- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.021
Bilmiyorum ablam pek iyi değilim sanki bu aralarasfarovski kuzum seni niye az görüyorum
Takımda bazı kızları göz ardı etmişim heralde mesajlarını göremiyorum
Onlar kendilerini biliyordur
Ben kül yutmammmm
Bana mesajları saydırmayın ulennnn
Güya insanlarla muhatap olmamak için tip okumamıştımTuğce yaa böyle oluyunca diyorum ki tek ben değilmişim cinnet geçircek olan işte. Demek her işin bşr sıkıntısı bir stresi var. Diyodun bankadasın ne olabilir ki. Ama baksana niye çok ödeme yapıyorsun diye üstüne geliyorlar. İnsanlarla çalışmak kolay değil bi kere daha anladım
Menu genel olarak guzel ama tartiya son bir kala baklagil tuketmiyoruzSabah 8:30
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk kaşar peyniri
1 yemek kaşığı tulum peyniri
1 yemek kaşığı kahvaltılık salça
Bol yeşillik
Ara 11:00
1 fincan yoğurt
1 elma
Öğlen 12:30
1 kase nohut yemeği
Salata
Ara 15:30
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
Akşam 19:30
Salata
2 yumurta
Ara 20:30
1 bardak ayran
3 litre su içtim
Gayet guzel bakalim yarin kac gidecekMenüm:
12:00 1/4 Ananas, 1yumurta
15:30 1/4 Ananas, 1Ayran
18:45 1/4 Ananas, 125gr tavuk eti
2fincan yesilcay
1,5ödem suyu
2lt Su
60dk n.t.yürüyüs = 60puan
Kim şikaet etti seni savcılıga noldu ki?
Spora incektim ama bende ilk günden çok zorlamıyıö dedim sizi dinleyerek leslie yapıcam. Sende bırakma koş yürü. Olmuyosa oldurt. Buarada aynı bitkiden bahsediyorsak ben bayılmıştım tadına. Limon sıkıp elma gb yedim.süper bişiydi
Güya insanlarla muhatap olmamak için tip okumamıştım
Sana parmak ölçümü söyleyim mi poni hazır mısınama zayıflıktan değil ellerim küçük ve kemiksiz ondan 11.5
hep aynı bunlarHe anlaşıldı durum bnde de var o atar eşim adet öncesi döneme geldik sanırım diyo
ayy dur demeKız yoksaaa
Demekki spor yapmadığın için kendini kötü hissediyorsun tatlım yoksa menüler güzel bi öğlen yok
Geçtimi senin hastalığın
Yarın başlıyalım beraber
Yapabildiğimiz kadar artık
kilo verdikçe o da yoluna girecektir eminim cnm
10 kilo az değilki canom herkes fark eder
Ama sizin yönetici ekstra dikkatliymiş :))
hrrkes hedefini kendi koydu zaten cnm
Senin hedefde güzel
Arada tartılmıyomusun cnm
Hoşgeldin ecemmm
Ne güzel ismin varmış
Burdan kopmadığın sürece kilo sorun olmaktan çıkacak canom bundan emin olabilirsin
Heralde daha öncesinde kilo problemin yoktu
Senden inş.güzel bi eksi gelecek zeynebim
Menülerin baya düzeldi cnm
Moralin nasıl daha iyimisin
Nereye gidiyonki tatlım
O mantıdan yenecekmi iremmm
internet cafed2n indirtmiştim ben.kolay oldu canım.
benim ıykum çok ağırdır noröaldw.babam dün gülüyor çocuk gık deyşnce hemen zıplayıp kalkıyorsun diye
hoşgeldin canım.ben canan.
sevindim yoksa zor olurdu
ben de regl olmadım 4 gün geçti.ama başka nir sebep olma ihtimali var
Hoşgeldin ecem. 59 lara alışınca 78 çok geliyor dimi. İnş en kısa sürede verirsin.bende ayca. Benimde başlayali 3 gün oluyor gruba. Ama ben eskilerdenim daha önce 67 ile izne ayrıldım burdan şimdi 82.3 oldum tıpış tıpış geri geldim.
Aramıza hoşgeldin ecem ben poni. 28 yaşında bir kız annesiyim. 2.5 yıldır takımdayım ilk başta güzel verdim 95ten 75e düştüm sonra o istikrarı yakalayamadım memlekete gittikçe geri aldm şimdi de hala vermeye çalışıyorum.
Hosgeldin canim aramiza bende pinar 24 yasindaym cocuk yok insallah zayiflayip hamilr kalmal istiyoyrm :) seninde yavrunu Allah bagislasin
Haklisin cnm zamani degl ondandir ama yinede cok fazla ve dedign gbi kimbillir neler yiyorz
Konuscam canm bencede en mantiklisi belki farkinda degildir.. bakalm konudunca anlayisli davrancakmi
Selam canim napiyorsn nasil gidiyor spor salonu tatli istegin birazda olsn gectmi :)
Ayy cnm susuz 2 saat bile zor geciyor Allah kolaylik versin sana insallah gelir artik
Yariyor cnm benim 3veya 4ü yapisim
Ilk yaptigimda 1.2 falan gitmisdi 1 günde ama cok yapinca etkisi azaluyor sanirm en son 700 falan gitmisdi bakalm yarn ne olucak :) cuma tarti gününe yapinca cok iyi oluyor valla
Senin meslek neydi. Yağmurdan kaçarken doluya mı tutuldun? Ama tıp gibi olmaz herhalde ya bazı yerlerde saygı sonsuz ama bazı kişilerde saygı çok kötü söveni mi arasın hastalardan sana kızanı bağırıp çağıranı mı. Zor bir meslekGüya insanlarla muhatap olmamak için tip okumamıştım
aşk olsun Ayça kuzeye alacaktım ya kız bı ara seni11.5 mu o ne öyle. Senin çoçuk var mıydı bahar? Kız oğlan? Kızon varsa beraber takarsınız yüzükleri
Var mı ufukta evlilik fln. Bi zamanlar bendim bu grubum bekarı :)İşten çıkan birine kıdem ve ihbar tazminatı para yatırma çekme işlemi. Ayrıldığı firma bizim önemli müşterilerden. Ben usulüne göre işlem yaptım ama işten çıkan o küçük akıllı adımla soyadımla paramı vermedi diye savcılığa şikayet etmiş beni. Bitmek bilmeyen prosedürler ve savcılıkta ismim geçiyor diye deliriyorum. Oysaki hiç suçum yok
Koşamadım aöa hızlı bir yürüyüş yaptım 70 dk :) sen de zamanla artır sporu, eski moduna dönersin bence
Ben de:) Hedefim kimya müh idi, babamın hedefi tıp. İkisine de yetecek puanı almıştım ama tıp hayatımda en son isteyeceğim şeydi, babam kimya müh onaylamadı, boyacı mı olacaksın, tıp okunacak dedi. Ben de inat olsun diye gittim alan dışı tercih yapıp işletme okudum ve bankacı oldum. Hiç hesapta yoktu oysaki
@Poni Bon Allah’ tan evli değilim de atarımı erkekler anlamıyornazım hiç bitmiyor arkadaş
Al yaaa nolur. Affet beni annecim :) ilerde kayınvalideden geline yüzük verilirsen seninkileri kullnamaz gelinşn senin gb narin elli olması lazım.benimki 15 :) hayat bile edemiyorum 11.5 nasıl bişiaşk olsun Ayça kuzeye alacaktım ya kız bı ara seniartık almam
Valla kardeşim 55kg ona olmuyor benim yüzükler sen düşün ki şimdi tam okuyor evlenirken bol geliyordu 53kg ile evlendigimi demişim direk 80000 kez galiba :)
Menümü de yazayım hazır burdayken :)
07:15 1 su bardağı süt, 3 yk yulaf, 1 kivi
10:30 sade türk kahvesi
12:30 8 yk karnıbahar yemeği ve yoğurt
16:30 2 küçük mandalina, 1 çay bardağı tarçınlı süt, 1 avuç çiğ yemiş
19:00 1,5 kepçe mercimek çorbası ve salata
3 lt su, dukan bira
70 dk tempolu yürüyüş*2=140 @Pnrrr-20
memüm
sabah 10.00
1 dlm ekmek
2 kaşık zeytinysğlı lor
2 yum.
yeşillik 3 çeri
ara 1 elma 15 fıstık
ara 2 dlm kek
akşam 17.00
2dlm ekm.
5 kaşık ısırgan otu kavurması
6 kaşık kuzu yahni
su 2 lt biraz daha içerim.
Spor şimdi çocuklar uyudu Leslie 2 mil yapçam.
Bende bu şekilde giderse verirsin o kiloları kalmaz yakındır. Yalnız ne kadar su içtiğimide yazar mısın?Menüm;
09.30
Limonlu su
1 dilim beyaz peynir
Yarım dilim kepekli peynir
14.00
3 yk brokoli çorbası
1 kase dolusu salata
19.30
2 yk kıyma ( makarna icin esime soslu yapmıstım)
1 kase yogurt
23.40
Türk kahvesi limonlu su
Bugün kızımın oyun grubu ve misafirlerim yüzünden dengesiz oldu yarın net bir menüyle buradayım. Bu arada cok fazla limonlu su yada limonlu soda ( sıkılmıs) tüketiyorum tüm gün içiyorum neredeyse
Şimdiii bahar bellide olmaz hani. Benim kuzenim hiç istemiyodu hamile kalmak ama kaza bebeği oldu. Bir kereden.Herkese iyi geceler regl olmadım kafa bı milyon eserekli halimde eşime çocuk yapalım demiştim o dünden hazır bı kereden birşey olmaz dimi yahu :)
Hem benim öyle hopp diye olmaz zaten beklemem lazım baya bı normal şartlarda
İyice kafayı yedim gidip yatiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?