- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.961
Insallah hala alyansim gelmiyor onceden bu kilolarsa iken takabiliyordum. Etkisinin oodugunu dusunuyorum. Ada cayi hayatimda hic icmedim o yuzden arastirmadim da. Sekteye ugrarsa ilerde onu da denerimRegl olduysan haftaya daha iyi verirsin tatlım morel bozma emzirenler için bir sakıncası yoksa ada çayı güzel Regl söktürüyor tavsiye ederim
Herseyde bir hayir vardir bu da belki sizin sinaviniz. Sabretmek lazim bir kapi mutlaka acilacaktir canim.Mefkurem çok şükür iyiyiz düşünüp sorman bile beni mutlu etti bide eşim iş bulsa bi nefes alsak neyse vardır bununda bi vakti diyorum çalışmak iyi geliyor bana nefes alıyorum işyerinde uzaklaşıyorumya çocuklardan biraz iyi oluyor iizn bana iyi gelmedi anladığım
Oooo yavaş yavaş kıyafetler olmaya başlamış bileDogum sonrasi kurban bayrami icin bir kot almistim malum kiyafetlerim pek olmuyordu artik. Normal kiyafetlerim de cogunlukla bol gelmeye baslayinca dun bir cikariyim giyiyim dedim. Gozlerime inanamadim bildigin cuval gibi oldu ne kadar fark etmisnasil mutlu oldum bir yandan da uzuldum kendimi ne hale getirmisim diye. Hedefimde evlenirken aldigim kumas pantalon var o zamanlar 77 kg dim. Simdi baya dar oluyor tayt gibi. Rahst bir sekilde giyecegim gunu iple cekiyorum
Arayı yopurtla yapabilirsin bitanemSabah yani 11 gibi 2 yumurta bir dilim peynir yedim ekmek yok arayi hafif gecistirip aksama tavuk haslama yogurt yapicam. Odem cayimi yudumluyorum arada insallah yarin tarti tyzumu guldurecek
Inş.eşinede bi kapı açılır cnmMefkurem çok şükür iyiyiz düşünüp sorman bile beni mutlu etti bide eşim iş bulsa bi nefes alsak neyse vardır bununda bi vakti diyorum çalışmak iyi geliyor bana nefes alıyorum işyerinde uzaklaşıyorumya çocuklardan biraz iyi oluyor iizn bana iyi gelmedi anladığım
2 hafta dinlendin saybendede bazen öyle oluyor abla bende artılar gidiyor ama 64 ten inmiyorbu hafta biraz daha dikkatli olacam bakalım haftaya cumaya 63 ü görürüm inşallah
Ada çayı hamileyken içilmiyor ama emzirirken içiliyomu bilmiyorumInsallah hala alyansim gelmiyor onceden bu kilolarsa iken takabiliyordum. Etkisinin oodugunu dusunuyorum. Ada cayi hayatimda hic icmedim o yuzden arastirmadim da. Sekteye ugrarsa ilerde onu da denerim
Simdiden kendimi fit ve enerjik hissediyorsam 10 kg sonraki havami dusunemiyorumOooo yavaş yavaş kıyafetler olmaya başlamış bile
bi 10 kilo daha gittimi asıl sen o zaman gör kendini
Arayı yopurtla yapabilirsin bitanem
Yarın senin için çok güzel olacak eminim
Inş.eşinede bi kapı açılır cnm
Peki başvurularını falan yapıyormu
Bulmak için çaba harcıyomu
2 hafta dinlendin say
Önümüzdeki hafta tam dikkat et haftaya gelsin 64 ler
benimde bilgim yok abla regl oldum en azindan duzene oturursa gerek olmaz hos ben pek takilmiyordum da 40 imda 40 gun kanamam oldugu icin birde trmmuz agustos ayinda bi bikkinlik vardiAda çayı hamileyken içilmiyor ama emzirirken içiliyomu bilmiyorum
Heralde içilmiyodu
Hayir abla ne mantisi abooooO mantıdan yenecekmi iremmm
internet cafed2n indirtmiştim ben.kolay oldu canım.Leslie videolarina cok bakmistim indirememistim bide tabi gün icin tatli borek tariflerine
benim ıykum çok ağırdır noröaldw.babam dün gülüyor çocuk gık deyşnce hemen zıplayıp kalkıyorsun diyeAynen gunduz cikamadigimda 1 saat dans edip ter atiyorum gunduz de hep uykulu oluyorum gece de uyuyamiyorum 1 2 den once uykuyada cok duskunum aslinda bazen diyorum cocuk olursa naparim uykusuz dayanabilirmiyim aglayinca uyanabilir miyim diye ama anne olunca uyaniliyodur tabiki
hoşgeldin canım.ben canan.Kuralları okudum
Adı: Ecem
Yaşı: 27
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 1 tane / 22 aylık
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: İhracat satış sorumlusu
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy: 172
Kilo: 78
Hedef: 59
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Hamilelikte kilo aldım
Bize kısaca kendini anlatırmısın: İstanbulda yasıyorum. Üniversite mezunuyum. Bu ara calısmıyorum kızımla ilgilenmeyi tercih ettim. Onunla haftada 3 gün oyun gruplarına dahil oluyoruz. Onun dısında ev ve ev isleri ile ugrasıyorum. Kilo problemini cok kafaya taktım üye olmadan takip ediyordum grupları en sonunda katılmaya karar verdim. Hamilelikte troid hormonun 10 a yükseldi cok fazla kilo almaya basladım. Ve sonrasında da veremedim bu nedenle cok mutsuz ve özgüvensizim bu aradilerim Hedefimizde mezun olmak nasip olur. İlk hedefim 70 in altını bir görebilmek ikinci hedefimde 59 olacak.
sevindim yoksa zor olurduBen de regl oldum, yuppiiiii
Niye sevindiğimi merak ediyor olabilirsiniz, belki atarım geçer ondan... Başka bir nedeni yok
Uyu kız napcan erken uyanıpbadem000 youtube dan indirdim hepsini canim ben 5 6 tane alarm kuruyorum sabah 8 de basliyor calmaya ben 11 de anca uyanabiliyorumm
Seytana uymadim ve azcik gunesi gorunce disari ciktim smdi terlemeye basladim terledikce enerjim yerine geldi bide muzik valla soguk islemiyor
internet cafed2n indirtmiştim ben.kolay oldu canım.
benim ıykum çok ağırdır noröaldw.babam dün gülüyor çocuk gık deyşnce hemen zıplayıp kalkıyorsun diye
hoşgeldin canım.ben canan.
sevindim yoksa zor olurdu
ben de regl olmadım 4 gün geçti.ama başka nir sebep olma ihtimali var
güzine sobada ekmek yapıyom
çörekotlu
annemler yeni aldı canım.daha yeni yeni dilinden anlıyoruz.ekmek güzel oldu geçen ama kek tam kabarmadı .babam seviyor hamurişi istiyor diye yaptım.istediim gibi olmadı.Güneşe hasret kaldım hem de Adana' da. Sabah karanlık akşam karanlık... Enerjin sönmesin tatlım maşallah
akşam seansım iptal oldu, mecburen açık hava koşusuna ya da yürüyüşüne gideceğim. üzüldüm mü evet hem de çok
Ben de öyle nedenler yok, sağlık problemi olmadığı sürece bekar olduğum için regl olmalıyım. Zaten kansızlıktan dolayı yoğun olmaz benim, siniri 15 gün, kendi 1-2 gün misafirimdir
kız o sobada neler olur neler...ne börekler çörekler açılır, ne tava yemekleri pişer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?