Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahh cnm benım gırceksen gır 2 haftadır boyle bı hafta sonları bıraz kacırıyorum ama tık yok hala 79 da cakılı kaldım ...Sımdı pzt sonra sporuda eklıyorum bakalım ıns ıyı gelır...
bak bu sefer hediyesiz olmaz ama..alırım anahtarını...

ahah süpermiş çok anlamlı tişört =))
afiyet olsun canım. çok güzel gözüküyor yemeğin. ben bu gün öğlen üzüm yicem sabah iki dopdolu sandviç yedim ya

banada komsum sıyah uzum getırmıs yeeye doyamadım ya bu arada kardesın baya fanatık bıde o kısa saclı sarısın basketcı yokmu ısıl alben mıydı onun adı kardesım var ona hasta asık manyak o derece yanı fotolarını koymus senın kardesınde en az bnm kardesım kadr fanatık gördugum kadrıyla

guzel tatlım o sabahı hıc ıhmal etme hatta arada bır dılım recellı ekmek ve sut bıle yapabılırsın onu aksama ne var bakalım menude

arada 2 tane çikolata kaplı form bisküvi ile çayy :)
akşamada
-1 porsiyon köfteli köy çorbası
-1 porsiyon taze fasulye
belki 1 dilimde kepekli ekmek yerim

vee yatmadan öncede 1 bardak tarçınlı sütt sanırsam çok oldu

cok degıl cnm böyle gıdersen cok ıyı ablalarına yanı bana tas cıkartıcak kadar duzenlı menun

murshun menulerı super ya hem saglıklı hem cesıt hemde kalorısı cok az bende çok ımrenıyorum

Ahhh cnm ahh malesef neden hala kılo veremedıgımı cozemedım...Bunyem dırenıyor ama ben ona sorarım

Bende bu aksam yemek yememeyı ve spor yapmayı dusunuyorum...Gercı alejım tutu kendımı cok halsız hıssedıyorum :94::94::94:

Ayıpsın hopıcım hıc sorun deıl...
ok o zaman...ne zaman başlıyoruz...(biraz emrivaki olmadımı????)

nayn nayn nayn...yemek var, sporda var..öğün atlamak yok..bu arada neye karşı alerjin var murç??

akşam menün güzel canım..ara öğünleride atlama...veee sporunuda tabii..

ay bütün topiğe spor yapın demekten artık utanıyorum...birileride bana desin artık..:97:

SPOR YAP HOPPİDİCK

Emri vaki olurmu kuzu yaa...Ama zamanı cok uzun tutmayalım bence makul derecede kıloyu az zamanda vermeye calısalım...Tarıhe sen karar ver...

kızlar buaralar malum yogunummmm (((
çok katılamıyom aralarda kaçırdıgım muhabbetlere üzülüyorummm

Evt cnm keskesende burda olsaydın ama ıslerıne bak sen takma kafanı...

bu akşam koşu bandında 2 km koşucam yemekten önce :) ya bi 2 km de yemekten sonra koşarsam bugünlük yter ve akşam yatmadanda yarım saat plates tarzı hareketler yaparım off inşallah kilo veririm:) bugün 1 litre suyumu artı 250 ml lik bardaklarla 1 bardak süt ve 1 bardak çay içtim şimdi bir bardak daha su içicem ve yatana kadar yarım litre daha su içmeye çalışıcam :) ve yatarkende bi bardak süt daha :) bu kadarr

öğle yemeği tavuk gögsü tatlısı yedimm zararsızdır dimi

kızlar facede beni 2-3 kişi eklemiş sizlerden birimi tanımadıgım kişiler???

off off tüm morelim bozuldu abim kendime ayırdığım yemekleri yemiş annemde yok evde ben de akşama yayla çorbasıyla patates yemeği yapıcam birer porsiyon onlardan yerim ekmekte yemek artık napıyım

off off tüm morelim bozuldu abim kendime ayırdığım yemekleri yemiş annemde yok evde ben de akşama yayla çorbasıyla patates yemeği yapıcam birer porsiyon onlardan yerim ekmekte yemek artık napıyım

:)))
yayla çorbnası istedigin kadar içersin patates yemeğindende ekmeksiz yedinmi sorun yok :))
birdaha hazırlamak sıkıntı sadece kaçta eve gidipte hazırlayacaksınkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…