Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yeni ilgi alanlarıbulmalıyım :)
nar çiçeği mi.yaa bilmiyordum. burakarda olmayan birşey sanıyordum :)

Kız yoksaaa

Selam hanımlar ben geldim valla iki gündür bi gir bi çık doğru düzgün birsey yazamadan vakit bitiyordu Velhasıl geldim özledim herkesi. Bütün gün is yerindeydim çıkışa doğru arkadaşlarla kahve içtik inanamadjm kızimda arabasinda uyudu. Yeni yil girdiği için yıllık izin hakkim doğdu onunla ilgili başvuruda bulundum. Arkadaslarimida ozlemiştim onlarla sohbet ettik bi yandan. Kızım kucaktan kucağa gezdi yedi bitiremediler. :) bu arada çok fit bi anne olmuşum öyle dediler :) pek mutlu oldum

Hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim bi kapı açar

Bnce yarın iyi bi eksi göreceksin abla hem geçen hafta çok iyi verdin bünyenede yazık

Sabah 8:30
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk kaşar peyniri
1 yemek kaşığı tulum peyniri
1 yemek kaşığı kahvaltılık salça
Bol yeşillik

Ara 11:00
1 fincan yoğurt
1 elma

Öğlen 12:30
1 kase nohut yemeği
Salata

Ara 15:30
1 kase yoğurtlu kereviz salatası

Akşam 19:30
Salata
2 yumurta

Ara 20:30
1 bardak ayran

3 litre su içtim

Çok iyi bir menü olmuş. Sporsuzda yatmam diyosun :) bende böyle diyorum bgn ne olursa olsun yapcam inş sporumu

Kim şikaet etti seni savcılıga noldu ki?
Spora incektim ama bende ilk günden çok zorlamıyıö dedim sizi dinleyerek leslie yapıcam. Sende bırakma koş yürü. Olmuyosa oldurt. Buarada aynı bitkiden bahsediyorsak ben bayılmıştım tadına. Limon sıkıp elma gb yedim.süper bişiydi

Hosgeldin canim aramiza bende pinar 24 yasindaym cocuk yok insallah zayiflayip hamilr kalmal istiyoyrm :) seninde yavrunu Allah bagislasin

Haklisin cnm zamani degl ondandir ama yinede cok fazla ve dedign gbi kimbillir neler yiyorz
Konuscam canm bencede en mantiklisi belki farkinda degildir.. bakalm konudunca anlayisli davrancakmi

Selam canim napiyorsn nasil gidiyor spor salonu tatli istegin birazda olsn gectmi :)

Slm kızlar bizim sular hala gelmedi valla çok zor susuzluk evdeki sularında çoğunu temizliğe harcadım bugün gelmezse yandık şimdi dışarı çıkıp su stoğu yapacağım market kapanmadsn

Ayy cnm susuz 2 saat bile zor geciyor Allah kolaylik versin sana insallah gelir artik

Herkes ananas deroksunda işe yarıyorsa bende yapayım

Yariyor cnm benim 3veya 4ü yapisim
Ilk yaptigimda 1.2 falan gitmisdi 1 günde ama cok yapinca etkisi azaluyor sanirm en son 700 falan gitmisdi bakalm yarn ne olucak :) cuma tarti gününe yapinca cok iyi oluyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…