Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy bende sarma yaptim sonra dizi izlerken sen onu unut alti yanmis hep esimde dedi olsun ben yerm onu ölede enazindan üst sirayi kurtardim ama cok moralim bozldu ya
Gecmis olsun canim. Onu bende yaparim arada yanmasi birsey degil o kadar emek bosa gidiyor o sinir bozucu

abla insallah bugun aksamki menude n sonra da boyle dusunursun malum lahana sarmasini bir haftadir bekliyorum
Hemen güzel verdim diye şımardınmı kızzz öğlen yeseydin bari
Inş.miktar fazla değildir sonra sen uğraşıcan artı verecem diye

Mesaj alındı ablacım :)

Ayy bende sarma yaptim sonra dizi izlerken sen onu unut alti yanmis hep esimde dedi olsun ben yerm onu ölede enazindan üst sirayi kurtardim ama cok moralim bozldu ya
Amannn boşver kuzum giden yemek olsun :))
Hem bak sana kalmamış

Gecmis olsun canim. Onu bende yaparim arada yanmasi birsey degil o kadar emek bosa gidiyor o sinir bozucu

Aynen ya cok sinir bozucu

Ay cnm kötü olmuş birazdan eşim gelecek ama yapacak yemek bulamadım daha

Canim uydur gitsin ben öle yapiyorm genelde, evde bi patlican kalmis kiymada yoktu zeytinyagli patlican yemegi yaptm bugun :)) yarin carsiya gidicez diye cikip bsi almak istemedim. Bide ben genelde ne malzemem varsa nette yazarm mesela dün patlicanli yemekler yazdm öle bakarm

aminnnn, umut ediyorum ablacımmm

kızlar bu ıphone da uygulama yok mu kadınlar kulübünün

yok canım maalesef, safariye devam

Ohaaaaa benide yiyeydin bari
Sarma miktarı hanımefendiler için 4- 5 tanedir

4-5 tane sarma nedir yahu, benim ön dişlerime bile yetmez

Allah razı olsun canım ,bugün daha iyiydi

Allah razı olsun canım
Ne diyelim Rabbim kaldiramiyacagimiz yük vermesin
Diyete gelirsek bugünde gitti ama yarın gerekirse evden goturecem ara öğün felan hastaneye yememede suyada dikkat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…