Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bol kacamak yapıp bol ekside olsak güzel olmaz mıydı :) sabahın bu saatinde ee normal ayılamamk

Valla süper olurdu, bu aralar yemeye ihtiyacım var sanırım ruhen:))) Neyseki şeytana uymuyoruz. Kışın aymayan günde uyanmak çok zor, Geldik işimizin başına bugün de sağ salim, çok şükür

Her iş zor, insanla olan her iş daha da zor. Beyin yorgunluğu var ya günlerce hiç uyanmadan uyusan yine geçmiyor, keşke bedenen yorulacak bir işim olsa diyorum. Bir gece temiz uyku çektin mi sabaha mis gibisin. Bankada sürekli ayık olmak, sürekli güler yüzlü olmak zorundasın. Hele o parayı sonradan bulan görgüsüzler var ya sana öyle davranıyor ki, içten dudağını koparıyorsun. 'hesabımdaki parayı ver, kimliğime ne gerek var karşındayım işte, paramızı kesip cebinize koyuyorsunuz işte' diye uzayan cümleler....
Saçlarım beyazladı kız benim 9 yılda. Ben daha sakin daha sabırlı biriydim, ilk görev yerim Urfaydı birde. Yalvarıyordum biri beni öldürsün dayanamıyorum diye. Ama güzel yanları da çok tabi, beynin uçunca kimse garip karşılamıyor mesela

Her işin kendine göre zorluğu var işte. Sabah geldim yine paraları düzenliyorum, ay takıntı haline getirmem inşallah, yandaki arkadaşım rahat bırak şu kasayı diyor

Günaydın tatlım:)

canım benim düzenli kullandığım şeker ilacım var ama emzirdiğim için içemiyorum
şeker yüklemem çok yüksek çıkıyor şeker hastası olmamı engellemek için ilaç verdi endokrin
kilo nedeniyle de zaten adayım şeker hastalığına

Patlıcan öevsiminde değiliz ya o yüzden pahalı. Bide o kadar para verip kimbilir nasıl üretilen şeyleri yiyoruz soğuk hava deposundan mı geliyor yoksa sera üretimimi Allah bilir. Konuş canın komşunla bazen insanlar çok ince düşünemiyor ama söyleyince farkediyorlar yapmıyorlar. Ben komşumun stresslenmesinse gelip bana söylemesini isterdim.

Sizlerde ne var yok kızlar

Çok şükür bi zeynebin güzel eksisi vardı
Bu hafta yıldız o olucak heralde :))
Ben geçen hafta sıramı savdım
Dermişimmm :)))

Ama genelde sporlar çok yetersiz
Bu hafta zeynep olsun ama haftaya ben olucam. Haftaya 3 kilo hedefim var benim. Bugün şükğr spora inebilcem. Ama o kadar zaman sonra o kadar üşeniyorum ki anlatamam. Bide ben sitemdeki spor salonuna iniyorum. Geçen çok yaşlı bir yöneticimiz var dedi ki sen eskiden çok spor yapardın çok iyi olmuştun şimdi çok saldın baya kilo aldın bende gerildim deli mi ne beni takip etmiş diye. Site salonu olduğu için ben sabah erkenden inerdim eee kimsede olmuyor rahat rahat sporumu yapardım bide sabah spor yapınca tüm günde hareket edince vücud hala yap yakmaya devam ediyor ama şimdi çekiniyorum tek olmaya o yüzden akşam inicem.

Bende ekliyim mi abla. Subat başı hedefi fimi bunlar

Ayyy bugün iş mülakatı kimindi? Geçmişi hala okuyorum yazıldıysa özür dilerim !

Mülakat nasıldı ?
Benimdi canim iyi gecti sagolasin :)) sonucu bekleyip gorecegiz artik
Melek zeynebindi
Iyi geçmiş :))
Gece uyuyunca sabah gordum gec kaldim
Hosgeldin ben zeynep benimde 5.5 aylik bir kizim var dogum kilolarini ve fazlasini vermek icin burdayim. Insallah hedefimize en kisa surede ulasiriz.

Başka yoktu aldığım yerde abla tutku biskrem ayçöreği gb şeyler vardı bende o yüzden bunu aldım dedim ablam hep vasa yiyor bende ondan yiyeyim. Bide artık çok açıkmıştım hiç dayancak halim yoktu. Biliyorum hiç yeterli menü olmadı.

hoşgeldin canım inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız.

Cok tesekkür ederim, bende Ecem :)

Yaa Allah bagıslasın en güzel zamanı cok tesekkür ederim insallah bende dogumdan kalan kilolarım icin buraya katılmaya karar verdim

hoşgeldin canım inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız.

İnsallaaah cok tesekkür ederim :)

Hoşgeldin cnm Zühal bende takım kaptanıyım

Ilk sayfada kurallar var tatlım iyice bi oku
Yapabilirim dersen ordaki formu doldurup burda paylaş
Ayrıntılı tanıyalım seni

Kuralları okudum

Adı: Ecem
Yaşı: 27
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 1 tane / 22 aylık
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: İhracat satış sorumlusu
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy: 172
Kilo: 78
Hedef: 59
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Hamilelikte kilo aldım
Bize kısaca kendini anlatırmısın: İstanbulda yasıyorum. Üniversite mezunuyum. Bu ara calısmıyorum kızımla ilgilenmeyi tercih ettim. Onunla haftada 3 gün oyun gruplarına dahil oluyoruz. Onun dısında ev ve ev isleri ile ugrasıyorum. Kilo problemini cok kafaya taktım üye olmadan takip ediyordum grupları en sonunda katılmaya karar verdim. Hamilelikte troid hormonun 10 a yükseldi cok fazla kilo almaya basladım. Ve sonrasında da veremedim bu nedenle cok mutsuz ve özgüvensizim bu ara dilerim Hedefimizde mezun olmak nasip olur. İlk hedefim 70 in altını bir görebilmek ikinci hedefimde 59 olacak.

Su anda nasil troid seviyesi peki yuksek oldugunda kiko verimi de zorlasiyor

Ben bu sabah tartilamadim ya gece oyle susamisim ki sabah kalkar kalkmaz 1 ltye yakin su ictim galiba o yuzden artik yarina surpriz olacak

Su anda tsh hormonum 3.7 de olması düsük degil ama sınırlar icerisinde o yüzden kilo verirken öğünlerimi az tutuyorum ancak öyle zayıflayabiliyorum
Seviyesi normal bende hashimato var surekli ilac kullaniyorum. O yuzden sordum. Ogun azaltilmadan zaten pek mumkun olmuyor kilo vermek birde kacamaksiz ilerlemek gerekiyor tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…