Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynı durumdayım bu beni mutsuz ediyor farkındayım ama kendime gelemiyorum bir türlü

annemler yeni aldı canım.daha yeni yeni dilinden anlıyoruz.ekmek güzel oldu geçen ama kek tam kabarmadı .babam seviyor hamurişi istiyor diye yaptım.istediim gibi olmadı.

Hayırlı olsun canım, ben hiç anlamam Kayserili bir arkadaşımın köy evinde görmüştüm bir kere. Annesi 7/24 bir şeyler pişirip yediriyordu bana sağ olsun.

Aynı durumdayım bu beni mutsuz ediyor farkındayım ama kendime gelemiyorum bir türlü

Üst üste gelen aksiliklerden böyle oluyoruz. Kaçamak yapmıyorum, sporumu da yapıyorum ama arada neden olmuyor diye deliriyorum. Eskiden daha güçlü ve daha kararlıydım

Hoşgeldin ecem. 59 lara alışınca 78 çok geliyor dimi. İnş en kısa sürede verirsin.bende ayca. Benimde başlayali 3 gün oluyor gruba. Ama ben eskilerdenim daha önce 67 ile izne ayrıldım burdan şimdi 82.3 oldum tıpış tıpış geri geldim.

Ne güzelll yaaa. Çok özendimm maşalahhh

Rabbim yardımcı olsun canım. İnş en kısa sürede hayırlısıyla iş bulur.

Su beyaz turba benziyor yeşil bir sebze o mu ? Ben hiç çayını duymadım ama yarif ettiğim seyse pazardan alıp denemiştim sırf tadını merak ettiğim için

Bende öyleyim ya kış ayından mıdır hergün evde oluşdan mıdır nedir anlamadım hep aklımda yemekler şölenler Allahtan yapacak durumum yok diyette zorluyor beni yoğurt yok süt yok peynir yok patates havuç dana eti yok soğan yokk ((

Ehhh bende dedim tüm gün kızlar yazmıştır. Serviste okurum şimdi bol bol. Ama kimsecikler uğramamıs eve gidiyorum şimdi bende spor yapıcam bgn. Uzun zaman aonra ilk sporum olcak ya o spor isteğim kırılmış kızlar inş en hakın sürede geri gelir.

Başka alandan arasa cnm
kasiyerlik bile yapsa az çok bi gelir olur size
Hayir abla ne mantisi aboooo hemen buzluga aticazz aksama yesil fasulye yiyecem birazcik
Efferimmm kızzz
Mantıyı görünce bu kesin tadına bakarım der, dediydim :))

Ben de regl oldum, yuppiiiii

Niye sevindiğimi merak ediyor olabilirsiniz, belki atarım geçer ondan... Başka bir nedeni yok
ohhh şükürrr
Normal ayarlarına dönecenmi :))

Yarın min.-700 gelir bebeğim

Seytana uymadim ve azcik gunesi gorunce disari ciktim smdi terlemeye basladim terledikce enerjim yerine geldi bide muzik valla soguk islemiyor
Vayyyy bugün irem tam motive olmuşşşş :))

sevindim yoksa zor olurdu
ben de regl olmadım 4 gün geçti.ama başka nir sebep olma ihtimali
Anacım önleminizi alsanızda korku yaşamasanız

güzine sobada ekmek yapıyom
çörekotlu
Hiç ilgi alanımızda değil canikom
Seninde değildir heralde :)

Ben hiç duymadım cnm
Boşver antika şeyleri
Dana etidemi yasak
ilk günden çok zorlama ayçam yavaş yavaş çoğalt

Mefkurem zuhal abla hibisküs çayı diz ağrılarına da iyiymiş annem için araştırıren gördüm de.tadı nasıl acı mı ? içilebilir mi?
Yok kuzum acı değil
Sadece fazla koyar fazla beklerse ekşi olur
Hibiskus nar çiçeği demek

Bugün yumurta yapacaktım evde yumurta kalmamış
Öğleyin bi parça tulum peyniri attım ağzıma
Gelirken yumurta aldım 16.15 de 2 yumurta yedim
Akşamda biraz yoğurt yerim

2 haftadır metoyu alt üst ettim
Yarın adam gibi beslenmeye başlıcam
Aç kalmak işe yarasa, o da yaramıyor
Bide üstüne artı oldum
Hayırlısıyla bugünde bitsinde

Öyle yapayım abla. Kenimi zorlamam lazım yoksa çok zor mative olmak başlarda. Bide daha eve varmadım. Saat 8 gb anca.

Bugunki menum
Emziren anne menusu

Kahvalti 11.00
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir

Ara.15.00
1 kase yogurt
4 cig fistik
1 parmak haslanmis bal kabagi (kiza tadim yaptiriyordum bana bakarak agzina gotursun diye yedim)

Aksam 17.30
1 haslanmis tavuk gogsu
1 kase naneli pul biberli yogurt

Ara. 20.00
1 bardak sut icmeyi planliyorum

Su. 1.5 lt olmustur
Odem cayi 3 bardak (tadi cok kotuydu son bardagi zorla ictim midem cok kotu oldu)

Spor 10 dk eliptik 10×4=40 puan
Regl oldugumdan karnim baya agridi. Basladim ama devamini getiremedim malesef.
@Pnrrr-20

Su beyaz turba benziyor yeşil bir sebze o mu ? Ben hiç çayını duymadım ama yarif ettiğim seyse pazardan alıp denemiştim sırf tadını merak ettiğim için

Evet çok faydalıymış bitkisi, bulur muyum bilmiyorum ama merakımdan alıp salatasını filan yapacam:)))
Nasıldı tadı

Kışın etkisi çok büyük. Ben bıktım herhalde, diyet modundan çıkamıyorum ama neyseki yediklerime çok dikkat ediyorum. Senin işin daha zor canım yemek kısıtı olması daha zor.

Herkes yoğun ya da tartıya çalışıyor :))) Sporum iptal oldu, moralman çok kötüyüm. Artık yürür koşar birşeyler yaparım. İlk günden çok zorlama dikkat et, iyi sporlar

Slm kızlar dışarda işlerimiz vardı yeni geldik eve
Bakayım siz neler yapmışınız

Ben bütün gün şu beni savcılığa şikayet eden haksız müşterinin savunması ile uğraştım

Mefkurem zuhal abla hibisküs çayı diz ağrılarına da iyiymiş annem için araştırıren gördüm de.tadı nasıl acı mı ? içilebilir mi?

Ayy ben o kadar içiyorum hiç faydası olmadı. Tadı ekşimtrak kötü bir tadı yok

Henüz dönmedim, beklemedeyim :))))

Aramıza hoşgeldin ecem ben poni. 28 yaşında bir kız annesiyim. 2.5 yıldır takımdayım ilk başta güzel verdim 95ten 75e düştüm sonra o istikrarı yakalayamadım memlekete gittikçe geri aldm şimdi de hala vermeye çalışıyorum.

O da olacak inşaallah. Bnde 74 kg civarıylen aldığım 42 beden elbiseleri giyeyorum çok moralim bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…