- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.901
Hoşgeldin cnm Zühal bende takım kaptanıyımMerhaba; iyi geceler davet icin tesekkür ederim :)
Kendimi tanıtayım;
27 yasımdayım. 22 aylık bir kızım var 59 kilo ile hamile kaldım 87 ile dogum yaptım su anda 78 kiloyum. Boyum 1.72 eski halime dönmek istiyorum fakat tek basıma yeterli motivasyonum yok o yüzden uzun zamandır takip ettigim gruplara katılmaya karar verdim
Keşke giderken yanına kuruyemiş ayran falan alsaydın canımcımEmziren ve sut diyeti yapan anne menüsü
Saat 11.00 kahvaltı
1.5 yurtali sahanda yumurta
4 zeytin
1 salatalık
4 cerry
Yeşillik
1 dilim tb ekmek
Saat 17.00
çeyrek dilim yeşil elma hastanede olduğumuz için birsey yiyemedim ama açlıktan midem bulandı
Saat 19.00 akşam
1 tabak ıstavrit tava ( çok az yağda )
Bol salata
Çeyrek dilim ekmek
Su 2 litre yoktur nedense içemeğin
Spor yok
Keşke ilacı beklemeden din sabah bir simit bi kase çorba 7dlm ekmek yemissin canımBugunku menum
Sabah demir ilacim bitmis yazdiriyimda iciyim diye kahvalti yapmadim ilaci yazdiriyim iiiyi diyene kadar oglen oldu cok acikmistim 1 tane simit yedim 1 kase yogurt corbasi ictim
Oglen 14.00
Acili 1 yumurtali menemen
2 dilim domates
4 5 catal kuru patlican kavurmasi
2 dilim tb ekmek
3 br cay
1 minik az sekerli kurabiye
Aksam 20.00
5 tane lahana sarmasi
1 kase mercimek corbasi
1 tabak salata
1 ufak haslanmis patates
2 lt su
1 saat nt yuruyus 60p @Pnrrr-20
Uyumadam once leslie yapicam 3 mil insallah
Canan sen emziriyorsun suyun çok azdünkğ menü
sabah 10.00
kaşkınca 1 kuru incir
kahvaltı
2 sigara böreği
yeşillik 1 haşlama yum.
öğlen 1 tabak ebegümeci kavurması yoğurt
ara 10 fıstık
akşam
4 kaşığ musalka yoğurt 1 dlm ekmek
spor yok
su 1.5 lt falan
bugün
sabah
1btatlı k.labne 1 /8 simit yeşillik 1 dlm cevizli ekmek
ara 1 manfalin 1 elma
akşam
1 baget 1 kanat tavuk bol salata
ara 21.30 1 /4elma 1/4armut 5 fıstık
su 1.5 lt
spor yok
normalde bunların 2 katını falan yerdim herhalde.yani buraya yazıcam diye azalttlm ama bu kadar oldu kızlar.kendimi haklı çıkarıyor dwğülim ama elimden bu kadar geliyor.üzgünüm.
Ayça suuuuuİyi geceler herkese
Şükürler olsun ilk dönemeci döndüm artık dahada bu kadar yoğun olmama zaten haftaya kaldı 2 - 3 hafta işimde sonra son :) dün akşam elim giremedim o kadar yoğundu ki menümü bile paylaşamadım. Ama artık olmaz böyle şeyler inş. Hep buralardayım.
Menüme gelinde
Sabah: (6.40)
2 yumurta
4 kuru domates
1 dilim peynir
Öğlen: (12.00)
4 uzun galete
1 dilim peynir
Akşam( 17.00)
Vasa kreker çıkolatı olanından
Sıvı 1.5 lt su
Bgn korkunç bir menü oldu hiç vaktim yoktu wc ye gitmeye bile vaktim olmadı. daha şimdi girdim eve uykusuzluktan ölcem.
Döner bıçağı ile keserim seniKesmiyor kesmiyor kakaolu muz tarçınlı süt bni kesmiyor
Sağol canım. Valla çift kişlk çarşaf büyük malum balkon demirlerine ip bağlamış ordan sarkıtıyo önceki de sürekli yolluk yıkayıp sarkıtırmış
SuuuuuuuMenüm
10.00
1 d ekmek
1 d peynir
14.30
1 kase yayla çorbası
17.00
1 kase yayla çorbası
Domates biber
Su 1.5
Spor
10 dk eliptik 40 p
10 dk kondüsyon biskleti 20p
10 dk bant 30 p
30 dk aletli jmn 90
Toplam 180 p @Pnrrr-20
Eksiye düşemiyorm değişik bi menü yapaym dedim öneri üzerine
Aramıza hoşgeldin ben baharMerhaba; iyi geceler davet icin tesekkür ederim :)
Kendimi tanıtayım;
27 yasımdayım. 22 aylık bir kızım var 59 kilo ile hamile kaldım 87 ile dogum yaptım su anda 78 kiloyum. Boyum 1.72 eski halime dönmek istiyorum fakat tek basıma yeterli motivasyonum yok o yüzden uzun zamandır takip ettigim gruplara katılmaya karar verdim
Aç kalman kötü olmuşEmziren ve sut diyeti yapan anne menüsü
Saat 11.00 kahvaltı
1.5 yurtali sahanda yumurta
4 zeytin
1 salatalık
4 cerry
Yeşillik
1 dilim tb ekmek
Saat 17.00
çeyrek dilim yeşil elma hastanede olduğumuz için birsey yiyemedim ama açlıktan midem bulandı
Saat 19.00 akşam
1 tabak ıstavrit tava ( çok az yağda )
Bol salata
Çeyrek dilim ekmek
Su 2 litre yoktur nedense içemeğin
Spor yok
dereceyi gece okuyunca ben
Tuğçeeeee sakinnnnn
Sen iyi değilsin belli
Aman bide şu arkadaşından uzak dur canom sana göre değilmiş o
Şişttttt stress falan yok
Ayrıca sende çok güzel gidiyosun daha ne olsun
Bi tatile mi çıksan
Tatilden dönünce böyle oldu
Günaydınnn Tartı için son sıktık sıktık dişimizi. Hepimize 0 kaçamaklı bol eksili bir gün olsun
Benim anneyede guatr için aldıydık canm bende hiç inanmam ama enteresan bir şekilde iyi geldi. Ama gerçek taşını bulmak kolay değil. Ayrıca ne kaybrdersin ki en kötüsü kızının kolyesi olur :) bide biraz para.hanımlar özellikle bebeği olanlar kehribar kolyesini duydunuzmu diş çıkartma dönemi için taşlara inananlar genelde alıp takıyor normalde inanmam ama arkadaşın yedi bitirdi benii çok emin benim küçük kızda dişten yana sorunlu alsammı tereddütteyim sizden kullanan yada inanan varmı ?
Bol kacamak yapıp bol ekside olsak güzel olmaz mıydı :) sabahın bu saatinde ee normal ayılamamkGünaydınnnn
Hepimize bol kaçamaklı bol eksili bir gün olsun diye okudum, o nasıl olacakki ya dedim
Uyanamamışım sanırım :)))
Tuğce yaa böyle oluyunca diyorum ki tek ben değilmişim cinnet geçircek olan işte. Demek her işin bşr sıkıntısı bir stresi var. Diyodun bankadasın ne olabilir ki. Ama baksana niye çok ödeme yapıyorsun diye üstüne geliyorlar. İnsanlarla çalışmak kolay değil bi kere daha anladımIOS da çalışmıyor sanırım, olmadı bende ya da beceremedim
Tamamen inanmakla alakalı ama kehribar taşının doğal olduğundan emin ol. Ve doğal diye kandırıp çok paranı almasınlar. Doğal olduğunu taşı avucunun içinde tuttuğunda vücut ısını alıp taşın ısınması lazım. Öyle anlayabilirsin. Cümle çok devrik oldu ama toparlayamadım bir türlü kusura bakma. Ben de negatif enerji ve yine migren için ametist alacam tekrar.
E bu arada taş gümüşle çevrili olursa etkisi daha fazla oluyormuş. Dediğim gibi inançla alakalı ama zararı da yok.
Çalışma arkadaşlarım gerdi ya. Müşteri zaten nazlı, bir de çalışma arkadaşlarım işi yokuşa sürünce cinnet geçiresim geliyor. 1,5 saatim kaldı, sabır
Şubenin kasasındaki para sanki bizimmiş gibi, çalışma arkadaşım niye bu kadar ödeme yapıyorsun diye dik dik konuşuyor. Adamlar hesaplarındaki parayı çekmeye geliyorlar, canım istemiyor veremem mi diyeceğim?
Neyse iyiyim yaa, 1,5 saat daha kazasız belasız dayanabilirsem sorun yok :)
Eşiyle temizliğin ne alakası varmış ki. Temiliği eşi mi yapıyormuşBende de var ondan geçen gece 11 de ev süpürüodu resmen sinir krizi geçirdimmesaj attım eşim eve geç gelio temizliği bu saatte yapıyorum yazmış gelde çıldırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?