- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.321
kızlar dişimi çektim yürüyüşümü yaptım geldim inşallah yarın eksi gösterir tartı amin 2 lt suyumda bitti saat 6 da akşam yemegimi yiyorum hep aynı saate olmasına dikkat edicem .kolumu aile hekimine gösterdim ne güldü ne cesaret okadar hızda koşmak dedi güldü alay etti .büsürü krem verdi sür dedi iz kalırsa gel başka ilaç vercem dedi
:)))
yayla çorbnası istedigin kadar içersin patates yemeğindende ekmeksiz yedinmi sorun yok :))
birdaha hazırlamak sıkıntı sadece kaçta eve gidipte hazırlayacaksınkiii
sende bu hafta eksilerdesin diye hissediyorum inşallahhhh
ben 200 gram artıdayım
inşallah çok istiyorum bakalım sabah gözümün tekini açıp tekini kapalı tutup bakıyorum eger verdiysem ötekisinide açıyorum vermediysem ikisini kapatıp tıpış tıpış gidiyorum sinirden ne bulsam yiyorum ama verince liste dışına çıkmıyorum:86:
evet edda bizde üzülüyoruz..çabuk döööönn..kızlar buaralar malum yogunummmm(((
çok katılamıyom aralarda kaçırdıgım muhabbetlere üzülüyorummm
..tamam o zaman bebişim..yarın kilolara bakalım..sonra bir ay sonrasına gün verelim..ok?..SPOR YAP HOPPİDİCK
Emri vaki olurmu kuzu yaa...Ama zamanı cok uzun tutmayalım bence makul derecede kıloyu az zamanda vermeye calısalım...Tarıhe sen karar ver.....?
...
canım evde leslie yap..tavsiye ederim...evet ya spor çok güzel ben sabah okul nedeni ile 1 saat yürüyorum ama akşam bişi yapamıyorum yardımmmm edinn
canım evde leslie yap..tavsiye ederim...
canım senin face yok mu?ayrıyeten söyledinmi bilmiyorum ama ben yine sorimm sen nişanlımısın?benim kafa her yere yetişemiyo..böyle birkaç kere tekrarlamak gerekiyo iştee
evt gördum cnm galatasaraylıı
ay bütün topiğe spor yapın demekten artık utanıyorum...birileride bana desin artık..:97:
bu akşam koşu bandında 2 km koşucam yemekten önce :) ya bi 2 km de yemekten sonra koşarsam bugünlük yter ve akşam yatmadanda yarım saat plates tarzı hareketler yaparım off inşallah kilo veririm:) bugün 1 litre suyumu artı 250 ml lik bardaklarla 1 bardak süt ve 1 bardak çay içtim şimdi bir bardak daha su içicem ve yatana kadar yarım litre daha su içmeye çalışıcam :) ve yatarkende bi bardak süt daha :) bu kadarr
evet canım bende eklemiştim kardeşimin faceden. sütlü bütün tatlılar sorun olmuyor bu arada. yinede çok yüklenme derim.öğle yemeği tavuk gögsü tatlısı yedimm zararsızdır dimi
kızlar facede beni 2-3 kişi eklemiş sizlerden birimi tanımadıgım kişiler???
kızlar dişimi çektim yürüyüşümü yaptım geldim inşallah yarın eksi gösterir tartı amin 2 lt suyumda bitti saat 6 da akşam yemegimi yiyorum hep aynı saate olmasına dikkat edicem .kolumu aile hekimine gösterdim ne güldü ne cesaret okadar hızda koşmak dedi güldü alay etti .büsürü krem verdi sür dedi iz kalırsa gel başka ilaç vercem dedi
harikasın...böyle devam et.evet bende yarın giremeyeceğim için bildirimimi yapayım
geçen cuma = 58.5
bu cuma= 57.5
evet çokta iyi sayılmaz ama bundan sonra daha azimli olucam
canım ben link atayım , herkes indirsin..teşkürler :) ama indiremedim ben onu
kendi adıma söyleyeyim , hiç yanlış anlamadım ve %100 hak verdim sana..hatta dedim ya "ben olsam kabul etmezdim"...aslında çat kapı gelen misafire çay ve püskevitden başka bişeyde verilmez ama sen yine yapmışsın canım..yapmasanda olurdu yani..bu arada ben burada sana akıl verip atıp tutarken benimde misafirim geldi..erkek kardeşim ile hanımı..geliyoruz dediler 10dk. sonra geldiler...gündüz dolma sarmıştım kaygana ile hemen onu pişirdim, buzluktan milföy çıkarıp ettım fırına..bende bişeyler yaptım yani...öhhö öhhöö..kızlar öğleyin kızgın bir şekilde misafirim geliyor diye veryansın edip çıkmıştım ya hani..beni yanlış anlamadınız umarım ben misafiri çok severim..samimi arkadaşlarım akrabalarım eşim dostum çat gelebilirler..ama bu gelenlerin hepsi agır toptu ve ben onları 4 4 lük agırlamak istiyordum..o yüzden baya bi stres oldum..pc yi kapatır kapatmaz..hemen odaları gezip düzenledim ve süpürgeyi açtımmutfak oturma odası hol yatak odası süpürüp sehpaları sildim ..lavaboları dolaştım..kızımı giydirdim süslendim..kendim giyindim..kek çırptım..börek yaptım..buzluktan kurabiye çıkardım...böreği onlar gelince ancak fırına verdim..evim mis gibi oldu pastalarım da öyle..ve dua ettim kızım uyanmasın die...süper geçti..allahım yardım etti...atlattımm
bence sevinmelisin...haftada 1 kilo vermek en normali zaten...birde haftada 1 kilo alanlar var ki o konuyada yarın değinecem..:18:Kilo bildirimimi şimdiden yapmak istiyorum sonra saatini kaçırabiliyorum.
81 kiloyum kızlar bu hafta 1 kilo vermişim =)
üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim.
ev hanımı olmak böyle bişey sanırsam kısa sürede çok mağrifet :) çok özendim sana :) inşallah büyüyünce senin gbi olurumkızlar öğleyin kızgın bir şekilde misafirim geliyor diye veryansın edip çıkmıştım ya hani..beni yanlış anlamadınız umarım ben misafiri çok severim..samimi arkadaşlarım akrabalarım eşim dostum çat gelebilirler..ama bu gelenlerin hepsi agır toptu ve ben onları 4 4 lük agırlamak istiyordum..o yüzden baya bi stres oldum..pc yi kapatır kapatmaz..hemen odaları gezip düzenledim ve süpürgeyi açtımmutfak oturma odası hol yatak odası süpürüp sehpaları sildim ..lavaboları dolaştım..kızımı giydirdim süslendim..kendim giyindim..kek çırptım..börek yaptım..buzluktan kurabiye çıkardım...böreği onlar gelince ancak fırına verdim..evim mis gibi oldu pastalarım da öyle..ve dua ettim kızım uyanmasın die...süper geçti..allahım yardım etti...atlattımm
çok sağol cnm :) ama bugün regl olmam lazım bi şişkinlik var ve tartı beni +100 gösterdi o kadar dikkat etmeme rağmen :84::84:...
bence çok iyi gidiyorsun songulu.
...
hepiniz sağolun sizlerde öyle :)harikasın...böyle devam et..
canım ben link atayım , herkes indirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?