- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.941
Seviyesi normal bende hashimato var surekli ilac kullaniyorum. O yuzden sordum. Ogun azaltilmadan zaten pek mumkun olmuyor kilo vermek birde kacamaksiz ilerlemek gerekiyor tabiki
Benimdi canim iyi gecti sagolasin :)) sonucu bekleyip gorecegiz artik
Gece uyuyunca sabah gordum gec kaldim
Hosgeldin ben zeynep benimde 5.5 aylik bir kizim var dogum kilolarini ve fazlasini vermek icin burdayim. Insallah hedefimize en kisa surede ulasiriz.
Kuralları okudum
Adı: Ecem
Yaşı: 27
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 1 tane / 22 aylık
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: İhracat satış sorumlusu
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy: 172
Kilo: 78
Hedef: 59
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Hamilelikte kilo aldım
Bize kısaca kendini anlatırmısın: İstanbulda yasıyorum. Üniversite mezunuyum. Bu ara calısmıyorum kızımla ilgilenmeyi tercih ettim. Onunla haftada 3 gün oyun gruplarına dahil oluyoruz. Onun dısında ev ve ev isleri ile ugrasıyorum. Kilo problemini cok kafaya taktım üye olmadan takip ediyordum grupları en sonunda katılmaya karar verdim. Hamilelikte troid hormonun 10 a yükseldi cok fazla kilo almaya basladım. Ve sonrasında da veremedim bu nedenle cok mutsuz ve özgüvensizim bu aradilerim Hedefimizde mezun olmak nasip olur. İlk hedefim 70 in altını bir görebilmek ikinci hedefimde 59 olacak.
Hayırlı bir sonuç olsun inşallah senin için
Aramıza hoş geldin Ecem, sağlıklı bol eksiler... Yaza tiril tiril elbiselerle giriyoruz unutma
Demekki spor yapmadığın için kendini kötü hissediyorsun tatlım yoksa menüler güzel bi öğlen yokMenü
Sabah(10;00)
1yumurtali menemen
2dlm karabuğday ekmeği
1kk peynir
Yeşillik
Ara(15:00)
Çay yanında on çubuk kraker
Akşam(18:00)
1kepce mercimek çorbası
4yk yesilfasulye
Salata
1kucuk kase yoğurt
Şu:2.5lt spor: adını bile unuttum
kilo verdikçe o da yoluna girecektir eminim cnmcanım benim düzenli kullandığım şeker ilacım var ama emzirdiğim için içemiyorum
şeker yüklemem çok yüksek çıkıyor şeker hastası olmamı engellemek için ilaç verdi endokrin
kilo nedeniyle de zaten adayım şeker hastalığına
10 kilo az değilki canom herkes fark ederBu hafta zeynep olsun ama haftaya ben olucam. Haftaya 3 kilo hedefim var benim. Bugün şükğr spora inebilcem. Ama o kadar zaman sonra o kadar üşeniyorum ki anlatamam. Bide ben sitemdeki spor salonuna iniyorum. Geçen çok yaşlı bir yöneticimiz var dedi ki sen eskiden çok spor yapardın çok iyi olmuştun şimdi çok saldın baya kilo aldın bende gerildim deli mi ne beni takip etmiş diye. Site salonu olduğu için ben sabah erkenden inerdim eee kimsede olmuyor rahat rahat sporumu yapardım bide sabah spor yapınca tüm günde hareket edince vücud hala yap yakmaya devam ediyor ama şimdi çekiniyorum tek olmaya o yüzden akşam in
hrrkes hedefini kendi koydu zaten cnmAaa ben eklediydim benimkini ama sen değiştir abla benimkini içinden kaç geciyosa onu yap. Bende tuturmak için daha çok cabalarım hedefi sen koydugun için
Arada tartılmıyomusun cnmgünaydın kızlar
heycanla yarını bekliyorum bakalım tartı kaç gösterecek
Hoşgeldin ecemmmKuralları okudum
Adı: Ecem
Yaşı: 27
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 1 tane / 22 aylık
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: İhracat satış sorumlusu
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy: 172
Kilo: 78
Hedef: 59
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Hamilelikte kilo aldım
Bize kısaca kendini anlatırmısın: İstanbulda yasıyorum. Üniversite mezunuyum. Bu ara calısmıyorum kızımla ilgilenmeyi tercih ettim. Onunla haftada 3 gün oyun gruplarına dahil oluyoruz. Onun dısında ev ve ev isleri ile ugrasıyorum. Kilo problemini cok kafaya taktım üye olmadan takip ediyordum grupları en sonunda katılmaya karar verdim. Hamilelikte troid hormonun 10 a yükseldi cok fazla kilo almaya basladım. Ve sonrasında da veremedim bu nedenle cok mutsuz ve özgüvensizim bu aradilerim Hedefimizde mezun olmak nasip olur. İlk hedefim 70 in altını bir görebilmek ikinci hedefimde 59 olacak.
Senden inş.güzel bi eksi gelecek zeynebimBen bu sabah tartilamadim ya gece oyle susamisim ki sabah kalkar kalkmaz 1 ltye yakin su ictim galiba o yuzden artik yarina surpriz olacak
Menülerin baya düzeldi cnmgünaydın emziren anne menüsü
sabah 9
2 dilmle kaşarlı tost
oğle 12
2 adet somon balığı
roka salata
akşam 19
1 tabak sulu köfte
1 tabak ayranlı çorba
Nereye gidiyonki tatlımHemen bilgi verip temizliğe dönüyorum sularda kesildi WC lavabo kaldı artık gelince yapcagim
Kanal 360 da uyku terapisti vardı kızlar YouTube'davideolarıda varmış sonuna denk geldim şu bebekleri uyumayanlar bakmali bence Pınar sibirsky ben kuzeyin gündüz uykusunu iptal edeceğim bugün kendi yorulup uyumazsa iki gecedir deli etti zırt pırt uyandı gündüz üç saat uyuyunca tabi
O mantıdan yenecekmi iremmmMerhaba kizlar bizde manti yumucaz kaynanamla disari spora cikacaktim ama hava buz gibi mantiya yardim ediyimde sonra odamda leslie yapmayi dusunuyorum bide bogazimda agri var burnum akiyor grip oldum
Ananas diyeti işe yaramadımı abla dünkü menün hep ananastı bende bugün sabit çıktım yarına biraz daha verirsem biraz eksiye giderim haftaya daha iyi olacam inşallah bugün eşim bana doğru dikkatli baktı zayıflamışın toto karnın küçülmüş dedi ayakta duruyordum karnıma elini koydu sen karnını sıkıyonmu şuan dedi bende yok dedim karnında sıkılaşmış dedi çok motive oldum o yüzden bu hafta çok dikkatli olacamMutlu perşembeler güzeller
Geldik yine son güne
Benim bu hafta gitmedi
Menüler iyiydi ama heralde hiç spor olmadığı için tabi bşde stress var
Geçen hafta fazla verdiğim içinde olabilir
Bugün halâ artıydım
Yarına ne giderse artık
Neyseee moral bozmuyor aynı şekilde devam ediyoruz
Iyiya işte kızz olmadan şişlik varmış zatenAylar sonra galiba regl oldumkarnimda 2 gundur bir sislik hissediyordum neden bulamamistim. Bide aklima odem cayi geldi o sokturmus olabilir mi ?? Yarin insallah tartiya yansimaz ya 1 1.5 kg fark ediyordu normalde
Insallah abla pazartesiden beri hic tartilamadim. Biraz maydanoz koymustum pek bilgim yok hani etki edermi bilmiyorum o yuzden soruyum dedimIyiya işte kızz olmadan şişlik varmış zaten
Olunca iner o
Ödem çayında adaçayı falan yokkki sanmam onun etkisi olsun
Yaradı cnm da yetmedi :)) dün nedense çok artıydımAnanas diyeti işe yaramadımı abla dünkü menün hep ananastı bende bugün sabit çıktım yarına biraz daha verirsem biraz eksiye giderim haftaya daha iyi olacam inşallah bugün eşim bana doğru dikkatli baktı zayıflamışın toto karnın küçülmüş dedi ayakta duruyordum karnıma elini koydu sen karnını sıkıyonmu şuan dedi bende yok dedim karnında sıkılaşmış dedi çok motive oldum o yüzden bu hafta çok dikkatli olacam
Regl olduysan haftaya daha iyi verirsin tatlım morel bozma emzirenler için bir sakıncası yoksa ada çayı güzel Regl söktürüyor tavsiye ederimAylar sonra galiba regl oldumkarnimda 2 gundur bir sislik hissediyordum neden bulamamistim. Bide aklima odem cayi geldi o sokturmus olabilir mi ?? Yarin insallah tartiya yansimaz ya 1 1.5 kg fark ediyordu normalde
Maydonoz ödem, idrar söktürücüdür cnm regliye etkisi yok heraldeInsallah abla pazartesiden beri hic tartilamadim. Biraz maydanoz koymustum pek bilgim yok hani etki edermi bilmiyorum o yuzden soruyum dedim
Sabah yani 11 gibi 2 yumurta bir dilim peynir yedim ekmek yok arayi hafif gecistirip aksama tavuk haslama yogurt yapicam. Odem cayimi yudumluyorum arada insallah yarin tarti tyzumu guldurecekMaydonoz ödem, idrar söktürücüdür cnm regliye etkisi yok heralde
Boşver sen takılma ona
Eğer o sebeple eksi biraz az olsa bile haftaya yatırım olur
Yeterki bugün çok dikkat et
Hiç tuz kullanma suyu bol iç
bendede bazen öyle oluyor abla bende artılar gidiyor ama 64 ten inmiyorYaradı cnm da yetmedi :)) dün nedense çok artıydım
Bu hafta böyle geçti artık
Mecbur spora başlamam lazım
Bi süre sonra tek az yemek yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?