Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar dişimi çektim yürüyüşümü yaptım geldim inşallah yarın eksi gösterir tartı amin 2 lt suyumda bitti saat 6 da akşam yemegimi yiyorum hep aynı saate olmasına dikkat edicem .kolumu aile hekimine gösterdim ne güldü ne cesaret okadar hızda koşmak dedi güldü alay etti .büsürü krem verdi sür dedi iz kalırsa gel başka ilaç vercem dedi

sende bu hafta eksilerdesin diye hissediyorum inşallahhhh
ben 200 gram artıdayım

sende bu hafta eksilerdesin diye hissediyorum inşallahhhh
ben 200 gram artıdayım

inşallah çok istiyorum bakalım sabah gözümün tekini açıp tekini kapalı tutup bakıyorum eger verdiysem ötekisinide açıyorum vermediysem ikisini kapatıp tıpış tıpış gidiyorum sinirden ne bulsam yiyorum ama verince liste dışına çıkmıyorum:86:

bende aynenn tartıda azalma varsa aa bak kilo veriyorum diyip tutuyorum kendimi o gazlaa
ama egerki artılardaysamm lanet olsun naparsan yap verilmiyo kilo boşuna eziyet çekme oturr ne bulursan ye diyorum alıyorum elimeee beyaz kaplı çikolataaa ye ye ye ye

kızlar buaralar malum yogunummmm (((
çok katılamıyom aralarda kaçırdıgım muhabbetlere üzülüyorummm
evet edda bizde üzülüyoruz..çabuk döööönn..

SPOR YAP HOPPİDİCK

Emri vaki olurmu kuzu yaa...Ama zamanı cok uzun tutmayalım bence makul derecede kıloyu az zamanda vermeye calısalım...Tarıhe sen karar ver...
..?

...
..tamam o zaman bebişim..yarın kilolara bakalım..sonra bir ay sonrasına gün verelim..ok?..

evet ya spor çok güzel ben sabah okul nedeni ile 1 saat yürüyorum ama akşam bişi yapamıyorum yardımmmm edinn
canım evde leslie yap..tavsiye ederim...

evet bende yarın giremeyeceğim için bildirimimi yapayım
geçen cuma = 58.5
bu cuma= 57.5

evet çokta iyi sayılmaz ama bundan sonra daha azimli olucam

kızlar öğleyin kızgın bir şekilde misafirim geliyor diye veryansın edip çıkmıştım ya hani..beni yanlış anlamadınız umarım ben misafiri çok severim..samimi arkadaşlarım akrabalarım eşim dostum çat gelebilirler..ama bu gelenlerin hepsi agır toptu ve ben onları 4 4 lük agırlamak istiyordum..o yüzden baya bi stres oldum..pc yi kapatır kapatmaz..hemen odaları gezip düzenledim ve süpürgeyi açtımmutfak oturma odası hol yatak odası süpürüp sehpaları sildim ..lavaboları dolaştım..kızımı giydirdim süslendim..kendim giyindim..kek çırptım..börek yaptım..buzluktan kurabiye çıkardım...böreği onlar gelince ancak fırına verdim..evim mis gibi oldu pastalarım da öyle..ve dua ettim kızım uyanmasın die...süper geçti..allahım yardım etti...atlattımm

bu arada bugün oldukça hareketli geçti o açıdan çok multuyum ve 2 öğün beslendim..
akaşm 19.30 da
bir kepçe mercimek çorba ve bir porsiyon kabak kavurdum onu yedim yoğurtla..karataya uygun ama benim midem çok şiş gibi..umarım tartıy etkilemez...gene geç yedim akşam yemeğimi...bundan sonra en geç 7 de kapanmalaı benim agzımm:18::18:

canım senin face yok mu?ayrıyeten söyledinmi bilmiyorum ama ben yine sorimm sen nişanlımısın?benim kafa her yere yetişemiyo..böyle birkaç kere tekrarlamak gerekiyo iştee

evet hoppidicik nişanlıyım =)

evt gördum cnm galatasaraylıı

hemde ne galatasaraylı. bıktık artık her yanımız gs oldu. ben fenerliyim.

ay bütün topiğe spor yapın demekten artık utanıyorum...birileride bana desin artık..:97:

ben yaptım 40 dakika bu akşam.

bence çok iyi gidiyorsun songulu.

öğle yemeği tavuk gögsü tatlısı yedimm zararsızdır dimi

kızlar facede beni 2-3 kişi eklemiş sizlerden birimi tanımadıgım kişiler???
evet canım bende eklemiştim kardeşimin faceden. sütlü bütün tatlılar sorun olmuyor bu arada. yinede çok yüklenme derim.

maaşallah fadime abla. bu arada benim dişlerde berbat ya gitmem gerek doktora bildiğin delinmiş dişim.

evet bende yarın giremeyeceğim için bildirimimi yapayım
geçen cuma = 58.5
bu cuma= 57.5

evet çokta iyi sayılmaz ama bundan sonra daha azimli olucam
harikasın...böyle devam et..

teşkürler :) ama indiremedim ben onu
canım ben link atayım , herkes indirsin..

kendi adıma söyleyeyim , hiç yanlış anlamadım ve %100 hak verdim sana..hatta dedim ya "ben olsam kabul etmezdim"...aslında çat kapı gelen misafire çay ve püskevitden başka bişeyde verilmez ama sen yine yapmışsın canım..yapmasanda olurdu yani..bu arada ben burada sana akıl verip atıp tutarken benimde misafirim geldi..erkek kardeşim ile hanımı..geliyoruz dediler 10dk. sonra geldiler...gündüz dolma sarmıştım kaygana ile hemen onu pişirdim, buzluktan milföy çıkarıp ettım fırına..bende bişeyler yaptım yani...öhhö öhhöö..

Kilo bildirimimi şimdiden yapmak istiyorum sonra saatini kaçırabiliyorum.

81 kiloyum kızlar bu hafta 1 kilo vermişim =)
üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim.

Kilo bildirimimi şimdiden yapmak istiyorum sonra saatini kaçırabiliyorum.

81 kiloyum kızlar bu hafta 1 kilo vermişim =)
üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim.
bence sevinmelisin...haftada 1 kilo vermek en normali zaten...birde haftada 1 kilo alanlar var ki o konuyada yarın değinecem..:18:

ev hanımı olmak böyle bişey sanırsam kısa sürede çok mağrifet :) çok özendim sana :) inşallah büyüyünce senin gbi olurum

...

bence çok iyi gidiyorsun songulu.

...
çok sağol cnm :) ama bugün regl olmam lazım bi şişkinlik var ve tartı beni +100 gösterdi o kadar dikkat etmeme rağmen :84::84:
harikasın...böyle devam et..

canım ben link atayım , herkes indirsin..
hepiniz sağolun sizlerde öyle :)

evet kızlar sabah erken uyandım :) bugün okula gitmedim hem hastayım biraz gribim hemde hocalar ilk hafta diye tanışıp çıkıyolar sınıftan ...bende evde iş yapıyım birazda haftasonu misafir gelirse toplu olur dedim :) ayrıca bugün defter kalem kaplık gibi şeyler alıcam kocaman kız oldum ama hala bayılıyorum böyle şeylere :) hayal kuruyorum 1 sınıf çocuları gibi böyle düzenli yazarım şöyle tertipli tutarım diye

ve bi konu daha var ben diyete hiç girmeden önce abim antepe gitmişti bende ona bi sürü şey sipariş etmiştim
gelirken neler neler getirmiş antep fıstığı -fıstık ezmesi sarması-sucuk-antep fıstıklı baklava ben böle şeyeri bu kadar lezzetlilerini istanbulda tatmadım
bende dedim bunları akşam yersem eritemem o yüzden sabah
-15-20 tane antep fıstığı (dahada az olabilir
-1 dilimde baklava yedim (düşünün sabah sabah )
sonrada kahvaltımı yaptım
-1.5 dilim küçük kepekli ekmek ( birinin üstüne tereyağı ve reçel diğerine krem peynir sürdüm .)
-1 haşlanmış yumurta
-toplam 40 gr mı geçmez peynir yedim :)
ben bu gün intahar etsem yeridir yardım edinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…