- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.981
Aynı durumdayım bu beni mutsuz ediyor farkındayım ama kendime gelemiyorum bir türlüO o ne hedefi yaaa , şubat ayı hedefi neydi hafıza kaybı da başladı bende:)))
Sıkı diyet moduna giremiyorum bir türlü ya, diyet modunda değilim şu an sağlıklı-sağlıksız ayrımındayım ama hedefe ulaşmam için haftada 1-3 kasmam lazım kendimi, zihnime söz geçiremiyorum
Tartı stresi mi sardı beni ne oldu
annemler yeni aldı canım.daha yeni yeni dilinden anlıyoruz.ekmek güzel oldu geçen ama kek tam kabarmadı .babam seviyor hamurişi istiyor diye yaptım.istediim gibi olmadı.
Aynı durumdayım bu beni mutsuz ediyor farkındayım ama kendime gelemiyorum bir türlü
Hoşgeldin ecem. 59 lara alışınca 78 çok geliyor dimi. İnş en kısa sürede verirsin.bende ayca. Benimde başlayali 3 gün oluyor gruba. Ama ben eskilerdenim daha önce 67 ile izne ayrıldım burdan şimdi 82.3 oldum tıpış tıpış geri geldim.Kuralları okudum
Adı: Ecem
Yaşı: 27
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 1 tane / 22 aylık
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: İhracat satış sorumlusu
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy: 172
Kilo: 78
Hedef: 59
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Hamilelikte kilo aldım
Bize kısaca kendini anlatırmısın: İstanbulda yasıyorum. Üniversite mezunuyum. Bu ara calısmıyorum kızımla ilgilenmeyi tercih ettim. Onunla haftada 3 gün oyun gruplarına dahil oluyoruz. Onun dısında ev ve ev isleri ile ugrasıyorum. Kilo problemini cok kafaya taktım üye olmadan takip ediyordum grupları en sonunda katılmaya karar verdim. Hamilelikte troid hormonun 10 a yükseldi cok fazla kilo almaya basladım. Ve sonrasında da veremedim bu nedenle cok mutsuz ve özgüvensizim bu aradilerim Hedefimizde mezun olmak nasip olur. İlk hedefim 70 in altını bir görebilmek ikinci hedefimde 59 olacak.
Ne güzelll yaaa. Çok özendimm maşalahhhAnanas diyeti işe yaramadımı abla dünkü menün hep ananastı bende bugün sabit çıktım yarına biraz daha verirsem biraz eksiye giderim haftaya daha iyi olacam inşallah bugün eşim bana doğru dikkatli baktı zayıflamışın toto karnın küçülmüş dedi ayakta duruyordum karnıma elini koydu sen karnını sıkıyonmu şuan dedi bende yok dedim karnında sıkılaşmış dedi çok motive oldum o yüzden bu hafta çok dikkatli olacam
Rabbim yardımcı olsun canım. İnş en kısa sürede hayırlısıyla iş bulur.benim eşim okula aftan dönmüş 31 yaşında mezun oldu çok tecrübesi yok şansımıza çalıştığı işlerde ya firmalr kapandı yada en son kipadaydı denetiminde kipa migrosa satıldı işsiz kaldı çevremiz yok adamımız yok kime iş desek hangi partiye üye diyo eşiminde agzı hiç laf yapmaz kendini pazarlaması sıfır güvenilir çalışkan ama bu meziyet yetmiyor malesef vasıfsız eleman olsa daha çok iş bulma şansımız vardı veteriner gıda bölümü mezunu bu alan da kısıtlı iş imkanı
Su beyaz turba benziyor yeşil bir sebze o mu ? Ben hiç çayını duymadım ama yarif ettiğim seyse pazardan alıp denemiştim sırf tadını merak ettiğim içinKızlarrr
Ersağ Moringa çayını bilen var mı? Ya da kullanan var mı?
Şimdi bir arkadaşım sordu da hiç duymamıştım, gerçekten dedikleri gibi faydaları var mıdır? Sebzesinin faydalarını okudum da dudağım uçukladı
Bende öyleyim ya kış ayından mıdır hergün evde oluşdan mıdır nedir anlamadım hep aklımda yemekler şölenler Allahtan yapacak durumum yok diyette zorluyor beni yoğurt yok süt yok peynir yok patates havuç dana eti yok soğan yokkHayırlı olsun canım, ben hiç anlamam Kayserili bir arkadaşımın köy evinde görmüştüm bir kere. Annesi 7/24 bir şeyler pişirip yediriyordu bana sağ olsun.
Üst üste gelen aksiliklerden böyle oluyoruz. Kaçamak yapmıyorum, sporumu da yapıyorum ama arada neden olmuyor diye deliriyorum. Eskiden daha güçlü ve daha kararlıydım
Başka alandan arasa cnmbenim eşim okula aftan dönmüş 31 yaşında mezun oldu çok tecrübesi yok şansımıza çalıştığı işlerde ya firmalr kapandı yada en son kipadaydı denetiminde kipa migrosa satıldı işsiz kaldı çevremiz yok adamımız yok kime iş desek hangi partiye üye diyo eşiminde agzı hiç laf yapmaz kendini pazarlaması sıfır güvenilir çalışkan ama bu meziyet yetmiyor malesef vasıfsız eleman olsa daha çok iş bulma şansımız vardı veteriner gıda bölümü mezunu bu alan da kısıtlı iş imkanı
Efferimmm kızzzHayir abla ne mantisi aboooohemen buzluga aticazz aksama yesil fasulye yiyecem birazcik
ohhh şükürrrBen de regl oldum, yuppiiiii
Niye sevindiğimi merak ediyor olabilirsiniz, belki atarım geçer ondan... Başka bir nedeni yok
Yarın min.-700 gelir bebeğimKizlar bende sabah ananasli kahvaltmi yaptm yanima ödem cayimdan aldm ayran yaptm öglen icin sinemaya geldk esimle arif v216 izlicez insallah güzeldir :))
Aksamada ananas tavuk yapicam bakalm nekadar etkisi olcak bugun + 100gr artidaydm cumaya göre
Vayyyy bugün irem tam motive olmuşşşş :))Seytana uymadim ve azcik gunesi gorunce disari ciktim smdi terlemeye basladim terledikce enerjim yerine geldi bide muzik valla soguk islemiyor
Anacım önleminizi alsanızda korku yaşamasanızsevindim yoksa zor olurdu
ben de regl olmadım 4 gün geçti.ama başka nir sebep olma ihtimali
Hiç ilgi alanımızda değil canikomgüzine sobada ekmek yapıyom
çörekotlu
Ben hiç duymadım cnmKızlarrr
Ersağ Moringa çayını bilen var mı? Ya da kullanan var mı?
Şimdi bir arkadaşım sordu da hiç duymamıştım, gerçekten dedikleri gibi faydaları var mıdır? Sebzesinin faydalarını okudum da dudağım uçukladı
Dana etidemi yasakBende öyleyim ya kış ayından mıdır hergün evde oluşdan mıdır nedir anlamadım hep aklımda yemekler şölenler Allahtan yapacak durumum yok diyette zorluyor beni yoğurt yok süt yok peynir yok patates havuç dana eti yok soğan yokk((
ilk günden çok zorlama ayçam yavaş yavaş çoğaltEhhh bende dedim tüm gün kızlar yazmıştır. Serviste okurum şimdi bol bol. Ama kimsecikler uğramamıseve gidiyorum şimdi bende spor yapıcam bgn. Uzun zaman aonra ilk sporum olcak ya o spor isteğim kırılmış kızlar inş en hakın sürede geri gelir.
Yok kuzum acı değilMefkurem zuhal abla hibisküs çayı diz ağrılarına da iyiymiş annem için araştırıren gördüm de.tadı nasıl acı mı ? içilebilir mi?
Öyle yapayım abla. Kenimi zorlamam lazım yoksa çok zor mative olmak başlarda. Bide daha eve varmadım. Saat 8 gb anca.Başka alandan arasa cnm
kasiyerlik bile yapsa az çok bi gelir olur size
Efferimmm kızzz
Mantıyı görünce bu kesin tadına bakarım der, dediydim :))
ohhh şükürrr
Normal ayarlarına dönecenmi :))
Yarın min.-700 gelir bebeğim
Vayyyy bugün irem tam motive olmuşşşş :))
Anacım önleminizi alsanızda korku yaşamasanız
Hiç ilgi alanımızda değil canikom
Seninde değildir heralde :)
Ben hiç duymadım cnm
Boşver antika şeyleri
Dana etidemi yasak
ilk günden çok zorlama ayçam yavaş yavaş çoğalt
Yok kuzum acı değil
Sadece fazla koyar fazla beklerse ekşi olur
Hibiskus nar çiçeği demek
Su beyaz turba benziyor yeşil bir sebze o mu ? Ben hiç çayını duymadım ama yarif ettiğim seyse pazardan alıp denemiştim sırf tadını merak ettiğim için
Bende öyleyim ya kış ayından mıdır hergün evde oluşdan mıdır nedir anlamadım hep aklımda yemekler şölenler Allahtan yapacak durumum yok diyette zorluyor beni yoğurt yok süt yok peynir yok patates havuç dana eti yok soğan yokk((
Ehhh bende dedim tüm gün kızlar yazmıştır. Serviste okurum şimdi bol bol. Ama kimsecikler uğramamıseve gidiyorum şimdi bende spor yapıcam bgn. Uzun zaman aonra ilk sporum olcak ya o spor isteğim kırılmış kızlar inş en hakın sürede geri gelir.
Slm kızlar dışarda işlerimiz vardı yeni geldik eve
Bakayım siz neler yapmışınız
Mefkurem zuhal abla hibisküs çayı diz ağrılarına da iyiymiş annem için araştırıren gördüm de.tadı nasıl acı mı ? içilebilir mi?
Başka alandan arasa cnm
kasiyerlik bile yapsa az çok bi gelir olur size
Efferimmm kızzz
Mantıyı görünce bu kesin tadına bakarım der, dediydim :))
ohhh şükürrr
Normal ayarlarına dönecenmi :))
Yarın min.-700 gelir bebeğim
Vayyyy bugün irem tam motive olmuşşşş :))
Anacım önleminizi alsanızda korku yaşamasanız
Hiç ilgi alanımızda değil canikom
Seninde değildir heralde :)
Ben hiç duymadım cnm
Boşver antika şeyleri
Dana etidemi yasak
ilk günden çok zorlama ayçam yavaş yavaş çoğalt
Yok kuzum acı değil
Sadece fazla koyar fazla beklerse ekşi olur
Hibiskus nar çiçeği demek
Vayy teşekkürler kaptanım
Aramıza hoşgeldin ecem ben poni. 28 yaşında bir kız annesiyim. 2.5 yıldır takımdayım ilk başta güzel verdim 95ten 75e düştüm sonra o istikrarı yakalayamadım memlekete gittikçe geri aldm şimdi de hala vermeye çalışıyorum.Kuralları okudum
Adı: Ecem
Yaşı: 27
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 1 tane / 22 aylık
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: İhracat satış sorumlusu
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy: 172
Kilo: 78
Hedef: 59
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Hamilelikte kilo aldım
Bize kısaca kendini anlatırmısın: İstanbulda yasıyorum. Üniversite mezunuyum. Bu ara calısmıyorum kızımla ilgilenmeyi tercih ettim. Onunla haftada 3 gün oyun gruplarına dahil oluyoruz. Onun dısında ev ve ev isleri ile ugrasıyorum. Kilo problemini cok kafaya taktım üye olmadan takip ediyordum grupları en sonunda katılmaya karar verdim. Hamilelikte troid hormonun 10 a yükseldi cok fazla kilo almaya basladım. Ve sonrasında da veremedim bu nedenle cok mutsuz ve özgüvensizim bu aradilerim Hedefimizde mezun olmak nasip olur. İlk hedefim 70 in altını bir görebilmek ikinci hedefimde 59 olacak.
O da olacak inşaallah. Bnde 74 kg civarıylen aldığım 42 beden elbiseleri giyeyorum çok moralim bozuluyoDogum sonrasi kurban bayrami icin bir kot almistim malum kiyafetlerim pek olmuyordu artik. Normal kiyafetlerim de cogunlukla bol gelmeye baslayinca dun bir cikariyim giyiyim dedim. Gozlerime inanamadim bildigin cuval gibi oldu ne kadar fark etmisnasil mutlu oldum bir yandan da uzuldum kendimi ne hale getirmisim diye. Hedefimde evlenirken aldigim kumas pantalon var o zamanlar 77 kg dim. Simdi baya dar oluyor tayt gibi. Rahst bir sekilde giyecegim gunu iple cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?