Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Seviyesi normal bende hashimato var surekli ilac kullaniyorum. O yuzden sordum. Ogun azaltilmadan zaten pek mumkun olmuyor kilo vermek birde kacamaksiz ilerlemek gerekiyor tabiki

Su an seviye normal ama benim vücuduma göre kilo vermem icin 2 lerde olmalı demisti dr metabolizmam biraz yavas calısıyormus. Öğün azaltmak derken diyet öğünlerini daha az tüketiyorum ‍ 82 kgydım 1 ay önce 4 kg ancak verdim

Hayırlı bir sonuç olsun inşallah senin için

Aramıza hoş geldin Ecem, sağlıklı bol eksiler... Yaza tiril tiril elbiselerle giriyoruz unutma

Hemen bilgi verip temizliğe dönüyorum sularda kesildi WC lavabo kaldı artık gelince yapcagim
Kanal 360 da uyku terapisti vardı kızlar YouTube'davideolarıda varmış sonuna denk geldim şu bebekleri uyumayanlar bakmali bence Pınar sibirsky ben kuzeyin gündüz uykusunu iptal edeceğim bugün kendi yorulup uyumazsa iki gecedir deli etti zırt pırt uyandı gündüz üç saat uyuyunca tabi

Tunaydin herkese biz kalktık kahvaltı yaptık is yerimë gidiyoruz kızimla halledikecek birkaç şey daha kalmıştı geçmişi okuyamadim bile

Merhaba kizlar bizde manti yumucaz kaynanamla disari spora cikacaktim ama hava buz gibi mantiya yardim ediyimde sonra odamda leslie yapmayi dusunuyorum bide bogazimda agri var burnum akiyor grip oldum

Mutlu perşembeler güzeller

Geldik yine son güne

Benim bu hafta gitmedi
Menüler iyiydi ama heralde hiç spor olmadığı için tabi bşde stress var
Geçen hafta fazla verdiğim içinde olabilir
Bugün halâ artıydım
Yarına ne giderse artık

Neyseee moral bozmuyor aynı şekilde devam ediyoruz

Aylar sonra galiba regl oldum karnimda 2 gundur bir sislik hissediyordum neden bulamamistim. Bide aklima odem cayi geldi o sokturmus olabilir mi ?? Yarin insallah tartiya yansimaz ya 1 1.5 kg fark ediyordu normalde

Demekki spor yapmadığın için kendini kötü hissediyorsun tatlım yoksa menüler güzel bi öğlen yok
Geçtimi senin hastalığın
Yarın başlıyalım beraber
Yapabildiğimiz kadar artık

kilo verdikçe o da yoluna girecektir eminim cnm

10 kilo az değilki canom herkes fark eder
Ama sizin yönetici ekstra dikkatliymiş :))

Aaa ben eklediydim benimkini ama sen değiştir abla benimkini içinden kaç geciyosa onu yap. Bende tuturmak için daha çok cabalarım hedefi sen koydugun için
hrrkes hedefini kendi koydu zaten cnm
Senin hedefde güzel

günaydın kızlar
heycanla yarını bekliyorum bakalım tartı kaç gösterecek
Arada tartılmıyomusun cnm

Hoşgeldin ecemmm
Ne güzel ismin varmış

Burdan kopmadığın sürece kilo sorun olmaktan çıkacak canom bundan emin olabilirsin

Heralde daha öncesinde kilo problemin yoktu

Ben bu sabah tartilamadim ya gece oyle susamisim ki sabah kalkar kalkmaz 1 ltye yakin su ictim galiba o yuzden artik yarina surpriz olacak
Senden inş.güzel bi eksi gelecek zeynebim

günaydın emziren anne menüsü
sabah 9
2 dilmle kaşarlı tost

oğle 12
2 adet somon balığı
roka salata

akşam 19
1 tabak sulu köfte
1 tabak ayranlı çorba
Menülerin baya düzeldi cnm
Moralin nasıl daha iyimisin

Nereye gidiyonki tatlım

Merhaba kizlar bizde manti yumucaz kaynanamla disari spora cikacaktim ama hava buz gibi mantiya yardim ediyimde sonra odamda leslie yapmayi dusunuyorum bide bogazimda agri var burnum akiyor grip oldum
O mantıdan yenecekmi iremmm

Ananas diyeti işe yaramadımı abla dünkü menün hep ananastı bende bugün sabit çıktım yarına biraz daha verirsem biraz eksiye giderim haftaya daha iyi olacam inşallah bugün eşim bana doğru dikkatli baktı zayıflamışın toto karnın küçülmüş dedi ayakta duruyordum karnıma elini koydu sen karnını sıkıyonmu şuan dedi bende yok dedim karnında sıkılaşmış dedi çok motive oldum o yüzden bu hafta çok dikkatli olacam

Aylar sonra galiba regl oldum karnimda 2 gundur bir sislik hissediyordum neden bulamamistim. Bide aklima odem cayi geldi o sokturmus olabilir mi ?? Yarin insallah tartiya yansimaz ya 1 1.5 kg fark ediyordu normalde
Iyiya işte kızz olmadan şişlik varmış zaten
Olunca iner o

Ödem çayında adaçayı falan yokkki sanmam onun etkisi olsun

Iyiya işte kızz olmadan şişlik varmış zaten
Olunca iner o

Ödem çayında adaçayı falan yokkki sanmam onun etkisi olsun
Insallah abla pazartesiden beri hic tartilamadim. Biraz maydanoz koymustum pek bilgim yok hani etki edermi bilmiyorum o yuzden soruyum dedim

Yaradı cnm da yetmedi :)) dün nedense çok artıydım
Bu hafta böyle geçti artık
Mecbur spora başlamam lazım
Bi süre sonra tek az yemek yetmiyor

Regl olduysan haftaya daha iyi verirsin tatlım morel bozma emzirenler için bir sakıncası yoksa ada çayı güzel Regl söktürüyor tavsiye ederim

Insallah abla pazartesiden beri hic tartilamadim. Biraz maydanoz koymustum pek bilgim yok hani etki edermi bilmiyorum o yuzden soruyum dedim
Maydonoz ödem, idrar söktürücüdür cnm regliye etkisi yok heralde
Boşver sen takılma ona
Eğer o sebeple eksi biraz az olsa bile haftaya yatırım olur
Yeterki bugün çok dikkat et
Hiç tuz kullanma suyu bol iç

Dogum sonrasi kurban bayrami icin bir kot almistim malum kiyafetlerim pek olmuyordu artik. Normal kiyafetlerim de cogunlukla bol gelmeye baslayinca dun bir cikariyim giyiyim dedim. Gozlerime inanamadim bildigin cuval gibi oldu ne kadar fark etmis nasil mutlu oldum bir yandan da uzuldum kendimi ne hale getirmisim diye. Hedefimde evlenirken aldigim kumas pantalon var o zamanlar 77 kg dim. Simdi baya dar oluyor tayt gibi. Rahst bir sekilde giyecegim gunu iple cekiyorum

Maydonoz ödem, idrar söktürücüdür cnm regliye etkisi yok heralde
Boşver sen takılma ona
Eğer o sebeple eksi biraz az olsa bile haftaya yatırım olur
Yeterki bugün çok dikkat et
Hiç tuz kullanma suyu bol iç
Sabah yani 11 gibi 2 yumurta bir dilim peynir yedim ekmek yok arayi hafif gecistirip aksama tavuk haslama yogurt yapicam. Odem cayimi yudumluyorum arada insallah yarin tarti tyzumu guldurecek

Mefkurem çok şükür iyiyiz düşünüp sorman bile beni mutlu etti bide eşim iş bulsa bi nefes alsak neyse vardır bununda bi vakti diyorum çalışmak iyi geliyor bana nefes alıyorum işyerinde uzaklaşıyorumya çocuklardan biraz iyi oluyor iizn bana iyi gelmedi anladığım

Yaradı cnm da yetmedi :)) dün nedense çok artıydım
Bu hafta böyle geçti artık
Mecbur spora başlamam lazım
Bi süre sonra tek az yemek yetmiyor
bendede bazen öyle oluyor abla bende artılar gidiyor ama 64 ten inmiyor bu hafta biraz daha dikkatli olacam bakalım haftaya cumaya 63 ü görürüm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…