- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.201
Olsun 15 dk 15 dk dır.helal olsun yinede sporunu yaptım geldinİyi akşamlar menüm
Sahur
1 kase mercimek çorbası
İftar 17.30
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
1.5 dilim ekmek
Su 2
Spor
15 dk plates bölgesel ×3=45
17 dk kondüsyon bis x2=34
23 dk bant x3=69
7 dk eliptik x4=28
Toplam= 176 @Pnrrr-20
Bugün gruba katılp plates ayrbik tarznda bişy yaptırıyodu hoca, arkdaşla katıldık ama dayanamadık anca 15 dk yapabldik
Çok teşekkür ederim canım. 78 yaşındaKokusunu da duymadın mı kız bana göre sarma altın değerinde
Geçmiş olsun canım
hani nerde nerde :)
Cok geçmiş olsun canım yaş kaç
Sana da geçmiş olsun pınar herkes hasta
afoyet olsun
Canım bogazın ağrıyor diye mı zeytinyağ itin sabah. Sabahın pek hafif geçmiş çok çok yazıınca insan çok yedin sanıyor ama bakınca çokta bişi yok.
Hem sağlıklı hem ideal bir menü olmus. Öeyvenın yanında sütte içilmiş. Mis. Bahar sen diyetısyene mi gidiyosun? Yolsa eski menülerden fln mı?Menü (1.gun)
Sabah(9:00)
1yumurta
30g peynir
55g ekmek
Yeşillik
1tk acı kahvaltilik sos
Ara(11:30)
150ml sütle kahve
2gumkurusu minikto
2ceviz
Öğle (13:30)
1dlm ekmek
5yk taze fasulye
4yk yoğurt
30g peynirle salata
Ara(16:00)
100ml süt
100g elma
Akşam (18:30)
1dlm ekmek
5yk kuru fasulye
Salata
3yk yoğurt
Şu:2lt
Ben de o firmaya dönmeyeceğim canım devleti deneyeceğim bu arada bir çocuk daha yapayım diyorumİyyyy geçmiş olsun canm. Aynı dertten musdaribız işte. Ben artık dayanamadım bye bye yaptım.
Kız sarma yakılır mi geçmiş olsunAyy insallah hasta olmam ya grip hic sevmiyorum zaten ya
Kapi kapaliydi ne akla hizmet kapadiysam valla tamamen cikmis aklimdan görünce cok üzldm zaten bende cok nadir yaparm sarma bi hevesle yapmistm cok moralm bozldu
Sagol cnm insallah tamamen olmadan atlatabilirim
Kizz onun badka bi yolu dha var sen daha fazla spor yap kesin 1 ci olursn
Hadi bakalimm
Bunlar görmek istedigimiz cekismeler
Sen şimdi çalışmıyor musun? Eğer evdeysen dene tabi devleti. Özel kaşıkla veriyor sağıyla oyuyorBen de o firmaya dönmeyeceğim canım devleti deneyeceğim bu arada bir çocuk daha yapayım diyorum
gittim canim bu onun menüsü fiyatı artirinca bıraktım keşke eşimi dinleyip birakmasaydimHem sağlıklı hem ideal bir menü olmus. Öeyvenın yanında sütte içilmiş. Mis. Bahar sen diyetısyene mi gidiyosun? Yolsa eski menülerden fln mı?
o nasıl salataymis merak ettim vallaMenümüde yazayım
Sabah (6.40)
Yarın yeşil elma
Sabah(9.00)
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim peynir
2zeytin
Öğlen (12.30)
Salata tahıllı ( içinde 1 incir vardı sanırım biraz yesil elma biraz ceviz)
Akşam(17.00)
1 kase çorba mercimek
Salata yanında
Sıvı 1.5 lt su - 1 şt dukkan birasi
Spor yok
Doğum iznim bitti ücretsiz izin aldım canım mart sonu bitiyor iznim ama öncesinde ayrılmayı düşünüyorumSen şimdi çalışmıyor musun? Eğer evdeysen dene tabi devleti. Özel kaşıkla veriyor sağıyla oyuyor
tebrikler kizlartugcetugcem canım seni de ozwllikle tebrik ederim çok düzenli iyi spor yapıyorsun maşallah sana :)
abla haftaya benim de anacigimla kız kardeşim geliyor Erzurumdan ne bileyim içimden geldi bi söyleyim dedim bende hiç sevmem lahana sarması söyle Bulgurlu Kıymalı altına etli kemik konarak pişirilmiş imm hiç sevmem hicccc
Canim cok geçmiş olsun inşallah hemen düzelir dedecigin
afiyet olsun canım güzel görüyor dikkat et kendine de bu ara havalar sıkıntılı en kurak kışı yasiyomusuz herkes hasta
Şu listeden tuğçeyi at ya bi de bn birinci olaym
Alcam tuğcenin tacını. Şimdilik keyfini sürsün
afiyet olsun canımMenücüğümmm
07:15 1 dilim peynir , 6 küçük zeytin, yeşillik, 2 etimek
10:30 sade türk kahvesi
12:35 3 küçük patlıcandan oluşan imambayıldı ( fırında yapılmış) , 1 kepçe mercimek çorbası, ayran
17:30 ızgara tavuk ve ayran
3,750 lt su içildi, dukn bir yapıldı
40 dk tempolu yürüyüş*2=80
60 dk pilates*3=180
260 pointPnrrr-12
afiyet olsun canım bir bardak portakal suyu fazla olmuş sanırım. Birde kahvaltı da bOrek :) mefkurem ablam gormesin :)EMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti : 10.30
1 dilim borek
1 kk beyaz peynir
2 yk pekmez
Ogle. 13.00
Yarim tavuk izgara
10 tane lahana sarmasi
Ara ogun. 16.00
1 bardak taze sikma portakal suyu
7 8 adet cig fistik
Aksam yemegi:18.30
2 kepce tarhana corbasi
6 yk pirasa yemegi
Salata
Turk kahvesi
1 bardak sut
Su. 2.5 lt
Spor: yok
Canım portakal sıkıldığı zaman posasi alınmış oluyor ve kan şekerini çok hızlı yükseltiyor o yüzden tamamını yemek daha iyiEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti : 10.30
1 dilim borek
1 kk beyaz peynir
2 yk pekmez
Ogle. 13.00
Yarim tavuk izgara
10 tane lahana sarmasi
Ara ogun. 16.00
1 bardak taze sikma portakal suyu
7 8 adet cig fistik
Aksam yemegi:18.30
2 kepce tarhana corbasi
6 yk pirasa yemegi
Salata
Turk kahvesi
1 bardak sut
Su. 2.5 lt
Spor: yok
Hos geldin canımSevgiliMefkurem hosbuldumm çok teşekkür ederim.
Adı:mine006
Yaşı:37
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:3 ve 6
Emziriyormusun:hayir
Meslek:muhendis
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:176
Kilo:69.5
Hedef:66
Daha önce başka takımda yarıştımı :4.takim
Kilo alma nedeniniz :doğumlar
Bize kısaca kendini anlatırmısın:ankaradayım. Bekarlik kilom 65. Daha azi kaldirmiyor vucudum. Ikıncı doğumdan sonra 73e kadar ciktim. 4.takımla 69.5 indim.
Nisana kadar kalan 3 4 kilomu vermek istiyorum motivasyona ihtiyacım var. Çevrem iyisin ye diyen sabotajcilarla dolu. Azimli ve motive edici bir arkadaş grubuna ihtiyacım var. Inşallah güzel bir süreç ve güzel arkadaşlıkla bizi bekliyor. Herkese selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?