Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Regl olduysan haftaya daha iyi verirsin tatlım morel bozma emzirenler için bir sakıncası yoksa ada çayı güzel Regl söktürüyor tavsiye ederim
Insallah hala alyansim gelmiyor onceden bu kilolarsa iken takabiliyordum. Etkisinin oodugunu dusunuyorum. Ada cayi hayatimda hic icmedim o yuzden arastirmadim da. Sekteye ugrarsa ilerde onu da denerim

Herseyde bir hayir vardir bu da belki sizin sinaviniz. Sabretmek lazim bir kapi mutlaka acilacaktir canim.

Oooo yavaş yavaş kıyafetler olmaya başlamış bile
bi 10 kilo daha gittimi asıl sen o zaman gör kendini
Sabah yani 11 gibi 2 yumurta bir dilim peynir yedim ekmek yok arayi hafif gecistirip aksama tavuk haslama yogurt yapicam. Odem cayimi yudumluyorum arada insallah yarin tarti tyzumu guldurecek
Arayı yopurtla yapabilirsin bitanem
Yarın senin için çok güzel olacak eminim
Inş.eşinede bi kapı açılır cnm
Peki başvurularını falan yapıyormu
Bulmak için çaba harcıyomu

bendede bazen öyle oluyor abla bende artılar gidiyor ama 64 ten inmiyor bu hafta biraz daha dikkatli olacam bakalım haftaya cumaya 63 ü görürüm inşallah
2 hafta dinlendin say
Önümüzdeki hafta tam dikkat et haftaya gelsin 64 ler

Insallah hala alyansim gelmiyor onceden bu kilolarsa iken takabiliyordum. Etkisinin oodugunu dusunuyorum. Ada cayi hayatimda hic icmedim o yuzden arastirmadim da. Sekteye ugrarsa ilerde onu da denerim
Ada çayı hamileyken içilmiyor ama emzirirken içiliyomu bilmiyorum
Heralde içilmiyodu

Simdiden kendimi fit ve enerjik hissediyorsam 10 kg sonraki havami dusunemiyorum
Ada çayı hamileyken içilmiyor ama emzirirken içiliyomu bilmiyorum
Heralde içilmiyodu
benimde bilgim yok abla regl oldum en azindan duzene oturursa gerek olmaz hos ben pek takilmiyordum da 40 imda 40 gun kanamam oldugu icin birde trmmuz agustos ayinda bi bikkinlik vardi

Gelsinnnn şubat hedefleri

2 ŞUBAT HEDEF LİSTESİ ____

mefkurem ___ 87 / 82 / -5
nanekekik ___75 / 70/ -5
Zey-has____ 111.1/105/-6.1
Melegimve ben ___ 88/ 83 / -5
Eyledi____ 95.2/90.5/ -4.7
Kocasınınnar tanesi ___106/101/-5
Nurse51____108/100/-8
Poni Bon ____79.5/74/5.5
askrhpozitif_____79,6/78/1,6
Warriorinside__75,6/68/7,6
Pnrrr-20____73.3/68.8/-4.5
tugcekrblt ____64,2/60/-4,2
mer_4260 ____ 67.6/63.6/ -4
asfarovski ____69.3/66/3.3
canan456_____76.6/73/3.6
angelic2______88/85/-5
Nilyyyaaannn——83.2/77/-6.2
Sweetyy83______64.6/63.6/-1

benim eşim okula aftan dönmüş 31 yaşında mezun oldu çok tecrübesi yok şansımıza çalıştığı işlerde ya firmalr kapandı yada en son kipadaydı denetiminde kipa migrosa satıldı işsiz kaldı çevremiz yok adamımız yok kime iş desek hangi partiye üye diyo eşiminde agzı hiç laf yapmaz kendini pazarlaması sıfır güvenilir çalışkan ama bu meziyet yetmiyor malesef vasıfsız eleman olsa daha çok iş bulma şansımız vardı veteriner gıda bölümü mezunu bu alan da kısıtlı iş imkanı

Kizlar bende sabah ananasli kahvaltmi yaptm yanima ödem cayimdan aldm ayran yaptm öglen icin sinemaya geldk esimle arif v216 izlicez insallah güzeldir :))
Aksamada ananas tavuk yapicam bakalm nekadar etkisi olcak bugun + 100gr artidaydm cumaya göre

Leslie videolarina cok bakmistim indirememistim bide tabi gün icin tatli borek tariflerine
internet cafed2n indirtmiştim ben.kolay oldu canım.
benim ıykum çok ağırdır noröaldw.babam dün gülüyor çocuk gık deyşnce hemen zıplayıp kalkıyorsun diye
hoşgeldin canım.ben canan.
Ben de regl oldum, yuppiiiii

Niye sevindiğimi merak ediyor olabilirsiniz, belki atarım geçer ondan... Başka bir nedeni yok
sevindim yoksa zor olurdu
ben de regl olmadım 4 gün geçti.ama başka nir sebep olma ihtimali var

Kızlar bende oğlanı uyuttum şimdi öğleden önce sporumu yaptım sonra komşunun oğlu aglıyordu hasta imiş gittim yardımcı oldum ateşi çok yüksekti kocasını arıyor dersim bitsin gelicem dio sinir oldum düşürmeye çalış dio ordam geldim eşime yemek temizlik derken

Seytana uymadim ve azcik gunesi gorunce disari ciktim smdi terlemeye basladim terledikce enerjim yerine geldi bide muzik valla soguk islemiyor

Güneşe hasret kaldım hem de Adana' da. Sabah karanlık akşam karanlık... Enerjin sönmesin tatlım maşallah
akşam seansım iptal oldu, mecburen açık hava koşusuna ya da yürüyüşüne gideceğim. üzüldüm mü evet hem de çok

Ben de öyle nedenler yok, sağlık problemi olmadığı sürece bekar olduğum için regl olmalıyım. Zaten kansızlıktan dolayı yoğun olmaz benim, siniri 15 gün, kendi 1-2 gün misafirimdir

güzine sobada ekmek yapıyom
çörekotlu

kız o sobada neler olur neler...ne börekler çörekler açılır, ne tava yemekleri pişer

Kızlarrr

Ersağ Moringa çayını bilen var mı? Ya da kullanan var mı?

Şimdi bir arkadaşım sordu da hiç duymamıştım, gerçekten dedikleri gibi faydaları var mıdır? Sebzesinin faydalarını okudum da dudağım uçukladı

Eklentiler

• tuğçe.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 45
annemler yeni aldı canım.daha yeni yeni dilinden anlıyoruz.ekmek güzel oldu geçen ama kek tam kabarmadı .babam seviyor hamurişi istiyor diye yaptım.istediim gibi olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…