- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.121
Bu hafta 300-500 takılıyoruz abla nadir güzel veren sayısı o nedenle 300-500 diye bı şarkı vardı sabah beri dilimdeBu hafta malesef ağır taş olmadı cnm
Çarş +2 diydim
Vücudum çok dengesizleşti bi ye bi yeme
2 günde zor toparladım işte
Geçen hafta 85.1
Bugün 84.8
Fark -300
Az ama eksiye düşebildiğim için sevinmedim desem yalan olur
Haftaya eminim daha iyi olacak
Günaydınlarrrr hayırlı cumalar
Teşekkür ederm canımm
Tamam abla bişy demedim
Yok artıkk
Oh yandan
Geçmiyor canm geçmiyorr tatlı isteğim şu an zirvede
Bekarlık sultanlık aslında bakma sen bizee
Kız yoksaaa sende mi
Eşim yanmda canım biz tanştığmzda 89 kiloydm evlenirken 84 bnde zayıf halimi bilmiyorum
Geçmiş olsn canm şimdi ne durumda?
Vayy süper başlangıç
Bnce çok güzel tebrr cnm
Kilona göre az canım
Ama eksi candır
Tebrkler
1.1 artıdasn yani sebep ne ki canm
Vaaav
Süpersin
Aynen eksi eksidir ayrıca 9lara hoşgeldin
Hedeflenen olmasa da çok güzel eksi
Tebrkler canm
Aynen haftaya daha iyi olur cnm
Tebrkler cnm
Cabm adapte olsan artk bak hamile kalma durumnda daha mutsuz olacaksn kiloların yüzünden
Hıh açılımı gelince rahat ettim :) bende öyleydim ama kaderin ne getirceği belli olmuyır bi bakıyosun ağzın dilin bağlanmış görünce hopp evliliğe yürüyosun. İnş canım inş. Haftaya kiloda büyük oynucam ama subatta sporda. Seni geçmek için gece gerekirse ip bile atlarımyapmışlığım da var hani yataktan kalkıp atlayıp yatmışlığım şimdiden diyim. Kendini şubatta hazırlaa şimdiden
Kilona göre güzel cnm
Bu hafta ekmeği çoğalttınya oda etki etmiş olabilir
Bizim için her eksi güzeldir cnm
Seninkide kötü değil tabiki
Haftaya spoarada başlarsan daha güzel olur
Sende çok daha iyisini yapabilecek potansiyel ve meto var zeynep
Ama dediğim gibi verme hırsını göremiyorum
Umarım Bu hafta toparlansın kendini
Bshar ben senin bünyeyi çözemedim cnm
Ananas bile sana artı getiriyosa gerisini bilemedim
Işteee güzel bi eksiiii
çok tebrikler canom
Maşallah mezun güzelimize
Bak bide gitmiyor diyodun :)) demekki yemeyince gidiyomuş
Yok azda değil cnm
Hem partesiden sonra başladın heralde
Oleyyyyy güzel bi eksi daha
tebrikler tatlım
Kaçamaklara rağmen çok güzel gitmiş cananım
Sen elinden geleni yaptın cnm bu haftada böyle olsun artık
Gayet güzel gitmiş mervecim
bide spora ağırlık versen daha da güzel gidecek
Herkes düşüncelerini yazsın bakalım
Neler yapabiliriz?
Bundan sonra artı görmeden tartı hep aşağıyı göstersin cnm
Ileri geri yapmak sadece zaman ve motivasyon kaybı
Bu şekilde seni kabul ediyoruz
Yumurta nasıl bir şey oluyor sabah akşam hep yumurta mı kaç tane. Ben bu hafta sonunarkadaşımda kalıcam. O yüzden bende sabah 2 haşlanmış yumurta akşamda 2 yumurtadan omlet yerim diye düşünmüştüm. Böyle bişi mi. Kızda yemek yapamam yaptığım bize uymaz alternatif bir şey arıyorum 2 günğ kurtarıcağım öneri verin bana kızlar. Ananasta yapabilriim tabi bulabilirsem
Kesinlikle katılıyprjm. Ben mesela wc ye spor yapınca daha rahat cıkıyorum. Hatta spordan spora cıktığım zamanları bilirim. Bu yüzden bence her hafta bir şey deneyelim. Bu hafta oy birliği olursa hepimiz spor artıralım. Biraz zor bişi ama gerekirse evde leslie yaparız
Bu hafta malesef ağır taş olmadı cnm
Çarş +2 diydim
Geçen hafta 85.1
Bugün 84.8
Fark -300
Geçen hafta : 80,5
Bu hafta : 80,1
Fark 0,4
Kızlar ben mehteran gibi bı ileri bir geri gidip geliyorum
Teşekkür ederm canımm
Tamam abla bişy demedim
Yok artıkk
Oh yandan
Geçmiyor canm geçmiyorr tatlı isteğim şu an zirvede
Bekarlık sultanlık aslında bakma sen bizee
Kız yoksaaa sende mi
Eşim yanmda canım biz tanştığmzda 89 kiloydm evlenirken 84 bnde zayıf halimi bilmiyorum
Geçmiş olsn canm şimdi ne durumda?
Vayy süper başlangıç
Bnce çok güzel tebrr cnm
Kilona göre az canım
Ama eksi candır
Tebrkler
1.1 artıdasn yani sebep ne ki canm
Vaaav
Süpersin
Aynen eksi eksidir ayrıca 9lara hoşgeldin
Hedeflenen olmasa da çok güzel eksi
Tebrkler canm
Aynen haftaya daha iyi olur cnm
Tebrkler cnm
Cabm adapte olsan artk bak hamile kalma durumnda daha mutsuz olacaksn kiloların yüzünden
Bn niyetliym kızlar eve gidnce tartılıcam
Bu yerinde saymak değil ki. Gayet iyi. Nerdeyse 2 margarin attın vücuttan
Bu hafta malesef ağır taş olmadı cnm
Çarş +2 diydim
Geçen hafta 85.1
Bugün 84.8
Fark -300
Tebrikler canım
2 hafta önceyi boşver, önemli olan geçen cumadan bu cuma :)
yiyecek ve hareketlerle vücudu alışkanlıktan çıkarmalıyız. bazı şeyler yetersiz geliyor , etkisini göstermiyor.
bir listeyi 2. kez uyguladığın zaman bile o etkiyi göremiyorsun.
bana iyi gelen ve gelmeyen şeyleri hala bilmiyorum mesela ben. çünkü dengesiz, birkaç kere deniyorum hepsinde farklı sonuç alıyorum. off delirdim ben yine
Bırakmam abla. Al beni listeye hafta min -2 ile geleyim :)Ayça listeye girmek istiyomusun cnm
Yoğun olsanda diyeti bırakmazsın heralde dimi
Bakalım ne kadar böyle devam edicem ablaKilona göre güzel cnm
Bu hafta ekmeği çoğalttınya oda etki etmiş olabilir
Bizim için her eksi güzeldir cnm
Seninkide kötü değil tabiki
Haftaya spoarada başlarsan daha güzel olur
Sende çok daha iyisini yapabilecek potansiyel ve meto var zeynep
Ama dediğim gibi verme hırsını göremiyorum
Umarım Bu hafta toparlansın kendini
Bshar ben senin bünyeyi çözemedim cnm
Ananas bile sana artı getiriyosa gerisini bilemedim
Işteee güzel bi eksiiii
çok tebrikler canom
Maşallah mezun güzelimize
Bak bide gitmiyor diyodun :)) demekki yemeyince gidiyomuş
Yok azda değil cnm
Hem partesiden sonra başladın heralde
Oleyyyyy güzel bi eksi daha
tebrikler tatlım
Kaçamaklara rağmen çok güzel gitmiş cananım
Sen elinden geleni yaptın cnm bu haftada böyle olsun artık
Gayet güzel gitmiş mervecim
bide spora ağırlık versen daha da güzel gidecek
Herkes düşüncelerini yazsın bakalım
Neler yapabiliriz?
Bundan sonra artı görmeden tartı hep aşağıyı göstersin cnm
Ileri geri yapmak sadece zaman ve motivasyon kaybı
Bu şekilde seni kabul ediyoruz
ilk hamileligimde son 2 ayda almıştım canım bakalım bunda ne olacakbebis nezaman kilo aldircak sana kizz
Ayy zor valla cnm yoldan cikarma kendini sakinn yaptigin Sporlari düsün yazik etme onlaraa
Allah kabul etsik canim
Ewt öle düsününce haklisin cnm her eksi güzel aslinda ama iste gecen hafta 300gr bu hafta 400gr gitti 1er kilo gitseydi nekadar iyi olrdu o yüzden bana yerimde sayiyormusum gbi geliyor
Canim o artiya ragmen bu güzel bi sonuc yani hem sen cok yordun vücüdünü gecen hafta cok ac kaldin insallah bu hafta toparlaran ablamm
Aynen cnm ayni seyleri tekrarlamak vücüda iyi gelmiyor mesela bu kabizlik icin yapilan seylerde bile hep farklilik yapmak gerekiyor.. kiz bende öleym vücüd cok farklilik gösteriyor bence o yüzdende olabillirzor bi durum
Canm ben ailesi yüzünden depresyon geçirmiş biriyim yıllardır kiloluyum bu yüzden, burası olmasa bnde 95 kilolarda olurdum hala burası bulunmaz bir nimet. Sende tam yapsan tıkır tıkır gidecek kilolar. takımdakilerin sözünden çıkma 1 ay dene en azından bak basıl gidecek kilolarPoni Bon haklisin abla ama bi turlu bazi seylere engel olamiyorum hele buraya yazamadigim zamanlarda felaket durumdayim biseye bagliligim hicbir zaman uzun surmemisti ama buraya girmeyi kendime gorev gbi goruyorum girmeyince stres yapiyorum kendimi zorluyorum ve kandirmamaya calisiyorum bunlarida asicam abla sizinle birlikte insallah kendime cok yuklenince herkesle kavga ediyorum onlara yansitiyorum cok mutsuz oluyorum soguyorum herseyden bunlar bahanelerim degil kucuklugumden beri yasantim surunerek orda burda gecti boluk porcuk sekildeydi butun bir aile olamadigimiz icin boyle buyudum malesef smdi yeni yeni kendime geliyorum zamanla hersey rayina oturacak insallah
Bnce süper atlattın canm bn kesin 2 kg artıda olurdm annm 1 hafta yanmda olsaydıBu haftayi aslinda cok iyi atlattigimi dusunuyorum annemler burda oldugundan baya korkuyordum. Evde olan pisen seyleri bir gorseniz. En son esime borek yapti tabi evin ici nasil guzel kokuyor. Sinirlendim de yiyemedigim icin patladim en son bana eziyet ediyosun diye. Trileceler mi dersiniz alman pastalarimi cikolata kola ve en onemlisi lahana sarmasi... lahana sarmasindan ayirmistim kendime bugun yedim cok sukur kac gundur aklim ondaydi. Ders falan filan dedik spor da hic oldu. Bu hafta menulerimi sporla taclandirirsam haftaya da min - 1 gorecegime inaniyorum. Bu hafta ki hedefimi de belirleyim min. 84.9 diyorum.
Süper gidiyosn merve takipteyim son iki ayda böyle dikkat edersen tamamdırBakalım ne kadar böyle devam edicem abla
ilk hamileligimde son 2 ayda almıştım canım bakalım bunda ne olacak
Ecem başlangıçta biraz yabancılık çekebilirsin cnmAyyy insallah haftaya güzel bir sonuclaaa bildirim yapacagım :)
Allah kabul etsin
Iremcim buraya yazılan yada yazılmayan herkesin farklı sorunları varPoni Bon haklisin abla ama bi turlu bazi seylere engel olamiyorum hele buraya yazamadigim zamanlarda felaket durumdayim biseye bagliligim hicbir zaman uzun surmemisti ama buraya girmeyi kendime gorev gbi goruyorum girmeyince stres yapiyorum kendimi zorluyorum ve kandirmamaya calisiyorum bunlarida asicam abla sizinle birlikte insallah kendime cok yuklenince herkesle kavga ediyorum onlara yansitiyorum cok mutsuz oluyorum soguyorum herseyden bunlar bahanelerim degil kucuklugumden beri yasantim surunerek orda burda gecti boluk porcuk sekildeydi butun bir aile olamadigimiz icin boyle buyudum malesef smdi yeni yeni kendime geliyorum zamanla hersey rayina oturacak insallah
3 öğün 1 er haşlanmış yumurta yeniyor bide benim geçen yazdığım ödem çayı içiliyorYumurta nasıl bir şey oluyor sabah akşam hep yumurta mı kaç tane. Ben bu hafta sonunarkadaşımda kalıcam. O yüzden bende sabah 2 haşlanmış yumurta akşamda 2 yumurtadan omlet yerim diye düşünmüştüm. Böyle bişi mi. Kızda yemek yapamam yaptığım bize uymaz alternatif bir şey arıyorum 2 günğ kurtarıcağım öneri verin bana kızlar. Ananasta yapabilriim tabi bulabilirsem
Herkes min.4 gün min.45 dk cardiyo yapsa Bu bile yeterKesinlikle katılıyprjm. Ben mesela wc ye spor yapınca daha rahat cıkıyorum. Hatta spordan spora cıktığım zamanları bilirim. Bu yüzden bence her hafta bir şey deneyelim. Bu hafta oy birliği olursa hepimiz spor artıralım. Biraz zor
Dağıldım diye bişey yok zeynepcimBende bunu düşünüyordum düzenim dağıldı hemen dagıldım bende. Bu hafta 4 lt suyuma leslielrrime dönücem mutlaka böyle hiç mutlu değilim şuan 107 lerde olabilirdim
Haftaya Bu şarkıya gerek kalmıcakBu hafta 300-500 takılıyoruz abla nadir güzel veren sayısı o nedenle 300-500 diye bı şarkı vardı sabah beri dilimde
Tatlım menülerin güzelbu hafta stres beni çok etkiledi
yemesem de dikkat etsem de vücut kendini savunmaya alıyor galiba
kaçamak yapmadan bu kilolar gidecek inşallah
eksi candır dediğiniz gibi
Tuğçe haftasonu düzen yada ne yediğin beni ilgilendirmiyor canom :)))Haftaya haşlanmış sebze ağırlıklı besleneyim diyorum,
Bu hafta sonu çok düzenli olamayacağım, ablamlar Kıbrıs' tan gelecekler, yemek düzeni de şekli de bayağı değişir. En az şekilde atlatmayı planlıyorum inşallah :) 1 günlük detokslara başlıyorum artık, kendimi bir şekilde motive etmem gerek. Kortizon etkilerini de görmeye başladım ben
Işte takım sorumluluğu, ruhu buna derlerBu haftayi aslinda cok iyi atlattigimi dusunuyorum annemler burda oldugundan baya korkuyordum. Evde olan pisen seyleri bir gorseniz. En son esime borek yapti tabi evin ici nasil guzel kokuyor. Sinirlendim de yiyemedigim icin patladim en son bana eziyet ediyosun diye. Trileceler mi dersiniz alman pastalarimi cikolata kola ve en onemlisi lahana sarmasi... lahana sarmasindan ayirmistim kendime bugun yedim cok sukur kac gundur aklim ondaydi. Ders falan filan dedik spor da hic oldu. Bu hafta menulerimi sporla taclandirirsam haftaya da min - 1 gorecegime inaniyorum. Bu hafta ki hedefimi de belirleyim min. 84.9 diyorum.
Bunu söz olarak aldım canımcımBırakmam abla. Al beni listeye hafta min -2 ile geleyim :)
Bilmiyorum cnmkızlar bu ıphone da uygulama yok mu kadınlar kulübünün
Ecem başlangıçta biraz yabancılık çekebilirsin cnm
Ama ne kadar çok burda olursan o kadar çok tanışır kaynaşırız
Iremcim buraya yazılan yada yazılmayan herkesin farklı sorunları var
Bu sorunlardan biride kilomuz
Bizi çok mutsuz ediyorki burdayız
Bu sorunu çözmek bizim elimizde
En azından Bu dertten kurtulalım
3 öğün 1 er haşlanmış yumurta yeniyor bide benim geçen yazdığım ödem çayı içiliyor
Ama detoksları perş.yapın
Sonrasında biraz geri gelme oluyor
Herkes min.4 gün min.45 dk cardiyo yapsa Bu bile yeter
Dağıldım diye bişey yok zeynepcim
Bu mutsuzluğu bitirmek bizim elimizde
Bak ben geçen hafta o kadar şey yaşadım yinede her fırsatta gelmeye çalıştım
Bahane ararsak biz herzaman buluruz
Ama bizim hedeflerimiz var ve GERÇEKTEN isteyip çaba göstermezsek Bu hedeflerimiz ancak hayal olarak kalır
Senden daha fazla paylaşım su ve spor bekliyorum
Haftaya Bu şarkıya gerek kalmıcak
-1 den az geleni afaroz edecem :))
Tatlım menülerin güzel
Ama listeye girmek için daha fazla paylaşım bekliyorum senden
Çünkü burda hepimizin desteğe ihtiyacı var
Ancak birbirimize emek verirsek voltaren oluşturabiliriz
Bide yavaş yavaş spora başlasan iyi olacak :))
Tuğçe haftasonu düzen yada ne yediğin beni ilgilendirmiyor canom :)))
Sadece pzrtesi eksi GEL!!! :))
Işte takım sorumluluğu, ruhu buna derler
sabrettin belki zor oldu ama karşılığınıda aldın cnm
Bunu söz olarak aldım canımcım
Senin hedef belli oldu :))
Ablacığım doktorda aynı şeyi söyledi tomografi çekildi ona göre ne durumda bakılacakMenüleri okudum kızlar
Listeden
fatma zeynep eylem yazmamış
Mervenin varmıydı şimdi unuttum
Şu anda kafam kazan gibi
Yanlış hatırladıysam affola :))
Yazılan menüler güzeldi
Sadece yeni üyemizin menüsünü alıntı yaptım :))
Bugün dediğin gibi baya yetersiz olmuş cnm daha sağlıklı beslenmeye çalış
En alta kaç lt su içtiğini ve yaparsan sporunuda ekle
Yaşlılarda alışkın oldukları ortamdan çıkınca beyin bulanması olabiliyor tatlım
Inş.diğer problemleri çözülürde uzun süre yatmak zorunda kalmaz
Sen de spor yapamazsan bile yediklerine dikkat et cnm yoksa daha mutsuz olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?