- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.181
tebrikler kizlar @tugcekrblt canım seni de ozwllikle tebrik ederim çok düzenli iyi spor yapıyorsun maşallah sana :)Spor listesi Sonuclar
1. @tugcekrblt (1.360puan)
2. Poni Bon (850 puan)
3. Pnrrr-12 (679puan)
4. @Warriorinside (467.5puan)
Tebrikler kizlarrr
Tugcecim süpersin kac haftadir 1nciligi götürüyorsun takimimizin Spor kralicesi ilan ediyorum seni
abla haftaya benim de anacigimla kız kardeşim geliyor Erzurumdan ne bileyim içimden geldi bi söyleyim dedim bende hiç sevmem lahana sarması söyle Bulgurlu Kıymalı altına etli kemik konarak pişirilmiş imm hiç sevmem hiccccEllerine sağlık tatlım
Umarım bu hafta sporlar çoğalır
Bireysel 1.likmi gelecek acaba
bi hafta birisi iyi veriyor sonraki hafta başkası cnm
Takım olarak her hafta hepimiz güzel vermeliyizki istikrar sağlıyalım
özlendin tatlım
Bu hafta sporlarınıda görelim :))
bidaha görmeyim o zaman :))
Canim cok geçmiş olsun inşallah hemen düzelir dedeciginKızlar altı gibi geldim eve yemek çocuk derken şimdi okuyorum geçmişi tekrar kusura bakmayın
Dedemin yine ritm bozukluğu başlamış yattı şimdilik. Kalp krizi diye getirmişler dediler bana koştuk hastaneye çocuk da bana kizdilar falan niye geldin çocukla diye ama konu dedem olunca fazla hassasım galiba elimde değil. Bakalım pazartesi belli olacak hayır inşallah
afiyet olsun canım güzel görüyor dikkat et kendine de bu ara havalar sıkıntılı en kurak kışı yasiyomusuz herkes hastaMenüm:
11:30 1hurma, 1yk zeytinyag
12:15 2tb ekmek, yarim sosis, 1kk peynir, 3zeytin, domates salatalik
15:30 3yk yogurt, yarim elma, tarcin, keten tohumu
18:15 1kepce domates corbasi, Salata, 1 tabak patlican yemegi, 4yk yogurt, 3sarma(esmer pirincle yaptm)
2fincan yesilcay
2fincna kiraz sapi cayi
3lt yakin Su
Spor yok.. bu ara bogazm agriyo ve vücüdüm kirgin hicbiseye halim yok 11 de uyandim ama durma esniyodm spor da yapamadm insallah yarn leslie yapcm
Eşimde benden rica etti lahana sarması yapar misin ne zaman dir yapmıyorsın dedi annem gelecek haftaya nasılsa o zama yaparız artikim@melegimve ben afiyet olsun cnm sarma bende çok severim güzelde yaparım eşim lahana almış ama yapmıcam yapınca yyiyorum.
asfarovski çok geçmiş olsun cnm tez zamanda iyileşir inşallah deden.
Oy annem yapınca tencereyi yiyor eşim öyleki seviyo bakalım dayanamaz yaparım heralde bende kıyması bir sebzesi bolEşimde benden rica etti lahana sarması yapar misin ne zaman dir yapmıyorsın dedi annem gelecek haftaya nasılsa o zama yaparız artikim
İnşallah canım yarından itibaren menü yazmaya baslicam bakalım belki daha etkili olur bende bu hafta çok abarttim yeme isini
ilk hamileligimde 87 ile kalmıştım 78 e düştüm doğumdan bir hafta önce 94 kilo idim son iki ayda 78 den 94 e çıkıverdim doğumdan 2 hafta sonra 78e indim
Kızlar altı gibi geldim eve yemek çocuk derken şimdi okuyorum geçmişi tekrar kusura bakmayın
Dedemin yine ritm bozukluğu başlamış yattı şimdilik. Kalp krizi diye getirmişler dediler bana koştuk hastaneye çocuk da bana kizdilar falan niye geldin çocukla diye ama konu dedem olunca fazla hassasım galiba elimde değil. Bakalım pazartesi belli olacak hayır inşallah
Kokusunu da duymadın mı kız bana göre sarma altın değerindeAyy bende sarma yaptim sonra dizi izlerken sen onu unut alti yanmis hepesimde dedi olsun ben yerm onu ölede enazindan üst sirayi kurtardim ama cok moralim bozldu ya
Geçmiş olsun canımBugün yine dişçiye gittim
3 dolgu yaptı
Karnım çok acıktı valla çiğnemeye korkuyorum
hani nerde nerde :)@mine006 9.takım ailesine hoşgeldin tatlım
Ilk sayfadaki formu doldurur burda paylaşırsan senide tanımış oluruz
Cok geçmiş olsun canım yaş kaçKızlar altı gibi geldim eve yemek çocuk derken şimdi okuyorum geçmişi tekrar kusura bakmayın
Sana da geçmiş olsun pınar herkes hastaMenüm:
18:15 1kepce domates corbasi, Salata, 1 tabak patlican yemegi, 4yk yogurt, 3sarma(esmer pirincle yaptm)
2fincan yesilcay
2fincna kiraz sapi cayi
3lt yakin Su
Spor yok.. bu ara bogazm agriyo ve vücüdüm kirgin hicbiseye halim yok 11 de uyandim ama durma esniyodm spor da yapamadm insallah yarn leslie yapcm
afoyet olsunMenümü yazayım
Kahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
1 dilim ekmek
Akşam
1 tabak kuru yeşil fasulye
Yoğurt
1 çatal humus
Yarım dilim ekmek
2 kuru kayısı
Su 2 ye tamamlayacağım inşallah
Allah razı olsun canımCok gecmis olsun canim. Allah acil sifalar versin
Allah razı olsun canım amin@melegimve ben afiyet olsun cnm sarma bende çok severim güzelde yaparım eşim lahana almış ama yapmıcam yapınca yyiyorum.
asfarovski çok geçmiş olsun cnm tez zamanda iyileşir inşallah deden.
Şu listeden tuğçeyi at ya bi de bn birinci olaym______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Zey-has -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy83 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Pnrr-20 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
K-Nartanesi -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eyledi -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mer_4260 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
MelegimveBen -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ponibon -- + -- + -- + -- + --+ -- + --
Asfarovski -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Canan456 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Warriorinside -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nilyannn -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Yeni haftamiz insallah daha cok Sporlu olur şu listeye dolu dolu görelim bi hadi kizlar
Coşturunnnn listeyii
O zaman haftaya biz derece yaparız. Millet yükseklerdeyse. Hafta bize kalmışBu hafta alt sıralardan yer beğenecez kendimize
Takımların genelinde yüksek yüzde var
Alcam tuğcenin tacını. Şimdilik keyfini sürsünSpor listesi Sonuclar
1. @tugcekrblt (1.360puan)
2. Poni Bon (850 puan)
3. Pnrrr-12 (679puan)
4. @Warriorinside (467.5puan)
Tebrikler kizlarrr
Tugcecim süpersin kac haftadir 1nciligi götürüyorsun takimimizin Spor kralicesi ilan ediyorum seni
İyyyy geçmiş olsun canm. Aynı dertten musdaribız işte. Ben artık dayanamadım bye bye yaptım.Endüstri mühendisliği canım insanla uğraşmayayim derken cahil patronlara tutuldum resmen
Ayyy bayılırım şahana sarması dimi ama nar ekşili severim offf. Ama 4 - 5 yaneyse yemem agzıma değerse gerisi gelir çünkü. O yüzden en iyisimi yememek4 5 tane miabla ama daha da 1 yil yiyemem kendim sarmaya useniyorum yapmiyorum annem de kimbilir bidaha ne zaman gelir bu seferlik oluversin ya
Canım bogazın ağrıyor diye mı zeytinyağ itin sabah. Sabahın pek hafif geçmiş çok çok yazıınca insan çok yedin sanıyor ama bakınca çokta bişi yok.Menüm:
2fincan yesilcay
2fincna kiraz sapi cayi
3lt yakin Su
Insallah canım amintebrikler kizlar @tugcekrblt canım seni de ozwllikle tebrik ederim çok düzenli iyi spor yapıyorsun maşallah sana :)
abla haftaya benim de anacigimla kız kardeşim geliyor Erzurumdan ne bileyim içimden geldi bi söyleyim dedim bende hiç sevmem lahana sarması söyle Bulgurlu Kıymalı altına etli kemik konarak pişirilmiş imm hiç sevmem hicccc
Canim cok geçmiş olsun inşallah hemen düzelir dedecigin
afiyet olsun canım güzel görüyor dikkat et kendine de bu ara havalar sıkıntılı en kurak kışı yasiyomusuz herkes hasta
tebrikler kizlar @tugcekrblt canım seni de ozwllikle tebrik ederim çok düzenli iyi spor yapıyorsun maşallah sana :)
abla haftaya benim de anacigimla kız kardeşim geliyor Erzurumdan ne bileyim içimden geldi bi söyleyim dedim bende hiç sevmem lahana sarması söyle Bulgurlu Kıymalı altına etli kemik konarak pişirilmiş imm hiç sevmem hicccc
Canim cok geçmiş olsun inşallah hemen düzelir dedecigin
afiyet olsun canım güzel görüyor dikkat et kendine de bu ara havalar sıkıntılı en kurak kışı yasiyomusuz herkes hasta
Kokusunu da duymadın mı kız bana göre sarma altın değerinde
Geçmiş olsun canım
hani nerde nerde :)
Cok geçmiş olsun canım yaş kaç
Sana da geçmiş olsun pınar herkes hasta
afoyet olsun
Şu listeden tuğçeyi at ya bi de bn birinci olaym
Alcam tuğcenin tacını. Şimdilik keyfini sürsün
Sağol canım benim. Daha önce de ritim bozuluyordu kalbini durdurup tekrar şok veriyorlardı. Galiba yine öyle olacak ama şimdilik belli değilHmm ama cok iyi vermissin sonradanda gene gitmis dogumdan sonra insallah bu sefer daha iyi gecer cnm
Cok gecmis olsun canm ya e smdi ne oldgu belli degilmiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?