Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hanımlar ben geldim anca bu saat oldu hastaneden 4.30 gibi Çıktık ordan benim kuruma gittik bi kaç evrak vardı teslim edilecek bi kaç şey sonrasında abimlere geçtik orda net çekmiyor giriş yapıp birsey yqzamadim kızımın klinik değerlendirmesi iyi Dr muz iyiye gidiyor dedi kaka sayısının azalması bunu gösteren üstelik kan lekeleri de 5 6 gündür yok sadece bir kaç belirti mız var yarın kaka tahlili yapılacak eğer bağırsak iltihabı devam ediyorsa yumurta kesilecek diyet e yumurta da eklenecek umarım iltihap yoktur. Çok kilo almada da Dr muz ayına göre kilosu çok iyi dedi kızım orda kuçaktan kucağa gezdiği için zor ayrıldık geçmişi sabah okurum menumu yazıp yaticam kızımı 1 de zorla uyuttum

Merhaba; iyi geceler davet icin tesekkür ederim :)

Kendimi tanıtayım;
27 yasımdayım. 22 aylık bir kızım var 59 kilo ile hamile kaldım 87 ile dogum yaptım su anda 78 kiloyum. Boyum 1.72 eski halime dönmek istiyorum fakat tek basıma yeterli motivasyonum yok o yüzden uzun zamandır takip ettigim gruplara katılmaya karar verdim

Emziren ve sut diyeti yapan anne menüsü
Saat 11.00 kahvaltı
1.5 yurtali sahanda yumurta
4 zeytin
1 salatalık
4 cerry
Yeşillik
1 dilim tb ekmek

Saat 17.00
çeyrek dilim yeşil elma hastanede olduğumuz için birsey yiyemedim ama açlıktan midem bulandı
Saat 19.00 akşam
1 tabak ıstavrit tava ( çok az yağda )
Bol salata
Çeyrek dilim ekmek
Su 2 litre yoktur nedense içemeğin
Spor yok

Hoşgeldin cnm Zühal bende takım kaptanıyım

Ilk sayfada kurallar var tatlım iyice bi oku
Yapabilirim dersen ordaki formu doldurup burda paylaş
Ayrıntılı tanıyalım seni

Keşke giderken yanına kuruyemiş ayran falan alsaydın canımcım
Sabah akşam güzel
1 tava çok değildir dimi

Suyuda yarın telafi et sporda olur heralde :))

Daha gelen giden yok heralde
Bende yatıyorum

Özellikle listedekiler yarın tartılarını kontrol etsinler menülerini ona göre ayarlasınlar

Hepinize iyi geceler dileyip mucukk yaptım :))

Keşke ilacı beklemeden din sabah bir simit bi kase çorba 7dlm ekmek yemissin canım
Akşam hem sarma hem patates ki öğlende kurabiye suyunda 3yapmaya çalış bence
Canan sen emziriyorsun suyun çok az
Ayça suuuuu

Kesmiyor kesmiyor kakaolu muz tarçınlı süt bni kesmiyor
Döner bıçağı ile keserim seni
Sağol canım. Valla çift kişlk çarşaf büyük malum balkon demirlerine ip bağlamış ordan sarkıtıyo önceki de sürekli yolluk yıkayıp sarkıtırmış

Suuuuuuu
Ayrıca bu yayla çorbası detoxumu yeni mı kız bu
Aramıza hoşgeldin ben bahar
Aç kalman kötü olmuş
dereceyi gece okuyunca ben bu saate kalkmış sipam sabah oldu diyor birde inatlsiyor yaw benle bunun ergenliği erken geldi

Menü
Sabah(10;00)
1yumurtali menemen
2dlm karabuğday ekmeği
1kk peynir
Yeşillik

Ara(15:00)
Çay yanında on çubuk kraker

Akşam(18:00)
1kepce mercimek çorbası
4yk yesilfasulye
Salata
1kucuk kase yoğurt

Şu:2.5lt spor: adını bile unuttum

Tuğçeeeee sakinnnnn
Sen iyi değilsin belli
Aman bide şu arkadaşından uzak dur canom sana göre değilmiş o

Günaydın, tamam sakinim nema problema Ama banka kapısından içeri girince işler değişirse atarlanırsam karışmam banane :)

Şişttttt stress falan yok
Ayrıca sende çok güzel gidiyosun daha ne olsun

Ayy ben böyleyim işte , saçma sapan düşüncelere girip yapamıyorum moduna giriyorum

Bi tatile mi çıksan

Niyetim var ama hasta olmamayı garantileyince, malum geçen hafta iznim hastalıkla geçti

Tatilden dönünce böyle oldu

Ama tatil yapamadım ki

Günaydınnn Tartı için son sıktık sıktık dişimizi. Hepimize 0 kaçamaklı bol eksili bir gün olsun

Günaydınnnn

Hepimize bol kaçamaklı bol eksili bir gün olsun diye okudum, o nasıl olacakki ya dedim

Uyanamamışım sanırım :)))

Benim anneyede guatr için aldıydık canm bende hiç inanmam ama enteresan bir şekilde iyi geldi. Ama gerçek taşını bulmak kolay değil. Ayrıca ne kaybrdersin ki en kötüsü kızının kolyesi olur :) bide biraz para.

Tuğce yaa böyle oluyunca diyorum ki tek ben değilmişim cinnet geçircek olan işte. Demek her işin bşr sıkıntısı bir stresi var. Diyodun bankadasın ne olabilir ki. Ama baksana niye çok ödeme yapıyorsun diye üstüne geliyorlar. İnsanlarla çalışmak kolay değil bi kere daha anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…