- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.101
benimde çok yaptığım bişey yok canım bir hafta veriyorum diğer hafta verdigimi alıyorum işteaskrhpozitif sağol tatlım diyeti bırakırsam ipin ucunu tekrar yakamam zor olur yavaş yavaş 60 gitmek istiyorum. Sende hamile olduğun halde süper gidiyorsun. Keşke bende hamileliğimde burda olsaydım 25 kiloyla Doğum yapmazdım. Neyseki kilolar gitti çok şükür sende Doğumdan sonra çabuk veririrsin inşallah tatlım
Başlangıcın hayırlı olsun cnm haftaya güzel bi eksi bekliyorum :)
Bn niyetliym kızlar eve gidnce tartılıcam
Hıh açılımı gelince rahat ettim :) bende öyleydim ama kaderin ne getirceği belli olmuyır bi bakıyosun ağzın dilin bağlanmış görünce hopp evliliğe yürüyosun. İnş canım inş. Haftaya kiloda büyük oynucam ama subatta sporda. Seni geçmek için gece gerekirse ip bile atlarımYok canım evlilik, aday vs yok. Zaman ne getirir bilemem tabi ama şu an müzmin bekarım :))))
Sporda yarışacam senle hadi seni bekliyorum
Uzun uzun yazmaya üşendim, 5-6 çiğ badem, 2-3 çiğ fındık, 2 kuru üzüm, 4-5 beyaz leblebi idi açılımı :)))
Geçmiş olsun canım, mutsuzluğuna mutsuzluk ekleme yediklerine dikkat et spor yapamasan bile. Yaşlılar maalesf bazı süreçleri zor atlatıyorlar, atlatamıyorlar ya da hasar alıyorlar. Allah şifa versin
Süpersin, tebrik ederim... Darısı diğer hedeflere
Ödem mi topladınKilo bildirimi ananas hiç ise yaramadı ya regl gelmedi ondan mı bilmem
Cuma:74.1
Ptesi:73.6
Dün:74.3
Cuma:75.2 bugün
Evet 68 den 82 yee maalesef. Mezun olmadım izne ayrıldım. Ama bu sefer hem mezun olucam hemde hep hedefim olan bireysellikte 1. Olucam inş. İnşş darısı başıma benimde az kaldı ama daha tarih belli değil en geç 8 aya bende evli olurum.Canım sen 68 den mi 81 e çıktın mezunmu olmuştun. Diyeti bırakınca insan çabuk kilo alıyor maalesef
Darısı sana inşallah canım
Bu yerinde saymak değil ki. Gayet iyi. Nerdeyse 2 margarin attın vücuttanKilo bildirimim:
Gecen Cuma: 73.0
Güncel: 72.6
Fark: -400gr
Yüzde: 0.55%
Ananas diäti banada artk fazla etki etmiyor sanirim cok yaptigimdan -500getirdi bana bugun.
Gene istedigim gibi olmadi cok üzülüyorumyerimde saymaktan nefret ediyorum insallah bu hafta cok daha iyi olcak
Dün olmam lazımdı canım olmadım bekliyorumÖdem mi topladınregl mi yaklaştı canm?
Kilona göre güzel cnmGünaydın hanımlar, tartı istediğim gibi değil ama artı değilim en azından. Onunla avunuyorum
Geçen cuma 63,3
Bu cuma 62,8
Fark - 400
Yüzde % 0,789
Bizim için her eksi güzeldir cnmgünaydın kızlar adetliyim sizce nasıl vermem
geçen hafta cuma 105,6
bu cuma 104,9
fark -700
yüzde % 0,66
Sende çok daha iyisini yapabilecek potansiyel ve meto var zeynepGünaydın dün oğlumu uyuturken uyumuşum bende .
Gecen cuma 109.8
Bu hafta 109.3
Fark 500
Bshar ben senin bünyeyi çözemedim cnmKilo bildirimi ananas hiç ise yaramadı ya regl gelmedi ondan mı bilmem
Cuma:74.1
Ptesi:73.6
Dün:74.3
Cuma:75.2 bugün
Işteee güzel bi eksiiiiGunaydin herkese. Pazartesiden beri 100 gr oynamis regl olmam belki etkilidir bilmiyorum. En azindan fazla cikmadi.
Cuma 87.7
Bugun 86.3 kg
Fark 1.4 kg
Yuzde 1.6
Maşallah mezun güzelimizeKilo bildirimi
Geçen cuma 64.6
Bugün 64.2
-400
Yok azda değil cnmgunaydin hanimlar
gecen cuma 100 kg
simdi 99.200
fark _800 gram
az geldi ama bunada sukur
Oleyyyyy güzel bi eksi dahaCuma: 94.100
Guncel: 92.600
Fark: _1.5
Yüzde %1.619
Kaçamaklara rağmen çok güzel gitmiş cananımgeçen h. 76.3
bu h.76.00
fark 0.3
yüzde 0.3
Sen elinden geleni yaptın cnm bu haftada böyle olsun artıkKilo bildirimim:
Gecen Cuma: 73.0
Güncel: 72.6
Fark: -400gr
Yüzde: 0.55%
Ananas diäti banada artk fazla etki etmiyor sanirim cok yaptigimdan -500getirdi bana bugun.
Gene istedigim gibi olmadi cok üzülüyorumyerimde saymaktan nefret ediyorum insallah bu hafta cok daha iyi olcak
Gayet güzel gitmiş mervecimKilo bildirimi
Gecen hafta 66.6
Bugün 65.8
Fark -800
Yüzde 1.2
Herkes düşüncelerini yazsın bakalımMoral bozmak yok hanımlar,
Her eksi candır bizim için, moral bozmak yerine neler yapabilirizi tartışmalıyız. Kafaya taktıkça gitmiyor kilolar maalesef.
Takım olarak sporda çok eksiğiz, sporu artırmalıyız mesela, suyu az tüketiyorsak su tüketimine önem vermeliyiz. Belki de diyet yapacam diye vücudumuzu aç bırakıyoruzdur.
Bu hafta bunlara yoğunlaşabiliriz hep birlikte
Bundan sonra artı görmeden tartı hep aşağıyı göstersin cnmGunaydin kizlar 9 dan beri bekliyorum hicbisey yemeden ama wcye cikamadim
Gecen cuma 108 dim regliydim
Bu cuma 106.7 yim
2 hafta onceye gore +500 um
Bu şekilde seni kabul ediyoruzGeçen hafta : 80,5
Bu hafta : 80,1
Fark 0,4
Kızlar ben mehteran gibi bı ileri bir geri gidip geliyorum
Allah kabul etsin canımBn niyetliym kızlar eve gidnce tartılıcam
Yumurta nasıl bir şey oluyor sabah akşam hep yumurta mı kaç tane. Ben bu hafta sonunarkadaşımda kalıcam. O yüzden bende sabah 2 haşlanmış yumurta akşamda 2 yumurtadan omlet yerim diye düşünmüştüm. Böyle bişi mi. Kızda yemek yapamam yaptığım bize uymaz alternatif bir şey arıyorum 2 günğ kurtarıcağım öneri verin bana kızlar. Ananasta yapabilriim tabi bulabilirsemMorel bozma tatlım yine iyi gitmiş bugün dikkat et yarına biraz daha gider ananas bağırsaklarıda çalıştırıyor haftaya yumurta detoksu dene istersen yumurta sende işe yarıyor
Kesinlikle katılıyprjm. Ben mesela wc ye spor yapınca daha rahat cıkıyorum. Hatta spordan spora cıktığım zamanları bilirim. Bu yüzden bence her hafta bir şey deneyelim. Bu hafta oy birliği olursa hepimiz spor artıralım. Biraz zor bişi ama gerekirse evde leslie yaparızMoral bozmak yok hanımlar,
Her eksi candır bizim için, moral bozmak yerine neler yapabilirizi tartışmalıyız. Kafaya taktıkça gitmiyor kilolar maalesef.
Takım olarak sporda çok eksiğiz, sporu artırmalıyız mesela, suyu az tüketiyorsak su tüketimine önem vermeliyiz. Belki de diyet yapacam diye vücudumuzu aç bırakıyoruzdur.
Bu hafta bunlara yoğunlaşabiliriz hep birlikte
Bu hafta malesef ağır taş olmadı cnmMefkurem grubun ağır tasi seni bekliyorum
Yap tabiki canm. En aIndan 1 haftada ne kadar gitti görürsün. Bide ayşık hedefinide koy çok işe yarıyor benceTünaydınn kızlar kilo veren herkesi tek tek tebrik ederim. Veremeyenlerde hic canını sıkmasın yazdıgınız gibi regl dönemleri ödem vs etken oluyor.
Bende bildirim yapacak mıyım bugün yoksa haftaya mı baslayacagım?
Bende bunu düşünüyordum düzenim dağıldı hemen dagıldım bende. Bu hafta 4 lt suyuma leslielrrime dönücem mutlaka böyle hiç mutlu değilim şuan 107 lerde olabilirdimSende çok daha iyisini yapabilecek potansiyel ve meto var zeynep
Ama dediğim gibi verme hırsını göremiyorum
Umarım Bu hafta toparlansın kendini
Sana ve herkese sonra yazıcam cnmBende bunu düşünüyordum düzenim dağıldı hemen dagıldım bende. Bu hafta 4 lt suyuma leslielrrime dönücem mutlaka böyle hiç mutlu değilim şuan 107 lerde olabilirdim
Kilo bildirimi
Gecen hafta 66.6
Bugün 65.8
Fark -800
Yüzde 1.2
Gunaydin kizlar 9 dan beri bekliyorum hicbisey yemeden ama wcye cikamadim
Gecen cuma 108 dim regliydim
Bu cuma 106.7 yim
2 hafta onceye gore +500 um
Evet katiliyorum sana canim bende kendim adina anladimki Spor az yaptigimda cok saha az veriyorum yürüyüsler artik okadar etkili gelmiyor leslie veya hareket ettiren bisiler yapmam gerek..
yok canım 3. gün 5 gün sürüyorKilon az olduğu için verdiğin her Gr etki ediyor canım yüzdeye
regle göre iyi ilk gününde misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?