Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

K Kyezdn canım son günlerde fazla aktif yazamiyorum izin telaşı na düştüm. Hoşgeldin merve ben bir minnak kızım var 5.5 aylık onun uykusuz gündüz ve geceleri ile bogusmaktayim :) birlikte sağlıkla zayıflariz inşallah :)

Bu hafta 300-500 takılıyoruz abla nadir güzel veren sayısı o nedenle 300-500 diye bı şarkı vardı sabah beri dilimde

***9.TAKIM 552. Etap***

Pnrrr-20(73/72.6/0.4/%0.55)
asfarovski (69/68.7/0.3/%0.43)
melegimve ben (87.7/86.3/1.4/%1.60)
Zey-has (109.8/109.3/0.5/%0.46)
Mefkurem(85.1/84.8/0.3/%0.35)
mer_4260 (66.6/65.8/0.8/%1.20)
eyledi (94.1/92.6/1.5/%1.59)
tugcekrblt(63.3/62.8/0.5/%0.79)
Nilyyyaaannn(68.6/81.2/-12,6/%-0.35) 499.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 53’e bölündü extrem durum a/2

9.Takım ortalama : %0.735

ADAY LİSTESİ

angelic2 (90.2//%)Yeni üye baş. tar. 01/01/18 b. kilo 90.2 hdf: 68
Kyezdn (78.2///%)Yeni üye baş. tar. 11/01/18 b. kilo 78.2 hdf: 59
nurse51(105.6/104.9/0.7/%0.66)Yeni üye baş. tar. 02/01/18 b. kilo 108.6 hdf: 75
Warriorinside (73.5///%)
Yeni üye baş. tar. 29/12/17 b. kilo 75.6 hdf:62
canan456 (76.4/76./0.4/%)Yeni üye baş. tar.05/12/17 b. kilo:80 hdf:57

Freeliste

Ekim2009(88,2///%)
askrhpozitif (80.5/80.1/0.4/%)hamile
aylin90(98.7///%)
GIRGIRİNA(100/99.2/0.8/%)Yeni üye baş. tar. 30/10/17 b. kilo 79 hdf: ?(254.etapta kendi istegi ile ayrılan üye geri döndü)
KocasininNarTanesi (108/106.7/1.3%)Yeni üye baş. tar.06/12/17 b. kilo:109 hdf:85

İzinde olup liste için uğraşan tosbikler
nanekekik (74.1/75.2/+1.1/%-1.48) 530. Etapta izine ayrilan üye geri döndü kilosu x 'e bölündü (70,5)

Mezun çıtırlar

Mehlikatun(///%)
Sweetyy83(64.6/64.2/0.4)
Poni Bon(79.3///%)

bu hafta stres beni çok etkiledi
yemesem de dikkat etsem de vücut kendini savunmaya alıyor galiba
kaçamak yapmadan bu kilolar gidecek inşallah
eksi candır dediğiniz gibi

Günaydınlarrrr hayırlı cumalar

Cuma bitti ama hayırlı cumalar ablacım

Aynen bekarlık sultanlık, sorumluluk yok, koca dırdırı yok , zor işler bunlar

bundan sonra üşenmeden açılımlı yazacağım hayırlısı ya büyük konuşmuyorum , zaman ne gösterecek bilemem ama 55 kg olmadan evlenemem yaaa , o yüzden mümkünse önce tartı 55 i göstersin sonra düğün
vaaay yatakta kalkıp ip atlamak, çok mantıklı. ayağım biraz düzelsin spora ip atlamayı ben de eklemek istiyorum. hatta h. sonu deneme çalışmalarına başlarım. madem yarışacaz benim de ekstra çabalamam lazım

Haftaya haşlanmış sebze ağırlıklı besleneyim diyorum,
Bu hafta sonu çok düzenli olamayacağım, ablamlar Kıbrıs' tan gelecekler, yemek düzeni de şekli de bayağı değişir. En az şekilde atlatmayı planlıyorum inşallah :) 1 günlük detokslara başlıyorum artık, kendimi bir şekilde motive etmem gerek. Kortizon etkilerini de görmeye başladım ben. pazartesi ola hayrola :)

Liste bakıyorum internetten kendime beğenemiyorum hiç birini :))

Herkes görüşünü yazsın bakalım neler çıkacak ortaya. sonuç olarak tüm takım yavaşlamada. üst üste herkes farklı sıkıntılar yaşamakta, ama kilolarımız da hepimiz de moralimizi bozuyoruz. emek harcamadan birşeyi elde etmemiz mümkün değil

Eksi gayet iyidir ablacım, sen önce kendini toparla tamamen. o kadar şey yaşadın, biz de haftaya daha iyi olacağından eminiz

Bu haftayi aslinda cok iyi atlattigimi dusunuyorum annemler burda oldugundan baya korkuyordum. Evde olan pisen seyleri bir gorseniz. En son esime borek yapti tabi evin ici nasil guzel kokuyor. Sinirlendim de yiyemedigim icin patladim en son bana eziyet ediyosun diye. Trileceler mi dersiniz alman pastalarimi cikolata kola ve en onemlisi lahana sarmasi... lahana sarmasindan ayirmistim kendime bugun yedim cok sukur kac gundur aklim ondaydi. Ders falan filan dedik spor da hic oldu. Bu hafta menulerimi sporla taclandirirsam haftaya da min - 1 gorecegime inaniyorum. Bu hafta ki hedefimi de belirleyim min. 84.9 diyorum.

Geçen hafta : 80,5
Bu hafta : 80,1
Fark 0,4
Kızlar ben mehteran gibi bı ileri bir geri gidip geliyorum

bebis nezaman kilo aldircak sana kizz

Ayy zor valla cnm yoldan cikarma kendini sakinn yaptigin Sporlari düsün yazik etme onlaraa

Bn niyetliym kızlar eve gidnce tartılıcam

Allah kabul etsik canim

Bu yerinde saymak değil ki. Gayet iyi. Nerdeyse 2 margarin attın vücuttan

Ewt öle düsününce haklisin cnm her eksi güzel aslinda ama iste gecen hafta 300gr bu hafta 400gr gitti 1er kilo gitseydi nekadar iyi olrdu o yüzden bana yerimde sayiyormusum gbi geliyor

Canim o artiya ragmen bu güzel bi sonuc yani hem sen cok yordun vücüdünü gecen hafta cok ac kaldin insallah bu hafta toparlaran ablamm

Aynen cnm ayni seyleri tekrarlamak vücüda iyi gelmiyor mesela bu kabizlik icin yapilan seylerde bile hep farklilik yapmak gerekiyor.. kiz bende öleym vücüd cok farklilik gösteriyor bence o yüzdende olabillir zor bi durum

Bakalım ne kadar böyle devam edicem abla
ilk hamileligimde son 2 ayda almıştım canım bakalım bunda ne olacak

Çocuk geldi bana beraber kahvaltı yaptık biraz oynadık
Hava çok soğuk değil biraz parka götğreyim
Öğlen uykusuna yatınca gelirim

Az çok herkes kendi analizini yapmış
Eksiklerde düşünsün
Daha iyi olabilmek için neler yapabiliriz

Evet sonuç çok kötü değil
Ama her zaman dediğim gibi biz vasat bi takım değiliz ve 2 haftadır güzel sonuç alamıyoruz

Bu hafta herkesden atak bekliyorum
Daha fazla azim, hırs ve sporrrr

Geçen hafta hedef koymamıştım ama bu hafta koyacam listedekiler min.yüzde 1.5 verecek
Herkesde hedefini tutturmak için elinden geleni yapıcak
Lamı cimi yok herkes taşın altına elini koyacak
Motivasyon içinde elden geldiğince burda olunacak
Öyle menü yazıp çıkmakla olmuyor

Bundan sonrada yüzdesi 2 yi Geçen takımın yıldızı seçilecek

Şimdilik bu kadar :))

Canm ben ailesi yüzünden depresyon geçirmiş biriyim yıllardır kiloluyum bu yüzden, burası olmasa bnde 95 kilolarda olurdum hala burası bulunmaz bir nimet. Sende tam yapsan tıkır tıkır gidecek kilolar. takımdakilerin sözünden çıkma 1 ay dene en azından bak basıl gidecek kilolar

Bnce süper atlattın canm bn kesin 2 kg artıda olurdm annm 1 hafta yanmda olsaydı
Tebrklerrr

Ayyy insallah haftaya güzel bir sonuclaaa bildirim yapacagım :)

Allah kabul etsin
Ecem başlangıçta biraz yabancılık çekebilirsin cnm
Ama ne kadar çok burda olursan o kadar çok tanışır kaynaşırız

Iremcim buraya yazılan yada yazılmayan herkesin farklı sorunları var
Bu sorunlardan biride kilomuz
Bizi çok mutsuz ediyorki burdayız
Bu sorunu çözmek bizim elimizde
En azından Bu dertten kurtulalım

3 öğün 1 er haşlanmış yumurta yeniyor bide benim geçen yazdığım ödem çayı içiliyor
Ama detoksları perş.yapın
Sonrasında biraz geri gelme oluyor

Herkes min.4 gün min.45 dk cardiyo yapsa Bu bile yeter

Bende bunu düşünüyordum düzenim dağıldı hemen dagıldım bende. Bu hafta 4 lt suyuma leslielrrime dönücem mutlaka böyle hiç mutlu değilim şuan 107 lerde olabilirdim
Dağıldım diye bişey yok zeynepcim
Bu mutsuzluğu bitirmek bizim elimizde
Bak ben geçen hafta o kadar şey yaşadım yinede her fırsatta gelmeye çalıştım
Bahane ararsak biz herzaman buluruz
Ama bizim hedeflerimiz var ve GERÇEKTEN isteyip çaba göstermezsek Bu hedeflerimiz ancak hayal olarak kalır
Senden daha fazla paylaşım su ve spor bekliyorum

Bu hafta 300-500 takılıyoruz abla nadir güzel veren sayısı o nedenle 300-500 diye bı şarkı vardı sabah beri dilimde
Haftaya Bu şarkıya gerek kalmıcak
-1 den az geleni afaroz edecem :))

bu hafta stres beni çok etkiledi
yemesem de dikkat etsem de vücut kendini savunmaya alıyor galiba
kaçamak yapmadan bu kilolar gidecek inşallah
eksi candır dediğiniz gibi
Tatlım menülerin güzel
Ama listeye girmek için daha fazla paylaşım bekliyorum senden
Çünkü burda hepimizin desteğe ihtiyacı var
Ancak birbirimize emek verirsek voltaren oluşturabiliriz
Bide yavaş yavaş spora başlasan iyi olacak :))

Tuğçe haftasonu düzen yada ne yediğin beni ilgilendirmiyor canom :)))
Sadece pzrtesi eksi GEL!!! :))

Işte takım sorumluluğu, ruhu buna derler
sabrettin belki zor oldu ama karşılığınıda aldın cnm
Bırakmam abla. Al beni listeye hafta min -2 ile geleyim :)
Bunu söz olarak aldım canımcım
Senin hedef belli oldu :))

kızlar bu ıphone da uygulama yok mu kadınlar kulübünün

abla insallah bugun aksamki menude n sonra da boyle dusunursun malum lahana sarmasini bir haftadir bekliyorum

Ablacığım doktorda aynı şeyi söyledi tomografi çekildi ona göre ne durumda bakılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…