Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güya insanlarla muhatap olmamak için tip okumamıştım

Menu genel olarak guzel ama tartiya son bir kala baklagil tuketmiyoruz
Menüm:

12:00 1/4 Ananas, 1yumurta

15:30 1/4 Ananas, 1Ayran

18:45 1/4 Ananas, 125gr tavuk eti

2fincan yesilcay
1,5ödem suyu
2lt Su
60dk n.t.yürüyüs = 60puan
Gayet guzel bakalim yarin kac gidecek

İşten çıkan birine kıdem ve ihbar tazminatı para yatırma çekme işlemi. Ayrıldığı firma bizim önemli müşterilerden. Ben usulüne göre işlem yaptım ama işten çıkan o küçük akıllı adımla soyadımla paramı vermedi diye savcılığa şikayet etmiş beni. Bitmek bilmeyen prosedürler ve savcılıkta ismim geçiyor diye deliriyorum. Oysaki hiç suçum yok

Koşamadım aöa hızlı bir yürüyüş yaptım 70 dk :) sen de zamanla artır sporu, eski moduna dönersin bence

Ben de:) Hedefim kimya müh idi, babamın hedefi tıp. İkisine de yetecek puanı almıştım ama tıp hayatımda en son isteyeceğim şeydi, babam kimya müh onaylamadı, boyacı mı olacaksın, tıp okunacak dedi. Ben de inat olsun diye gittim alan dışı tercih yapıp işletme okudum ve bankacı oldum. Hiç hesapta yoktu oysaki

@Poni Bon Allah’ tan evli değilim de atarımı erkekler anlamıyor nazım hiç bitmiyor arkadaş

Menümü de yazayım hazır burdayken :)

07:15 1 su bardağı süt, 3 yk yulaf, 1 kivi
10:30 sade türk kahvesi
12:30 8 yk karnıbahar yemeği ve yoğurt
16:30 2 küçük mandalina, 1 çay bardağı tarçınlı süt, 1 avuç çiğ yemiş
19:00 1,5 kepçe mercimek çorbası ve salata

3 lt su, dukan bira
70 dk tempolu yürüyüş*2=140 @Pnrrr-20

memüm
sabah 10.00
1 dlm ekmek
2 kaşık zeytinysğlı lor
2 yum.
yeşillik 3 çeri

ara 1 elma 15 fıstık

ara 2 dlm kek

akşam 17.00
2dlm ekm.
5 kaşık ısırgan otu kavurması
6 kaşık kuzu yahni

su 2 lt biraz daha içerim.
Spor şimdi çocuklar uyudu Leslie 2 mil yapçam.

Cok tesekkür ederim :) evet hamile kalmadan zayıftım, 36 bedendim. Birden cok aldım ben bile anlamadım ne olduguunu :)

Hosbuldum tesekkür ederim :)

K Kyezdn hosgeldiniz yeni gelen arkadaslarimm

Hosbulllduuuuummmm cok tesekkür ederim :))

İnsallah hemde nasıl coook geliyor özgüvenim gitti tamamen canım birsey istemiyor kızımın oyun grubunda bile en kilolu benim acaba ne düsünüyorlardır diye icimden geciriyorum bir ara aynaya bakmadan direk evden cıkıyordum bu ara biraz daha iyi gibiyim.
İnsalllaaaah vericez tüm fazlalıklarımızı

Hossbuldum tesekkür ederim :) Allah bagıslasıın. Bayagı eskilerdenmissin insallah hep birlikte incecik olacagız

Tesekkür ederim :) insallah tez zamanda hayırlısıylaa sanada bir minnak nasip olur. Önceee gitsin kilolar gelsin bebisler :)

Menüm;

09.30
Limonlu su
1 dilim beyaz peynir
Yarım dilim kepekli peynir

14.00
3 yk brokoli çorbası
1 kase dolusu salata

19.30
2 yk kıyma ( makarna icin esime soslu yapmıstım)
1 kase yogurt

23.40
Türk kahvesi limonlu su

Bugün kızımın oyun grubu ve misafirlerim yüzünden dengesiz oldu yarın net bir menüyle buradayım. Bu arada cok fazla limonlu su yada limonlu soda ( sıkılmıs) tüketiyorum tüm gün içiyorum neredeyse

Bugunku menum
Kahvalti dan once 1 br su 1 br sodali form cayi
Sabah 11.00
2 haslanmis yumurta baharatli
Domates
Salatalik
Peynir
Cay

Ara 14.30
4 5 kasik yogurt

Aksam 17.30
1 tabak kiymali yesil fasulye
1 kasik mercimekli bulgur pilavi cok dolu degildi
1 kase yogurt

Cok aciktim 1 avuc kabak cekirdegi yedim q0
tuzsuz

2 lt su
1 lt sodali form cayi
1 hibiskus
65 dk tempolu yuruyus 130p
30 dk egzersiz bisikleti 60p tplm 190p @Pnrrr-20

Yariyor cnm benim 3veya 4ü yapisim
Ilk yaptigimda 1.2 falan gitmisdi 1 günde ama cok yapinca etkisi azaluyor sanirm en son 700 falan gitmisdi bakalm yarn ne olucak :) cuma tarti gününe yapinca cok iyi oluyor valla

700 müüü. Çok iyiymiş bide yağ yakma özelliğide var dimi ananasın. Bende yapabilirim belki ilerleyen zamanlarda. Bir gün boyunca 1 ananasını mı biticem

Senin meslek neydi. Yağmurdan kaçarken doluya mı tutuldun? Ama tıp gibi olmaz herhalde ya bazı yerlerde saygı sonsuz ama bazı kişilerde saygı çok kötü söveni mi arasın hastalardan sana kızanı bağırıp çağıranı mı. Zor bir meslek

11.5 mu o ne öyle. Senin çoçuk var mıydı bahar? Kız oğlan? Kızon varsa beraber takarsınız yüzükleri
aşk olsun Ayça kuzeye alacaktım ya kız bı ara seni artık almam
Valla kardeşim 55kg ona olmuyor benim yüzükler sen düşün ki şimdi tam okuyor evlenirken bol geliyordu 53kg ile evlendigimi demişim direk 80000 kez galiba :)

Herkese iyi geceler regl olmadım kafa bı milyon eserekli halimde eşime çocuk yapalım demiştim o dünden hazır bı kereden birşey olmaz dimi yahu :)
Hem benim öyle hopp diye olmaz zaten beklemem lazım baya bı normal şartlarda
İyice kafayı yedim gidip yatiyim

Var mı ufukta evlilik fln. Bi zamanlar bendim bu grubum bekarı :)
Yaaa insanlarla uğraşmak zor bazen denk geliyorsun böyle gıcıgına ha bire işleri yokuşa sürüyor.
Çok haklısın yavaş yavaş arıtır şubatada uçarım :)

Al yaaa nolur. Affet beni annecim :) ilerde kayınvalideden geline yüzük verilirsen seninkileri kullnamaz gelinşn senin gb narin elli olması lazım.benimki 15 :) hayat bile edemiyorum 11.5 nasıl bişi

Menün tabikş herzamanli gb harika. Ama çiğ yemiş ne anlayamadım? Kuru yemişler mi ben egeliyim bizde incire yemiş denir :)

Süpersin yap yap.benyaptım harika hisediyorum kendimi. Bide o aradaki 2 dlm keki yakmak lazım tabi :)

Bende bu şekilde giderse verirsin o kiloları kalmaz yakındır. Yalnız ne kadar su içtiğimide yazar mısın?

Şimdiii bahar bellide olmaz hani. Benim kuzenim hiç istemiyodu hamile kalmak ama kaza bebeği oldu. Bir kereden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…