- 4 Aralık 2017
- 737
- 1.631
- 63
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.881
tabiki oylede cok korktum sadeceGeçmiş olan canm cana glmesin
Fazla sallamışım yaa spora güvenerek ama pek gitmiyoooooGelsinnnn şubat hedefleri
2 ŞUBAT HEDEF LİSTESİ ____
mefkurem ___ 87 / 82 / -5
nanekekik ___75 / 70/ -5
Zey-has____ 111.1/105/-6.1
Melegimve ben ___ 88/ 83 / -5
Eyledi____ 95.2/90.5/ -4.7
Kocasınınnar tanesi ___106/101/-5
Nurse51____108/100/-8
Poni Bon ____79.5/74/5.5
askrhpozitif_____79,6/78/1,6
Warriorinside__75,6/68/7,6
Pnrrr-20____73.3/68.8/-4.5
tugcekrblt ____64,2/60/-4,2
mer_4260 ____ 67.6/63.6/ -4
asfarovski ____69.3/66/3.3
canan456_____76.6/73/3.6
angelic2______88/85/-5
Sweetyy83______64.6/63.6/-1
Görmez olaydımInş.bikaç güne düzelir cnm
Bu arada şubat hedefini gördünmü :)))
Vayyyy bu günleridemi görecedimBiz yeni geldik abla eşim gelince spora gittim ordn gelip akraba kaza geçirmşti onun ziyaretine gittik dönüşte de kızımın iğnesini yaptırdık. İkramların hiç birisini yemedim, spora gitmeseydm yerdm herhalde dur kendimi bi tebrik ediyim
Pek yeterli bi menü olmamış canomİyi geceler herkese
Şükürler olsun ilk dönemeci döndüm artık dahada bu kadar yoğun olmama zaten haftaya kaldı 2 - 3 hafta işimde sonra son :) dün akşam elim giremedim o kadar yoğundu ki menümü bile paylaşamadım. Ama artık olmaz böyle şeyler inş. Hep buralardayım.
Menüme gelinde
Sabah: (6.40)
2 yumurta
4 kuru domates
1 dilim peynir
Öğlen: (12.00)
4 uzun galete
1 dilim peynir
Akşam( 17.00)
Vasa kreker çıkolatı olanından
Sıvı 1.5 lt su
Bgn korkunç bir menü oldu hiç vaktim yoktu wc ye gitmeye bile vaktim olmadı. daha şimdi girdim eve uykusuzluktan ölcem.
Tuğçeeeee sakinnnnnAyy olsam da rahatlasam, gerçi daha 2 günüm var da öncesi ve sonrası atarlı halime ben dayanamıyorum
Sabah bi tartılayım hele aklıma düşürdün:))) Karnımı seviyom şimdi nolur şişme diye, ben iyice tırşattım herhal
Ayy aynen öyle, biri bana baksa da ‘ ne bakıyon’ deyip girişsem diye bekliyorum. Çocukluğuma inmem lazım benim, bugün şubeden bir arkadaş da ruhani şeyleri araştırmış, onunla ortal eklem ağrılarımız filan var alternatif tıpta çare arıyoruz. İu anki çektiğin acıların sebebi önceki yaşamlarında başına gelenlerdir filan diye anlattı okuduklarını. Reenkarnasyona da inanan biri değiş aöa o da atarlı ben gibi:) ayy bunun üzerine iyice sıyırdım kafayı müşteri arasında paraların Atatürk kafalarını üst üste getirdim gıcırdan eskiye doğru dizdim kasanın içinde, müşteri gelip işime engel oluyor diye triplendimNeyseki spor tüm gazımı aldı
Şişttttt stress falan yokO o ne hedefi yaaa , şubat ayı hedefi neydi hafıza kaybı da başladı bende:)))
Sıkı diyet moduna giremiyorum bir türlü ya, diyet modunda değilim şu an sağlıklı-sağlıksız ayrımındayım ama hedefe ulaşmam için haftada 1-3 kasmam lazım kendimi, zihnime söz geçiremiyorum
Tartı stresi mi sardı beni ne oldu
Melek zeynebindiAyyy bugün iş mülakatı kimindi? Geçmişi hala okuyorum yazıldıysa özür dilerim !
Mülakat nasıldı ?
Yok yedimde yazmadımemednmi abla
Öneri derkenMenüm
10.00
1 d ekmek
1 d peynir
14.30
1 kase yayla çorbası
17.00
1 kase yayla çorbası
Domates biber
Su 1.5
Spor
10 dk eliptik 40 p
10 dk kondüsyon biskleti 20p
10 dk bant 30 p
30 dk aletli jmn 90
Toplam 180 p @Pnrrr-20
Eksiye düşemiyorm değişik bi menü yapaym dedim öneri üzerine
Fazla sallamışım yaa spora güvenerek ama pek gitmiyooooo
Herkes hedefini unutmuş heralde :))Görmez olaydım
Bi tatile mi çıksanAyy olsam da rahatlasam, gerçi daha 2 günüm var da öncesi ve sonrası atarlı halime ben dayanamıyorum
Sabah bi tartılayım hele aklıma düşürdün:))) Karnımı seviyom şimdi nolur şişme diye, ben iyice tırşattım herhal
Ayy aynen öyle, biri bana baksa da ‘ ne bakıyon’ deyip girişsem diye bekliyorum. Çocukluğuma inmem lazım benim, bugün şubeden bir arkadaş da ruhani şeyleri araştırmış, onunla ortal eklem ağrılarımız filan var alternatif tıpta çare arıyoruz. İu anki çektiğin acıların sebebi önceki yaşamlarında başına gelenlerdir filan diye anlattı okuduklarını. Reenkarnasyona da inanan biri değiş aöa o da atarlı ben gibi:) ayy bunun üzerine iyice sıyırdım kafayı müşteri arasında paraların Atatürk kafalarını üst üste getirdim gıcırdan eskiye doğru dizdim kasanın içinde, müşteri gelip işime engel oluyor diye triplendimNeyseki spor tüm gazımı aldı
Tatilden dönünce böyle olduBi tatile mi çıksan
güzel güzel uyusana bu saatlerde çocuk yokkenGece gece benim gene oynayasim gobek atasim geldiii oh ohh icimde niyeyse bi sevinc var anlam veremiyorum suan kendime haydi sizde oynayiverin gariii haydiii
Aynen gunduz cikamadigimda 1 saat dans edip ter atiyorum gunduz de hep uykulu oluyorum gece de uyuyamiyorum 1 2 den once uykuyada cok duskunum aslinda bazen diyorum cocuk olursa naparim uykusuz dayanabilirmiyim aglayinca uyanabilir miyim diye ama anne olunca uyaniliyodur tabikigüzel güzel uyusana bu saatlerde çocuk yokkenahhh ah.
ama neyse spor niyetine
Sağol abla :) arada yürüyüş yapıyorum. Çocuklarla spor yapmak zor oluyorzaten kırıkda olsa bişey yapılmıyomuş cnm
Heralde haftaya daha iyi olur
bundan sonrası için az azda versen farketmez cnm
Yeterki tartı yukarı çıkmasın
tabi cnm
Akşamdan hazırla yarın gün içinde iç
Mezun üye bile neler yapmışş :))maşallah tatlım
Spor yapıyomusun bıraktınmı
Çocuklar oluncada zor cnm
Şimdikiler zaten canavar gibi :))
Sabah da sıfır ekmek 2 yumurta peynir olabilir canom
Bugün için güzel cnm
Artık telaşende bitiyor yarın daha güzel olur :))
Allah neşeni daim etsin cnm :)Gece gece benim gene oynayasim gobek atasim geldiii oh ohh icimde niyeyse bi sevinc var anlam veremiyorum suan kendime haydi sizde oynayiverin gariii haydiii
Bende 64 ten aşağı inemicem gibime geliyorBaktım şimdi, 82 demişim aylık hedefe
Ama bu hafta fazla eksi olmıcakinşallah sabitte olmam
Haftaya mutlaka atak yapmam lazım
Bu da nerden çıktıııııBende 64 ten aşağı inemicem gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?