Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

doktor rahatlattı icimizi bu yaşadığı süreçten kaynaklı olabilir geçici olma ihtimali yüksekmiş
Ama öylede olsa herşey biz insanlar için yaşayacak imtihanlarimiz varsa yasiyacaz ozamanda Rabbim kolaylaştırır inşallah
Dediğin gibi diyet spor iyi geliyor bana birakmiycan sporuda hastaneden çıkınca rutin düzene dönerim elbet

Amin canım

Süper gidiyosn merve takipteyim son iki ayda böyle dikkat edersen tamamdır
İnşallah canım yarından itibaren menü yazmaya baslicam bakalım belki daha etkili olur bende bu hafta çok abarttim yeme isini
Hadi bakalm bende merak ediyorm cnm :) toplam kac kilo almistn cnm ilk hamileliginde
ilk hamileligimde 87 ile kalmıştım 78 e düştüm doğumdan bir hafta önce 94 kilo idim son iki ayda 78 den 94 e çıkıverdim doğumdan 2 hafta sonra 78e indim

Abla carsambadan bakarsak 2.300 daha nolsun abla. Bu hafta super olcak super

Hiçç bellii olmaz gönül işleri bende öyle dedim dedim ama kaderindeki gelince kiloymus zamanmıs hiçç gözün görmüyor :) nasip işte

İşte o ben. Yıldız olucam

Belli abla sözümü almak yok :) sporsa spor diyetse diyet.

Endüstri mühendisliği canım insanla uğraşmayayim derken cahil patronlara tutuldum resmen

Ellerine sağlık tatlım

Umarım bu hafta sporlar çoğalır

Belli abla sözümü almak yok :) sporsa spor diyetse diyet.
Bireysel 1.likmi gelecek acaba

Bu hafta üzerime düşeni yaptım sanırım
bi hafta birisi iyi veriyor sonraki hafta başkası cnm
Takım olarak her hafta hepimiz güzel vermeliyizki istikrar sağlıyalım

Kızlar çok giremedim bu hafta dediğim gibi çok yoğun bir hafta oldu. Ama bu hafta daha çok katılım sağlarım hepinizi öpüyorum.
özlendin tatlım
Bu hafta sporlarınıda görelim :))

4 5 tane mi abla ama daha da 1 yil yiyemem kendim sarmaya useniyorum yapmiyorum annem de kimbilir bidaha ne zaman gelir bu seferlik oluversin ya
bidaha görmeyim o zaman :))

Kızlar altı gibi geldim eve yemek çocuk derken şimdi okuyorum geçmişi tekrar kusura bakmayın

Dedemin yine ritm bozukluğu başlamış yattı şimdilik. Kalp krizi diye getirmişler dediler bana koştuk hastaneye çocuk da bana kizdilar falan niye geldin çocukla diye ama konu dedem olunca fazla hassasım galiba elimde değil. Bakalım pazartesi belli olacak hayır inşallah

Menüm:

11:30 1hurma, 1yk zeytinyag

12:15 2tb ekmek, yarim sosis, 1kk peynir, 3zeytin, domates salatalik

15:30 3yk yogurt, yarim elma, tarcin, keten tohumu

18:15 1kepce domates corbasi, Salata, 1 tabak patlican yemegi, 4yk yogurt, 3sarma(esmer pirincle yaptm)

2fincan yesilcay
2fincna kiraz sapi cayi
3lt yakin Su
Spor yok.. bu ara bogazm agriyo ve vücüdüm kirgin hicbiseye halim yok 11 de uyandim ama durma esniyodm spor da yapamadm insallah yarn leslie yapcm

Cok gecmis olsun canim. Allah acil sifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…