- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.301
bebiş fotoya bakınca zaten yemekden önce tşörtün tikkatimi celbetti...anlamlı tşört ne diimm..bu arada menü süper...senle yarışa girmeyi düşünüyüdum ama biraz tırstım açıkcası..:18:
bak bu sefer hediyesiz olmaz ama..alırım anahtarını.Ahh cnm benım gırceksen gır 2 haftadır boyle bı hafta sonları bıraz kacırıyorum ama tık yok hala 79 da cakılı kaldım ...Sımdı pzt sonra sporuda eklıyorum bakalım ıns ıyı gelır...
ahah süpermiş çok anlamlı tişört =))
afiyet olsun canım. çok güzel gözüküyor yemeğin. ben bu gün öğlen üzüm yicem sabah iki dopdolu sandviç yedim ya
guzel tatlım o sabahı hıc ıhmal etme hatta arada bır dılım recellı ekmek ve sut bıle yapabılırsın onu aksama ne var bakalım menude
arada 2 tane çikolata kaplı form bisküvi ile çayy :)
akşamada
-1 porsiyon köfteli köy çorbası
-1 porsiyon taze fasulye
belki 1 dilimde kepekli ekmek yerim
vee yatmadan öncede 1 bardak tarçınlı sütt sanırsam çok oldu
cok degıl cnm böyle gıdersen cok ıyı ablalarına yanı bana tas cıkartıcak kadar duzenlı menun
bak bu sefer hediyesiz olmaz ama..alırım anahtarını...
murshun menulerı super ya hem saglıklı hem cesıt hemde kalorısı cok az bende çok ımrenıyorum
ok o zaman...ne zaman başlıyoruz...(biraz emrivaki olmadımı????)Ayıpsın hopıcım hıc sorun deıl...
nayn nayn nayn...yemek var, sporda var..öğün atlamak yok..Ahhh cnm ahh malesef neden hala kılo veremedıgımı cozemedım...Bunyem dırenıyor ama ben ona sorarım
Bende bu aksam yemek yememeyı ve spor yapmayı dusunuyorum...Gercı alejım tutu kendımı cok halsız hıssedıyorum :94::94::94:
akşam menün güzel canım..ara öğünleride atlama...veee sporunuda tabii..arada 2 tane çikolata kaplı form bisküvi ile çayy :)
akşamada
-1 porsiyon köfteli köy çorbası
-1 porsiyon taze fasulye
belki 1 dilimde kepekli ekmek yerim
vee yatmadan öncede 1 bardak tarçınlı sütt sanırsam çok oldu
ay bütün topiğe spor yapın demekten artık utanıyorum...birileride bana desin artık..:97:
kızlar buaralar malum yogunummmm(((
çok katılamıyom aralarda kaçırdıgım muhabbetlere üzülüyorummm
akşam menün güzel canım..ara öğünleride atlama...veee sporunuda tabii..
off off tüm morelim bozuldu abim kendime ayırdığım yemekleri yemiş annemde yok evde ben de akşama yayla çorbasıyla patates yemeği yapıcam birer porsiyon onlardan yerim ekmekte yemek artık napıyım
öğle yemeği tavuk gögsü tatlısı yedimm zararsızdır dimi
kızlar facede beni 2-3 kişi eklemiş sizlerden birimi tanımadıgım kişiler???
Evt cnm merve ıle lıonesse eklımeıslerdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?