- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.041
Çok sağol ablamMenü Çok kötü değil ama Çok iyide değil bana göre
Suyun kilona göre Çok az
Sporda yok
Muzu sık tüketmiyelim cnm
Güzel görünüyor
Kilo ve boy bilgilerini profilin altına yazarmısın
Sporada başlanmış Güzel olmuş tatlım
Yalnız senin menüde sık salça görüyorum
Farkında olmasakda Çok tuzlu oluyor onlar
Bu 2-3 gün karbona birazdaha dikkat et
Su ve spor olmadan olmuyor cnm
Eğer güzel eksi görmek istiyosan bulgur hiç olmasın
okullar ne zaman tatil oluyorki
Karşıdaki insan değilse ne laftan anlıyor ne sözden
Burda akşam 8 den sonra sabah 8 den önce gürültü yapılması yasak
Menüyü beğendim tatlım
Ama spor yetersiz
Hamburger köftesini evdemi yaptın dışardanmı cnm
Gerisi güzel görünüyor
Hepsi gayet güzel tuğçem
vücut aynı beslenmeye alışınca sporsuz gitmiyor artık gitmiyor cnm
sporun bi çok faydası var ama kıymetini bilmiyoruz
Güzel olmuş cnm
çok geçmiş olsun cnm yaa inş.çabuk çıkar
Cuma günü bildirim yapmadın irem
Ne zamana göre artısın
Çok geçmiş olsun tatlım
Ne olduğu çıkar inş.
sanki döndüm diye yazdı da :))
Rahatsız yaşının etkisiyle ağır geçiriyor ne yazikki bı sure daha sıkıntı yasiyacaz ama sonu hayır olucak inşallahWarriorinside canim kv rahatsizlanmis galiba cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin.
@Poni Bon canim seninde kizin nasil oldu basladiniz mi igneleri yaptirmaya. Cok gecmis olsun insallah fayda eder de hemencecik toparlar kuzucuk. Peki nasil kapmis bu enfeksiyonu pek duydugum birsey degil de merak ettim
Bugün dediğin gibi baya yetersiz olmuş cnm daha sağlıklı beslenmeye çalışMenüm;
09.30
Limonlu su
1 dilim beyaz peynir
Yarım dilim kepekli peynir
14.00
3 yk brokoli çorbası
1 kase dolusu salata
19.30
2 yk kıyma ( makarna icin esime soslu yapmıstım)
1 kase yogurt
23.40
Türk kahvesi limonlu su
Bugün kızımın oyun grubu ve misafirlerim yüzünden dengesiz oldu yarın net bir menüyle buradayım. Bu arada cok fazla limonlu su yada limonlu soda ( sıkılmıs) tüketiyorum tüm gün içiyorum neredeyse
Yaşlılarda alışkın oldukları ortamdan çıkınca beyin bulanması olabiliyor tatlımTakımada ugrayamiyorum diyette yapmıyorum hastane ev arası mekik dokuyorum
Zor bı süreç bekliyor gibi bizi kv yaşından dolayı yaşadı ağrılar ağır geldi sinir sistemi de altüst oldu dün gece görümcem kaldiydi yanında sabah aradı flim cekilecekmis cekilmem diye tutturmuş eşimle gittik biz gidene kadar ikna etmişler kafası bulanıyor evde sanıyor kendini ara ara çocukların benim sesimi duyuyor mus biz yokken beyinsel bı rahatsızlık da başla di kalıcı olurmu geçici mi zaman gösterecek
Bunları düşününce zor günlerin beklediğini ve çocuklar yipranmadan nasıl üstesinden gelebilecegimi bilmiyorum
Ama güçlü olmam lazım diyeti sporu bırakmak mutsuzlugums mutsuzluk kattı
Yarın tekrardan başliyim istiyorum kendim için uğraşmak bu süreçte iyi geleceğini düşüyorum.
Ne diyim Sabah ola hayrola ..
bulundukları ortam değişince malesef o yer zaman mekan kavramı karışıyor eşimin anneannesi ilk defa düğüne gelirken karsitirdi herşeyi sonrada düzelmedi vücut olarak çok dinç birisi 84 u geçti ama tek sorun alzheimer ilerde ne olur bilmiyoruz oda senin KV gibi çok zayıf 40kg şuan çok zor çokTakımada ugrayamiyorum diyette yapmıyorum hastane ev arası mekik dokuyorum
Zor bı süreç bekliyor gibi bizi kv yaşından dolayı yaşadı ağrılar ağır geldi sinir sistemi de altüst oldu dün gece görümcem kaldiydi yanında sabah aradı flim cekilecekmis cekilmem diye tutturmuş eşimle gittik biz gidene kadar ikna etmişler kafası bulanıyor evde sanıyor kendini ara ara çocukların benim sesimi duyuyor mus biz yokken beyinsel bı rahatsızlık da başla di kalıcı olurmu geçici mi zaman gösterecek
Bunları düşününce zor günlerin beklediğini ve çocuklar yipranmadan nasıl üstesinden gelebilecegimi bilmiyorum
Yarın tekrardan başliyim istiyorum kendim için uğraşmak bu süreçte iyi geleceğini düşüyorum.
Bırakma canım cok azimlisin sen. Yaşlılık maalesef beraberinde rahatsızlıkta getiriyor. Sen bütün bunları düşüp dertlenip kendine verdiğin özveriyide bırakırsan sen depresyona girersin. Su kosusturma içinde kendin için yaptığın belkide tek güzel sey diyet ve spor bırakma. Rabbim acil şifalarını versin çok zor biliyorum benim dayımın kayınvalidesi de aynı böyleydi dayımlarda kalırdı çok zor bir süreç beyinsel rahatsızlık yaşaması.Takımada ugrayamiyorum diyette yapmıyorum hastane ev arası mekik dokuyorum
Var mı ufukta evlilik fln. Bi zamanlar bendim bu grubum bekarı :)
Yaaa insanlarla uğraşmak zor bazen denk geliyorsun böyle gıcıgına ha bire işleri yokuşa sürüyor.
Çok haklısın yavaş yavaş arıtır şubatada uçarım :)
Menün tabikş herzamanli gb harika. Ama çiğ yemiş ne anlayamadım? Kuru yemişler mi ben egeliyim bizde incire yemiş denir :)
Süpersin yap yap.benyaptım harika hisediyorum kendimi. Bide o aradaki 2 dlm keki yakmak lazım tabi :)
Bende bu şekilde giderse verirsin o kiloları kalmaz yakındır. Yalnız ne kadar su içtiğimide yazar mısın?
Takımada ugrayamiyorum diyette yapmıyorum hastane ev arası mekik dokuyorum
***9.TAKIM 552. Etap***
Pnrrr-20(73///%)
asfarovski (69///%)
melegimve ben (87.7///%)
Zey-has (109.8///%)
Mefkurem(85.1///%)
mer_4260 (66.6///%)
eyledi (94.1///%)
tugcekrblt(63.3///%)
9.Takım ortalama : %
ADAY LİSTESİ
angelic2 (90.2//%)Yeni üye baş. tar. 01/01/18 b. kilo 90.2 hdf: 68
chcmeo(77.2///%)Yeni üye baş. tar. 04/01/18 b. kilo 77.2 hdf: 60
nurse51(105.6///%)Yeni üye baş. tar. 02/01/18 b. kilo 108.6 hdf: 75
Warriorinside (73.5///%)
Yeni üye baş. tar. 29/12/17 b. kilo 75.6 hdf:62
canan456 (76.4///%)Yeni üye baş. tar.05/12/17 b. kilo:80 hdf:57
Freeliste
Ekim2009(88,2///%)
askrhpozitif (80.5///%)hamile
aylin90(98.7///%)
GIRGIRİNA(///%)Yeni üye baş. tar. 30/10/17 b. kilo 79 hdf: ?(254.etapta kendi istegi ile ayrılan üye geri döndü)
KocasininNarTanesi (107.1//%)Yeni üye baş. tar.06/12/17 b. kilo:109 hdf:85
İzinde olup liste için uğraşan tosbikler
nanekekik (74.1///%) 530. Etapta izine ayrilan üye geri döndü kilosu x 'e bölündü (70,5)
Nilyyyaaannn(68.6/81.2/-12,6/-%0.35)499.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 53’e bölündü extrem durum a/2
Mezun çıtırlar
Mehlikatun(///%)
Sweetyy83(64.6/) sbt
Poni Bon(79.3///%)
Evet kızlar ilk bildirim benden gelsin 1.1 kilo gitmiş. Hedafim tuttu ilk diyet haftasına göre fena sayılmaz. Şimdi var mı benle haftaya kapışıcak baba yiğit :) hedef 77.9 ,u görmek benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?