

O o ne hedefi yaaa , şubat ayı hedefi neydi hafıza kaybı da başladı bende:)))

Sıkı diyet moduna giremiyorum bir türlü ya, diyet modunda değilim şu an sağlıklı-sağlıksız ayrımındayım ama hedefe ulaşmam için haftada 1-3 kasmam lazım kendimi, zihnime söz geçiremiyorum

Tartı stresi mi sardı beni ne oldu

Ayy okurken geçmişi içim geçip duruyor o kadar yoruldunum ki. 24269 da kaldım . Burdan drvam edeyim ben yarın sabah. Öpüyorum cokkk iti geceşet
sana da hoşgeldin bile diyememiştim arkadaşım.
inşallah tez zamanda ulaşırsın hedefine

Geçmiş olan canm cana glmesin

Ahahaa cok guldum valla ayni beeen

Ewt valla ev temiz olunca keyif yapmasi güzel oluyor :)) insallah cnm 700-800 süper olur hadi bakalm ama haftaya 1üzeri olcak insallah

Benim menüm

Ananas

Ananas

Ananas :)))

Şimdide kabuklarıyla beraber öbür şeyleri koyup çayımı hazır edecem yarın için

Anamm o nasil menü :) baska hicbisey yemednmi abla

Aslinda olmiycak degilmis ama bakalm 69larada raziyim :))

Kesmiyor kesmiyor kakaolu muz tarçınlı süt bni kesmiyor

Anaam senin durum vahim ozaman benimde elimden bsi gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…