- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.921
Bol kacamak yapıp bol ekside olsak güzel olmaz mıydı :) sabahın bu saatinde ee normal ayılamamk
Tuğce yaa böyle oluyunca diyorum ki tek ben değilmişim cinnet geçircek olan işte. Demek her işin bşr sıkıntısı bir stresi var. Diyodun bankadasın ne olabilir ki. Ama baksana niye çok ödeme yapıyorsun diye üstüne geliyorlar. İnsanlarla çalışmak kolay değil bi kere daha anladım
Günaydın
Bebeğine bakıyormuş eşi bnm oğlum 7 aylık ben onunla yapıyorum onunki 17 aylık o yapmıyor oğlu ayagına dolanıyormuşEşiyle temizliğin ne alakası varmış ki. Temiliği eşi mi yapıyormuş
canım benim düzenli kullandığım şeker ilacım var ama emzirdiğim için içemiyorumNeyseki geçmiş cnm
Böyle zamanda başına soğan kes koy, ıslak havlu koy
Sütünden de burnuna damlat
Bşde benim oğlan bi aparat almış onaylı tavsiye edilen
Ucu süpürgeye takılıyomuş
Tabi o kadar kuvvetli çekmiyor :))bi kağıdı bile kaldırmıyomuş
Ama çocuğun burnundaki bütün birikmişleri çıkarmış
Bizimkide hastaydı
Şekermi var sende cnm
ohhh ev miss olmuş sporda yapılmış keyip pınarda şimdi :))
Ayyy hadi olalım cnm yaaa
20 kilo var 4 ayda veririz inş.
Hepsi güzelllll
olanlardan yap cnm
Zencefil toz olarakdamı yok
Y.elma limon falanda etkili
olacak olacak :))
En az 700-800 gider
Oo sende baya iyi gitmis cnm valla hadi bakalm benm nasil olcak ben yarn yapicma tek gün detoks 2 gün yaparsam smdi cumaya etki etmezde arti cikarm diye öle düsündm ama bugunde ögle arayi ananasla yaptm.
Seninki birza karisik olmus cigköfteli falan ama iyi gene ugrasiyorsn birakmiyorsn mezun oldm diye hadi hayirlisi baklm aci da dedign gbi metoya iyi gelr bence sakincasi olmaz :)
Cok gecmis olsun canim
Cok gecmis olsun canim hadi hayirlisi haberler alirsiniz insallah sonuclardan..
Bazen böle durumlar oluyor sen gene elibden geldignce yediklwrine dikkat etmeye calis artik disarda olsakta saglikli seyler secip yiyebiliyoruz
Valla senin gbi komsuyu öper basima koyarm cnm bizde cok cekiyoruz komsulardna üstte tek yasiyan bi kadin var ve gece 1-2 takirti yapiyor o saate napiyor bilmiyorm valla. Esim iste oldugnda geceleri hep korkardm acaba biri camimi zorluyo falan diye zorla uyurdm smdi azaldi biraz ama gene bazen yapiyor ve süpürgeyi temizligi genelde gec yapar dipbucak yapiyo bide valla. Altimizdaki komsuda haftasonu bangir bangur sarki acar esim bazen haftasonuda calisiyor uyaniyor sayesinde ben namaz kilarken sarkiyla kiliyorm mecburen valla bazen dolup tasiyorm ama bsi sölemedim hic tutuyorm kendmi iyimi yapiyorm kötümü bilmiyorm. Ben 6 da süpürge tutcak olsam esim isini öglen yap aksama birakma der bana kizar bazileri gercktn cok saygisiz
Ohh keyif senin hadi bakalm iyi dinlenmeler size ozaman bugun
Ananasi nekadara aldin cnm biz dün 9 lira verdik 1 ananasa cok pahali geldi bana valla herseyn civisi cikti patlican kilisu 5 lira
Detox iyi düsünmüssün yap tabi bende yarn ananas yapcm ama biraz farkli yumurtasiz olcak
Bu hafta zeynep olsun ama haftaya ben olucam. Haftaya 3 kilo hedefim var benim. Bugün şükğr spora inebilcem. Ama o kadar zaman sonra o kadar üşeniyorum ki anlatamam. Bide ben sitemdeki spor salonuna iniyorum. Geçen çok yaşlı bir yöneticimiz var dedi ki sen eskiden çok spor yapardın çok iyi olmuştun şimdi çok saldın baya kilo aldın bende gerildim deli mi ne beni takip etmiş diye. Site salonu olduğu için ben sabah erkenden inerdim eee kimsede olmuyor rahat rahat sporumu yapardım bide sabah spor yapınca tüm günde hareket edince vücud hala yap yakmaya devam ediyor ama şimdi çekiniyorum tek olmaya o yüzden akşam inicem.Sizlerde ne var yok kızlar
Çok şükür bi zeynebin güzel eksisi vardı
Bu hafta yıldız o olucak heralde :))
Ben geçen hafta sıramı savdım
Dermişimmm :)))
Ama genelde sporlar çok yetersiz
6 nansıl yetmiyor.benim 4 galiba artıyor bile :)Tamm abla dikkat edicem 6 gb internet yetmiyo tel cok harciyor galiba
Bende ekliyim mi abla. Subat başı hedefi fimi bunlarGelsinnnn şubat hedefleri
2 ŞUBAT HEDEF LİSTESİ ____
mefkurem ___ 87 / 82 / -5
nanekekik ___75 / 70/ -5
Zey-has____ 111.1/105/-6.1
Melegimve ben ___ 88/ 83 / -5
Eyledi____ 95.2/90.5/ -4.7
Kocasınınnar tanesi ___106/101/-5
Nurse51____108/100/-8
Poni Bon ____79.5/74/5.5
askrhpozitif_____79,6/78/1,6
Warriorinside__75,6/68/7,6
Pnrrr-20____73.3/68.8/-4.5
tugcekrblt ____64,2/60/-4,2
mer_4260 ____ 67.6/63.6/ -4
asfarovski ____69.3/66/3.3
canan456_____76.6/73/3.6
angelic2______88/85/-5
Nilyyyaaannn——83.2/77/-6.2
Sweetyy83______64.6/63.6/-1
Benimdi canim iyi gecti sagolasin :)) sonucu bekleyip gorecegiz artikAyyy bugün iş mülakatı kimindi? Geçmişi hala okuyorum yazıldıysa özür dilerim !
Mülakat nasıldı ?
Gece uyuyunca sabah gordum gec kaldimMelek zeynebindi
Iyi geçmiş :))
Hosgeldin ben zeynep benimde 5.5 aylik bir kizim var dogum kilolarini ve fazlasini vermek icin burdayim. Insallah hedefimize en kisa surede ulasiriz.Merhaba; iyi geceler davet icin tesekkür ederim :)
Kendimi tanıtayım;
27 yasımdayım. 22 aylık bir kızım var 59 kilo ile hamile kaldım 87 ile dogum yaptım su anda 78 kiloyum. Boyum 1.72 eski halime dönmek istiyorum fakat tek basıma yeterli motivasyonum yok o yüzden uzun zamandır takip ettigim gruplara katılmaya karar verdim
Aaa ben eklediydim benimkini ama sen değiştir abla benimkini içinden kaç geciyosa onu yap. Bende tuturmak için daha çok cabalarım hedefi sen koydugun içinInş.bikaç güne düzelir cnm
Bu arada şubat hedefini gördünmü :)))
Başka yoktu aldığım yerde abla tutku biskrem ayçöreği gb şeyler vardı bende o yüzden bunu aldım dedim ablam hep vasa yiyor bende ondan yiyeyim. Bide artık çok açıkmıştım hiç dayancak halim yoktu. Biliyorum hiç yeterli menü olmadı.Vayyyy bu günleridemi görecedim
her halükarda sporumu yaparım diyosun yaniii :)))
Bide kaçamak yapılmamışki daha ne olsun
Pek yeterli bi menü olmamış canom
Kız wasayı niye çukulatalı olanından aldınki
Şu yoğunluk bitsede bizde sana kavuşsak :)
hoşgeldin canım inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız.Merhaba; iyi geceler davet icin tesekkür ederim :)
Kendimi tanıtayım;
27 yasımdayım. 22 aylık bir kızım var 59 kilo ile hamile kaldım 87 ile dogum yaptım su anda 78 kiloyum. Boyum 1.72 eski halime dönmek istiyorum fakat tek basıma yeterli motivasyonum yok o yüzden uzun zamandır takip ettigim gruplara katılmaya karar verdim
Keşke ilacı beklemeden din sabah bir simit bi kase çorba 7dlm ekmek yemissin canım
Akşam hem sarma hem patates ki öğlende kurabiye suyunda 3yapmaya çalış bence
Canan sen emziriyorsun suyun çok az
Ayça suuuuu
Döner bıçağı ile keserim seni
Suuuuuuu
Ayrıca bu yayla çorbası detoxumu yeni mı kız bu
Aramıza hoşgeldin ben bahar
Aç kalman kötü olmuş
dereceyi gece okuyunca benbu saate kalkmış sipam sabah oldu diyor birde inatlsiyor yaw benle bunun ergenliği erken geldi
Benimdi canim iyi gecti sagolasin :)) sonucu bekleyip gorecegiz artik
Gece uyuyunca sabah gordum gec kaldim
Hosgeldin ben zeynep benimde 5.5 aylik bir kizim var dogum kilolarini ve fazlasini vermek icin burdayim. Insallah hedefimize en kisa surede ulasiriz.
hoşgeldin canım inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız.
Hoşgeldin cnm Zühal bende takım kaptanıyım
Ilk sayfada kurallar var tatlım iyice bi oku
Yapabilirim dersen ordaki formu doldurup burda paylaş
Ayrıntılı tanıyalım seni
Su anda nasil troid seviyesi peki yuksek oldugunda kiko verimi de zorlasiyorKuralları okudum
Adı: Ecem
Yaşı: 27
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 1 tane / 22 aylık
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: İhracat satış sorumlusu
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy: 172
Kilo: 78
Hedef: 59
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Hamilelikte kilo aldım
Bize kısaca kendini anlatırmısın: İstanbulda yasıyorum. Üniversite mezunuyum. Bu ara calısmıyorum kızımla ilgilenmeyi tercih ettim. Onunla haftada 3 gün oyun gruplarına dahil oluyoruz. Onun dısında ev ve ev isleri ile ugrasıyorum. Kilo problemini cok kafaya taktım üye olmadan takip ediyordum grupları en sonunda katılmaya karar verdim. Hamilelikte troid hormonun 10 a yükseldi cok fazla kilo almaya basladım. Ve sonrasında da veremedim bu nedenle cok mutsuz ve özgüvensizim bu aradilerim Hedefimizde mezun olmak nasip olur. İlk hedefim 70 in altını bir görebilmek ikinci hedefimde 59 olacak.
Su anda nasil troid seviyesi peki yuksek oldugunda kiko verimi de zorlasiyor
Seviyesi normal bende hashimato var surekli ilac kullaniyorum. O yuzden sordum. Ogun azaltilmadan zaten pek mumkun olmuyor kilo vermek birde kacamaksiz ilerlemek gerekiyor tabikiSu anda tsh hormonum 3.7 de olması düsük degil ama sınırlar icerisinde o yüzden kilo verirken öğünlerimi az tutuyorum ancak öyle zayıflayabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?