Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.161
doktor rahatlattı icimizi bu yaşadığı süreçten kaynaklı olabilir geçici olma ihtimali yüksekmişBırakma canım cok azimlisin sen. Yaşlılık maalesef beraberinde rahatsızlıkta getiriyor. Sen bütün bunları düşüp dertlenip kendine verdiğin özveriyide bırakırsan sen depresyona girersin. Su kosusturma içinde kendin için yaptığın belkide tek güzel sey diyet ve spor bırakma. Rabbim acil şifalarını versin çok zor biliyorum benim dayımın kayınvalidesi de aynı böyleydi dayımlarda kalırdı çok zor bir süreç beyinsel rahatsızlık yaşaması.
Amin canımbulundukları ortam değişince malesef o yer zaman mekan kavramı karışıyor eşimin anneannesi ilk defa düğüne gelirken karsitirdi herşeyi sonrada düzelmedi vücut olarak çok dinç birisi 84 u geçti ama tek sorun alzheimer ilerde ne olur bilmiyoruz oda senin KV gibi çok zayıf 40kg şuan çok zor çok
Rabbim hepiniz için hayırlısını versin
Zor oluyor canım bulamadım bende zatenaminnnn, umut ediyorum ablacımmm
yok canım maalesef, safariye devam
4-5 tane sarma nedir yahu, benim ön dişlerime bile yetmez
İnşallah canım yarından itibaren menü yazmaya baslicam bakalım belki daha etkili olur bende bu hafta çok abarttim yeme isiniSüper gidiyosn merve takipteyim son iki ayda böyle dikkat edersen tamamdır
ilk hamileligimde 87 ile kalmıştım 78 e düştüm doğumdan bir hafta önce 94 kilo idim son iki ayda 78 den 94 e çıkıverdim doğumdan 2 hafta sonra 78e indimHadi bakalm bende merak ediyorm cnm :) toplam kac kilo almistn cnm ilk hamileliginde
Abla carsambadan bakarsak 2.300 daha nolsun abla. Bu hafta super olcak superBu hafta malesef ağır taş olmadı cnm
Çarş +2 diydim
Vücudum çok dengesizleşti bi ye bi yeme
2 günde zor toparladım işte
Geçen hafta 85.1
Bugün 84.8
Fark -300
Az ama eksiye düşebildiğim için sevinmedim desem yalan olur
Haftaya eminim daha iyi olacak
Cuma bitti ama hayırlı cumalar ablacım
Aynen bekarlık sultanlık, sorumluluk yok, koca dırdırı yok , zor işler bunlar
bundan sonra üşenmeden açılımlı yazacağımhayırlısı ya büyük konuşmuyorum , zaman ne gösterecek bilemem ama 55 kg olmadan evlenemem yaaa , o yüzden mümkünse önce tartı 55 i göstersin sonra düğün
vaaay yatakta kalkıp ip atlamak, çok mantıklı. ayağım biraz düzelsin spora ip atlamayı ben de eklemek istiyorum. hatta h. sonu deneme çalışmalarına başlarım. madem yarışacaz benim de ekstra çabalamam lazım
Haftaya haşlanmış sebze ağırlıklı besleneyim diyorum,
Bu hafta sonu çok düzenli olamayacağım, ablamlar Kıbrıs' tan gelecekler, yemek düzeni de şekli de bayağı değişir. En az şekilde atlatmayı planlıyorum inşallah :) 1 günlük detokslara başlıyorum artık, kendimi bir şekilde motive etmem gerek. Kortizon etkilerini de görmeye başladım ben. pazartesi ola hayrola :)
Liste bakıyorum internetten kendime beğenemiyorum hiç birini :))
Herkes görüşünü yazsın bakalım neler çıkacak ortaya. sonuç olarak tüm takım yavaşlamada. üst üste herkes farklı sıkıntılar yaşamakta, ama kilolarımız da hepimiz de moralimizi bozuyoruz. emek harcamadan birşeyi elde etmemiz mümkün değil
Eksi gayet iyidir ablacım, sen önce kendini toparla tamamen. o kadar şey yaşadın, biz de haftaya daha iyi olacağından eminiz
İşte o ben. Yıldız olucamÇocuk geldi bana beraber kahvaltı yaptık biraz oynadık
Hava çok soğuk değil biraz parka götğreyim
Öğlen uykusuna yatınca gelirim
Az çok herkes kendi analizini yapmış
Eksiklerde düşünsün
Daha iyi olabilmek için neler yapabiliriz
Evet sonuç çok kötü değil
Ama her zaman dediğim gibi biz vasat bi takım değiliz ve 2 haftadır güzel sonuç alamıyoruz
Bu hafta herkesden atak bekliyorum
Daha fazla azim, hırs ve sporrrr
Geçen hafta hedef koymamıştım ama bu hafta koyacam listedekiler min.yüzde 1.5 verecek
Herkesde hedefini tutturmak için elinden geleni yapıcak
Lamı cimi yok herkes taşın altına elini koyacak
Motivasyon içinde elden geldiğince burda olunacak
Öyle menü yazıp çıkmakla olmuyor
Bundan sonrada yüzdesi 2 yi Geçen takımın yıldızı seçilecek
Şimdilik bu kadar :))
Belli abla sözümü almak yok :) sporsa spor diyetse diyet.Ecem başlangıçta biraz yabancılık çekebilirsin cnm
Ama ne kadar çok burda olursan o kadar çok tanışır kaynaşırız
Iremcim buraya yazılan yada yazılmayan herkesin farklı sorunları var
Bu sorunlardan biride kilomuz
Bizi çok mutsuz ediyorki burdayız
Bu sorunu çözmek bizim elimizde
En azından Bu dertten kurtulalım
3 öğün 1 er haşlanmış yumurta yeniyor bide benim geçen yazdığım ödem çayı içiliyor
Ama detoksları perş.yapın
Sonrasında biraz geri gelme oluyor
Herkes min.4 gün min.45 dk cardiyo yapsa Bu bile yeter
Dağıldım diye bişey yok zeynepcim
Bu mutsuzluğu bitirmek bizim elimizde
Bak ben geçen hafta o kadar şey yaşadım yinede her fırsatta gelmeye çalıştım
Bahane ararsak biz herzaman buluruz
Ama bizim hedeflerimiz var ve GERÇEKTEN isteyip çaba göstermezsek Bu hedeflerimiz ancak hayal olarak kalır
Senden daha fazla paylaşım su ve spor bekliyorum
Haftaya Bu şarkıya gerek kalmıcak
-1 den az geleni afaroz edecem :))
Tatlım menülerin güzel
Ama listeye girmek için daha fazla paylaşım bekliyorum senden
Çünkü burda hepimizin desteğe ihtiyacı var
Ancak birbirimize emek verirsek voltaren oluşturabiliriz
Bide yavaş yavaş spora başlasan iyi olacak :))
Tuğçe haftasonu düzen yada ne yediğin beni ilgilendirmiyor canom :)))
Sadece pzrtesi eksi GEL!!! :))
Işte takım sorumluluğu, ruhu buna derler
sabrettin belki zor oldu ama karşılığınıda aldın cnm
Bunu söz olarak aldım canımcım
Senin hedef belli oldu :))
Var ama calışmıyor canım. Kazene yazıcaktım unuttumkızlar bu ıphone da uygulama yok mu kadınlar kulübünün
Endüstri mühendisliği canım insanla uğraşmayayim derken cahil patronlara tutuldum resmenSenin meslek neydi. Yağmurdan kaçarken doluya mı tutuldun? Ama tıp gibi olmaz herhalde ya bazı yerlerde saygı sonsuz ama bazı kişilerde saygı çok kötü söveni mi arasın hastalardan sana kızanı bağırıp çağıranı mı. Zor bir meslek
Bu hafta üzerime düşeni yaptım sanırımBu hafta alt sıralardan yer beğenecez kendimize
Takımların genelinde yüksek yüzde var
4 5 tane miOhaaaaa benide yiyeydin bari
Sarma miktarı hanımefendiler için 4- 5 tanedir
Ellerine sağlık tatlımSpor listesi Sonuclar
1. @tugcekrblt (1.360puan)
2. Poni Bon (850 puan)
3. Pnrrr-12 (679puan)
4. Warriorinside (467.5puan)
Tebrikler kizlarrr
Tugcecim süpersin kac haftadir 1nciligi götürüyorsun takimimizin Spor kralicesi ilan ediyorum seni
Bireysel 1.likmi gelecek acabaBelli abla sözümü almak yok :) sporsa spor diyetse diyet.
bi hafta birisi iyi veriyor sonraki hafta başkası cnmBu hafta üzerime düşeni yaptım sanırım
özlendin tatlımKızlar çok giremedim bu hafta dediğim gibi çok yoğun bir hafta oldu. Ama bu hafta daha çok katılım sağlarım hepinizi öpüyorum.
bidaha görmeyim o zaman :))4 5 tane miabla ama daha da 1 yil yiyemem kendim sarmaya useniyorum yapmiyorum annem de kimbilir bidaha ne zaman gelir bu seferlik oluversin ya
Kızlar altı gibi geldim eve yemek çocuk derken şimdi okuyorum geçmişi tekrar kusura bakmayınasfarovski nin bildirimi
Ablacım merhaba
Acil evden çıkmam gerekti
Dedem hastaneye gelmisb
Sayfaya bakamadım sabah geçmişi okurken yarım kaldı
Bildirimi sana yapsam
Geçen hafta 69
Bi hafta 68.7
300 gitmis ancak çok özür dilerim
Cok gecmis olsun canim. Allah acil sifalar versinKızlar altı gibi geldim eve yemek çocuk derken şimdi okuyorum geçmişi tekrar kusura bakmayın
Dedemin yine ritm bozukluğu başlamış yattı şimdilik. Kalp krizi diye getirmişler dediler bana koştuk hastaneye çocuk da bana kizdilar falan niye geldin çocukla diye ama konu dedem olunca fazla hassasım galiba elimde değil. Bakalım pazartesi belli olacak hayır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?