- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.001
yeni ilgi alanlarıbulmalıyım :)Başka alandan arasa cnm
kasiyerlik bile yapsa az çok bi gelir olur size
Efferimmm kızzz
Mantıyı görünce bu kesin tadına bakarım der, dediydim :))
ohhh şükürrr
Normal ayarlarına dönecenmi :))
Yarın min.-700 gelir bebeğim
Vayyyy bugün irem tam motive olmuşşşş :))
Anacım önleminizi alsanızda korku yaşamasanız
Hiç ilgi alanımızda değil canikom
Seninde değildir heralde :)
Ben hiç duymadım cnm
Boşver antika şeyleri
Dana etidemi yasak
ilk günden çok zorlama ayçam yavaş yavaş çoğalt
Yok kuzum acı değil
Sadece fazla koyar fazla beklerse ekşi olur
Hibiskus nar çiçeği demek
Sana parmak ölçümü söyleyim mi poni hazır mısınBnde tektaşımı küçülttürdüm bugün aldım 22den 18e düşmüş parmak ölçm bu arada eşim beni hiç zayıf görmedi kızlarr
Nar çiçeği hisbikus aynı şey canım ama tansiyonu düşüklere önerilmez ben kullanamıyorum meselayeni ilgi alanlarıbulmalıyım :)
nar çiçeği mi.yaa bilmiyordum. burakarda olmayan birşey sanıyordum :)
He anlaşıldı durum bnde de var o atar eşim adet öncesi döneme geldik sanırım diyoBen de regl oldum, yuppiiiii
Niye sevindiğimi merak ediyor olabilirsiniz, belki atarım geçer ondan... Başka bir nedeni yok
Kız yoksaaainternet cafed2n indirtmiştim ben.kolay oldu canım.
benim ıykum çok ağırdır noröaldw.babam dün gülüyor çocuk gık deyşnce hemen zıplayıp kalkıyorsun diye
hoşgeldin canım.ben canan.
sevindim yoksa zor olurdu
ben de regl olmadım 4 gün geçti.ama başka nir sebep olma ihtimali var
Tereyağda var mııgüzine sobada ekmek yapıyom
çörekotlu
Hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim bi kapı açarbenim eşim okula aftan dönmüş 31 yaşında mezun oldu çok tecrübesi yok şansımıza çalıştığı işlerde ya firmalr kapandı yada en son kipadaydı denetiminde kipa migrosa satıldı işsiz kaldı çevremiz yok adamımız yok kime iş desek hangi partiye üye diyo eşiminde agzı hiç laf yapmaz kendini pazarlaması sıfır güvenilir çalışkan ama bu meziyet yetmiyor malesef vasıfsız eleman olsa daha çok iş bulma şansımız vardı veteriner gıda bölümü mezunu bu alan da kısıtlı iş imkanı
Bnce yarın iyi bi eksi göreceksin abla hem geçen hafta çok iyi verdin bünyenede yazıkBugün yumurta yapacaktım evde yumurta kalmamış
Öğleyin bi parça tulum peyniri attım ağzıma
Gelirken yumurta aldım 16.15 de 2 yumurta yedim
Akşamda biraz yoğurt yerim
2 haftadır metoyu alt üst ettim
Yarın adam gibi beslenmeye başlıcam
Aç kalmak işe yarasa, o da yaramıyor
Bide üstüne artı oldum
Hayırlısıyla bugünde bitsinde
Çok iyi bir menü olmuş. Sporsuzda yatmam diyosun :) bende böyle diyorum bgn ne olursa olsun yapcam inş sporumuBugunki menum
Emziren anne menusu
Kahvalti 11.00
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Ara.15.00
1 kase yogurt
4 cig fistik
1 parmak haslanmis bal kabagi (kiza tadim yaptiriyordum bana bakarak agzina gotursun diye yedim)
Aksam 17.30
1 haslanmis tavuk gogsu
1 kase naneli pul biberli yogurt
Ara. 20.00
1 bardak sut icmeyi planliyorum
Su. 1.5 lt olmustur
Odem cayi 3 bardak (tadi cok kotuydu son bardagi zorla ictim midem cok kotu oldu)
Spor 10 dk eliptik 10×4=40 puan
Regl oldugumdan karnim baya agridi. Basladim ama devamini getiremedim malesef.
Pnrrr-12
Kim şikaet etti seni savcılıga noldu ki?Evet çok faydalıymış bitkisi, bulur muyum bilmiyorum ama merakımdan alıp salatasını filan yapacam:)))
Nasıldı tadı
Kışın etkisi çok büyük. Ben bıktım herhalde, diyet modundan çıkamıyorum ama neyseki yediklerime çok dikkat ediyorum. Senin işin daha zor canım yemek kısıtı olması daha zor.
Herkes yoğun ya da tartıya çalışıyor :))) Sporum iptal oldu, moralman çok kötüyüm. Artık yürür koşar birşeyler yaparım. İlk günden çok zorlama dikkat et, iyi sporlar
Ben bütün gün şu beni savcılığa şikayet eden haksız müşterinin savunması ile uğraştım
Ayy ben o kadar içiyorum hiç faydası olmadı. Tadı ekşimtrak kötü bir tadı yok
Henüz dönmedim, beklemedeyim :))))
11.5 mu o ne öyle. Senin çoçuk var mıydı bahar? Kız oğlan? Kızon varsa beraber takarsınız yüzükleriSana parmak ölçümü söyleyim mi poni hazır mısınama zayıflıktan değil ellerim küçük ve kemiksiz ondan 11.5
Herkes ananas deroksunda işe yarıyorsa bende yapayımMenüm:
12:00 1/4 Ananas, 1yumurta
15:30 1/4 Ananas, 1Ayran
18:45 1/4 Ananas, 125gr tavuk eti
2fincan yesilcay
1,5ödem suyu
2lt Su
60dk n.t.yürüyüs = 60puan
Merhaba; iyi geceler davet icin tesekkür ederim :)
Kendimi tanıtayım;
27 yasımdayım. 22 aylık bir kızım var 59 kilo ile hamile kaldım 87 ile dogum yaptım su anda 78 kiloyum. Boyum 1.72 eski halime dönmek istiyorum fakat tek basıma yeterli motivasyonum yok o yüzden uzun zamandır takip ettigim gruplara katılmaya karar verdim
Patlıcan öevsiminde değiliz ya o yüzden pahalı. Bide o kadar para verip kimbilir nasıl üretilen şeyleri yiyoruz soğuk hava deposundan mı geliyor yoksa sera üretimimi Allah bilir. Konuş canın komşunla bazen insanlar çok ince düşünemiyor ama söyleyince farkediyorlar yapmıyorlar. Ben komşumun stresslenmesinse gelip bana söylemesini isterdim.
Bu hafta zeynep olsun ama haftaya ben olucam. Haftaya 3 kilo hedefim var benim. Bugün şükğr spora inebilcem. Ama o kadar zaman sonra o kadar üşeniyorum ki anlatamam. Bide ben sitemdeki spor salonuna iniyorum. Geçen çok yaşlı bir yöneticimiz var dedi ki sen eskiden çok spor yapardın çok iyi olmuştun şimdi çok saldın baya kilo aldın bende gerildim deli mi ne beni takip etmiş diye. Site salonu olduğu için ben sabah erkenden inerdim eee kimsede olmuyor rahat rahat sporumu yapardım bide sabah spor yapınca tüm günde hareket edince vücud hala yap yakmaya devam ediyor ama şimdi çekiniyorum tek olmaya o yüzden akşam inicem.
Selamm kızlarr
Slm kızlar bizim sular hala gelmedi valla çok zor susuzlukevdeki sularında çoğunu temizliğe harcadım bugün gelmezse yandık şimdi dışarı çıkıp su stoğu yapacağım market kapanmadsn
Herkes ananas deroksunda işe yarıyorsa bende yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?